19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
shiet #17570 OK, szóval hotlappolgatásról van szó? Hát, engem speciel ez nem izgat fel. -
Betyarkoro #17569 Volt ez a McLaren verseny tavaly. Azt már ezzel a "competition infrastructure" egy korai verziójával bonyolították le: https://www.studio-397.com/worlds-fastest-gamer/
Szóval vmi ilyesmi lesz. Csak menőbb. Meg mindenkinek elérhető. -
Adebayor #17568 El vagyok nélküle is, mert végülis nem az UI a lényeg. De ha már ígérgetik fél éve, már én is kérdezgetem mindig, hogy "mi a f.sz van".. :D Talán karácsonyra megkapjuk. Nem is az UI nálam a lényeg, hanem az on screen display. Olyan track map plugin féle dolog, hogy mindent kipakolhatsz a képre amit nem sajnálsz :D Persze ezt is megszoktam, már nagyon rég óta dx11-ben vagyok, de na.
Na meg valami közvetítő kinézet(tv style) is jöhetne.
Utoljára szerkesztette: Adebayor, 2018.06.01. 07:19:17 -
somati #17567 Ez alatt a "competition infrastructure" alatt pontosan mit is értenek? Vmi iR-szerű dolgot vagy vmi szimpla hotlap köridő versenyzés?
Sebring fasza lesz ha tényleg lézeres, mert azon a pályán legalább van vmi értelme a scannelésnek, eléggé egyenetlen az út (főleg az uccsó kanyarban), szóval rF2-ben majd jól szétesnek a G27-esek. :D Ahogy látom az egyik képen - telirakták lakókocsikkal a nézőteret, legalább nem kell majd fűteni télen. :D
Az új packban akkor mi is lesz? Porsche, Corvette, LMP3, LMP2 és még mi? A Ferrarira sztem nincs lóvéjuk, BMW, Ford, AM?
Ha jók lesznek a hangok, akkor valszeg újra előveszem a játékot. :) -
Betyarkoro #17566 UI testing and tweaking is still ongoing. Lassan másfél éve. XD -
guftabi96 #17565 Új roadmap -
Betyarkoro #17564
Na ki tippel arra hogy ez egy reiza autó lesz rfactor 2 boltba? -
mtom1984 #17563 Zhejiang International Circuit
https://mega.nz/#!khp2xBgA!OF6qek9LW_E1W9VWJkwBMxO26KTtttifB58KLWYndP4
https://www.facebook.com/simracingteam.net/posts/1365718390241400 -
"A gumi nyeri a versenyt." :) -
Ilyet nem lehet csak a mod módosításával -
unrealnoise #17560 Kötelező boxkiállást nem lehet valahogy beiktatni? Megettük az első gumikat a futamon, én kiálltam, az AI nem. :D
Persze ők nyertek, nyilván nem éri meg a 38 seces kiállás egy 20-30 körös futamon, csak hát én meg fel szeretném dobni a versenyt a kötelező kerékcserékkel... -
mumus70 #17559 -
Az tény, hogy ebből már ki lehet indulni. Össze is lehet rakni. A hum3d model használható, azt kell tenned hogy levéded, ha feltörik az nem a Te hibád. -
PacsutaTibi #17557 Ez a AMS mod tényleg katyvasz, de kezd tisztulni :D
Én egy 4-5 héttel ezelőtt figyeltem fel rá, méghozzá azért mert megláttam ezt:
Egy tökéletes Golf TCR modell, ami nem létezik semmi más játékba, egy problémája van csak, hogy ez a 2016-os modell, még a kerek szélesítésekkel. Idén már elég sokan a 2017 vagy 2018as verzióval mennek. Nagyon jól elkülöníthetőek az évjáratok, minden évben volt valami változtatás (Nekem egyébként pont ez tetszik a legjobbban)
Meg is lestem 3DSimeddel, kicsit trükközni kellett a titkosítás miatt, de sikerült :D
Az Assetto Corsahoz, nemrég updatelte Shaun Clark a Leon cup modot TCR verizóvá. Fizikálisan, meg főleg hangügyileg nagyon tetszik, de a modell nem tökéletes, mert hátul megcsinálták a lököst és a szélesítést, de az első lökös meg maradt a kupás. Nem értem azt miért nem módosították...
