19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Hellboy76 #17650 Ez elég látványos így valóban. Legutóbb nekem ilyesmi nem tűnt fel.
Esetleg még azt írd le, hogy milyen időpont volt beállítva a tesztnél. -
unrealnoise #17649 Nah, feltöltöttem egy kézzel, telefonnal készült videót, mert az egyik rögzítős alkalmazás, amit korábban megvettem szórakozott, aztán most nem volt kedvem szarozni mással.
Az árnyékos gondom még mindig az, hogy elsősorban az árnyék textúrák egy távolságon belül jönnek csak elő, ez pedig rohadt zavaró és csúnya. Az a vicc, hogy visszajátszás alatt viszont simán ott vannak az árnyékok, minden gond nélkül és "szépen" néznek ki.
Gondoltam arra, hogy valamit elállíthattam az nvidia kezelőjében, de már alapbeállításokra is visszalőttem az egészet. És még mindig nem jó.
nVidia Inspector lehet bekavar? Pedig az is alapon van...
Egy 3GB-os 1060-asról van szó, az rF2 meg közel max grafikán fut 60 FPS-el... Árnyékok is maxra vannak véve...
Passzolom tényleg...
Itt a videó, másfél perc mindössze, a lényeg benne van... 45-től a leglátványosabb, de a szalagkorláton is végigfut egy "csík" kicsit korábban...
Nagyon szépen köszönök bármilyen tippet! -
Köszi, Nord már fel is rakva.
Viszont az FFB nagyon fura lett. CSL Elite wheelbasem van. Kis sebességnél, boxból kiállásnál alig bírom tekerni, ami fogjuk rá normális, de nem emlékszek ilyen ellenállásra. Viszont menet közben van a kormánynak egy alap ellenállása, ellenkormányzásnál is, nagyon nem érződik természetesnek az egész, pedig eddig az volt. -
Betyarkoro #17647 Jaja simán lehet telepíteni őket. -
https://www.unitedracingdesign.net/rfactor-2
Megint minőségi munka. Hangok jók, fizika hasonló mint az Endurance DLC-s. Állitólag elkészül az Aston Martin meg a Ferrari is. -
URD – Ford GT (galeria!:P)
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2018.06.18. 22:04:02 -
A "serenyen" az tulzas, de ha rafutrok valamire (es hasznalhatonak tunik), akkor azt felteszem;)
*A DX9-es palyakat parhuzamosan torlom, mert megtelt az 50GB, mashogy nem mennek fel. Aki arra vagyik, az addig szedje, amig meg fent vannak;) -
Ha steames, akkor is lehet még így telepíteni pályákat? Valamiért azt hittem, hogy így csak a workshop-ban lévőket lehet használni. -
Betyarkoro #17642 Alexease gyűjti serényen a pályákat: -
tbazsi95 #17641 -
Hogyan lehet azt most hozzárakni? A workshopban nem találok semmit. -
mumus70 #17639 -
Betyarkoro #17638 Nordschleife -
unrealnoise #17637 Ezmiez? Honnan? Ki csinálta? Tök jó kép.. -
Hungaroring Long ? :))) -
Betyarkoro #17635 -
Betyarkoro #17634 Na mondjuk az lehet hogy egy új metalmoro van a képen... -
Betyarkoro #17633 Hát igen így volt. De te is láttad hogy kipostoltak egy darab képet amiről süt le hogy köze van rf2höz. És az is poén hogy a kipostolt kép vmi LMP autó. Én meg nem mondom egy homályos képről hogy melyik az. De érdekes hogy az S397 endurance packban van LMP2 és LMP3 meg GTE de PONT NINCS LMP1. :D
Ja és ugye a korábban mondogatott nincs pénz drága licenszeket is kilőhetjük mert mostmár rf2 is porsche meg bmw meg mittom én milyen autókat mutogat. És ebből kifolyólag én nagyon csodálkoznék rajta hogy PONT egy toyotát (például) nem tudnak licenszerlni. Hogy legyen egy teljes lemans szerű pakk.
Vki tudja hogy milyen autó van azon a titokzatos képen?
Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2018.06.17. 20:01:22 -
A Reiza-ra kivancsi leszek. "Regebben" ugy volt, maradnak az rF1/sajat engine-nel, mert az rF2 nagyon maceras, barkacs, nehezkes stb., inkabb tovabbfejlesztik a sajatot, es alahuznak valami kulsos komolyabb GFX engine-t (pl, UE4). De egy ideje csend van. Talan az S397 (aki a Reiza cuccokat is csinalta/segitette) rabeszelte oklet, hogy maradjanak az rF2 alapoknal. Bar a jelenlegi rF2 drotozott DX11 meg mindig nem egy AC/CARS2 latvany/sebesseg, de HC szim ala nem is lenne rossz. Csak gyorsabban es tobbet kellene reszelni rajta.
A mai szimes valasztekban gyorsan legyeintenek az emberek ha valami nem az igazi. Ha jo lenne a grafika, akkor nem eleg gyors (vagy VR vagy akarmi). Ha minden van, akkor nincs eleg tartalom/licenc. Ha az is van, akkor nincsenek egyeb autok (regi, utcai, premium markak stb). Ha meg az is lenne, akkor meg uresek a szerverek:D -
Betyarkoro #17631 Hah... Jó hallani. Lehet kitalálták hogy mi a baj a gt3 pakkal és már az endurance pakkot úgy csinálták. Akkor hype a teljesítmény javításra a gt3 pakkhoz.
Írták hogy jön frissítés a gt3 gumikhoz is mivel az endurance pakk még újabb technikát használ. Heusinkveld meg tweetelte hogy minden autóhoz van egy skin és minden skin 0.2sec-el gyorsabb mint a többi. XD (nyilván csak vicc).
Én korábban már írtam hogy úgy tippelem a következő reiza project is rfactor 2 content lesz. -
D_Moriarty #17630 Én megvettem, nagyon tetszik. Szerintem az előző GT3 pakknál és az Enduracers kocsiknál is klasszisokkal jobb. A kocsik ugyanolyan jól néznek ki, mint a gt3pakkban (vagy még jobban), de teljesítményre nem ölik meg annyira a gépet, nálam az közel játszhatatlan. Jó skinek (Jackie Chan Oreca, Gulf Porsche stb), szuper hangok, nagyon jó ffb. Valahogy nagyon jól érezni lehet és meg lehet fogni a kocsit ha elindul, a végre megcsinált onboard tc-vel meg el lehet játszani, nagyon hangulatos a kocsikra felrakott pozíciókijelző, főleg éjszaka. Persze bug az most is maradt benne (nálam pl. a Porsche kijelzője néha ki-bekapcsol). A gumifizikán is agyaltak valamit, és gyanúsan sok a Heusinkveld feliratú skin, úgyhogy sztem valami érdekes dolog zajlik a háttérben. Én egy kicsit drágállom, de ha így megcsinálják, akkor so-so ok. -
GeriDoc #17629 Az Endurance pack-ot megvette, próbálta valaki? Milyen az Enduracers-hez képest? Érzésre, kinézetre, gépigényre. Érdemes megvenni? -
Adebayor #17628 köszi én is az utóbbi linket.
Amit én linkeltem az tuti ugyan az a személy. Mert a kép elrendezés ugyan az a második linknél is :) -
Betyarkoro #17627 Köszi, D_Moriaty és Adebayor -
D_Moriarty #17626 Itt talán lesz valami, overlayekkel meg kommentár nélkül (a semminél jobb): https://www.youtube.com/watch?v=dddEiI38HV0
Utoljára szerkesztette: D_Moriarty, 2018.06.16. 12:24:16 -
Adebayor #17625 Ezen a csatornán eddig az összes edzés élőben streamelve volt. Sajnos én is erre kényszerülök :)
https://www.youtube.com/channel/UCv8KQxertoRwbh0pkx_MSag -
Betyarkoro #17624 Kérdés: Tud e vki olyan tv csatornát ahol fogják közvetíteni a lemans-t? Magyarországon. Nincs eurosportom. :D -
Betyarkoro #17623 Nagyon megbecsülöd azt a gépet. :D -
Senorman pályái, Macau, Imola. Diggától az új Le Mans, Paul Ricard. Racerfactor-nak az Ázsiai pályái, és még rengeteg. -
unrealnoise #17621 Nah itt közben mint írtam, csak nem egyértelműen fogalmaztam, szóval az értetlenkedésem a teljesítményre user error volt. Mert az Automobilista élsimításának hiánya miatt (hiába állítottam a játékban) az nvidiaProfileInspector-ban kellett bekapcsolnom, és ott mindent maxra állítottam, mert hát az Automobilista úgy is megy, mint az állat...
