19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Off Road gumi, de mihez? -
Adebayor #17529 Köszi. akkor egyelőre offon lesz, mert 1. nem a legjobb a gépem. 2. nem nagyon megyek vizes pályán mostanság :)
A por meg kb mindegy.
Utoljára szerkesztette: Adebayor, 2018.04.22. 10:47:12 -
Betyarkoro #17528 Amikor az autó felcsapja a vizet meg a port. Szebben jelenik meg ha be van kapcsolva.
Bekapcsolva
Kikapcsolva -
Adebayor #17527 Mi pontosan a soft particle beállítás? tudja valaki? -
Betyarkoro #17526 No. Sikerült megtekinteni nekem is.
Nekem látszólag nem nagy különbség van gt3+eső kombóval. Viszont régi autók mint pl az usf2000 + eső gond nélkül megy.
Tehát max grafika 14 ai és leghátsó hely. -
Betyarkoro #17525 Hát katasztrófálisról pocsékra elég szerény. :D -
bottleopener #17524 Gyorsan futottam vele, a tapasztalatom:
-a csúcs FPS nem változott, vagy legalábbis mérési hibahatáron belül maradt
-az FPS szórása javult. eddig volt olyan, hogy egy konstans 60+ fps mellett megjelent a hisztogramon néhány olyan frame ami akár le is tudta húzni futás finomságát. most ez eltűnt
-esőben az eddigi katasztrofális szintről pocsékra nőtt a teljesítmény
A DX9-hez képest elmarad a teljesítmény. Ha a DX11 megjelenése 2 lépés volt hátra, akkor ez most 1 lépés előre. :) -
formula1996 #17523 En sem tudom ma kiprobalni, ha valaki igen akkor ne tartsa magaban mennyit gyorsult :D
Sok ertelme volt ISI-reszrol ennek a gJED-nek, csinaltak volna inkabb export/import plugineket 3dsmax,blender,stb-hez. -
Ha le nincs kódolva a mas. :D Amúgy én sem értem mi titkos lenne benne. Nyilván az, hogy egy sima benzinmotor amiben van egy új sor, hogy 0 fordulaton se fullad le. Lehet, hogy a barkácsot nem akarják közszemlére tenni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Hello Zoltan, I don't think we can share this file as it probably contains some "confidential" data we are not allowed to publish. What I can do is ask our physics team to explain how best to create an engine.ini for an electric engine similar to the one we use in the FE" -
Adebayor #17521 Ez az új gyári hud se tökéletes. Az SMG hud packot használom, és ott se számol vissza az óra futamon.. de a gyárinál se.. :D -
Betyarkoro #17520 Nah. Én most nem tudom megnézni a játékot. Viszont kíváncsian várom a ki mit gondol egy gyors teszt kör után. :) -
bottleopener #17519 https://www.studio-397.com/2018/04/release-of-build-1110/ -
új Enduracers -
szupertitkos. istenem, mi a fene lenne szupertitkos.
de szerintem megveszem a Formula E-t és elküldöm neked az engine.ini-t -
Semmi gond nincs a fizikával. Modellek nincsenek. :D
A fizikával annyi a gond, hogy modolást szeretnének, de infót nem adnak. Írtam nekik, hogy kellene pár infó az elektromos motorról és akkor kibővíteném ezzel a motorkészítő progimat. Írta facebookon valaki (gondolom valami marketinges kezeli az oldalukat), hogy a FE engine.ini-jét nem valószínű, hogy kiadják, mert abban van pár szupertitkos infó. Szerintem hülyeség, de okés. Feltettem pár kérdést, azóta semmi válasz. Okés, csak így ne akarjanak modolást, akkor várjuk szeretettel a gyári cuccokat... -
Betyarkoro #17515 Most ide kéne belinkelni alexease ház szétverős analógiáját. :D -
Csak éppen a számomra pont irreleváns hogy milyen a felület. Röviden pont leszarom :D Sokkal jobban örülnék pár márkakupás autónak, esetleg TCR-esnek, közepes GT-nek (GT4) vagy ilyesmiknek. -
bottleopener #17513 Ami számomra új infó volt ebben, hogy elmondta miért sültek fel az UI-val. Ez az egyik legrégebbi nem teljesítése a brigádnak, kb. 1 éve már nagyon közelre ígérték a megjelenést, és ezt nagyon sokan a szemükre is vetették, hogy miért nincs még kint.
