rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zolee145
Fura dolog történt. 900 fokos kormányom van. A hdv-ben a TurnsLockToLock 1,25. Ez elvileg 450 fok lenne. 13 fok a kerék elfordulása. Eddig jó volt, látszólag 450 fokot engedett. Ma beléptem devmode-ba, és olyan szinten indirekt a kormány, hogy arra szavak nincsenek. Nyilván a 13 fok 900 fokos kormány elfordulásra nagyon rossz. Hol a hiba a képen? Vagy kint a windowsban kell átállítanom 450 fokra? Ezt nem állítja a játék magától?

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

tonio2006
Mazda RT24-P -t talált már valaki rf2-hoz? Keresgélek de még nem botlottam bele egyik általam ismert oldalon se.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tonio2006

Nem veszlek továbbra se komolyan. Ne örülj!! by sertrex

tonio2006
Nem rég csináĺtam.
Honnan a kép? 😄

tonio2006

Fejlődik szépen a dolog! 😄
Nah úgy látszik mégsem kell hívni a papot. A semmiből csak sikerült előhúzni egy kis optimalizációt. Így már normálisan fut a gt3 pakk is.

GT3 Pack Update 2

Changelog 01/11/2017

McLaren 650S GT3 2017 v1.85

- Improved performance when running higher shadow settings.
- Improved performance through further LOD improvements to opponent cars.
- Added endurance lights.

Bentley Continental GT3 2017 v1.23

Callaway C7 GT3 2017 v1.23

- Fix for team creation not working.

Mercedes AMG GT3 2017 v1.11

Radical RRXC GT3 v1.17

Mondtam én hogy megnyitják a piacot minden jött-mentnek.
Örülnék ha lenne vmi szűrő hogy hivatalos és 3rd cucc.

Élő közvetítésünk Dijonból, felvételről... 😄

Danecay
0:45-nél a Williams bal első szárnyvéglapján a tükröződés 😊 Tudom szőrszálhasogatás, meg nem is kötekedésnek szántam, max annyi, hogy szándékosan inkább nem vágtam volna bele a videóba 😊 de láttunk már ilyet a nagyobbaknál is.

simcompany
ma kezdünk

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Látom le vagyok maradva. Július óta először 1 hete postolt.

Akkor van remény. 😄
Nem próbáltam de gondoltam hogy így van az inventory rendszer miatt.

Azt egyébként vágjátok, hogy offline módban indított Steammel nem játszhatsz a megvett fizetős tartalmaiddal? Egyszerűen a játék menüjében nem listázza ilyenkor a megvett autókat.
Hihetetlen koncepcionális hibának tartom az így bevetett DRMet.
4thworld?
Még postolgat a fórumon. Vagy vki más van az account mögött? 😄

A 64bites binary a dupla regiszterszám miatt magával hoz egy nagyjából 30%-os overheadet használatkor. Tehát _valamivel_, de több memóriát eszik a program 64 biten.

A PCI-E 2.0 határába már régebben is bele-bele kóstolt az rF2, a turbózott kontenttel pedig csak rosszabb lett a helyzet. Ezért /volt régen/ javasolt 3. generációs Intel Core processzort vagy későbbit venni, mert az már PCI-E 3.0-t is támogatott.

Sajnos beigazolódni látszik az, amit gondoltam a csapatról régebben.
-Amit eddig elértek a grafikai oldalon, annak a nagy részét a régi ISI-s öreg kódolta le (DX11).
-Kunostól igazolt srác csak az elején, projektalapon segített be.
-Valódi hardcore grafikai programozó szerintem már nincs is a csapatnál. Amióta Nicholas Cage lelépett, nem kapott érdemi frissítést a motor.
-Intő jel a lelkiismeretes tartalomoptimalizás. Hozzá nem nyúlnának egyébként, ha látnák maguk előtt a határtalan lehetőségeket a motorban, vagy bármi esélyt erre.

