rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem veszlek továbbra se komolyan. Ne örülj!! by sertrex
De lényeg hogy ezt ők 0ról csinálják és 3 ember dolgozik a pályákon (mivel valószínűleg más is készül).
Szép lesz a pálya. Postolt róla 4k képet racedepartmenten.
Egyébként poén tény hogy rfpro ISI-től vett egy dx11 motort. 😄 Ezt Marcel mondta.
Amúgy én nem tudom. Nekem tetszenek az ilyen lassú openwheel autók. Én tegnap előtt kerestem rá elsőnek a formula e-re hogy mégis miből áll. Érdekesnek hangzik hogy a duracell-t kell menedzselni. Majd meglátjuk. A pálya szerintem egy kalap szar. Úgy értem hogy szép meg minden de nem sok autó típust tudok rajta elképzelni.
Amúgy azt is észrevettem hogy sokan direkt fikázzák mert trendi fikázni a formula e-t. Ha S397 úgy látja hogy ez hoz majd játékost meg pénzt ám legyen.
Amúgy most még ne temesd a játékot. Még decemberre ígérik a rongyrázást. XD Majd utána. LoL
Kérdés ha már előjöttél. Mi a vélemény pcars2-ről most hogy van egy nagy patch hozzá? 😄
Bar ahhoz kepest, hogy nehany eve talan az Apex akarta kiadni az osszes autot es osszes palyat INGYEn az rF2-hez es rF2-hoz... Igaz, azota eleg nepszeru lett a FE, mar ingyen nem megy.
Az "gyorsreagalasu" rFPro palya reklam is jo volt, de valszeg itt az rF2-ben a regi, ingyenesnek tervezett, lapokbol osszebarkacsolt mar DX11 verzio lesz; erosen ketlem, hogy megkaptak a Pro-tol a szken palyat😄
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Következő 3 évre bezsákolták a formula E licenszet.
Ha mar ennyire reklamozzak ezt a Formula E-t. Vegul is, ez is egy jo reklamfelulet, marmint az rf2.
RD: rF2 is a very advanced simulation, how have you found the challenges of modelling a rather unique form of racing compared to the usual combustion engine cars seen traditionally in the sim?
MO: Obviously a Formula E race is different from your typical race with cars that use combustion engines. During a race you are allowed to use two cars and each race is very tactical because you need to manage the available power so you can make it to the end. We have obviously simulated the electric engine and these aspects and like in the real races you will typically use the maximum available power and downforce during qualification and for the race switch to a setup with minimum downforce and slightly less power. During the race you can constantly adjust your "regeneration" settings, giving you the option to either regenerate more energy when braking and as a consequence brake a little less efficient or regenerate less and have a shorter braking distance. When battling other cars on the track, that can become very tricky and also a lot of fun, as we've already found in private testing.
Arról van valami hogy a játékban hogyan oldották meg az elektromos cumókat töltés stb?
Utoljára szerkesztette: formula1996, 2017.11.24. 14:34:22

És az eső frissítés sem jön a formula e csomaggal 😄
Viszont ha igazad van elég érdekes lesz ha havonta tolnak majd egyet ki a futam előtt. :/
Szerintem most feljavítva / átmodellezve / textúrázva dx11-re jönnek majd ki. Úgy már vállalhatóak lesznek.
Nehogy azt hidd már hogy hirtelen kiadnak két kész pályát mikor szerencsétlenek zandvoortot se tudják idén befejezni. 😄
Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.11.23. 11:54:29
Ez a kínai fizetős pálya a nagy belengetett pálya karácsony előtt.
Dedicated server update
- Fixed lag and issues on switching session
- Improved server performance
https://www.facebook.com/KartSim/posts/680366575421096
"Mathias Ronzani Will the karts and tracks be released as a mod or is it only for entrants of the competition?"
"KartSim Some limited tracks and karts will be released on the rfactor steam shop next year but the complete mod is only available through the purchase of the KartSim Pro package. Entry to the championship is optional"
Na ki tudja melyik pálya? 😄
Most úgy néz ki a dolog hogy december 8 után lesz egy gt3 frissítés a nyertes skinnekkel. Karácsony előtt egy titokzatos pályát akarnak kiadni. És feltételezem hogy a mágikus dx11 stabil patch is ezekkel együtt fog kijönni. Gondolom december 8 és karácsony között valamikor lesz egy nagy update amiben minden benne lesz ami kész van és csoki 2017-re. 😄
Nem hiszem hogy új évre fogják már ezeket eltolni.
Am meg ha belegondolsz ez az alapozás. Azt is mondhatjuk h jobb hogy tökölnek nem pedig sietnek. Előbb utóbb úgyis vége lesz. Nem hiszem hogy a semmiből jön egy bejelentés hogy dobjuk rf2-t és nem lesz patch. Szerintem jövő ilyenkorra már a legnagyobb bajunk az lesz hogy minden szar lesz a boltjukba és drágák lesznek. Persze ez most így elég fura leírni. De mivel már mondták hogy tárgyalnak 3rd csapatokkal. Nem hiszem hogy túlzás azt feltételezni hogy mához 1 évre nem lesz kész legalább 1 darab eladható valamijük.
Kezdik eljátszani a bizalmat, legalábbis nálam teljesen.
Az én pontosságról véleményt alkotni nem tudni és akaró hozzáállásommal egy tök f.sza pálya lett.