A videóból kiderül, hogy a C++ban írt ISI féle grafikai stack és a frissen megírt UI összeférhetetlen és pazarló volt, közvetlenül egymásra eresztve őket sok problémát okoztak, ami szerintem alapvetően egy szoftvertervezési hiba a részükről. Mindenesetre erről addig nem értesültek, amíg ki nem próbálták. Azóta workaroundként egy ütemező réteget finomítgatnak amitől a megváltást várják. -
bottleopener #17512 Egyetértek. A fizika megcsinálása az eddig mechatronikai szakközép szintről bsc szintre emelkedett, és basszameg, 2018-at írunk, mindenki elkényelmesedett... :D
Nem automatán települ a tartalom? Hol vannak már a kézzel másold be a mappastruktúrát idők? Ezeket egyértelműen otthagytuk az előző évtized végén. És mi még a hardcore rétegbe tartozunk.
Mondjuk ez azt is jelenti, hogy nincs a láthatáron semmiféle konkurenciát jelentő cím az iracingen kívül, tehát ami elkészül ide, annak érvényes létjogosultsága lesz egy jó darabig. -
Számomra aggasztó jelenség, hogy míg az elején néha néha megjelent valami mod, én is bütyköltem párat, mára ez teljesen megszűnt. Hónapok óta nem jelent meg semmi, új cucc meg pláne nem, inkább csak 1-2 konvert. Túl nehéz. Már az is agyfasz sok meló, hogy az eddig elkészült cuccokat átrakjam DX11-re, megcsinálni az esős dolgokat, ablaktörlő, megafaszom.
Pályák azok jönnek, szinte már minden megvan, erre nem lehet panasz.
A gyári kontent meg egyszerűen alkalmatlan bajnokságokra, nem lehet állandóan GT3-azni.
Megoldás az lenne, ha akár fizetős csomagokban, de sokkal több gyári autó lenne, lásd raceroom. -
Ez fejlesztoi konferencia volt, nem a jatekosoknak mutatta be, a cel inkabb/valszeg a fejlesztok, befektetok, ceges (Luminis) erdekeltsegek voltak. -
Utána sem sok új :D -
Betyarkoro #17508 LoL. Előbb postoltam a videót rossz fórumba. Na mindegy.
Első 20 perc semmi annak aki már ismeri a progit. :/ -
-
mumus70 #17506 -
mumus70 #17505 Race 2: 57:50
-
kb :D -
bottleopener #17503 https://www.studio-397.com/2018/03/roadmap-update-march-2018/
Hogy rájkőnen szavaival éljek: Ok.
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2018.04.01. 00:27:53 -
formula1996 #17502 Ezt komolyan gondolták? Mintha F1C-t látnék... -
jaa, nekem sincs :D -
Okés, csak nekem nincs meg az FE, így nem tudom kitömöríteni. :) -
Ki lehet tömöríteni, nem nagy ügy.
A Physics Calculator-t felejtsd el, semmire sem jó -
Tudna nekem valaki adni egy Formula-E engine fájlt?
Értem én, hogy megcsináltak pár dolgot az elektromos motorhoz, csak épp kurvára nincs leírva sehol.
Nagy nehezen sikerült találnom olyan LibreOffice verziót ami nem áll le, ha elindítom a Physics Calculator című fájlt, de kérdem én, hogy a fejlesztőkön kívül van olyan ember aki azt tudja használni? Ráadásul amire nekem kéne az pont nincs benne, vagyis elektromos motort nem tudsz vele csinálni. Belsőégésűre meg már csináltam ennél használhatóbbat...
-
Hellboy76 #17497 Codies-ban szép 3D-s fák vannak. Azt a könyvtárat megtaláltam. Elkezdtem Barcelona-ra átrakni őket, de hogy mikor lesz, fogalmam sincs... :) -
Ennel azert "erosen" latszik a LOD-olas;) De meg mindig jobb, mint alapbol egyszeruen megcsinalni.
