19779
  • Hellboy76
    Köszi, már müködik.
  • shiet
    Vmelyik új Zolder pályán vannak ilyen szélturbinák.
  • Betyarkoro
    Télen úgyis le lesz akciózva.
    Most nyáron a GT3 pakk és a Formula E pakk együtt volt 15euró.
    RF2 idővel nézve egy szempillantás alatt eltelik az a fél év. :D
  • Adebayor
    Jogos! Van pálya, csak jól meg kell válogatni őket :D A gyáriak meg minden bizonnyal minőségiek lennének. Bár Sebring fizetős lesz, így nem biztos hogy használnám rögtön ligába. A Hong Kong pálya 8 euró, ha külön veszed. Elég drága szerintem egy pályáért. Sebring se lesz szerintem olcsóbb. De ha lenne Track Pack, mondjuk 15 euróért 4-5 pályával, az már megéri. De nem panaszkodom, szerintem jó munkát végeznek a srácok. Én örülök mindennek :)
  • simcompany
    Szerintem pálya annyi van mint a nyü. Inkább populárisabb autók kellenének. Főleg túraautó, abban nagy a hiány
  • Adebayor
    Én is így gondolkodtam. Remélem bejön a mi előrejelzésünk. Már tényleg jöhetne már az UI.

Optimalizációval is foglalkoznak, és fórumok alapján nem nagyon lőnek vele mellé. A pack-ok nagyon faszák. Én örülök mindennek. :)
    Sebring nagyon királynak ígérkezik, de még sok sok pálya kellene.
  • Betyarkoro
    Na és akkor ki mit gondol a roadmapról?

Érdekes módon most nem került említésre hogy dolgoznak az új UI-n. :D

Viszont. Sebring holnap jön. GT3 frissítés megvan. Reiza bundle jövő hónap. Akkor most mi maradt? Elméletileg augusztusra (végére) az új UI, Motec és zandvoort-on kívül mindent amit folyamatosan ígérgetnek megcsináltak.

Gondolom szeptemberben az expon jön az új cuccok bevillantása.

Vajon mi lesz?
  • Betyarkoro
    Endurance Pack Update 1

GTE

BMW M8 GTE 2018 v1.25
    - Updated tires
    - Minor physics adjustments based on BOP testing

Corvette C7R GTE 2017 v1.49
    - Updated tires

Porsche 991RSR GTE 2017 v1.49
    - Updated tires

LMP3

Norma M30-LMP3 2017 v1.51
    - Updated tires

LMP2

Oreca 07 LMP2 2017 v1.41
    - Updated tires
    - Updated suspension
  • Betyarkoro
    GT3 Pack Update 4

Changelog 26/07/2018

Bentley Continental GT3 2017 v2.31
    - Updated tires
    - Added onboard Traction Control and ABS
    - Added position lights

Callaway Corvette GT3 2017 v2.33
    - Updated tires
    - Added position lights

McLaren 650S GT3 2017 v2.25
    - Updated tires
    - Minor texture fixes in cockpit (mainly visible while in VR)
    - Added position lights

Mercedes AMG GT3 2017 v2.31
    - Updated tires
    - Added position lights

Radical RXC GT3 2017 v2.31
    - Updated tires
    - Added position lights
  • Betyarkoro
    Latest Update! 26-07-2018

Steam Build ID 2980035
    Steam Build ID 2942931 (dedicated server)

- Optimized performance when running post effects at MED/HIGH /ULTRA
    - Globally adjustment to positioning of garage exit crewman
    - Fixed brake disc glow not blending correctly on certain cars
    - Added new parameter to UI 'Stabilize Horizon' This allows users three levels of visual damping. Can be used in VR and on monitors.
    - Fixed VR 'mirror screen' flickering at track load
  • Betyarkoro
    https://www.studio-397.com/2018/07/roadmap-update-july-2018/

