rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ádám - HRF1RT.hu
Nem veszlek továbbra se komolyan. Ne örülj!! by sertrex
Így leírom máshogy: Nincsennek online public szerverek ha mégis van üres. Becsatlakozol lehet lesz 1-2 ember negyed órán belül.
A többi amit leírtam meg gyakorlatilag tény az akción kívül. De Marcel mondta a summer salet szal.
Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.12.25. 18:19:04
Formula-e és a hozzá tartozó pálya amúgy is félkész. GT3 pakkban meg 15 euróért kapsz pár mclaren skint a többihez meg kapsz 1-et. Nyilvánvalóan ez is fél kész. Meg a DX11 build is félkész. Meg a radical meg zandvoort is fékész. 😄
2 dlc-től nem lett hirtelen public király a játék.
Nyári vásáron szerintem 50% akcióban lesz össze rakva a 2 bundle de még lehet 75%-ig is lemegy tekintve hogy formula-e már gyakorlatilag 50%-on van.
Remélhetőleg addigra (ugye ez megint 6 hónap várakozás) megoldják hogy a DX11 ne hasson félkésznek meg talán az UI/HUD és az új multiplayer rendszer is elkészül.
(Formula-E AI nem spórol, GT3-ra meg van más)
Korábban írtam hogy ki kell törölni 2 könyvtárat próbáld meg azt. Meg húzd feljebb a grafikát. Pl a raindrops-nak biztos h be kell h legyen kapcsolva meg a road reflectionnak is.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem a cars 2 bitang jó lett.
Kíváncsi vagyok hogy mennyi igaz abból amit az ottani főnök hablatyol.
Konkrétan erre gondolok: http://forum.projectcarsgame.com/showthread.php?57769-Holy-s-THE-DEMO-IS-AMAZING!!!&p=1434455&viewfull=1#post1434455
Igazából én itt egy úriember nevére lettem figyelmes aki a reizánál ügyködött eddig. Niels Heusinkveld. És azért írtam hogy lehet találgatni vajon mit ügyködik a játékon.
Mellékesen az is érdekes hogy megszaporodott a létszám.
Régen:
Most:
AMS fizikus átigazolt sutyiban? 😄
Igy nem is velemenyezem a dolgokat; de teny, hogy a tobbiekhez kepest fps-ben es latanyban is elmarad (amit igy parositva
Azért annyira nem acélos ez a látványvilág, hogy 20 alatt fps-eket lássak 😄D
És az a legszomorúbb hogy discordon meg kb ünneplik hogy tönkre teszik az egész játékot.
Tegnapi kedvencem az volt mikor marcel beírta hogy a VR nagy fókuszban van. Gyerek 1080ti SLI VEL meg VR headsettel beírta hogy szar az egész.
A másik amikor a fórumon kijelentette az egyik hogy 2018 standardra kell fejleszteni a gépet.
Am meg ha komolyan lekapcsol a gép akkor bontsd ki a házat és fújd ki a port belőle. Kompresszor ha nincs porszívó.
Alapbol regi es szar a gepem, jatekokban full DH-ban azonnal kikapcsol, de kisebb felbontason minden megy, high kornyeki beallitasokkal. Pl. CARS2 "sok" AI, idojaras, verseny, ~60fps, hasznalhato. Meg minden mas program (iR, AMS, R3E, AC stb.).
Most az rF2 esoben, EGYEDUL, ugy leterheli a gepet (vagy valami), hogy nem csak belassul, hanem mar ez kikapcsolja a gepet😄
Oda is kellene valami cseppesedés, mert látni, hogy esik de amúgy meg tiszta a plexi.
Ugyanez igaz a külső kamerákra is, motorháztető, lökhárító nézetek.
2014 :
Nekem hozott szerény 5-10 fps-t az hogy a player.json-t is kitöröltem.
Aztán csak frissített cuccal nézd mert minden modot és mod pályát hozzá kell majd igazítani az új rendszerhez.
Vagy valamit mókolni kell ?
- Improved new windscreen shader
- Fixed issues with windscreen clearing
De sírás off. Nagyon jól néz ki ez a cucc továbbra is. Komolyan a legjobb szimulátor most már kinézetre is. Már csak a közösséggel kellene valamit csinálni, hogy legyenek versenyek. Fejlesztői versenyek, ne a ligákra legyen bízva.
Amúgy itt fut vkinek értelmesen esőben? Értelmes alatt értem hogy nincs kikapcsolva mondjuk az árnyék és nem egyedül van a pályán.
#17280 - Ők írták ezt nem én találtam ki.
Megint csak egy félkész baszás van kiadva.
Release notes-ból:
Known Issues/troubleshooting
...
Rain drops on external cameras under review
...
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2017.12.22. 11:58:16
visszavonom, messziről ilyen XD
Utoljára szerkesztette: Adebayor, 2017.12.22. 11:48:33
Ádám - HRF1RT.hu
más: olyan lassan telepíti a workshp itemeket hogy megőrülök. 😄 Már ki akarom próbálni ezt az eső dolgot, erre várakoztat ez a szar 😊
Utoljára szerkesztette: Adebayor, 2017.12.22. 11:22:28
Ádám - HRF1RT.hu

Kinek mi a véleménye?
Silverstone - Megane és Nissan 370
Utoljára szerkesztette: Joke1RS, 2017.12.22. 11:07:07
Illetve a tócsákat hogyan lehet a pályára modellezni? 😊
- Fixed Rain FX artifacts with certain gfx settings combinations
- Rainspray is now correctly modulated with the vehicle speed