rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem megéri megvenni ha azon filózol hogy megéri-e a pénzt vagy sem.

Én nem játszottam a simtek-es verzióval.

Viszont nekem elég fura érzést kelt a rf2-mclaren. Az utolsó nem tudom hány frissítésben mindig írták hogy draft improved vagy mittom én mit pontosan.
És most tök fura az autó. Ha behúzol az előtted lévő mclaren mögé olyan mintha új erőre kapna az autó.
Szóval egész jól lehet vele előzni. Ez a slipstream/draft jelenség nekem ennyire feltűnő még nem volt egy játékban sem.

Nem veszlek továbbra se komolyan. Ne örülj!! by sertrex

Amúgy vki akinek megvan a S397-es McLaren elmondaná mi a különbség a Simtekeshez képest?
Nálam Win10 specifikus volt a probléma, szóval biztosan nem ugyanez a gondod.
És elmeséled, mi volt az?<#smile> Lehet kipróbálnám. Nekem Win7 van. Gépem sem valami durva, de 70-80-100 fps van, és mégis akad. Kb. 3 hónapja mentem vele, akkor még nem csinálta.<#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.10.08. 15:03:21
Csak oszd meg es biztos lesz aki letolti. 😊

Kozben halad Pannoniaring is: vakito texturak rendben, aiw 40 jatekosnak pit/garage.
Meg csinalok vmit a regimodi novenyzettel es behajigalom a palyabirokat holnap.
Közben rájöttem, a Windows-zal volt gond.
Van itt olyan ember, aki kipróbálna egy abszolút alpha verziójú új pályát? Csak a pálya+fű+főbb épületek vannak lerakva. <#buck>
Ha windows 10 akkor én megpróbálnám ezt a játékmódot kikapcsolni. windows gomb + g azt hiszem.
Nekem ha az be van nyomva akkor piszkosul akad rf2 meg sok más játék is.

A másik ez az aggressive threading a launcher-ben. Ha az be van kapcsolva akkor is akad a játék.
Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.10.06. 19:46:29

Nálam ugyanez, csak nem mertem írni, azt hittem nálam van valami baj. FPS jó, minden jó, mégis akad, de úgy, mint még soha.<#fejvakaras><#rinya>
Energiatakarékos teljesítményprofil a Windowsban talán?

Illetve milyen oprendszer/hardver?
Előjött nálam most egy probléma amit eddig még sosem tapasztaltam: az rF2 elkezdett nálam akadozni.
Nézelődtem neten és a CTRL+C-vel előhívható kis izével látni lehet, hogy a lila csík fel-felmegy 100%-ig és ekkor lassulgat be a játék, ez a lila csík állítólag az rF2 fizika számítását mutatja.
Eddig sosem volt ilyen problémám. Ez most hirtelen mitől jött elő? Gondoltam arra, hogy talán a procin a paszta megszáradt és emiatt túlmelegszik, de lemonitoroztam és max 70 fokig megy fel ami Ivy Bridge-nél (i3570K) bőven jó.
Ötletek?
Utoljára szerkesztette: shiet, 2017.10.06. 17:18:58
De, közben rájöttem.<#buck><#worship>
Nem véletlenül a Simtek GT3 modra gondolsz? Mert azok frissültek tegnap. A S397-es autók nem jöttek ki.
lac coo
Itt nagyon real a vilagitas nappal, de nagyon keves az oject..

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Hm. Vagy ez még nem az volt?<#fejvakaras><#zavart1>

Biztosan van egy kis ízlésficamom, de tegnap végig próbáltam a pC2, AC, rF2 vonalat, és nekem ez tetszik a legjobban látványra. Bár én úgy nézem, hogy adott konfigon amilyen beállítással tud működni. Szóval lehet, hogy maxon más képet mutatna a dolog, de nálam simán az rF2-é a legvalósághűbb képi világ.<#whatever>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.10.06. 09:45:03
Letölti az 5 autót. Aki megvette: milyen a GT3 modhoz képest?

Én kinéztem volna belőlük. Főleg Timből. 😄
Szerintem ez egyértelmű volt.

