rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az erre való gyors reagálás remélem nem annak tudható be, hogy a grafikus motoron már nem szándékoznak karcsúsítani...
Zandy info: "It gets updated for sure, all terrain textures get updated. The latest Audi-S update is in place.
New trees etc. But at the moment rounding of my work for professional racing teams.
So i can get back on track.
Shadow patterns on Zandvoort are tied to shadow settings, on MAX settings they are not there.
The lower you go the more pronounced it gets. That why all texturing is getting an overhaul.
Many tracks suffer from this."
Nem veszlek továbbra se komolyan. Ne örülj!! by sertrex
A Bentley-tol alapbol tartottam, az meg az eletben is ugy nez ki a tobbihez kepest, mint egy tank, akkora splitter-e van elol, hogy ra lehet fekudni, meg eleve az egesz auto egy nagy tomb😄 Baratsagtalan "nehez" dognek tartottam, de meg sem az, teljesen jo a tobbihez kepest.
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.10.24. 22:44:29
"Nulla tenaci invia est via"
Marcel postolta a képet. Most hirtelen nem tudtam eldönteni hogy miért. Gondolom teasel valamit. Vagy csak egy random kép.
Changelog 24/10/2017
McLaren 650S GT3 2017 v1.79
- Reworked tire and rim blur animation.
- New backfire animation.
- Fixed spokes sorting in front of debris/smoke.
Bentley Continental GT3 2017 v1.15
- Adjusted LOD distances for better performance.
- Damage sensitivity adjusted.
- Backfire smoke/vapor added.
Callaway C7 GT3 2017 v1.15
- New backfire animation.
Mercedes AMG GT3 2017 v1.07
Radical RRXC GT3 v1.09
- Fixed black artifact appearing in cockpit.
De remélem dolgoznak rajta mint a McLaren-en.
Ezt azért írom, mert a legtöbb mod nagy csalódás ebből a szempontból, se normális futómű, se gumi. Tudom sok idő kiásni a szükséges adatokat és sajnálatos, hogy nincs elég ideje a moddereknek, pedig ez lehelne életet a játékba.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Azért a futómű nem kerek. Mintha állandóan felütne, nem tart. Rövid lehet a rugóút.
Tudom, hogy az utcai más, de annak pont az volt a lényege, hogy határ helyzetben inkább túlkormányzott. Kétlem, hogy a verseny verziót alulkormányzottra csinálnák.
Nemrég újraraktam a rendszeremet (egy frissítésnél kifeküdt) és azt hittem, hogy valamelyik kormány beállítás nem sikerült, de most mentem a GT3-mal, és az olyan mint volt. Szóval a hiba tényleg a Primera-ban lehet.
kivetítők, digiflag-ek, boxutcai személyzet, pályabírók, daruk, néhány fényforrás a helyükön 😊
Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2017.10.22. 17:11:54
SRT-Istanbul-Park-Circuit_v130_DX11.rar
SRT-Valencia-Street-Circuit_v105_DX11.rfcmp
RaceRfactor-Monza-2014_v194_DX11.rfcmp
BetOn-Road-America-2016_v140_DX11.rfcmp
SRT-Portimao-Circuit_v110_DX11.rfcmp
SRT-Lausitzring-2016_v105_DX11.rfcmp
Dom Duhan-t emlitette, aki most S397, vagyis meg akarmi is lehet belole😉
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.10.22. 11:23:20
Hungaroring?
En neztem a szabadedzes egy reszet de akkor pont lemaradtam 😞
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Persze jo lenne, de igazabol barmilyen (foleg lezeres) palya jo lenne. De ne kezdjunk orulni;D
Lehetnek optimista, mert jo lezeres palyakat tuti el lehetne adni, mert "ertekesebbek" mint a 12 egy tucat auto (lasd AC); de szerencsetlen Zandvoort is ott tart ahol meg kiadtak😄
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.10.22. 10:22:58
Csak fél szemmel néztem, volt kérdés Wéber Gabihoz, hogy milyen szimulátorral játszik, AC-t említette, meg valami olyat
mondott, hogy nem rég beszélt rf2-es fejlesztővel, hogy próbálja le a programot, mert érkezni fog laser scan Hungaroring...
Improvements to tyres, aerodynamics and physics in general, based on some additional data we received.
Domborzati textúrázás, betonfal textúrázás, rengeteg világító textúra, garázsajtók, startlámpa, boxutcai lámpa, AIW készek.
Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2017.10.18. 20:21:54
Ha nem lenne hozza semmmi MOD auto, csak a gyari autok, akkor 75% vasarlas lenne az auto is😄
De ez is Soontm vagyis vmikor 10 éven belül.
Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.10.18. 18:39:37
Fórumon megint azon pattognak hogy az avg fps kevesebb lett. Szerintem néhány autó bugos is.
Ami még tök fura, már a radical-nál is észrevettem, hogy a műszerfalon tükröződik a kerékvető. Ez milyen már, hiszen benne ülök a kocsiban az egész autó meg körülöttem, de az csak átüt valahogy. 😄
Szóval ezzel inkább csak támogattuk őket, szerintem is.
Amúgy így több kör után egyre jobban kezdem érezni. De mivel nem vezettem és gyanítom hogy sajnos soha az életben nem vezetek ilyen autót így nincs összehasonlítási alapom. Max más sim-ekkel. Pl nekem az iracing-es Merci valahogy kezelhetőbb.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Általában 1-12-ig mennek ezeknek a rendszereknek az állíthatósága.
De lehet ez amiatt van, hogy én vagyok már kiégve. 😄
Mindenesetre több pénzt egyelőre tőlem nem kapnak. Fejlesszék a programot.