19779
  • Alexease
    Nem maradt profi modder (mindenki elment SMS/SimBin/Kunos iranyba) es/vagy nem tudjak oket megfizetni:/ Zandvoort hol tart? Azt sem most kezdtek:)
  • bottleopener
    OFF: Azt egyébként tudja valaki hogy a KartSimmel mióta ilyen komoly az összeborulás? Figyeltem régebben a progit, de nem tűnt ISI származéknak, inkább egy magányos farkas próbálkozásának.
  • bottleopener
    Most március 1. van.
    Lefogadom, hogy Sebringből valamikor augusztus végén, szeptember elején lesz valami értékelhető.

Ne legyen igazam, de szerintem a kontent pipeline-t nem sikerült kiszélesíteniük eléggé hogy ennél gyorsabban menjen.
  • unrealnoise
    Hát én ennyinek is nagyon örülök, Sebring meg veszett jó pálya! :)
  • simcompany
    Lényegében nem történt semmi röviden.
  • Joex22
    https://www.studio-397.com/2018/02/roadmap-update-february-2018/
    Utoljára szerkesztette: Joex22, 2018.02.28. 13:33:36
  • mumus70
    Még szerencse! Ha Yoda ereje nem állít talpra, még most is fent lennék szerveren égnek meredő kerekekkel... :D :D
  • Adebayor
    jaa, rendben bocsi :) tényleg hirtelen nem tudtam mire gondoltál. Bár ha csak a felborulásos dolgot említed oké :D az utóbbi kettőnél nem tudtam végleg hogy mire gondolsz :) köszi a magyarázatot :)
  • alma2
    nem a vezetok benazasaira gondoltam, (bar az elsonel kb fekezni sem akart, ennyivel elszamolni lehetetlen)hanem ahogy a feje tetejere all az auto, aztan valami lathatatlan ero visszaforditja, mint a legtobb arcade jatekban vagy az egyik "fekvo rendoron" atugrat (della roggia) mint ahogy a gta5-ben szokas. Ahogy toljak le egymast a palyarol a szarnyak minden jol birja stb. Ez egy embernek aki sose jatszott vele, nem ismeri, siman ravagja, hogy palyas nfs klon, csak min 10 eves grafikaval :)

• simcompany
    Persze, nem bántom azokat, akiknek erre fussa, de ne várjuk azt, hogy erre optimalizáljon 2018-ban egy gyártó
  • Alexease
    Ezt meg tudom erositeni, a 12 eves gepemmel:DDD
  • simcompany
    Gondolom a saját piacukon (spanyolok azt hiszem) erősebbek az átlag konfigok. Azért én is a hajam dobom el, milyen számítógépeken játszanak itthon :D Már az enyém is egy öregecske közepes konfig, de a többség olyanon játszik, amit már egy irodai környezetben word szerkesztésre sem használnak
  • Alexease
    Pedig az ASR jo (legalabbis nekem tetszett, gyujtogettem oket, hasznaltam is, bar csak egyedul max keves AI-val). Nem ertem miert nem optimalizalnak. Lehet hogy az rF2 nem a leglatvanyosabb engine, de ha minmden ossze van love es megy is, akkor inkabb "realisan szep".
  • mumus70
    Igen, én is! :D :D
  • mumus70
    Akkor lássuk a Te makulátlan futam videóidat!
  • simcompany
    Ezek az F1-es és Formula 2 modok gépigényesek, mert valami baszom nagy számú poligonnal dolgozik az ASR.
    Tegnap 27-en toltunk Radical-t, és mixi maxi felbontással, olyan simán szaladt, hogy könnybe lábadt a szemem
  • Alexease
    Inkabb az a zavarobb, hogy 2018-ban meg mindig arnyekok nelkul kell tolni, mert nem mukodne a progi (fps).
  • Alexease
    En nem lattam semmi extrat.
    Az elsonel lekorozes, duplaszelarnyek, elfekezes. Az hogy felborult, pech. De utana az elfekezo ki is lepett, valszeg o serult meg.
    A masodik verseny vegefele, elfekezes, minimal koccanas. Akkor lett volna NFS, ha kitolja a susnyasba. De palyan maradt, aztan helyet is hagyott, de ismet osszeertek.
    A harmadik meg egyszeru fektavos elfekezes, semmi extra.

Sajnos minden utkozes/koccanas, minden programban technikailag problemas, foleg online-ban. Egyreszt adatatvitel (erdemes kiszamolni meg a jobb pingeknel is a megtett tavolsagott frissitesenkent), masreszt a fizika/utkozozes szamitasa. Ezek miatt van a tulzott/pockolezes utkozes erzes. Sok ilyen koccanas meg sem tortenne es/vagy egyszeruen "elveszne" a rugalmassagban.