Na. Egy új roadmap. Ezúttal nem egy üres cucc.
  • Alexease

Akkor jol emlekeztem, hogy valami egyszeru megoldas volt;)))
    Ezenis latszik, az ISI engine mennyire ki volt talalva, es sokszor mennyire nem volt kihasznalva.
  • Alexease
  • PacsutaTibi
    A régi szép idők...
    https://www.youtube.com/watch?v=lr-88smO0zY
  • Hellboy76
    Tényleg, már emlékszem.
    Találtam is hozzá infót:
    http://endless-resources.org/index.php?topic=12.0
    https://forum.studio-397.com/index.php?threads/moveable-flying-objects.38204/
    Csináltam is már ilyet, de töröltem, mert zavaró volt vezetés közben. :)
    Köszi
  • Alexease
    Mar nagyon regen nem foglalkoztam palya piszkalassal, de ha jol emlekszem, az ilyen egyszeru (egy tengely korul forgo) dologhoz nem kellett kulon anim file, egyszeruen csak a object beallitasainal kellett allitgani valamit (melyik tengely korul, milyen gyorsan).
    De regen meg ha "bonyolultabbakat" is (repulo, leghajo, madar [anim texturaval] stb.) igy kellett/lehetett megoldani, csak persze a pivot pontjuk volt teljesen mashol.
    De ez lehet csak az rF1 idoszakban mukodott;)
  • Hellboy76
    wind turbine

De talán tegnap megtaláltam a 3dsmax plugin-ban, hol kell exportálni az animációt.
    Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2018.07.25. 09:19:53
  • simcompany
    mi az a szélturbina?
  • Hellboy76
    Tudna valaki segiteni abban, hogyan kell 3dsmax-ban animaciot kesziteni es lementeni anim fajlba? Egyszeru szelturbina kellene.
    Tutorialt talaltam max-hoz, epp szelturbnat, de hogyan kell exportalni azt nem.
    Esetleg olyan palya is jo lenne, ahol van mukodo.
  • Gadfly13

Sziasztok

Mai nappal megnyitjuk a jelentkezést a 2018-as SRS Porsche Bajnokságra, amit az rFactor2-vel fogunk lebonyolítani. A PSC mod 1 autó márkát és 5 pályát tartalmaz. Minden futam Bathurst kivételével 40 perces lesz, amit egy 10 perces időmérő előz majd meg.
    Mindenkinek jó felkészülést és jó szórakozást kívánunk!

További részletek ITT.

Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2018.07.24. 12:37:51
  • b-type
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mittomén, olyan mint a törzshelyek, működik az élni és élni hagyni, ..én is régóta vagyok, és szeretem az SG.-t, elég volt annyi hogy kérték hogy ne használjunk reklámblokkolót, azt azóta nem használok.
    PH! uez. telefonon kicsit zavaró (az SG), de nem halok bele.
  • lac coo
    Jah, ertem, valami ravaszabbra gondoltam...:))
    Nalam is SG a best, a tobbi felesleges csicsa, ph meg idegesito....;))
  • unrealnoise
    Nem tudom. Gondolom díjazza, hogy egy "megbízható" helyre tud visszajárni fórumozni....

Mert az sg.hu (már bocsánat), de számomra másra nem jó. A főoldaluk szinte borzalmas, gagyin néz ki, gagyin van felépítve, kissé áttekinthetetlen, nem is túl modern, gyenge...

Tartalmakért, kritikákért is egyéb oldalakra mászok... A prohardvert is szeretem, mármint a fórumot és régen a tesztekért is odáig voltam, de már annak sem nagyon látom értelmét. 100 angol és amerikai oldal, meg youtube arc letesztel már szinte mindent, igazából nekem nem nagyon van szükségem magyar tesztelőkre...

Az sg.hu-t meg nem sajnálnám, még akkor sem, ha be lenne szántva... Egyszerűen a fórum is totál fapad, nem fejlesztik, úgy vannak vele, ez így jó, minimálban, ami részben igaz is, de azért ettől még lehetett és kellett volna ezen még pofozni valamit...

Persze az oldal készítőit sajnálnám, de hát részben ők tehetnek arról, hogy nem nagyon olvasom az sg.hu-t sem. A másik meg az, hogy nem vagyok én egyébként nagyon anyagias, sőt, szinte szórom a pénzt valamilyen szinten hülyeségekre is, pl trakt.tv-n már 6 éve támogató státuszom van, mert látom a fejlődést, előrelépéseket, és tényleg kényelmes, jó használni...
  • lac coo
    Na de most tenyleg, mi...? :)
  • Danecay
    :(
  • lac coo
    És mi az összefüggés ?
  • Alexease
    En is azert nem tiltom, mert ezer eve itt vagyok.
  • Danecay
    Nekem eddig fel sem tűnt eddig, hogy nem zaklatnak reklámok az oldalon, de így, hogy szóba került én pont, hogy engedélyeztem a reklámok megjelenítését az oldalon lévén kis híján 15 éve járok ide napi szinten.
  • Betyarkoro
    adblock / ublock. :D
  • Alexease
    De igy, hogy rakattintottam az emag linkre, az SG-t mar meg is szorta a reklamjaival:DDD
  • Danecay
    6 sebesség + rükverc, bőr váltószoknya, kompatibilis: Logitech Driving Force G29/G920 típusú kormányokkal :)

