19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
AMS-ben nem hiszem hogy szkennelt pályák vannak mégis életszerűen adja vissza az aszfalt felületet.
Hellboy féle VIR konvert jó példa, jókat lehet rajta menni és fps barát is :)
Egyébként belenyúltak az AI-ba? Mert a rohadék Verstappenes féktávon iránytváltok üzemmódba váltott, de Vettellel ellentétben szívbaj nélkül megpöcköltem és elmentem mellette
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2017.05.13. 11:07:53 -
Igen, az sem lenne hatrany;)
Sajnos szken nelkul eleg nehezkes, a random meg elnagyolt lehet.
Megoldhato anelkul is, de eleg pepecselos.
Jo fotok es onboard-ok alapjan, a kissebb reszekre osztott szakaszokon, brutal felbontasu (centis) aszfalton, kezzel "festegetett" displace mappal torzitott nyomvonal, amit aztan atlagolva van, hogy a sik reszek normal felbontasuak legyenek.
De itt mindenkeppen szivas, mert a valos nyomvonalon szamol mindent (utkozes, grafika, realroad, tukrozodes stb.). -
Betyarkoro #15926 Melyik hivatalos pályán van madár és hol? :D
Amúgy kösz a listát. -
Es nem tukorsima automataan generalt aszfalt ! :) -
- Palya vilagitas es ejszakai fenyek
- DRS
- Palya munkasok es animaciok (zaszlok)
- AI: pit, kulonfele startok (allo, repulo); sarga zaszlok, safety car; nyomvonalak: idealis, gyors, vedekezo stb..
- Koordinatak alapjan beallitott rendes hely: magassag, evszak, napszak.
- LOD-olas es GFX beallitasok: objectek, tukrozodesek, arnyekok.
- Elore beallitott es lementett idojaras es realroad sablonok.
- Palya kamerak.
- Palya hangok.
- Session beallitasok: prac/qual/race kozonseg/hangok keves/sok/rengeteg;)
- Forgo, mozgo, animalt objectek: zaszlok, helikopter, repulo, madarak.
- Ha van akkor tobb nyomvonal.
- Betolto kepek, ikonok.
Most hirtelen ezek jutottak eszembe:))
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.05.13. 10:39:47 -
Betyarkoro #15923 Milyen tulajdonságai vannak egy jó minőségűnek tartott track modnak?
Milyen rf2 featureket kell támogatnia real roadon kívül? -
atiwrc #15922 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A hétvége TV-s és netes nézni valói:
http://www.rallysimfans.hu/forum/viewtopic.php?p=499772&sid=f0fcda4db2e229ec8e356b29fdd5cbf0#p499772
Röviden
:
F1, GP2, GP3, PSC, WTCC, ETCC, ELMS, MLMC, WSR3.5, TCR Int., (talán) ETRC, F-E, BES, BGTS, FR2.0, LSTE, TCR Asia, (talán)GT Asia Indycar, Nascar, JF3, TCR Rus.+RTCC(SP, TC Light, Junior, National), WSBK, WSSP, WSSP300, SWGP, WRX, RX2, ERX-S1600, ERX-TC.
(Elnézést, hogy több topicba berakom csak nehogy azért ne lásson valaki valamit, mert pont azt a topicot nem olvassa...) -
Betyarkoro #15921 12/5/2017 Build ID : 1818133
- Fixed FFB issue
- Minor performance improvements -
Az csak hasonlo, a gyari megoldas;)
Igy nem mutatja melyikre vagyok feliratkozva es az "egygombos" le/felireatkozas sem mukodik. -
pedig van ilyen:
http://steamcommunity.com/id/studio-397/myworkshopfiles/?appid=365960&p=1 -
Azert nem artana egy "tiszta" hivatalos is, ahol csak a gyari cuccok vannak fent.
Persze ez is kell. En is tervezem majd kulon eleresbe gyujteni a DX11 cuccokat. -
En is feliratkoztam, de igy azert ez megis jobb:) -
Igen, de abban nincs minden benne! Hasonlítsd össze a két listát, ide a modolt tartalmak is bekerülnek (egyelőre 2 kocsi meg egy pálya talán) -
Betyarkoro #15915 Én feliratkoztam s397-re és a hírfolyamon jön minden amit felraknak és ott csak sub sorba.
-
Remelem az S397 kap az otleten, es ok is felteszik igy. Atlathatobb es egy kattintassal lehet pakolni az osszeset. -
Minden dx11-es tartalom, állítólag frissíteni is fogja a listát mindig:
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=918441372 -
Hellboy76 #15912 Amíg nem lesz más, addig talán ez is megteszi:
https://www.youtube.com/channel/UCksdVyJSf7g-wQWcAkBbmYw/videos
Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2017.05.11. 12:39:41 -
Betyarkoro #15911 Vicc. :D -
formula1996 #15910 Hát nekem régen emiatt volt fent két windows, viszont meguntam a szarakodást vele. Gondolom aki modellez az Win7en tolja.
