rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kis érdekesség, hogy a szerverkeresőben feltűnt ez:
Server: DirectX11 Racing #2 dry
Track: DX11 / Matsusaka
Folyik a munka.
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2017.01.10. 05:40:07
Server: DirectX11 Racing #2 dry
Track: DX11 / Matsusaka
Folyik a munka.
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2017.01.10. 05:40:07
Van ennek a viccnek előzménye, 3,20-nál. Szokni kell a valós terheléseket, vasárnapi ebéd után hullámvasutazni veszélyes😊
Róka koma
Róka koma
Vicc volt csak 😊
Huttu állítólag itt is behányt.
<#worship>#worship>
Huttu nincs hozzá szokva a változó körülményekhez. 😊
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
AC-Barcelona-v1.05
gJED optimálás: kerítés textúrák cseréje, kerítés árnyékok beállítása, betöltési távolságok javítgatása, cornerworker hiba javítása (már lengetnek rendesen), stb...
Ma már nem is tudom mennyi futamot nyomtam rajta USF2000-el.
Jó szórakozást hozzá! 😊
Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2017.01.08. 19:31:13
gJED optimálás: kerítés textúrák cseréje, kerítés árnyékok beállítása, betöltési távolságok javítgatása, cornerworker hiba javítása (már lengetnek rendesen), stb...
Ma már nem is tudom mennyi futamot nyomtam rajta USF2000-el.
Jó szórakozást hozzá! 😊
Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2017.01.08. 19:31:13
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Bono Huis nyert vegul, ami varhato volt szabadedzesek utan. Ami fura, hogy Huttunak ennyire nem ment az egész.
Tükörsima aszfalt, ki a fenének kell, nézni is rossz .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ha jól értelmezem azon megy a parádé, hogy a srác hogy a pokolban ment néhány ilyen gyors kört.. 😄
mindenesetre az autókat és pályákat igazán kiadhatnák nekünk is.. 😊
(hihetetlen hogy mennyire ronda ezeken a videókon a játék 😄D)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.01.08. 10:05:32
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

mindenesetre az autókat és pályákat igazán kiadhatnák nekünk is.. 😊
(hihetetlen hogy mennyire ronda ezeken a videókon a játék 😄D)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.01.08. 10:05:32
"Nulla tenaci invia est via"
Ez pénzdíjas verseny valami botrányos volt. Amit el lehetett rontani, azt elrontották.
Kár hogy nem szilveszterkor volt, Gálvölgyi helyett mehetett volna.<#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2017.01.08. 06:24:15
Kár hogy nem szilveszterkor volt, Gálvölgyi helyett mehetett volna.<#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2017.01.08. 06:24:15
Ez a video a programnak es a szimes "reklamozasnak" is kicsit kellemetlen😉 A kinezet ut (bar a palya reszletesnek es noralisnak tunik), es a szukebb kanyarokban a kormanyrangatas (gamepad?!?!) kicsit gazos😊
AE68 és Akagi köszi! Azt hittem ezek csak rf1-hez vannak!
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Ez mar akkoriban is kicsit ciki volt (fix animacios szelvedo), de bo 2 evvel a megjelenes elott meg "elment". De igy 6 ev utan, hogy jelenleg sincs semmi (meg fix anim sem), igy mar erosen ciki😊
Nem modolgattam autokat, csak "nezegettem" a lehetosegeket, de mar regen vannak sokkal komolyabb szelvedo shaderek is, +10 dinamikus layer-rel vagy arra felkeszitve (tores, koszolodas, eso, es a hozzajuk tartozo osszes egyeb dolog). De nincs hasznalva, nem szamolja, nem fejeztek be:/
Ezekre a retegekre lehet animaciot is tenni, ami lehetne dinamikus is.
Igazabol sokmindennek megvan az alapja, csak nem lettek befejezve, kidolgozva.
Nem modolgattam autokat, csak "nezegettem" a lehetosegeket, de mar regen vannak sokkal komolyabb szelvedo shaderek is, +10 dinamikus layer-rel vagy arra felkeszitve (tores, koszolodas, eso, es a hozzajuk tartozo osszes egyeb dolog). De nincs hasznalva, nem szamolja, nem fejeztek be:/
Ezekre a retegekre lehet animaciot is tenni, ami lehetne dinamikus is.
Igazabol sokmindennek megvan az alapja, csak nem lettek befejezve, kidolgozva.
Nekem ez a kedvencem 2010-ből: https://www.youtube.com/watch?v=kzWNZcCIYks
Meg ez: http://www.virtualr.net/rfactor-2-two-rainy-cockpit-previews
Rejtély számomra, hogy hogyan készültek...
Meg ez: http://www.virtualr.net/rfactor-2-two-rainy-cockpit-previews
Rejtély számomra, hogy hogyan készültek...
A jelenlegi aszfalt tukrozodes (ami szukseges az esoshoz) kicsit problemas es sokat zabal. Azon tuti faragni kellene, latvanyra, minosegre es sebessegre is.
Ami nagyon hianyzik, es kicsit hasznalhatatlanna teszi a dolgot, az a "latvany": esocseppek, szelvedo, ablaktorlo.
A masik pedig a vizes aszfalt "egyeletlenseg" es a "tocsak". A tuti a geometriabol generalt lenne, de ahhoz szkennelt palyak kellenenek. De mar egy fake is jo lenne, bar barkacs modon megoldhato most is.
