• unrealnoise
    Pedig szerintem multi és népszerűség szintjén is mindkét programnak jót tenne, ha összeállnának.

Mondjuk az rFactor 2 rohadt vicces. Lime Rock-on megyek, az árnyékokat útközben tölti be, pedig minden maxon van, piszok mód idegesítő... És nem csak itt, sok rF2-es pályán van a textúrákkal ilyen szinten gond, ami rohadt zavaró egy szimulátornál, mert akár akarod, akár nem simán eltereli a figyelmed, és bizony rohadt irritáló, amikor folyamatosan X távolságra felbukkannak dolgok...

Az AMS ezzel szemben brutál szép, főleg a fák, növények, meg úgy egyben van az egész, és piszok jól fut. Igazából mondom felrakom a GTR2/Race07 párost is, és rohadjak meg, nekem a Race07 tetszik még mindig. Imolában lenyűgöző, hogy a háttér a pálya körül milyen szép. Komolyan, szebbet szvsz nem mostanában láttam. Egyedül a fényjáték, a kontraszt kevés a játékban, meg az aszfalt sem néz ki olyan veszett élethűen, de még mindig inkább ezzel játszanék, mint mondjuk ezzel az rF2-vel...

Amúgy ha összeborulnak, annak azért nyomós okai is lehetnek. Nyilván tisztában vannak egymás képességeivel, belelátnak egymás munkáiba, és hát sokkal többet is tudnak így, mint mi.