19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
unrealnoise #17810 Értem én, hogy az egyik legjobb UI-t akarják összehozni (mert azért a képek alapján tényleg esztétikus, jó és hasznos lesz), de milyen új funkciókat raknak majd a játékba? Jó lenne custom championships, ha már annyira jó az AI a játékban, akkor ne külső "szarokkal" kelljen szarakodni ilyen téren, nem ártana néhány kihívás, komolyan mondom a Forza Motorsport és a GTS jogsis dolgai, mint a bójakerülgetés időre, stb, is tök fun és más lenne, feldobhatná a dolgokat, látnám a haverok idejét, stb... tudom, hogy ez nem Forza, de rohadjak meg, hogy amikor ennyire megvan már minden (tartalom, időjárás, AI), akkor nem tudják játékos-barátabbá tenni a cuccot...
Az iRacing-nél pl eleve úgy jelentették be az AI-t, hogy számtalan lehetőséget látnak benne, és elég sok ötletük van erre vonatkozóan...
Persze a tartalomból van pénz, csak nem ártana, ha közben jobb és több is lenne a program, mert az eddig is tudtuk, hogy miben jó a cucc... -
Roadmap Update August 2018
-
Persze, mert nincs benne semmi. A Reiza pack meg kell mint púp a hátamra -
formula1996 #17807 +1
Amekkora bullshit lett az egesz, legalabb nincs rola negativ dolog :D -
bottleopener #17806 Öröm látni, hogy senki le se sz*rta a roadmapet. :D -
az megoldás -
Adebayor #17804 ok. köszi.
a másik lehetőség az, hogy mas2-vel kibontjuk az autó fájlait, beletesszük a mi skineinket (DDS, veh, meg ami kell) és visszacsomagoljuk mas-ba? -
Lényegileg igen, de nem sok pályán van 18 boksz -
Adebayor #17802 köszi.
Ez lenne a parancs, ugye?
PitGroup="Group1"
és akkor ahány csapat van, addig elmehetek? Például a Group1 az az első garázs. A group18 meg a 18-as? -
Elvileg nem. De nem próbáltam még ki, hogy ha raksz oda veh file-t akkor mit csinál -
Adebayor #17800 üdv. UserData/ setting módszerrel berakott skineknél meg lehet oldani, hogy egy csapatba ugyan az legyen a boxhely?
köszi -
még ilyet se halottam, de jó tudni, köszi az infót
-
Leslie878 #17798 Megoldodott a lassulás probléma, a pci-e csatoló 4x gyorsítás volt 16x helyett, egy bios frissítés megoldotta. Igazából a többi progin is észrevehető volt, de a Rf2 az nagyon allergiás erre 15fps leesik,azért írtam le, mert videokari csere esetén, meg komoly fps esésnél, nem árt gpu-z vel kezdeni, hogy megvan e a 16x szórzó, mert az rf2 nagyon megérzi!
-
Sziasztok!
Pár évvel ezelőtt csináltam szimulátoros kérdőívet. Azóta eltelt 4 év, sok minden változott, és úgy gondoltam, hogy ideje egy újabb kérdőívet indítani. A kérdőívet az alábbi linken találjátok:
Szimulátoros kérdőív 2018
Korábban volt magyar nyelvű is, most csak angol nyelvű kérdőívet készítettem. A kérdőív kitöltéséhez e-mail cím nem kell, és teljesen anonim a kérdőív.
Akinek van 2 percnyi szabadideje, és kitöltené, azt hálásan megköszönném.
A kérdőív aktív az alábbi időpontig: 2018. szeptember 30.
A lezárás után a kérdőív eredményei publikusak lesznek. -
Free funrace hétfőn. Historic meghalás.
Info itt
-
Touring 70's -
Betyarkoro #17794 https://www.studio-397.com/2018/08/re-introducing-longford-circuit/ -
Leslie878 #17793 Akkor nálam valami nem tetszik neki,ezt kellene kikutatni hogy mi lehet a gond. -
formula1996 #17792 Nalam win10 es 1050Ti (Ryzen1600), teljesen jol fut leszamitva, hogy szarul van optimalizalva :D -
Leslie878 #17791 A dx-et külön nem futtattam le a telepítőt, na azt majd este megnézem az nv driver új, de dx9 béta az jól fut, a dx11-el van gond, amúgy nincs kapcsoló hogy dx9 vagy dx11-el induljon a progi? -
Akkojovan.:)) -
Joex22 #17789 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tényleg nem akarok senki sem bántani, de az, hogy több százezres hardvert veszel, és fennhangon hirdeted, hogy ezeréves operációs rendszerrel és videókártya driverekkel használod egyéni szoc. probléma, de azt annyira nem kedvelem, hogy másoknak is kvázi ezt a megoldást ajánlod . Pl. a grafikus vezérlők a hibajavításokon felül optimalizációkat tartalmaznak, ami magyarra lefordítva ingyen teljesítmény. Nem csoda, hogy 3 monitorral szenvedsz, persze ilyenkor az első gondolat az, hogy "szarazerefkettő" meg "szaravindóz", ami részben igaz is lehet (hisz a régiekkel ellentétben az újat aktívan fejlesztik, így nagyobb a hibalehetőség is), de szerintem ugyanabból a hardverből sokkal többet ki lehetne hozni, az esetek többségében elég erős a "user error" faktor.
