19779
  • unrealnoise
    Köszke, működik, frankó a dolog, csak a böngésző felugrós hülyeségére nem okéztam rá, azt hittem az valami csetes' baromság csak.
  • danikosz

Sziasztok!

Egy nem könnyű bajnokságba vágtuk bele a fejszénket, hiszen a nemrég megjelent Formula E-vel rendezünk egy 6 fordulós megmérettetést. Mivel nem minden Formula E nyomvonal érhető el, ezért több bajnokságból is raktunk be városi pályát. Nem szeretnénk, hogy a spórolásról szóljon a verseny, ezért "üzemanyag fogyasztás" nincs. Lehet nyomni, ami a csövön kifér, a gumira kell figyelni és az 50 perces futamokon 1 alkalommal ki is kell menni a boxba, lecserélni a papucsokat!

Versenynaptár:
    2018.02.27. – Norisring
    2018.03.13. – Monaco
    2018.03.27. – Montreal
    2018.04.10. – Adelaide
    2018.04.24. – Long Beach
    2018.05.08. – Berlin

Várunk mindenkit sok szeretettel!

Információk és jelentkezés
  • Adebayor
    Itt van egy Leírás

Join session után a STEP4-et kéne látnod, ott, oké, és indul a játék.

Vagy nálam még előtte megkérdezi a böngésző, hogy indíthatja-e a steam-et.
  • unrealnoise
    Jó, kész vagyok. Ezt adja be a weblapon ha a join-ra nyomok. "Starting rFactor2... On your marks!
    Starting a Steam client with rFactor2, make sure you have Steam open and click on the Steam icon to accept the game launch"

Hát nem vagyok síkhülye angolból, de ez számomra értelmezhetetlen... Indítsam a Steamet, aztán az rF2-őt? Áh hagyjuk, utánaolvasok, de ez így gááz... Pedig aztán nem vagyok egy technikai analfabéta...
  • unrealnoise
    áh,, az addig megvolt, csak a Join Session-t nem láttam, azt hittem, hogy nemtudom, de értem, látom és logikus is. Fasza, köszi :)
  • istvan2010
    itt belépsz
  • unrealnoise
    Lehet én vagyok hülye, de rF2-vel még nem multiztam, hogy a tökömbe kell ezen az időmérős/hotlapos eseményen részt venni? :D
  • unrealnoise
    Nekem bejön, sőt... ezt a videót láttam az UI-ról eddig ugye...

És ez alapján szerintem kurva jó lesz. Az Assetto Corsa-t megeszi reggelire ilyen szinten, de nekem tetszik a "vidám", színes "elemekkel" tarkított UI. Egy csomót láttunk már sötétebb árnyalatúakból. Nekem amúgy még mindig a Forza Motorsport 4 a kedvencem, bár az nem szim, de akkor is. Amúgy jó lesz ez, este megyek vele, megnézem mit tudok. :)

Ami botrányos, de ha már feljött, elmondom, az az iRacing béta UI-ja... Nah oké, hogy béta, és hogy sokat kell tesztelni, de te jó isten... Botrányos; körülményes, lassú, csúnya, elavult... szerintem.
  • Betyarkoro
    Ja lehet.

Már 14 hónapja ígérik hogy heteken belül kész lesz. :D

Egyébként kinek hogy tetszik?

Én személy szerint egy sötétebb színekből álló témának örülnék.
  • Joex22
    Új UI nyilvános tesztelgetése :D
  • Betyarkoro
  • Betyarkoro
    Get your hotlap boots on! Prove you are the fastest, or simply just beat your friends into submission! Take a trip to AMP in the Radical SR3, or to Malaysia in the Megane!

Fastest times for each session will win a pack of their choice

Enter here https://rfactor2.studio-397.com/competition

Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2018.02.08. 10:25:02
  • leho94
    ez megoldotta , köszönöm
  • formula1996
    UserData/Player mappat szedd ki es probald meg ugy.
  • leho94
    próbáltam azt is, akkor sem jelenik meg több választható autó sem sajnos. próbáltam újratelepíteni minden moddal együtt az sem segített
  • simcompany
    valamelyik mod-ban vagy, válaszd ki az összes autó/pályát
  • leho94
    sziasztok, egyik napról a másikra az összes letöltött content úgy ahogy van eltűnt a játékból , package részen mindegyiknél azt írja hogy installed de a játékban mégis csak egy fajta autót és pályát tudok választani. Tudtok esetleg valami megoldást erre?
  • Hellboy76
    Laguna Seca:
  • Joex22
    Azért ne esőt hasonlítsatok össze napsütéssel.

