rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem veszlek továbbra se komolyan. Ne örülj!! by sertrex
Changelog 01/11/2017
McLaren 650S GT3 2017 v1.85
- Improved performance when running higher shadow settings.
- Improved performance through further LOD improvements to opponent cars.
- Added endurance lights.
Bentley Continental GT3 2017 v1.23
Callaway C7 GT3 2017 v1.23
- Fix for team creation not working.
Mercedes AMG GT3 2017 v1.11
Radical RRXC GT3 v1.17
Örülnék ha lenne vmi szűrő hogy hivatalos és 3rd cucc.

Akkor van remény. 😄
Hihetetlen koncepcionális hibának tartom az így bevetett DRMet.
Még postolgat a fórumon. Vagy vki más van az account mögött? 😄
A PCI-E 2.0 határába már régebben is bele-bele kóstolt az rF2, a turbózott kontenttel pedig csak rosszabb lett a helyzet. Ezért /volt régen/ javasolt 3. generációs Intel Core processzort vagy későbbit venni, mert az már PCI-E 3.0-t is támogatott.
Sajnos beigazolódni látszik az, amit gondoltam a csapatról régebben.
-Amit eddig elértek a grafikai oldalon, annak a nagy részét a régi ISI-s öreg kódolta le (DX11).
-Kunostól igazolt srác csak az elején, projektalapon segített be.
-Valódi hardcore grafikai programozó szerintem már nincs is a csapatnál. Amióta Nicholas Cage lelépett, nem kapott érdemi frissítést a motor.
-Intő jel a lelkiismeretes tartalomoptimalizás. Hozzá nem nyúlnának egyébként, ha látnák maguk előtt a határtalan lehetőségeket a motorban, vagy bármi esélyt erre.
A javascriptben kókányolás nem sok mindenre lesz elég attól tartok.
Ádám - HRF1RT.hu
Nem is haraptatok rá az új pálya bejelentésre.
Már senkit sem izgatnak az ilyen apróságok?
Egyébként annak fényében, hogy szerintük a VR a jövő, ezek az FPS esések ennek igencsak ellentmondanak... pontosabban így ebből nem lesz VR jövő.
www.smart-bus.hu
Most hogy kint van már a gt3 pakk egy ideje.
Kinek hogyan alakul az FPS a pakkal?
Most gyakorlatilag Marcel elpofázta discordon hogy a Teljesítmény az ennyi és a készülőben lévő stabil DX11 patch az esővel nem fog mágikusan hozni semmi teljesítmény javulást. És ezzel a fogalmazással még nem is túlzok:
Talán (MIGHT szó angolul) még tudnak majd vmit javítani a GT3 pakkon. Viszont semmit nem ígért be.
De egyébként én úgy gondolom hogy nevetséges az egész. A belinkelt képeken SKIPPY-s tesztben 80avg fps. A GT3 pakk meg ~45fps-t hozott. Azt is mondhatjuk hogy 50%-al szarabb a teljesítmény az új pakkal ami az ÚJ STANDARD. És ugye ehhez még hozzá tartozik hogy igazából zandy lesz az új pálya standard vagy a most bejelentett karácsonyi pálya. Nekem zandy-n alapból 10 fps-el kevesebb van mint az összes többi pályán.
Azért egy ilyet húzni a már meglévő vevőkörében elég nagy golyókra utal.
Igaz hogy mondta mivel dobják a 32 bit supportot és a dx9 supportot tudnak majd olyan dolgokat optimalizálni amit előtte nem tudtak mert a másik 2 rendszert támogatni kell.
De most basszus. Dobják a 32 supportot az azt jelenit hogy kell majd több ram. Most 40k 8 giga ram. Mert valjuk be nem merész feltételezés az hogy ha már nem kell a 32bit által támogatott 4gb ram limithez tartaniuk magukat nem is fogják ami azt jelenti hogy mehetünk ramot venni.
Nekem most úgy néz ki a játék hogy. Vagy az árnyékot kell nagyon levenni. Low-ra vagy az opponents detail-t. A kettő együtt közepesen nem fér meg egymástól.
És a többi beállítás igazán nem befolyásolja a teljesítményt drasztikusan. És külön bónusz pont. Hogy a nagytöbbség dobhatja ki a gépét mert rfactor 2-nek sikerült elérni a pci-e 2.0 teljesítmény határát (ha igaz). Mert ha a fene fenét eszik akkor sem fog normálisan futni a játék magas grafikán az új contenttel pci-e 2.0 rendszereken.
Értem én hogy szar gépem van. De gyakorlatilag azoknak akiknek 1080ti-van képesek azt mondani hogy vedd le a látható autók számát mondjuk 6-ra. HATRA! Meg húzd le az árnyékot.

Most kiszedtem belőle az egész hülyeséget, kapott egy rendes futóművet, és egyből jobb a helyzet. Plusz a gumi nem melegszik el olyan gyorsan, azon is állítottam.
Most egy kicsit túlkormányzottabb mint kéne. 😄
Szerintem kap egy új motort is, bár azzal nincs nagy gond, de miért ne. 😊
Nálunk is ilyen volt, amit az alábbi linken írtak. Meg ha jól tudom Simco-nál is rossz volt a dolog multkor.
https://forum.studio-397.com/index.php?threads%2Fbug-when-changing-the-session-in-1109.58098%2F
Ádám - HRF1RT.hu
LoL Hát most nem fogom megnézni az előző nem tudom hány roadmappot de én úgy emléxem hogy az online rendszert vmikorra évelejére ígérték. Most meg az első NEGYED évben sem fog kijönni. LoL Gondolom akkor az új UI sem jön ki mivel úgy értelmeztem az eddigi infók alapján hogy a kettő együtt jön.
Ez egyre komikusabb.
Azt meg nem írja szerintem egy szabályzat se le, hogy nem lehet tolatva teljesíteni egy versenyt 😄

https://forum.studio-397.com/index.php?threads/new-gt3-pack-now-available.58031/page-18#post-918431
Hoki az egész.
Azt írta az egyik hogy neki minden kocsinál le kellett iratkozni majd újra feliratkozni.
https://forum.studio-397.com/index.php?threads/new-gt3-pack-now-available.58031/page-18#post-918406
A programnak volt/van valami kavaras a beta verziokkal. A DLC (Store/Workshop) meg "neha" csak akkor frissul ha belepsz a content reszbe. De allitolag volt olyan is, akinek elotte torolnie kellett a tartalmat.
Meg egy kicsit docog a dolog;D
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!