rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Skip barber csak szerintem csúszkál nagyon? Sokat mentem vele iR-ben, ott régen elég jó volt, csúszott is, de nem ennyire őrült módon, mint itt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(nem vagyok most otthon)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Nem veszlek továbbra se komolyan. Ne örülj!! by sertrex
https://www.studio-397.com/2017/12/support-for-windows-mixed-reality-headsets/
Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.12.01. 12:26:51
Látjátok hogy pörög a fejlesztés?
Mivel hogy az állítólag az egész öszképen javít/módosít.
De igazából ez is csak tipp. Paré képek szokás szerint mert hát egy álló képen most hol lássam mit tökéletesítettek az esőn. 😄
Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.12.01. 12:20:09

Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.12.01. 12:17:38
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2017.12.01. 11:21:14

Aki a kamera előtt volt az racedepartment Paul Jeffrey.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

-eső update még idén, és lesznek más grafikai újdonságok is (pl. ambient ligtning változik - eddig fix szürke színűek voltak az árnyékok, most valóságosabbak lesznek ("színesek" a tükröződéstől))
-a pályákon lesznek pocsolyák
-az ablaktörlős, autóról eső lefolyós mókához minden autót a moddereknek kell frissíteniük, melyet kisebb meló
-a pocsolyás részhez pedig a pályakészítőknek kell beletenni pár munkaórát, ez nagyobb meló lesz
-elcsúsztak, mert minden saját tartalmat frissíteni kell, és úgy akarják kiadni az update-et, hogy (a leg)több gyári pálya és autó is használja
-nemsokára jönnek modding útmutatók
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2017.11.30. 11:12:00
Tegnap volt egy óra hosszás észosztás rfactor 2 jövőjéről. Ha valakit érdekel és lemaradt róla a fenti linken megnézheti. Az első 20-30 perc a formula e-ről szólt.

A szponzor meg logó falak tök jól takarnak. Azon túl már csak a jellegzetes épületek vannak. Ettől bizti nem lesznek hardware problémái senkinek.
Maga a pálya se túl érdekes, rövid és szűk is, talán kart-ra jó lehet. Bár ahhoz meg unalmasak a hosszabb részek, szóval arra se. 😊
A következő pályákra több idejük lesz...
Na én még elhiszem nekik. 😄
A lenti ket dolog alapjan azert megis hasznalhato, de azert meg sem kell😄
Mégy egy árnyékos videó. 😄
Ez biztos hogy nem igaz. Ha a jimmy féle youtube videót nézed azzal ne foglalkozz mert a srác nem teljes grafikán játszik.
Az első random screenshot discrodról megcáfolja az állítást. 😄
Jimmy valószínűleg azért lőtte ki az árnyékot mivel discordon volt egy halvány vergődés hogy a pálya néhány helyen túl sötét az árnyékok miatt. 😄
Ha jól értelmeztem már a most kiadott rf2 verzió se a legfrissebb mert volt vmi utolsó pillanatban (nov 24 érták facen) kiadott variálás a layouttal.
"Track accuracy may be different due to late changes in layouts"
A lézerszkennelés is ki van lőve mivel feszt újra építik a pályát minden évben.
Szerintem szép pálya. Ha csak 4 euró lenne akkor is azt mondanám hogy sok érte mert sok és kész. Viszont lehet jobban hajlanék afelé hogy megvegyem mert 4 euró nem 8. 😄
Sok kicsi sokra megy.
Ha vki megveszi, feltehetné vhova, csak kíváncsiságból bele lehetne nézni, persze ha nincs kódolva. Hogy mit is kapunk ennyi pénzért...
Itt van a nagy Launch Event és tessék facebook stream behalt. 😄
Egyébként én is így vagyok vele, amíg nincs új build és nem csinálják meg normálisan a nappalt dx11ben addig én sem veszek hozzá semmit. Az addig rendben van hogy napfelkeltében és napnyugtában nagyon jól néz ki, de ahogy feljön az égre a nap hányadék és zavar az egész. Belegondolva, egyébként mindenbe belekezdenek, de semmit nem fejeztek be eddig (autók, dx11, ui, eső, hudok, ai, stb.). Bár kb az egész kódot újraírják lassan. Talán alex írta annó hogy ISI valszeg ezért kukázta mert csak drótozni lehet ezt, meg szenvedni vele, lehet igaza van <#nevetes1>#nevetes1>.
Ez sincs kész. Drága. Nem is érdekel. Megnéztem a racedepartmentses talk and driveból kb 5 percet. És át is éreztem a teljes élményt. XD
Vki itt írta korábban hogy mostmár nem ad nekik pénzt amíg nem villantanak. Hát most én is így döntöttem.
Észrevettem hogy Marcel elkezdett bedobálni olyanokat hogy "LONG STANDING ISSUE" vagy "we inherited a lot of bugs". 😄
Vicces. Dehát a remény hal meg utoljára. 😄