No mindegy, megkérdeztem Clark-ot érdekelné e őket a Golf, azt mondta érdeklődjem meg a linkelt gtr2... fórumon, hogy ideadnák e.
Regisztráltam oda, de nem lehet rögtön PM-t küldeni, csak néhány hozzászólás után. 1-2 hsz után se tudtam, aztán meg úgymaradt, nem volt rá időm az elmúlt hetekben.
De időközben belelendültek a fejlesztésbe, berakták a Vestát (ami az egyikőjük által készített TC1 modból való), de az szerintem kicsit ronda. Meg berakták az kupás Opelt, nemtudom miért, nem használja azt már senki.
Időközben bejelentette egy modellező, azon a fórumon, hogy hát egy TCR mod se jó, ő majd szépen modellezgeti az összes WTCR kocsit, és az Alfával kezdi. Erre mondták neki miért nem áll össze a másik csapattal? Ha jól vettem ki, akkor összeállnak.
(A kocsik alapja más játékokból jön, de elég szépen átdolgozza őket TCR-essé.)
A Humster3D-s modellek nagyon jók, de tudtommal ha megveszed és fel is használod valamilyen projektben, azt csak úgy teheted meg, hogy modell ne legyen elérhető senki számára. Tehát bármilyed modba, ha raknád, az nem biztonságos, hiszen vannak kilopó progik, amikkel "könnyedén" ki lehet venni őket. -
Persze, a Hum3D model az király. Opel is van.
Nincs is ezzel baj, csak kurva sok idő jól megcsinálni :D Kedvem lenne, csak most időm nincs -
A Peugeot 308 TCR a lenti modban a Hum3d-ről van. Baromi jól meg van csinálva. Ha egyszer lenne időm befejezni az elkezdett dolgokat, akkor neki állnék. De azért kiváncsiságból megnéztem 3dsimedben. ;-) -
https://hum3d.com/3d-models/hyundai-i30-n-tcr-hatchback-2017/
https://hum3d.com/3d-models/peugeot-308-tcr-2018/
https://hum3d.com/3d-models/audi-rs3-lms-2017/
Van i30, 308, és RS3. Tommy Leonjából szerintem viszonylag egyszerűen tudna Cupra-t csinálni. Kell még Civic, Giulietta és Golf.
Mondjuk akár olyan konstrukcióban is lehetne, hogy a kész modot fizetősen terjeszteni, és az eredeti készítők nem most kapnának pénzt a modellért, hanem a letöltések után százalékot. Mondjuk rF2-re ás AC-re. -
Adebayor #17553 ok köszi. mi is így "matekoztunk". :) -
nonprofit elvileg. illetve nem bejelentett cég, szerintem nem érdekes -
Adebayor #17551 hi. kicsikét off.
Ligaadminok, honlap üzemeltetők. Nekünk foglalkozni kéne a GDPR-rel? Vagy egy egyszerü ligára nem vonatkozik? Nem nagyon kezelünk adatokat. csak regisztrálni kell az oldalra. -
Sajnos ez egy katyvasz a mi modunkból meg máshonnan, de már főként rf2 konvert. Nem sok köze van a valós TCR autókhoz -
mtom1984 #17549 Üdv! Figyelmetekbe ajánlanák egy készülő TCR modot, igaz hogy Automobilista alá készül, de remélem rFactor 2-höz is át lesz téve. Aki szeretné vagy tudja konvertálni, felveheti a kapcsolatot a készítőkkel.