Az lenne már még a pláne ha jönne a másik mclaren model. 😄

Discordon valaki elhintette, hogy Christopher neki azt mondta, 5 különböző gyártó autói lesznek a DLC pakkban.
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2017.10.04. 21:38:03
Meg nem valósult pályákban nagyhatalom vagyunk 😊
<#eljen>

... Van még rF1-re készített Balaton Park Circuit-om ... barkács kreálmány 😄
Lehet átültetem rf2-re az év folyamán 😊 , esetleg átadom ha valaki akar rajta finomítani és kiadni 😄

Balaton Park Circuit - Totalbike

Utoljára szerkesztette: Norbixx75, 2017.10.04. 20:44:40
Nagyon jók lettek! Hálás köszönet érte 😊
😊 én a batuka féle "Balaton_Ring_1.00.exe" -ból próbáltam, kihámozni 😄
Alexease
Ez a Balatonring meg az en barkacs krealmanyom 2008-bol?😊) Az elozetes 3-4 latvany tervbol ganyoltam ossze, egyen dolgokbol, teljesen sik kivitelben😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Használható , módosítható , lehet rajta körözgetni 😊

Balatonring_unofficial_v0.05

és ráadásképpen 😊

Rabaring_unofficial_v0.05
Igen érdekelne a Balatonring 😊
simcompany
<#worship>

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

PannoniaRing-v0.03
AIW fájl megmaradt legközelebbre...
Üdv urak !

Nálam a Balatonring van meg rF2-re /saját konvert/... ha szükséges megosztom , akár tovább alakítás céljára is <#integet2>

Utoljára szerkesztette: Norbixx75, 2017.10.03. 20:28:53
A jelenlegi AIW fájl RF1-ből való, csinálok egy teljesen újat, majd felteszem a devmode pályaverziót és az AIW Creation Tutorial -> Fastest Path részét kellene megcsinálni, majd a lementett AIW-t visszaküldeni nekem. Email-ben küldöm, ha megvan...
Most néztem utána, azzal nem azt lehet csinálni, hogy pályaspecifikus ini-t hoz létre az autóhoz?
ai-learning-step-by-step-guide
Jaa, tényleg, azt már olyan rég használtam, akkor majd ráeresztem tanuló üzemmódban. 😊
Akkor nem kell vele bíbelődni...
Köszi 😊
Alexease
Ha 1db AI van es be van kapcsolva a "tanulasuk", akkor addig futja a koroket magatol, amig a legjobb nem lesz, aztan lementi az AIW-ba (elvileg). Bar lehet nem erre gondoltal😉
simcompany
Este megcsinálom. Mi kell utána neked?

Ma talán az AIW-t fájl-t is megcsinálom, és még a maradék régi textúrás boxutca betonját.
Viszont aki nagyon ismeri ezt a pályát, az majd a már új AIW-be futhatna egy gyors kört rajta, hogy ne nekem kelljen 0-ról megtanulnom az egész pályát és egy jó kört autóznom. Mert csak ez órákig/napokig tartana...
simcompany
Wohooo!

Nagyon köszönjük a munkádat! Egy kis javítgatás ráfér az igaz, és AI sem ártana. De örülök hogy végre lett egy verzió a pályából! 😊
Futamunk közvetítése élőben, felvételről.... ha értitek mit akarok mondani.... 😄 😄

Köszi, hát igen.
Eddig jutottam: PannoniaRing-v0.01
Talán már használható valamire. Körözgetni lehet rajta.
108fokkal elforgattam az eredetit, hogy a tájolás jó legyen. CAM és AIW-t is sikerült elforgatni ezzel: RfTrackRotator
A nyomvonalat összehasonlítottam a mostani Google térképpel, hááát, van ahol kb. 15-20 méter az eltérés.
Nem tudom, hogy az a minimál domborzat is, ami van a pályán, az megfelel-e a valóságnak egyáltalán.
Szóval ezzel csak annyit érdemes még csinálni, hogy fű, homok áttextúrázás, vakító textúrák albedo-sitása, esetleg pályabírók, lámpák cseréje, új AIW fájl készítése.
Többet sztem ez a pályaminőség nem nagyon érdemel, ebből sokkal jobbat nem nagyon lehet kihozni.
Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2017.10.01. 20:10:11
lac coo
Szamomra erthetetlen, hogy a Merci a45 touring tok jo, vele egyosztalyu bmw meg brutal rossz...
Viszont a bmw ben van tores mercin meg nincs csak az alap vertex deformalodas....
Ekkora kulonbsegek ne legyenek mar 😊)