A javascriptben kókányolás nem sok mindenre lesz elég attól tartok.
A hungaroring nem kell. felőlem le is dózerolhatják 😛 😄 😄 (Bocsi, kicsit se szeretem 😊 )

Ádám - HRF1RT.hu

Hatha igaz lenne, a hungaroring.
Nah nem vagytok beszédes kedvetekben. 😄

Nem is haraptatok rá az új pálya bejelentésre.

Már senkit sem izgatnak az ilyen apróságok?

Danecay
Micsoda hasonlat <#nevetes2>

Alexease
Valszeg mar ok is rajottek, miert nem akart az ISI ezzel az enginel mar foglalkozni😊 Egy 20 lakasos konvektoros haznal, ahhoz hogy kozponti futes legyen, nem eleg egy kazant (DX11 😛) betenni a pincebe, szet kell verni az egesz hazat😄DD
A 32 bites korlát tudtommal azt jelenti, hogy összesen 4GB memóriát tudnak megcímezni, vagyis a 64 bitre váltás nem azt jelenti, hogy mehetsz memóriát venni, hanem azt, hogy végre kitudják használni a VGA-n lévő és a rendszer memóriát is egyszerre, ergo ha van egy 3GB-s VGA-d plusz 8 GB rendszer memóriád akkor végre kitudják használni mind a 11 GB-t összesen, nem kell a 4GB-s keretben gondolkozniuk.

Egyébként annak fényében, hogy szerintük a VR a jövő, ezek az FPS esések ennek igencsak ellentmondanak... pontosabban így ebből nem lesz VR jövő.

www.smart-bus.hu

Amúgy emberek.

Most hogy kint van már a gt3 pakk egy ideje.
Kinek hogyan alakul az FPS a pakkal?

Most gyakorlatilag Marcel elpofázta discordon hogy a Teljesítmény az ennyi és a készülőben lévő stabil DX11 patch az esővel nem fog mágikusan hozni semmi teljesítmény javulást. És ezzel a fogalmazással még nem is túlzok:

Talán (MIGHT szó angolul) még tudnak majd vmit javítani a GT3 pakkon. Viszont semmit nem ígért be.

De egyébként én úgy gondolom hogy nevetséges az egész. A belinkelt képeken SKIPPY-s tesztben 80avg fps. A GT3 pakk meg ~45fps-t hozott. Azt is mondhatjuk hogy 50%-al szarabb a teljesítmény az új pakkal ami az ÚJ STANDARD. És ugye ehhez még hozzá tartozik hogy igazából zandy lesz az új pálya standard vagy a most bejelentett karácsonyi pálya. Nekem zandy-n alapból 10 fps-el kevesebb van mint az összes többi pályán.

Azért egy ilyet húzni a már meglévő vevőkörében elég nagy golyókra utal.

Igaz hogy mondta mivel dobják a 32 bit supportot és a dx9 supportot tudnak majd olyan dolgokat optimalizálni amit előtte nem tudtak mert a másik 2 rendszert támogatni kell.
De most basszus. Dobják a 32 supportot az azt jelenit hogy kell majd több ram. Most 40k 8 giga ram. Mert valjuk be nem merész feltételezés az hogy ha már nem kell a 32bit által támogatott 4gb ram limithez tartaniuk magukat nem is fogják ami azt jelenti hogy mehetünk ramot venni.

Nekem most úgy néz ki a játék hogy. Vagy az árnyékot kell nagyon levenni. Low-ra vagy az opponents detail-t. A kettő együtt közepesen nem fér meg egymástól.
És a többi beállítás igazán nem befolyásolja a teljesítményt drasztikusan. És külön bónusz pont. Hogy a nagytöbbség dobhatja ki a gépét mert rfactor 2-nek sikerült elérni a pci-e 2.0 teljesítmény határát (ha igaz). Mert ha a fene fenét eszik akkor sem fog normálisan futni a játék magas grafikán az új contenttel pci-e 2.0 rendszereken.

