rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem veszlek továbbra se komolyan. Ne örülj!! by sertrex
Ajjaj, ezekkel mindig csak a baj van 😊
Javítom...
Javítom...
Grand Coursnál nálam bóják vannak a pályán a 6-os kanyar után.

Utoljára szerkesztette: guftabi96, 2017.11.16. 20:31:11

Utoljára szerkesztette: guftabi96, 2017.11.16. 20:31:11
Nálam kis fekete négyzetek villognak sok helyen. Más pályán semmi hasonló.
Szerintem jó. Amiket eddig láttam mind rf1, rf2 és GTR2 alatt ez tökéletes. Szépen kidolgozott, FPS visszaesés se volt így összeségében jó. Hogy milyen pontos azt nem tudom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vki csinált itt magának g27-ből load cell-es pedált? Nem simhouse és richmotec modot.
Jelenleg itt tartok és sikerült elakadnom. Az autó megy, hangja van. Használható. De viszont mint a mellékelt képen látható vannak technikai problémák. Lámpák, az összes, ilyen fényárban van és hát nem így kellene kinézni. Keresek olyan embert aki ezt fixálni tudja. + LCD kijelzőt betudja állítani a kocsiban és a tükröt. 😄 További szép estét!!!

Utoljára szerkesztette: tonio2006, 2017.11.11. 20:28:28

Utoljára szerkesztette: tonio2006, 2017.11.11. 20:28:28
Luigi Auriemma: quickbms encrypt progijaval
És ezt hogy sikerült kitömöríteni?
Akkor mar csak az info is eleg volt. 😊
Megoldottam. Köszi. Ne küld el. Találtam oldalt ahol csak a V8 frissités. pontosabban 1.38as frissités fennt volt. Sikerült. 😄
Holnap reggel az is fenn lesz. Trukkos nevekkel van, de csak megtalaltam. 😊
GTR2-es autocsomag is van benne, csak ugy mondom nosztalgiabol. 😊
GTR2-es autocsomag is van benne, csak ugy mondom nosztalgiabol. 😊
Nem tudom. Nincs meg a játék. De valami haladást sikerült elérnem. Már bent van a játékban. De kilép amikor rányomok a Race gombra. Haladunk csak lassan. Ha meg van és azt is el tudod küldeni az jó lenne. 😄
GSC-ben is volt V8 Supercar, abból nem jó valami? Mert ott még nem kódolgattak, minden olvasható.
A fájlok az exe.be vannak tömörítve és kódolva vannak. Kicsomagoltam, de a kódolás megmarad, erről beszéltem korábban. SuperV8_AMS-exe
Túl egyszerű lenne így. 😊
Aki meg tudja fejteni, az tegye a megoldást közkincsé.
Túl egyszerű lenne így. 😊
Aki meg tudja fejteni, az tegye a megoldást közkincsé.
HDV, sfx és pm file-t is eltudnád küldeni. Igazából már kész van majdnem de ezekre még szükség lenne. Ha nem probléma.
:-D Az akkor lennék ha még előtte elmennék bicajozni vagy kocogni. Bár az időjárás jónak tűnik. :-D
Köszönöm szépen. Azt hiszem holnap délutáni program meg van. Éjszakás műszak után úgyis jobban fog az agyam. 😄
Kibontottam minden *.mas-t, amit a "Vehicles" könyvtárban is találtam, hátha azokból is használ valamit.
AMS eredeti fájlok: AMS_SuperV8.rar
3dSimedben egy részlet:

Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2017.11.08. 19:48:49
AMS eredeti fájlok: AMS_SuperV8.rar
3dSimedben egy részlet:

Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2017.11.08. 19:48:49
Még shader-eket kell beállítani. Ezek még rf1esek. Meg a MOTEC-et kell beállítani. De majd csak pénteken van ilyenekre időm. Ez csak egy Zéta verzió.
Kívülről fasza, de a cockpit elég fapados <#miaz>#miaz>
Ezt honnan konvertaltad?😊
Hang probléma megoldva. Egy rohadt / szívatott meg. Ez a rész már meg van. Most már van hangja is az autónak.
V8-at ma kibontom es kuldom a linket.
Egy ideje várom már az R8-at. Viszont csak hétvégén tudok vele foglalkozni. Ha addig nem oldódnak meg a gondok meglesem. 😊
Ha van még V8 előtt kedved tesztprojecthez van 2 egészen konkrét ötletem. 😄
Ha van még V8 előtt kedved tesztprojecthez van 2 egészen konkrét ötletem. 😄
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Audi R8 GT3 0.2
Saját munka. Mármint a konvertálás. Ha már a V8 Supercars nem akar összejönni.
Motec nem müködik. Nincs versenyző animáció illetve hang se akar müködni / most olyan Formula E hangja van/. Hátha valaki tud segíteni benne. Pénteken tovább foltozgatom. De ez csak teszt project. Ha kapok választ V8ra akkor úgyis annak esek jobban neki.
Saját munka. Mármint a konvertálás. Ha már a V8 Supercars nem akar összejönni.
Motec nem müködik. Nincs versenyző animáció illetve hang se akar müködni / most olyan Formula E hangja van/. Hátha valaki tud segíteni benne. Pénteken tovább foltozgatom. De ez csak teszt project. Ha kapok választ V8ra akkor úgyis annak esek jobban neki.
Át.
Köszi a segítséget. Valahogy nem sikerül megoldanom. Pedig anno GTR Evo-nál is levoltak zárva a file-ok. Majd kitalálok valamit. 😄
Az Automobilistából érdekelne 2 pálya: Velo Citta és Curvelo. Ezeket át lehet konvertálni?
scratch F1 1967 Ferrari 312 released! http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1193765689
Utoljára szerkesztette: Jess0, 2017.11.06. 22:15:47
Utoljára szerkesztette: Jess0, 2017.11.06. 22:15:47
Rf1-es MAS.exe-vel extract *.mas fájlokat, majd a GMT-ket rfactordec.exe-vel decrypt. DDS-ek nincsenek kódolva, csak a GMT-k.
Aztán ami esetleg az AMS.exe-be van kódolva, azt valahogy összerakod. Autóknál nem tudom, mit csomagolnak oda. Pályáknál az *.scn-t, amit én nem tudok kinyitni, de az nem is kell, mert a GMT-k tudják a helyüket. Azt a néhány dolgot meg egyszerű megadni az object-eknek, amit az *.scn tartalmaz. 😉
Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2017.11.06. 17:40:23
Aztán ami esetleg az AMS.exe-be van kódolva, azt valahogy összerakod. Autóknál nem tudom, mit csomagolnak oda. Pályáknál az *.scn-t, amit én nem tudok kinyitni, de az nem is kell, mert a GMT-k tudják a helyüket. Azt a néhány dolgot meg egyszerű megadni az object-eknek, amit az *.scn tartalmaz. 😉
Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2017.11.06. 17:40:23
Nem tudja valaki hogy az Automobilista fájlokat hogy kell decryptelni? Nem jut eszembe magyarul szó erre. A lényeg hogy a V8as autókat próbáltam megnyitni de nem jön össze.
<#eljen>#eljen><#puszi>#puszi><#vigyor2>#vigyor2><#law>#law><#idiota>#idiota>
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Néhány javítással:
Virginia_International_Raceway-v1.60
- új startlámpa
- pitlámpa
- épületek shader csere (AMS->RF2)
- éjszakai fények/lámpák
- megnövelt betöltési távolság a hegyek miatt
- utolsó kanyarban 2db 3D fa ültetve, a perifériában zavaróan forduló 2db "billboard" fa törölve
Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2017.11.05. 21:13:16
Virginia_International_Raceway-v1.60
- új startlámpa
- pitlámpa
- épületek shader csere (AMS->RF2)
- éjszakai fények/lámpák
- megnövelt betöltési távolság a hegyek miatt
- utolsó kanyarban 2db 3D fa ültetve, a perifériában zavaróan forduló 2db "billboard" fa törölve
Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2017.11.05. 21:13:16
direct11 volt a ludas
Csak be kell másolni a játék könyvtárába
Ahonnan letöltötted, nincs kiírva, hogy kell "telepíteni"?
Ádám - HRF1RT.hu
Tegnap vettem a játékot, de ez gondolom nem számít
Köszönöm a választ, de azt is letöltöttem és bemásoltam
Amúgy meg plugins mappa nem volt fő könyvtárban, de a TrackMapPlugin V0.96 32bit & 64bit.rar mappát kicsomagoltam rFactor2 mappába
Egyik billentyűparancs sem jó
Amúgy meg plugins mappa nem volt fő könyvtárban, de a TrackMapPlugin V0.96 32bit & 64bit.rar mappát kicsomagoltam rFactor2 mappába
Egyik billentyűparancs sem jó
Nem tudom honnan töltötted le ezért azt feltételezem hogy csak magát a plugint szetted le de a térkép gyűjteményt nem az alábbi linkről le tudod azt is tölteni:
http://www.internationalsimracing.com/forum/index.php?topic=3320.0
Update Maps Tracks @ 04/03/2017
És ide kell másolni: rFactor2/Plugins/TrackMap/Tracks
És szerintem ctrl+space nem alt+space.
http://www.internationalsimracing.com/forum/index.php?topic=3320.0
Update Maps Tracks @ 04/03/2017
És ide kell másolni: rFactor2/Plugins/TrackMap/Tracks
És szerintem ctrl+space nem alt+space.
Sziasztok! Letőltöttem a Tracks Map-ot, bemásoltam a jéték könyvtárába, a játékon belűl a plugin be van kapcsolva, de nem tőrténik semmi változás
Lenyomom az alt+space billentyűt, de hiába mert nem jön elő a menü amiből kiválaszthatnám a térképet
Mit csinálok rosszúl ???
Lenyomom az alt+space billentyűt, de hiába mert nem jön elő a menü amiből kiválaszthatnám a térképet
Mit csinálok rosszúl ???