Amúgy az van amit Alex írt :)
  • Alexease
    Elgepeltek, az altalaban ~16000Ft :)
  • atiwrc
    Ez mit tud ennyiért? :o
    https://www.emag.hu/logitech-driving-force-sebessegvalto-logishifter/pd/DC2B6MBBM/
    Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2018.07.18. 11:58:30
  • simcompany
    "fixed upgrades"
  • Adebayor
    Hali

szerver szinten hogy tudnám beállítani az autó upgrade-eket? (tuning menü) Hogy minden versenyző ugyan azzal menjen?
  • Betyarkoro
    Reiza csomagja:

Reiza stated on official forum:
    - rF2 Reiza Bundle is a standalone project
    - AMS will have the latest DLC as promised
    - they are working to their next title (Reiza 17)

Btw, we will know something more in the next days...

About the rF2 DLC, the content will be:
    Cars: F-Vee, AJR Metalmoro, MCR 2000
    Tracks: Ilbarra, Guapore (not sure about the latest)
  • Betyarkoro
    Na kint is van a két ingyen cucc.
  • Alexease
    A Reiza regi motoros, jo fejlesztokkel, eredetileg nekik segitett az S397, kulon programokat adtak ki rF1 engine-re (most is azon futnak), de normalisan/profin felujitva.

Szuper divatos licencekkel nincsenek elhalmozva.

Van vagy 50 palyajuk, aminek a nagyresze Braziol es/vagy "ismeretlen" (bar eleg jok).
    De vannak ismert palyak is (Adelaide, BrandsHatch, CadwellPark, Hockenheim, Imola, Interlagos, Montreal, OultonPark, Spielberg, Virginia), nagyon jo minosegben, sok alternativ es "trotenelmi" nyomvonallal (pl. Hockenheim 7 nyomvopnal, es 4 "evad": mostani, 2001, 1988, 1977). Hasonloan Imola vagy Interlagos.
    Vagyis palyakban szerintem nagyon jo.

Az auto mar mas.
    Van egy tucat Reiza/fantasy (de nagyon jo!) formula sorozat, a total alaptol a mai F1-ig.
    Van vagy 10 Brazil specifikus regi es uj tura es egyeb sorozatok. Teljesen jo, de hat...
    Vannak az "egyebek": kart, drift, truck.
    Es az ismertebb, licencelt vagy kamu nevu dolgok: Camaro, BoxerCup (Porsche), Caterham, Mini.

Az olyan nevekert mint a Marcas, MCR2000, MetalMoro, Montana, Opala nem fiognak fejvesztve rohanni az emberek;)
    Gozom sincs mi lesz belole. De valszeg nem tucatjaval toljak majd a pack-ot, lesz benne 4-8 darab valami, aztan annyi.
  • Alexease
    Az a ket megjelent tartalmat mar evek ota reszelgetik, 0.1 betanal mar megjelent az egyik, azon kiserletezgettem es prezentaltak a gumival es fizikaval. Raadasul nem is az a tartalom, amiert leolik egymast az emberek;)

Persze tok jo, meg ilyesmi;)
    A gond mindig az , hogy ez a Workshop olyan, meg ha gyari megjelenes, akkor is, mintha valami hozzabarkacsolt kulso cucc lenne. Nem minosegre, hanem erzesre. Meg ha valaki ismeri az rF2-ot, annak is. Aki nem, annak foleg.

Az rF2-ben igazabol eleg jo szimes tartalom van, mindenfele jargannyal. De igy ossze-visssza (Workshop, Store) "nem all ossze" egy programa.

Ma mar minden program 30-50GByte, ezen nem kellene szarozni. Persze aki "tudja", annak jo. De a tobbieknek inkabb kavaras.
    Minden rF2 tulajnak kellene adni egy Steam "kupont", amiert megkapnak egy uj rFactor "akarmit", amiben full-os tartalom van (minden ujdonsaggal es frissitessel, DX11 es majd GUI, integralt workshop) es Strore helyett DLC.
  • Adebayor
    Egy métert nem mentem AMS-el, és még azt se tudom pontosan, hogy kik ezek a Reiza Studios :D de örülök mindennek, ami az rf2 fejlődését jelentheti. Remélem a Reiza most csinálja a pack-okat egy darabig, és akkor a s397 meg nekiállhatna komolyabban annak a fránya UI-nak, meg minden másnak (bugfix-nek)