Értem én hogy szar gépem van. De gyakorlatilag azoknak akiknek 1080ti-van képesek azt mondani hogy vedd le a látható autók számát mondjuk 6-ra. HATRA! Meg húzd le az árnyékot.

zolee145
Miért van olyan érzésem, hogy ez a flexi kasztni csak bonyolítja a dolgokat? Néztem a Primera-t, mindenhol szépen megcsinálták ezt a részt, de kétlem, hogy van ember a Földön aki ezt érzi egy szimulátorban. Cserébe viszont nem tudsz csak úgy változtatni az autón, mert akkor az összes ide vonatkozó érték vacak lesz.
Most kiszedtem belőle az egész hülyeséget, kapott egy rendes futóművet, és egyből jobb a helyzet. Plusz a gumi nem melegszik el olyan gyorsan, azon is állítottam.
Most egy kicsit túlkormányzottabb mint kéne. 😄
Szerintem kap egy új motort is, bár azzal nincs nagy gond, de miért ne. 😊

Gyere fel discordra és kérdezd meg a nagyfőnököt. Most úgyis elég nagy a feje. XD

Arról tudsz valamit, hogy javítják-e a 1109-el jött online bug-ot? Hogy session váltások rohadt lassuak?

Nálunk is ilyen volt, amit az alábbi linken írtak. Meg ha jól tudom Simco-nál is rossz volt a dolog multkor.

https://forum.studio-397.com/index.php?threads%2Fbug-when-changing-the-session-in-1109.58098%2F

Ádám - HRF1RT.hu

LoL Hát most nem fogom megnézni az előző nem tudom hány roadmappot de én úgy emléxem hogy az online rendszert vmikorra évelejére ígérték. Most meg az első NEGYED évben sem fog kijönni. LoL Gondolom akkor az új UI sem jön ki mivel úgy értelmeztem az eddigi infók alapján hogy a kettő együtt jön.

Ez egyre komikusabb.

zolee145
Érdekes dolog ez. Miközben mi várjuk az egyre szebb esőt, a valóságban ha esik SC mögül indulnak, meg mennek 4 kört, vagy épp törlik az egész eseményt a francba. 😄

😄 Végül is nem haladt szembe a forgalommal.
Azt meg nem írja szerintem egy szabályzat se le, hogy nem lehet tolatva teljesíteni egy versenyt 😄

Karacsonyra talan 😄
Alexease
Ebben az evben tuti😊)) Vagy nem😄

Nem.

<#falbav> <#wow1>
Fehercsoki
Lehet már arról tudni valamit hogy az új eső effektek és az új UI mikor lesz kiadva?

tonio2006
GT3 Pack. De már meg van leiratkozás aztán feliratkozás az autóra. Ekkora ökörséget. Eddig simán minden frissült most meg kavarnak.
Döcögni fog örökké mivel ők elintézték azzal hogy ezt steam szabályozza és nekik erre nincs befolyásuk. 😄

https://forum.studio-397.com/index.php?threads/new-gt3-pack-now-available.58031/page-18#post-918431

Ja discordon meg a fórumon is írták.

Hoki az egész.

Azt írta az egyik hogy neki minden kocsinál le kellett iratkozni majd újra feliratkozni.

https://forum.studio-397.com/index.php?threads/new-gt3-pack-now-available.58031/page-18#post-918406

Alexease
Program vagy DLC frissites?
A programnak volt/van valami kavaras a beta verziokkal. A DLC (Store/Workshop) meg "neha" csak akkor frissul ha belepsz a content reszbe. De allitolag volt olyan is, akinek elotte torolnie kellett a tartalmat.
Meg egy kicsit docog a dolog;D
tonio2006
A frissités nem akar letöltödni. Akármit csinálok semmi sem történik. Eddig semmi baj nem volt most meg nem jön le. Valaki találkozott már ilyennel?

macleody
Azt a mercit még csak szépnek se mondanám.
lac coo
Ez a jatek nem birja a szep autokat, mindig is ez volt a bajom vele....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Ha korabban 4fps volt, akkor az eleg jo javulast jelent! 😊
Ja és reportoltak kemény 1 fps javulást a rajtrácson. 😄