A komolyabb engine-eknek (pl. Unreal, Cry stb.) hogy library es engine szinten van beepitve a "tartalom kezeles". "Alkatreszekbol" epitkeznek, aminek a megjeleniteset es optimalizalasat az engine vegzi (elvileg mar a CARS is ilyen, de a Codies is). Vagyis a modell egy "adatbazisba" keszul, sajat azonositoval, tobb 3D/textura/shader reszletesseggel, a palya epito azt helyezi el, az engine meg beallitastol es terhelestol fuggoen azt szamolja amit bir.
Sajnos az rF2 full manual, gazdasagtalan, valszeg az ISI ezert (is) mondott le rola:/ -
Hellboy76 #17495 Gondolom, le van kódolva, kibonthatatlan, így meg sem nézem. :)
Off: csak a növényzethez, ez is egy friss game: tt isle of man pc gameplay
Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2018.03.30. 11:47:25 -
Es ezt ugy, hogy az ISI engine, meg ha nem is mai darab, igazabol eleg profi. Hulyere lehet optimalizalni az arnyekkat es LOD-olast, szet lehet allitgatni a VisGroup-okat es egyebeket, mindent rendesen session-hoz es beallitashoz fuzni.
Persze tudni kellene ki kivel van es ra kellene szanni az idot. De mashogy nem megy. Tippem szerint, ha valoban foglalkoznanak vele, sokkal szebb lehetne es ketszer gyorsabb.
Csak persze, itt jon be a kiadas faktor. Keves eladashoz nem lehet plusz honapokig maszatolni valamivel:/ Es itt a keves eladast csak kis mertekben hatarozza meg a palya minoseg (inkabb a program, tartalom, licencek, kinezet). Persze ha mindent (autok, palyak, hangok, graf es egyeb engine) tutin optimalizalnanak, talan mar lenne annyi sebesseg (fps), hogy kevesebb felhasznalot vesztenenek a 3 moinitoros es VR-esek kozul(?!). -
En is cikinek tartom az ilyen tartalom kiadasat, azok a fak, modellezes es texturazas mar azert eleg necces. Foleg hivatalosan es penzert. OK, kulsos moddereket es tartalmakat "vettek meg", de akkor is. Ha mar szuk retegnek keszul, csinaltassak meg normalisan. Egy gokart palya nehogy mar lezabalja a gepet, mert nem forgo papir fak vannak rajta:))) -
Aki valoban kihasznalja, annak boven megeri! Es valszeg ez az rF2 irany/cel/koncepcio.
Az iR "kurva draga", de aki napi 24-ben tolja, akar felszaz sorozattal, annak az is boven megeri.
Az AC-ba is bele lehet kotni: kismillio DLC es tartalom, kerdeses koritessel es mukodessel. Megeri? Valakinek nem, de vannak sokan akiknek igen.
Ha nem akarja az ember gorcsosen hasonlitgatni es versenyeztetni a szimeket, akkor onmagaban mindegyik jo program, megvan a celja, celkozonsege, felhasznalotabora. Ha az ember elengedi a "melyik a jobb, melyiket vegyem es hasznaljam" frusztraciot, valaszt egyet es elfelejti a tobbit, nem gorcsol rajtuk VAGY egy kis kompromisszum es hasznalja mindegyiket, elmulnak a gondok:D -
Hellboy76 #17491 Az árral nekem se lenne bajom. 6-7ezer könnyen elszáll másra is. De ezzel sztem a készítőket támogatom, nem az S-397-et.
De ilyen növényzetet akkor se tegyenek már rá manapság.
2-3 munkanap alatt fel lehetne javítani. A textúra meg régimódibb, mint az object megoldás.
Nem kellene más, csak copy/paste a korábbi "gyári" pályákról.
Ezt a pályát már hónapokkal ezelőtt is láttam vidin, ugyanígy nézett ki:
https://www.youtube.com/channel/UCmWnv4dcIhHS2HRR1aYxotw
De a pocsolyák bizti nagyon ki van dolgozva az új map-elés szerint...
Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2018.03.30. 11:24:00