Kellene a feluszas is, de ahhoz meg az elozo is kell😄
Barkacs, foltos aszfalt, meg a korai tesztelesekbol😊
Ami nagyon hianyzik, es kicsit hasznalhatatlanna teszi a dolgot, az a "latvany": esocseppek, szelvedo, ablaktorlo.
A masik pedig a vizes aszfalt "egyeletlenseg" es a "tocsak". A tuti a geometriabol generalt lenne, de ahhoz szkennelt palyak kellenenek. De mar egy fake is jo lenne, bar barkacs modon megoldhato most is.
Kellene a feluszas is, de ahhoz meg az elozo is kell😄
Barkacs, foltos aszfalt, meg a korai tesztelesekbol😊
Sőt, mikor elkezd esni az eső ha nem nagyon szakad le az ég még egy-két kört slickkel is lehet menni mire felázik annyira a pálya, hogy elkezd csúszni. majd a felszáradásnál a száraz ív tapad a nedves még nem. Ez a része tényleg nagyon durván ki van dolgozva. A látvány majd talán a DX11-től feljavul. 😊
Nem😊
Csak ott esik, ahol felho van: lehet a palya egyik resze felhos/arnyekos/esos, a masik resze napos; es felhotol fuggoen az eso mennyisege is valtozik. A palya felszaradasa is fugg a felhoktol (arnyekoktol), homerseklettol.
Vagyis minden tuti lenne, csak sajnos latvanyban (foleg az eso minosege, a szelvedo effekt es az ablaktoro hianya miatt) szegenyes a dolog.
De a feny-arnyek es a felhokkel nincs gond😉
Csak ott esik, ahol felho van: lehet a palya egyik resze felhos/arnyekos/esos, a masik resze napos; es felhotol fuggoen az eso mennyisege is valtozik. A palya felszaradasa is fugg a felhoktol (arnyekoktol), homerseklettol.
Vagyis minden tuti lenne, csak sajnos latvanyban (foleg az eso minosege, a szelvedo effekt es az ablaktoro hianya miatt) szegenyes a dolog.
De a feny-arnyek es a felhokkel nincs gond😉
Barcelona-ból még bizti lesz egy újabb verzió, mert betöltési értékek kicsit változtak, célegyenes végén a háttér villogott, szalagkorlátok benn maradtak egymáson.
Meg néhány textúrát kellene még lecserélni, mert az alap szinte fehéren világít, "albedo-san" pedig túl szürke.
Ha még az AIW-ből is lesz egy jobb, akkor az is bele kerül. De ezek már apróságok...
Meg néhány textúrát kellene még lecserélni, mert az alap szinte fehéren világít, "albedo-san" pedig túl szürke.
Ha még az AIW-ből is lesz egy jobb, akkor az is bele kerül. De ezek már apróságok...
Köszi mindkettőt! Az rF2-es lógóval ellátott táblát a célegyenes elején néha még most is megmosolygom. 😄
Ezen is javítgattam ezt+azt:
Virginia_International_Raceway-v1.20
Virginia_International_Raceway-v1.20
Vmelyik nap megszereztem ingyen a Racedriver GRID-et vmilyen oldalról és gondoltam most kipróbálom. Ez egy 2007-es játék és majdhogynem jobban néz ki mint az rF2. 😄
Minden pályán az alappal megyek (ez volt a doksijában is), gyanítom az jó lenne az ai-nak is. Annyi, hogy kormányszög maxra, meg fentebb veszem a hűtőt. Szerintem az ilyen autóknál ha az ember csinál pár apróbb változtatást ahogy jónak érzi akkor pályáról pályára max a guminyomásba kell kicsit belenyúlni. Egy setuppal letolható az egész szezon. Ezeket nem lehet olyan szinten a pályához állítani mint egy F1-est, inkább magadhoz tudod állítani.
Utoljára szerkesztette: zolee145, 2017.01.01. 23:29:11
Utoljára szerkesztette: zolee145, 2017.01.01. 23:29:11
Talan a setup/ai setup megadasnal egy jobb beallitast is meg lehet adni, hogy azt hasznaljak.
Nem pálya kérdése szerintem. Jól mennek, ott ahol kell, sőt az eredetihez képest van egy hely hol most nem fékeznek bele fölöslegesen, mint a korábbi verzióban. Szóval határozottan jobb.
Inkább magát az ai által vezetett autót kellene gyorsabbá tenni, leginkább a végsebesség tűnik kevésnek. Azt meg kellene nézni, hogy mitől függ. Majd ránézek.
Inkább magát az ai által vezetett autót kellene gyorsabbá tenni, leginkább a végsebesség tűnik kevésnek. Azt meg kellene nézni, hogy mitől függ. Majd ránézek.
szép a pálya és jó gyors is, szép munka !
Én a gyári Clióval próbáltam, pár kört, kiidegel ez az ffb ami a gumi lapulását hozza csak át .....első hajtásra alkalmatlan .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.01.01. 21:55:37
Én a gyári Clióval próbáltam, pár kört, kiidegel ez az ffb ami a gumi lapulását hozza csak át .....első hajtásra alkalmatlan .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.01.01. 21:55:37
Ha van kedved egy jobb gyors AIW nyomvonalat menteni, belerakhatjuk.
Köszi, ez volt a cél. 😊
BUÉK részemröl is.
BUÉK részemröl is.