Es az ISI engine fizikaban es online-ban azert eleg joll all.

Tizszer jobb pingeknel sokkal jobb lenne a helyzet. Es ha valodi rugalmassagott tudna szamolni utkozesnel (gumik, felfuggesztes, kasztni). De ez meg odebbb van:D Az iR-ben dolgoznak rajta, vagy 4-5 eve, de csodat ok sem tudnak majd tenni.
  • Adebayor
    és miért? mert a szimulátorozásnál nem fér bele a hibázás, a kilökés? nem értem. :)
  • alma2
    Ha az ember nezi ezt a videot (csak random beletekertem, biztos vannak meg erdekessegek benne )22:32 korul illetve, 50:00, 51:40, minden szo eszebe jut az nfstol kezdve a outrunig, csak a szimulator szo nem :)

• Alexease
    Egy pillanatra azt hittem, egy horogkereszt van az auto oldalan:D
  • mumus70
  • simcompany
    hétfőn kezdünk!

• Adebayor
    egyébként a volvo az teljesen jó, multiba is meg offline is. :D legalább ez pozitívum :))
  • simcompany
    Nem tudom :) Egyáltalán nem néztem meg az új build-el. Ha lesz egyszer időm akkor frissíteni fogom
  • Adebayor
    Emerico, az szerinted mitől lehet, hogy a WTCC modod offline full jó. a lámpák jók. Multiba meg rossz még nappal is, és nincs is felkapcsolva a lámpa. rejtély :D
  • Joex22
    Discordjukon az announcements csatornán
  • simcompany
    ezeket hol találod?
  • Joex22
    Latest car updates:

EVE v2.00
    - Improved wet tires, grip drop off under wet conditions should now be more linear.
    - Added paint templates.

Spark v2.00
    - Improved wet tires, grip drop off under wet conditions should now be more linear.
    - Added paint templates.
  • zolee145
    Írok privátot :)
  • leho94
    nekem meg van
  • zolee145
    Formula e mod megvan valakinek?
  • tonio2006
  • Hellboy76
    Rendben, szuper. Örülök, hogy lehetett rajta bajnoki futamot menni.
  • simcompany
    na, most jutottunk el oda, hogy lefutottuk a versenyt. szerintem publikálható, semmilyen hibát nem fedeztünk fel. grat még egyszer
  • unrealnoise
    Egy srác azt írta az első kör a leggyorsabb. Tud valamit mert 1:03.0xx körül ment. :D Nem nagyon érzem a gumizódást én sem, de hát ahhoz kevés is lenne egy-két kör, ha közben meg még meg is eszed a gumikat...
  • formula1996
    Jól vettem észre hogy a pályán 0 (green) a gumizódás a szerveren mikor belépsz? Tegnap felmentem, semmi tapadás nem volt, ki is léptem a picsába 5 perc után.

Most nézem 1 tizeddel mentem gyorsabbat 1:05.326, lehet adok neki még egy esélyt és megyek 1nél több kört vele
    Utoljára szerkesztette: formula1996, 2018.02.09. 17:48:07
  • unrealnoise
    Hát ehhez idő kell meg gyaksi. :) Én 1:03.971-nél vagyok, de nekem sincs értelmezhető setupom, most próbálkoztam, talán picit jobb, de még mennem kellene. Csak most kicsit beleuntam, megyek pár futamot. Default setuppal is mentem viszont 1:04.1xx-et. Szóval azért lehet ezzel "jó" időt futni... Holnap meg megyek el, szóval én nem fogok tudni segíteni, de egyébként is csak próbálkoznék inkább.
  • Danecay
    Körözgettem egy picit a Megane-al úgy, hogy a 2 gyerekem itt lógott a nyakamon és rögtön el is foglaltam az előkelő 62. helyet 1:05:426-al. Nem mintha sokkal jobb eredményt értem volna el azalatt a pár kör alatt a gyerekek nélkül Nem is lenne ez olyan rossz ha nem 81 idő lenne összesen :) Próbáltam setup-olni de továbbra is hülye vagyok hozzá úgyhogy szerintem rosszabb lett az autó mint volt :) Esetleg valaki oszthatna meg valamilyen általa jónak gondolt beállítást, és esetleg lehetne egy házon belüli Hot Lap versenyt is "rendezni" ha már a készítők előálltak ezzel a dologgal.
  • formula1996