LINK:
http://gtr2-endurance.forumotion.org/t4227-tcr-mod-by-simcareer -
hangulat
-
beta-t próbáltam. rengeteg bug volt, de a model nagyon szép. remélem jó lesz -
bottleopener #17546 Én nem tudom eldönteni, hogy ez csak a videó miatt néz ki jól, vagy maga az autó is igényes. :D -
végre valami új és elég jónak néz ki
-
Betyarkoro #17544 Update for Build 1110
Changelog:
Fixed issues with shadow and texture filtering introduced with performance update.
Fixed Launcher sporadically hanging on verify with certain content.
Fixed live replays not working when 'Record Replay' was set to OFF.
Fixed an issue that caused missing segments of real road on certain tracks.
New: Corner and safety workers can now be two separate objects and
animations instead of being one object with two people. Naming conventions for modders.
The new safety workers are called SafetyWorker_001, _002, ... and the animations SB_FLAGDOWN, SB_FLAGHELD, ... similar to the corner worker
New: Puppet mode was added to dev mode for modders. It shows up in the menus and allows you to remotely control certain aspects of a race.
You can also drag select cars in the camera view and control them.
Fixed missing brake disc glow. -
ja, igen aki lemaradt volna
tTool (realtime model) tyre analysis improvements (Build 1110) -
GeriDoc #17542 Azt is néztem, meg végig próbáltam minden beállítást, de semmi. Abban bíztam, hogy valami frissítési gubanc okozza, de ezek szerint nincs ilyen mostanában. Szeretném nagyon ezt a szimet, de nem akar összeállni. Nézzük a dolgok jó oldalát. 25GB-al könnyebb lesz a vinyóm. 
-
bottleopener #17541 Valamilyen beállítást biztosan átállítottál, ha más eredményt kapsz.
Ezt is nézd meg: Launcher->fogaskerékjel baloldalt->video settings fent
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2018.05.08. 13:44:06 -
Betyarkoro #17540 Ha megveszed akkor látod.
Én csak ezekre fizettem be. -
GeriDoc #17539 Sziasztok!
Segítsetek légyszi, ha tudtok. Vettem új vinyót, ezért újra kellett rakni a játékokat. Mindegyik tökéletesen működik, de ennél akárhova állítom 40-50 fps-em van. Eddig volt 70-80, de a 60-at azt stabilan tudta. Egyszerűen nem értem, mi a baja. A másik, hogy nem tudom mit kellene hozzárendelni a Logitech profilban, hogy induláskor átálljon 540-re. Minden parancsikont próbáltam, de egyikkel sem működik. Eddig ez is ment simán.
-
Adebayor #17538 üdv. Van statisztika arról, hogy a gyári tartalmakat hány ember vette már meg? csak érdekelne :) -
Az LMP3-nak örülök. Ennek a kocsinak van most a leg szexibb hangja, kíváncsi vagyok hogy oldják meg. -
Betyarkoro #17536 https://www.studio-397.com/2018/04/roadmap-update-april-2018/ -
ja, az. én is csak cím alapján írtam -
Ez szerintem nem off-road gumi, csak a jelenleginek javították pár hibáját, ami akkor jött elő, amikor lementél a pályáról (túlmelegedés). Már ha jól veszem ki a leírásból. -
bottleopener #17533 Amíg Wheatley vitte a kommunikációt, valaki megkérdezte tőle, hogy hol van az az off-road pálya amit mutogattak 2012-ben.
Azt válaszolta, hogy egy HDD hiba miatt elveszett a draft, és valószínűleg nem csinálják már meg újra. :D -
Betyarkoro #17532 Micsoda infó áradat van most s397-nél. -
Meg az rF2 reklamozasanak a legelejen, voltak IS kepek valami offroad/rx-rol. Nem fejeztek be, nem trotent semmi, de valszeg az alapjai megvannak, majd az S397 barkacsol valamit:)