rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

simcompany
Komolyan. Ki a fenét érdekel, hogy mit csinál az AI?

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Nálam a decemberi update óta teljesen rossz az SC. Össze vissza előzgetik meg az AI-k aztán random zöld lászló és aki elsőként ér a célvonalhoz (lehet hogy ez egy lekörözött AI) akkor ő lesz az első <#circling> Ha neked is csinálnak random hülyeségeket SC mögött akkor legalább tudom hogy nem csak nálam szar😄
zolee145
Barcelonában jól működik. Silverstone-ban is elég jó. Annyira az rF2 ai nem rossz, ha a jó a pálya.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Soha semmilyen játékban nem működött eddig jól az AI. Ami vicc így 2017 tájékán.....
zolee145
Ez a GT500-as Nissan valami hihetetlenül jó Suzukában. Viszont az ai, valami nevetségesen idióta, szóval normális versenyt nem lehet menni ellenük. Ráadásul nem tudom mikor lettek ilyen idióták SC mögött. Régebben azért ez jól működött. Vagy rosszul emlékszem?

zolee145
Remélem a fizikát egy az egyben ellopják a gyári GT500-ból, és csak a 2000-es turbó motort rakják bele, meg pár módosítást a hangokban. Ha kap egy olyasmi fizikát mint annak idején a DTM modjuk akkor... nem is folytatom. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

zolee145
Attól függ. Ha jól van megcsinálva a segítség akkor tud gyorsabb lenni mint segítség nélkül. Viszont ha egy nem túl erős autó van, és a segítség teljesen befullasztja a motort akkor természetesen lassabb.

simcompany
Segítségekkel játszani, olyan mint egy leeresztet guminőt dugni 😄

Igy van, kislányok vannak mindenhol 😄 De szerintem már rájöttek, hogy helpek nélkül gyorsabb az autó 😄
Jó lesz ez igy, aki használja, használja. A lényeg a létszám.

Ádám - HRF1RT.hu

Mert van pár "kislány" a csapatban, megsértődnek és inkább nem indulnak ha csapkod a hátulja..... 😄 :p "juuúúuuúúújjj, kipörög a kereke, neeem jövök! " 😄 😄 Akkor már legyen létszám......
zolee145
Akkor már csak egy kérdés: ehhez a modhoz miért engeditek a kipörgésgátlót?

Kuplunggal rajtolok, ellenben sejtem mi lehetett a baj, baszkuráltam az Xperience konfigolást, ez meg lent volt közben tálcán, és sikerült bekapcsolnom valahogy a kipörgésgátlót, mindkét rajtnál tulajdonképpen időben indultam, csak visszafulladt és megtorpant a kocsi, nem volt fordulatszámom.
zolee145
Kellene neked egy kuplung. Ha viszont azzal rajtolsz akkor gyakorolni kellene. Elég szépen sikerült beragadni. 😊

Alexease
Ha utana minden reszet hasonloan elfekezed (visszakerekited), akkor talan me fog razni😊
De nem, ha elkockaztad valahol, az nem mulik el😉 Igazabol ezt szinte azonnal cserelik, autotol fuggoen hasznalhatatlan lesz a kezeles (durvan raz, es ha ugy jon ki a fekezes, azon a reszen gyorsabban allora fekezodik a kerek).
Hali.

ha nagyon elfékezem a gumit, és rázni kezd a kormány, az elmúlik egy idő után, vagy azt már cseszhetem? 😄

Ádám - HRF1RT.hu

b-type
Igen, egy kicsit lecsúsztál az ideálisról, de maga a fordított rajt csak egy sansz, kell hozzá a hátsó gyorsak türelme, és mindenekfelett egy kis szerencse is hogy a sanszot egyáltalán legyen módod megjátszani.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Én azt se tudtam melyik naprendszerben vagyok annyian vettek körül.... valami nem gyerebe a rajtolásommal.... 😄
b-type
<#eljen> biztos voltak viták a második futam után 😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

zolee145
Köszi. Majd nekilátok ha lesz időm.
Jó lenne ha lehetne mókolni azokat a dolgokat amik nem befolyásolják az autó teljesítményét.

Ma 19 órától kezdjük az új Renault Megane Cup sorozatunkat, melyet a Simrace TV élőben közvetít a 4-es csatornán! Minden érdeklődőt szeretettel várunk a monitorok elé!

HRF1RT League - Megane Cup - Sebring - Élő közvetítés, Simrace.tv 4-es csatorna, 19.00-tól!
Alexease
Maghogy nem megy.

1. "Uj" autokent:
- Kicsomagolod ezt: NissanGT500_car.mas. Ha uj hang is kell bele, akkor ezt is: NissanGT500_sounds.mas
- Ebbol SFX fiszkalas.
- Aztan ez az 1/2 vissza.
- rFCMB-be vissza.

2. Elvileg uppdate-kent (de felesleges).
A 4. lepesnel, ha mukodik, sose probaltam, a masik 2 MAS csak virtualisan, es jelolni az update-et.

