| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
unrealnoise #17608 Én várom. Bár jó lenne, ha a pályákra is rámennének, mert rohadt mód nem egységes a kidolgozásuk sajnos.
Sokat fog dobni rajta az új UI, de számomra a pályák kivitelezése a leginkább aggasztó. És ezek pedig gyáriak ugye.
Nem a grafikával van elsősorban gondom, hanem az árnyékokkal, meg stb...
Amúgy meg ez pont az a program, amelynél a neheze már megvan: jó az AI, brutál jó lesz az UI, szvsz kellően színes és jó a tartalom is, bár ilyen téren offline nyilván az Automobilista előttük jár, de nagyon jó lenne végre, ha a régi tartalmakat is rendbe hoznák.
Sajnos ilyen szinten eléggé lassan dolgoznak...
Az a HUD, amit most beletettek szerintem nem lett valami nagy szám, lent azok a b*szott négyzetek viccesen buszmák, nem értem miért nem lehet térképes a dolog (R3R, PC2), és kénytelen vagyok azt mondani, hogy HUD-ra, olvashatóságra még mindig a Nascar Racing 2003-as design és betűtípus a nyerő, olvasható, vastagon szedett, kellemes. Az iRacing ilyen szinten rohadt jó.
De ott az AC is, ahol ugye láthatod ki éppen milyen tempót megy a pályán, zöld, lila részek, négyzetek... Ilyenekkel is illene foglalkozni, nem csak tartalomgyártással. Mert az önmagában nem teszi jobbá a programot, a platformot...
Most pl. a R3R-et tolom, belőttem az FFB-t és rohadt mód szórakoztató AI ellen, örülök pl, hogy ők sem cserélnek kereket, ha nincsenek elkopva úgy a gumik etc, de az is tény, hogy az R3R HUD és UI a piac legalja szerintem, ha ezen újítanának, az egyik legjobb "hely" lehetne a szimes platformon.
De amúgy én vevő leszek a packra, mert eléggé bitang kis jószágok ezek. :)