Vagy 3DS Max 2016 win10en futtatva -> kiexportál .fbx/.3ds fájlba textúrát meg rátenni simeditorba vagy ebbe a gjed cuccba, de szerintem ez az út öngyilkosság :D -
WIN = ?!?!? Távozztőlem..! :DD -
Betyarkoro #15908 Hát hogy a tökömbe modolnak akkor rf2-re? :D
Ezek után nem csodálkozik az ember hogy nincs sok mod hozzá. -
formula1996 #15907 2012ig van plugin 3dsmaxhoz, viszont csak a kőkorszaki win7en fut... -
Egy monitor es 1280x720px ;)) De korabban is ennyi volt. -
Nekem is felette van már, de fullon 1080p-ben. Gondolom alacsonyabb felbontáson vagy beállításon vagy több monitoron még nem annyira szuperál -
Betyarkoro #15904 Hát ez nagyon jó hír. Nekem még nem volt esélyem kipróbálni. :D -
Ugy tudom, csak a regebbi MAX-ekhez van plug-in. De pontosabbat a hivatalos forumon talalsz majd.
De ha nincs fent MAX-ed, akkor tegyel regebbit, tokeletes. -
De a gyorsitott napszak is megy gond nelkul, AI-val, reflektorokkal.
Az AI teljesen jo, lehet csepelni egymast rendesen, jol vedekeznek, tamadnak, annyira lokdosnek amennyire "elvarhato":)
Az elso 3 kor, besotetedo reszel, tolakodasokkal.
-
Megneztem már in is egy monitoron, kb ugy fut mint a tobbi autosjatekom harmon, szoval harom monitoron ( es hat effektiv egyen is....) van meg mit barkacsolni.
De rohadt fura egy monitoron menni igy hirtelen. -
Nalam mar uti a DX9-es fps ertekeket, legalabbis ott, ahol kozvetlenul a megjelenes elott teszteltem, a mar frissitett tartalmakkal.
A min/avg ertekek ~150%, a max 180-200%.
Mar a beallitasokat is elkezdtem feljebb pakolni High-rol Max/Full-ra (palya, effekt, texturak):) -
Betyarkoro #15899 De akkor másik kérdés.
Én megcsináltam a szaromat blenderbe. Viszont ott több mint 1 óra alatt exportál tudja a franc h miért.
Viszont 3dsmax-ot sose használtam mert eddig mindenre jó volt a blender.
Kérdésem hogy egy új modern 3ds-be is be tudom rakni az exporter plugint vagy csak a 2012-ig? Valahol mintha azt láttam volna hogy csak 2012-ig van hivatalos plugin. -
Banner alatt DevCorner link.
De jo tutorial sehol sincs;D Legalabis osszegyujtve.
Valszeg ezt a reszet is (Dev.) bovitik majd, de egyere, szerintem a MAX a legjobb. Azzal nullarol a veglegesig meg lehet csinalni minden. Onnan egy export, es mukodik a palya. Ha nem munkaeszkozod a MAX (uj verzioja), akkor boven jo a 2010 is, mindent meg lehet vele csinalnia ami egy palyahoz kell. -
Betyarkoro #15897 Kérdés:
Rfactor 2-höz most hogy áll valaki pályát modolni?
Lehet blenderrel végig csinálni vagy muszáj 3dsmax-et használni?
Ha 3dsmax akkor csak 2012-ig van plugin amivel a modelleket exportálni lehet rfactor 2-höz?
Hol van ehhez valami jó tutorial? -
Vagy csak tul sokan panaszkodtak es korabban jott (en is):))) -
Betyarkoro #15895 Na és ki mit gondol?
Akkor ennyi volt a performance patch?
Elméletileg amíg nem hozza a dx11 build a dx9 szintjét a vsync nem kellett volna h jöjjön. DANGGGGGGGGGG
-
Betyarkoro #15894 Nekem eddig is ment.
Én feszt alt+tabozok. -
Az alt tab is crash nélkül? Vagy túl sokat kérek?
-
Betyarkoro #15892 10/5/2017 : Build ID : 1813052
- Full screen mode
- Gpu and Video VSYNC working in DX11
-
Jott valmai update (05.10. 19:14), log-ot nem neztem, de mukodik a fullscreen! :P -
El Gigante #15890 Én is egyetértek, ez az egyetlen sim amiben olyan AI van amivel lehet gyakorolni! -
ManoNegra #15889 Elhiszem hogy fura, de nem vagyok annyira pro, és így mindig rendelkezésre áll a megfelelő számú, állítható erősségű, türelmes ellenfél. :-)
Ráadásul itt sokkal szórakoztatóbb, hitelesebb az AI, mint más játékokban.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2017.05.10. 20:09:04