A win10-zel is működnie kell, sokan azzal használják (pl. én), de így látatlanban elég nehéz megmondani. Gondolom friss videókártya driver fent van, DX fent van, más játékok hogy mennek, csak az rF2-vel van baj? Ha igen, akkor megérheti a supporthoz fordulni (esetleg Discord https://forum.studio-397.com/index.php?threads/come-join-our-rfactor-2-discord-channel.53775/, ahol elég gyakran válaszolnak).
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2018.08.14. 09:09:59 -
Leslie878 #17788 Nekem is eddig win7 volt,de az új cuccok, miatt muszáj, de gondolom nem egyedül vagyok aki win10-et használ az rf2 höz! -
En nem ertek hozza, de utobbi ket evben ha problemat olvastam jatekmel, driverrel, kormannyal kapcsolatban az kb mind w10 miatt volt..
Biztos jo az a vacak ? :)
Megmondom oszinten nekem ezer eves w7 van, ezer eves driverekkel es soha semmi gondom. -
Leslie878 #17786 Sziasztok! Gép fejlesztés miatt, áttértem a win 10-re, és a tökéletesen működő program 15-30fps között van.Tulajdonképpen játszhatatlan.Új telepítés mindenből, és minden eredeti, a win 10-is úgyhogy emiatt nem lehet probléma, gugliztam de nem jártam sikerrel, ezért fordulok hozzátok, a proci most i5 8600k az i5 2400 képest elég nagy különbség, a vidi kari egyenlőre nvidia 1050 ti. Várom a segítségeteket. Előre is köszönöm! -
Adebayor #17785 hát szerintem is inkább mással játssz, ha offline szeretnél versenyezni. -
unrealnoise #17784 Azért az rF2-nél is vannak gondok... Csinálgatom az offline bajnokságom, aztán mondom jó lenne egy esős futam... Az egy dolog, hogy túl gyors az AI esősben (miközben szárazon viszonylag partiban vagyok velük 96-107% között default setuppal), de élvezhetetlen az egész, mert Lime Rockban szakad a rajtnál az eső, aztán az első kör végén a mezőny fele kiáll kereket cseréni... Érthetetlen...
Időmérőn is az elején elkezd esni, de persze nem jönnek ki gyorskörre, megvárják, míg vizesebb lesz a pálya... :D
Komolyan, lassan ott tartok, hogy előveszem a régi Simbin játékokat. :D -
Kedves Versenyzők!
Idén ősszel két bajnoksággal kedveskedünk a szimulátor szerelmeseinek melyek közül az egyik a 2018-as Formula1 Bajnokság, amit az rFactor2-vel fogunk lebonyolítani. A mod az idei autókat tartalmazza. A bajnokság a valós Belga Nagydíjjal szinte egy időben indul majd csütörtök esténként, és követjük végig a valós bajnoki naptárat Singapore kivételével, amit Hockenheim-el helyettesítünk.
A másik bajnokságunk pedig a 2018-as SRS Túraautó Bajnokság, amit szintén rFactor2-vel fogunk lebonyolítani. A mod jelenleg 4 autó márkát és 6 pályát tartalmaz. Minden futam 2 x 20 perces lesz, amit egy 10 perces időmérő előz majd meg.
Mindenkinek jó felkészülést és jó szórakozást kívánunk!
További részletek EZEN AZ OLDALON tekintetők meg.
-
Jópofa lett az új Sebring cucc. Még több ilyet kérünk most azonnal 
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2018.08.05. 21:16:14 -
Joex22 #17781 A roadmap-ben a 26-án megjelent frissítésre hivatkoztak. Szerintem ez csak kliens oldali + tartalmi frissítés, a dedikált szervereket nem érinti egyik sem. -
A roadmap-ban volt írva hogy még aznap új build jelenik meg. Nem frissítés, hanem új build. -
Joex22 #17779 Melyik buildre gondolsz?
Ezek jöttek az elmúlt napokban:
Latest Update! 26-07-2018 Steam Build ID 2980035 Steam Build ID 2942931 (dedicated server) - Optimized performance when running post effects at MED/HIGH /ULTRA - Globally adjustment to positioning of garage exit crewman - Fixed brake disc glow not blending correctly on certain cars - Added new parameter to UI 'Stabilize Horizon' This allows users three levels of visual damping. Can be used in VR and on monitors. - Fixed VR 'mirror screen' flickering at track load
Latest Update! 30-07-2018 Steam Build ID 2989661 Steam Build ID 2942931 (dedicated server) - Fixed dirt map not working on all Sebring layouts - Fixed inverted stabilize horizon controls
+GT3, GTE update -
őő. nem úgy volt hogy jön az új build? -
BTCC -
shiet #17776 Shaun Cole review-jét néztem mert ő ismeri az iR verziót és beszélt valódi IMSA versenyzőkkel is és azt mondta hogy nagyon jó, olyan amilyennek lennie kell és ezalatt a layout-ot és útegyenetlenségeket érti. Neki mondjuk külsőre is tetszik, jobban mint az iR verzió. -
Hellboy76 #17775 Mondjuk objectek, texturak, anyagbeallitasok miatt jo lenne mintanak. -
Hellboy76 #17774 A mas file bizti kodolva van, szoval kicsomagolni sztem nem is lehet. -
A modelt nem neztem, de erzesre valoban szkenneltnek tunik, legalabbis kellemesen es ertelmesen egyeletlen, ahol ertelmes es logikus. -
Hellboy76 #17772 Aki megvette mar, milyennek talalja Sebringet? -
Hellboy76 #17771 Vagy majd Black Friday-re, vagy ha majd elkezdik tolni az uj assetto-t, bizti lesz akcio.
En kivarom, addig ugy se tudok vele jatszani.
Sebr