Meg a McLaren is egy keményebb modell teljesítmény szempontjából.
  • KTMNORBI
    Srácok off téma: Mitől vághatja haza a displayport-hdmi kábelemet a gépem. Már a 2-ik megy el szarni. Először azt hittem szimplán beszart, de amikor a másodikat raktam bele az már gyanús volt. 3 moncsit használok, és amikor a harmadik kábel bedugtam 1 pillanatra volt kép aztán elment. Minden kimeneten jó a másik kábelek, tehát 2-vel működik, a 3-ik csatlakoztatásánál történik valami, de passz, hogy mi a szar. Most megyek venni megint 1-et, de nem merem majd bedugni, félek azt is megsüti valamiért
  • Betyarkoro

Ez jobb gépen készült mint a tiéd. :D
    Részemről is ez az utolsó post a témában.
  • Adebayor

Ó, basszus az FXAA offon van :D na jó lezártam. Megy ez 1050 Ti-vel simán.(és egy szar Phenom II x4 955 be-vel) 14 AI plusz én. A steam-es FPS mutatót meg nem tudom miért nem vette fel az OBS, amikor még a betöltőképnél ott volt. De hidd el, 60 volt. Rajt körül tuti lejjebb ment, de az számít, hogy semmi akadás nem volt akkor sem.

Tema lezárva. Nincs is ebben több :)
  • Adebayor
    Mivel bizonyítottam? Szerintem menne az maxon is. De ez nem elég ami max-ra van állitva? Meg egyébként is tök irreális a tükrözödés. Nehogy már a száraz aszfalt úgy tükröződjön mint a játékban. :)
  • Betyarkoro
    Egyértelmű nem?

Azt írtad maxon megy. Bebizonyítottad hogy nem.
  • Adebayor
    Ezzel azt akarod mondani hogy nem minden full? vagy mi? A csillogás villogás az felesleges számomra. Meg az eső is, mivel nem esőbe megyek :D
  • Betyarkoro
  • Adebayor
    Mivel még ez a rövid videó is 1 órámba került, a telekomos legalapabb nettel, így nem akartam sokat felvenni. Beállítások, pályabetöltés, és pár másodperc csak a rajtból.
    https://youtu.be/e2WmqrJ4-3s
  • formula1996
    Nekem is 1050TI, ryzen 1600, 8 giga és fut rendesen, bár észrevehetően lassabb esőben, de napsütésben olyan mint volt.
  • Adebayor
    Van kedvem. fel is veszek egy rövid videót, csak az én netemmel az sok idő mire feltölti :D
  • Betyarkoro
    Nincs kedved postolni egy videót erről úgy hogy az FPS számláló is látható legyen meg a beállítások is és ne egyedül legyél a pályán?
  • Adebayor
    Hello. Nem tőlem kérdezted, de nekem pl egy nem mainak mondható AMD phenom II x4 955 BE-m van. Ez a legrosszabb pontja a gépemnek.
    8 gm RAM és egy 1050 Ti. És Maxon megy játszhatóan. Persze 60-ra van lock-olva az fps a CPU miatt. Mert ha nincs, akkor néha belassul a kép. Gondolom cpu miatt, mert AC-ba pl kiírta egyszer, hogy magas cpu használat. És ott is betettem fix 60-ra, és azóta jó.
  • Betyarkoro
    Milyen géped van?

Mióta mainline-on van a DX11 azóta én nem játszottam semmit sem rf2-vel. Egyszerűen annyira rosszul fut hogy mindent le kell venni minimumra hogy garantáltan jól fusson minden napszakban és időjárásban verseny közben. :D
  • simcompany
    Hát persze, ha sok a visszajelzés akkor tudnak javítani az optimalizáláson. Szerencsére nekem tök rendben megy a DX11, simán fut max grafikán.
    De sokszor hallom hogy vannak akik kb olyan specifikációval mennek mint én, vagy kb olyan erőssel, és rengeteg problémájuk van. Ezért az optimalizálás fontos, minél több konfigon. DX9 teljesen felejtős lesz, de ezzel az arra eszkábált modok is használhatatlanná válnak.
  • Betyarkoro
    Ki mit gondol az új roadmapról?

Nekem a performance résznél akadt meg a szemem. Kíváncsi vagyok hogy mit terveznek.
  • simcompany
  • formula1996
    Roadmap update January
  • simcompany
    A gondom simán az, hogy egyszer már belefektettünk rengeteg energiát. Erre nem úgy újul a progi, hogy átjárhatóság legyen, hanem újra a moddereknek a modhoz nyúlni.
  • Joke1RS
    Sajnos a hozzáállás ugyanolyan, mint az ISI-nél volt.
    Pedig sokkal többen modder lenne, több tartalom nagyobb érdeklődés, és most itt mondhatjátok, hogy sok szemét is készülne, de azt hamar ki lehet szűrni, viszont több lenne a minőségi munka is. Sokan azért nem állnak neki, mert mire összemorzsázná az infókat elmegy több hónap is.
    Kár érte, nagyon jó progi még így is.
  • simcompany
    Persze, mi is meg tudjuk csinálni a világítást, csak felbasz hogy a 397 nem segít :D
  • tbazsi95