De az uj auto jobb, nincs kaosz.
zolee145
Hangokat is csak úgy tudok változtatni, ha újra csomagolom a mas-t? Kicsit fentebb húznék a backfire hangon a GT500-nál, meg kéne valami rendes rpm limiter hang is.

Danecay
Már el is távolították 😊

Alexease
Amig nem lehet rendesen lekodolni, rendszerbe regisztralni vagy akarhogy vedeni a modokat, addig mindig ez lesz😞
Nem lenne gond, ha lenne boven alaptartalom, es nem a odoktol fuggne a program nepszerusege, hasznalhatosaga, megitelese stb.
Alexease
<#idiota>
zolee145
Ezen én is csodálkoztam. Gondoltam fura álnév, de nem kritizálom Emerico-t, ha neki tetszik nem szólok bele. 😄

simcompany
Úgy tűnik. Gondolom van valami ligája, és azt hitte így jobb. Vagy mit tudom én. Katyvasz lesz ebből.

Azt láttad, hogy a SIMCO Clio Cup IV 2016 fel lett töltve a workshopba Amrish Seunarain által?

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=857122945

Mintha csak duplikáció lenne.
simcompany
Ez már az új verzió, az első nem volt ennyire jó.

zolee145
Kipróbáltam a GT500-as Nissan-t. Olvastam itt korábban 1-2 véleményt, szóval fenntartásaim voltak, de nagyon tetszik. Kicsit talán hamar elfogy a gumi, de az lehet az én stílusom, vagy épp a setup miatt, majd még próbálgatom. Viselkedésre szerintem nagyon jó, valami ilyesmi elképzelésem van egy ilyen autóról.

zolee145
<#eljen> <#taps>

Segítséget kérnék. A játékban amikor startolok, akkor az ellenfelek épphogy elindulnak és nagyon lassan gyorsulnak fel, közben én rendesen tudok. Mi lehet a probléma? Minden pályán és minden moddal ez van. A másik kérdésem pedig, hogy van e info a Pannonia Ring állapotáról a játékhoz?
Utoljára szerkesztette: mtom1984, 2017.02.05. 18:02:52
simcompany
Ha ebből a Swift Cup Europe-os autó lesz, bármiben tudok segíteni!

Arra mi az ellenszer, hogy megy az ebmer, és random ad stop and got? vagy hogy elmér valaki egy féktávot, levágja a kanyart, és figyelmeztetés nélkül kap stop and got- de egyszerre 5öt? 😄

Ádám - HRF1RT.hu

Tomsteel
Régit kezdtem el, tanuló fázisom áldozata lett, kb előről kéne kezdenem, hogy értékelhető szintet elérjen, kicsit kipofoztam, de nem szívesen mutogatnám nyilvánosan. 😊

Itt látszik a kettő közti különbség:

Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2017.02.04. 11:11:02

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

lac coo
Anno elkezdted AC ala is , nem, abbol lett valami vegul ? Amugy jok ezek, en is szeretem, sajnos rf2 clio, meg AC kisfiaton kivul talan nincs is jelenleg jo kavedaralo....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.02.04. 11:01:11

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Tomsteel
😉 5 ajtós utcai már teljesen kész van modell szinten, ennek még a belseje hiányos. Imádom, ahogy ezek püfölik egymást, brutál kanyar tempókkal, nekem külsőre is nagyon bejön, a technika ami benne van pedig egy kihaló félben lévő igazi gyöngyszem.

Most jövök rá, hogy modder-nagyhatalom vagyunk. 😄
lac coo
<#eljen> Csak a Suziki...! 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

<#taps>

Brutàlisan szép munka 😉
Tomsteel

Tomsteel
Az enyémben is. 😊

Gadfly13
A műhelyünkben elkezdődött valami! vol.3

FB poszt
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2017.02.03. 21:00:56

simraceseries.com

Nemtudom mit hisztiznek egyesek. Mit várnak, egyből megváltik a világot? legalább dolgoznak a játékon.

Ádám - HRF1RT.hu

Lehet.
Dx11 Q1.
Fizetős meg valószínűleg utána ha nagyon magabiztosak akkor meg Dx11 el együtt.

Nem veszlek továbbra se komolyan. Ne örülj!! by sertrex

Fehercsoki
Arról lehet már valamit tudni hogy mikor kezdik el kiadni a fizetős DLC-ket illetve mikor jön a DX11?
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.02.02. 17:06:05

Tomsteel
Támogatom az új alapok lefektetését, én a modderek számára ebben a hónapban elérhető új fejlesztési csomagot várom nagyon, dolgozom egy projekten már egy jó ideje, legjobban az rf2-nek örülnék mint célállomás, de olyan kacifántos útvesztőket látok a fejlesztésnél, hogy már most a hajamat tépem, egy esetleges szerkezeti váltás viszont az ígértek szerint egységesítene dolgokat és bízom abban, hogy átláthatóbbá is teszi majd.
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2017.02.02. 13:42:07

Alexease
Amig nem lesz fix DX11 es ahhoz tartyozo mukodo dolgok, addig massal nem nagyon tudnak foglalkozni. Csak normalis alapra lehet epiteni.
Tobb gumikeverek csak ennel az autonal "ujdosag", az mindig is letezett😉