Alexease
Az FFB alap koncepcioja jo lenne, de a "talalasa" (alap konfigok es beallitasok) valoban nem sikerult valami jol. Custommal "sookkal" jobb, de az is erezheto, hogy rendberakott autokkal es hozzaerto kezben (nem en irogatok a file-ba😛), sokkal jobb is lehetne.

Az SMS az elso resznel lanfuresszel vagta maga alatt a fat (ceg es program megitelese), most csak kisbaltaval csapkodja az agat; de ha igy folytatja, a gravitacio lesz az, amit nem kell majd szamolgatniuk😉<#idiota>
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.09.30. 12:59:19
Alexease
Akinek van "mas rendszeres dolga" egyeb programmal, foleg ha elsosorban online-os, annak felesleges most beleugrania. Majd az 50%-os ha jo lesz, a masik 50%-bol megveszi hozza a DLC-ket😊
lac coo
Nekem az ffb vel van bajom, azt szet kell piszkalni mire ugy ahlgy jo lesz, AI az szerintem total felejtos, foleg ha mar itt vagyunk rf2 ai utan, valamint a sok sok osszedobott tartalom miatt, hihetetlen milyen szorasok vannak autok kozott....
A multit meg nem neztem, nem tudom jobb e mint az elso resz....

Hát akkor majd 50% akcióban. 😄

Addigra úgyis kiderül hogy mit ügyködnek.

Alexease
Altalanossagban a jelenlegi engine-nel es mukodesevel nincs gond (fpf, fagyas vagy ilyesmi). A fizika, gumi es FFB is nagyreszt jo lenne. Persze kinek mi, mindenbe bele lehet kotni😊

De amire sokan panaszkodnak es altalanosabbnak tunik, az az erezhetoen gyorsan osszedobott program tartalmi mukodese (beta-s voltam, valoban gyorsabb volt mint kellene): a nem egysegesen jol mukodo es beallitott autok, auto/palyak fuggvenyeben eltero AI. Meg az egeszen erezheto, hogy mintha hianyozna a tobb honapos, valodi ceges, profi teszteles.

Ha a kovetkezo 3-4 honapban valoban foglalkoznanak vele, csak a jol mukodesre koncentralna (befejezik😛), akkor egy teljesen jo, hasznalhato, elvezetes program lehet belole. Persze nem iR-hez, rF2-hoz vagy AC-hoz kepest, foleg nem 1-1 azokban kiemelkedo funkciot kiemelve, hanem osszessegeben a jelenlegi CARS2 tudassal, tartalommal es zolgaltatasokkal.
Mik ezek a hibák amiket említettél? "Ha nem lennenek hasznalatot nehezito/ellehetetlenito hibak"

Valahogy éreztem hogy a sok lelkesítő yt videó után hogy nem beszélnek őszintén és nem szabad egyből ugrani a játékra. Ezért nem vettem meg egyből ahogy a pcars1-et.

Pcars1-el úgy nyaltam be hogy teljesen amd gépem volt és megjelenéskor teljesen rossz volt a játék. Legalacsonyabb beállításokon is 30-40fps-t ment max a játék és feszt akadt. Kb fél év patchelés után mágikusan felment 60fps-re medium/high beállításokkal ugyan azon a hardveren. 😄
És a legborzasztóbb az volt hogy egy olyan srác ajánlotta a játékot hogy vegyem meg aki wmd tag volt és neki is amd-je volt és ugyan így futott neki. Na ezek után kizárt hogy én valaha is fogok egyből pcars-t venni. 😄