Most jutott eszembe, hogy az úgy maradt, közben meg szívtam itt a teljesítményhiány miatt... :D R3R is mindjárt ment max grafon beton 60 FPS-el... És hát az rF2 is hasítani fog. (Amit lejön újra végre)
Mondjuk ez a Lime Rock-os árnyékos problémám nem oldja meg, de erről majd csinálok videót, de most kaja és fekszek, mert ma éjfélkor keltem, és jól esne egy kis szunya már :D
Megj.: Esőben ettől független persze nem túl jó az rF2, az tény, próbáltam mostanában... Bár nekem az AI is kiegyensúlyozatlan volt a száraz időjáráshoz képest, de hát nem tudom... Igazából keveset használtam esőben, szóval lehet jobb, ha befogom. Mondjuk a napszakváltást imádom benne :)
Azért ma még meglesem az új szerzeményeket, csak közben nyomtam egy reinstallt is, és hát szedi lefele stearől... 35 GB, pár cuccra fel vagyok iratkozva... :D
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2018.06.15. 17:19:49 -
Nalam az eso, amikor megjelent, hasznalhatatlan lett, azonnal kikapcsolt a gepem (egyedul, kezdodo eso). Persze nalam a gep eleg regi. Bar a CARS2 lazan megy fix 60fps-sel szakado esoben, 15 AI-val, de hat az mas vilag:)
De azota tapot csereltem, azota nem kapcsolta ki a gepet semmi, talan mar ez is menni fog. Bar az fps-tol felek:D -
Betyarkoro #17619 Ugyan ez. Nem tudom a játékot használni mióta variáltak az esővel.
Össze vissza fut. Hiába jelentem h szar. Eredmény nincs. Biztos h a procim miatt. Túl régi az új cucchoz. -
Betyarkoro #17618 Igazán?
Melyik a top 5 nálad? -
unrealnoise #17617 Már csináltam volna videót is, de most meg elindítom a játékot, és az istennek nem hajlandó 20-40 FPS-el többre, nem tudom megint mit állíthattam el, de már próbáltam mindent... Közben meg is vettem a cuccot, és egyedül a BMW-re ír Failed Verification-t, közvetlen indítás után...
Hát, mit ne mondjak... Lehet letörlöm az egészet, aztán újraindítás, plusz nvidia driver frissítés....
Ó,de sötét vagyok... :D Automobilista miatt hardcore külsőleg felülírtam minden élsimítós beállítást, mert hát ott az élsimítás nem működik játékbeli beállítással... grrr
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2018.06.15. 14:00:50 -
Nem rossz. A BMW egy vadállat.
Ezt az árnyékos problémàt én még nem lattam; hogy egymás után pakolgatná. Ugy müködik ahogy kell. -
endurance pack megjelent -
Hellboy76 #17614 Erről készítenél egy képet, köszi.
Mert legutóbb próbáltam keresni az általad leírt jelenséget és nem sikerült felfedeznem.
Reggeli és esti órákat néztem, hátha látványosabb a probléma. -
Pályákkal nekem semmit bajom, ezen a részén a játéknak még túlkínálat is van, modderek jóval jobb pályákat csinálnak mint a gyári cuccok. -
Adebayor #17612 Ez a hud még csak átmeneti megoldás. Hogy legyen valami. Egyébként tényleg gáz a nagy négyzetes megoldás. De viszont legalább ez már nagy felbontású HUD :D Nem elmosódott..
De már igazán jöhetne már az új UI meg a motec-es HUD... már vagy fél éve bejelentették. Nálam sem a grafika meg a kinézet a hú de nagy szempont, de ha már bejelentették, jöjjön már ki, mert azért kiváncsi vagyok rá :D -
unrealnoise #17611 Ahhoz képest megint átfésülnek egyet... nem kár rajta rugózni, mert tré. Lime Rock jól nézne ki, sőt, alapjában véve a kidolgozással sincs problémám, csak hát vicc, hogy egy ennyire illúzióromboló ocsmányság belerondít az élménybe. És itt nem csak a grafikáról van szó, szó szerint zavaró, hogy az aszfalton egymás után jelennek meg az árnyékok, esküszöm még a normális vezetésben is zavar, ezt pedig egyik másik szimben nem kell elmondanom... Meg könyörgöm... 2018-at írunk... nah mindegy, vagy lesz vele valami, vagy nem, bár amennyi tartalmam van iR-ben már, lehet simán örökre kukázva lesz az rF2, amint jön IR-be az AI...