19779
  • bardocz
    Told előrébb az ülést, nekem semmi ilyen nincsen.
  • Hellboy76
    A Brabham BT44B sisaknézet sz@r. :) Ami látszik szürke sáv/szalag/kendő/maszk részlet, az mi?

March 761-nál meg semmi hasonló.

Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2018.07.11. 21:44:58
  • unrealnoise
    Azért az az AMS pack jóval több, mint két járgány, egyszerűen ez van (már ha a kijött két járgány bejelentéséről beszélsz). Plusz ha nagy siker lesz, akár tartósan be is dolgozhatnának az rF2-nek, aztán meg az AMS packnál még mindig kérdés, hogy mit és hogyan, így arról lehet elmélkedni. :)
  • Betyarkoro
    Azért az poén hogy a 2 bejelentett cucclira nem jött egy komment sem de az AMS kommentből már van kívánság lista. :D
  • Solt
    Akár, bár az engem annyira nem mozgat... ellenben egy kis kamionverseny VR-ban!! :))
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.07.11. 18:12:41
  • unrealnoise
    Mondjuk az ismeretlenebb pályákkal sincs gond, mert legalább különlegesség. Még 10-30 év szimezés, aztán már lehet rohadt mód unni fogom a szokásos tartalmakat...
  • bardocz
    Meg a stadium supertruck.
  • Solt
    A kamionok is jöhetnének! :)
  • formula1996
    Interlagos,suzuka,imola,brands hatch, formula autok, brazil stock car ezeket en szivesen latnam, viszont ha tippelnem kene az ilyen noname brazil palyak jonnek majd, meg ilyen hulye gokartok..:/
  • Betyarkoro
    Majd meglátás. Én brazil pályáért nem igen fogok külön fizetni.

Láttam hogy van ott vmi kis openwheel cucc is. Az sem kell. Van már 2 hasonló rf2-ben. Az elég.
  • Betyarkoro
    https://www.studio-397.com/2018/07/brabham-bt44b-and-march-761-release/
  • shiet
    Remélem fejlesztenek vmit az autók shaderezésén (vagy nemtom minek hívják), mert AMS-ben mind matt és teljesen nem-életszerű.
    Az árára kíváncsi leszek, sztem annyi lesz mint maga a játék. :D
  • Hellboy76
    Reméljük a szkennelt brit pályák benne lesznek.
    A csoda tök ismeretlen brazil pályákat meg ne is erőltessék. :)
    Így legalább hamarabb lesznek "új" pályák, mert a roadmap-ban leírtak alapján előző hónapban felrakták a fényeket Zandvoort-ba, wow. Egy évvel az előző verzió után. :)
  • unrealnoise
    Ez az új bundle jó lesz, igazából zsír lenne, ha nagyon sok minden "átjönne" tőlük, de erről már beszéltünk.

A Workshop része a steamnek érdekes...
    Jó lenne, ha feliratkozol valamelyik készítőre, akkor rögtön jelezne, hogy új tartalmat adott hozzá, etc.
    Plusz a design is elég fapados, pl lehet én vagyok hülye, de hogy lehet feliratkozni egy készítő összes tartalmára egy gombnyomással?

Önmagában teljesen jó ötlet az egész, és fasza, hogy így érhetőek el tartalmak, csak nem értem, miért nem pofozgatják már ki a steamnel...
  • Betyarkoro
    Na ugye hogy ugye XD

Haaaaaaa ez jól hangzik
  • formula1996
    New partnership - Reiza rF2 Bundle

• Alexease
    A fejlecben automatan megjelennek az uj S397 Workshop item-ek;) Bar nem annyira feltuno, az teny:)
    Tudom, mar megmagyaraztak, de ez a Workshop es Store megoldas annyira nem esik kezre, fapados, attekinthetetlen stb.
  • Joex22
    Ha valaki lemaradt volna róla...
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1436407018&searchtext=
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1436404980&searchtext=

Utoljára szerkesztette: Joex22, 2018.07.10. 09:43:29
  • unrealnoise
    Tim visszaírt: "Should be fixed in our next build. Thanks, Tim"
  • Alexease
  • unrealnoise
    Az új patch persze nem javította az árnyék problémáját... Ellenben a fórumban megírták, hogy ha a BIOS-ban kikapcsolok két CPU magot, akkor jó lesz. És lám: jó lett. (Nekem ugye egy hatmagos i5 8600k van.)

Írtam is a supportnak, hogy van egy ilyen megoldás, remélem jön rá a patch...
  • bardocz
    Most így visszagondolva, nekem se ment logitech kormánnyal rendesen itt, nekem is a tököm tele volt vele, minden más kb ment normálisan :D
  • GeriDoc
    Mindennel jó, csak G29-el nem. Dolgoznak rajta..... Min? Fél óra összehozni a drivert a játékkal. Le se sz..ják, vagy összevesztek a Logival.
    AC, Raceroom, iR tökéletesen működik.... Régen beállítottam a driverbe, hogy amikor elindítom, legalább állítsa át 540-re, de már azt sem lehet, mert felhőből indítja, vagy mi a franc. Hiába adom meg az exe fájlt. Pontosan csak adtam, mert már letöröltem az egészet.
  • lac coo
    Nekem TM-mel is állította, de a driverben, nem szerettem .
  • bardocz
    Fura, Fanatec kormányokkal működik, végre nem kell sehol semmit állítanom.
  • Adebayor
    Hát az UI-t már én is megnézném végre... De az ISI nem tudni milyen kódot hagyott hátra. Lehet hogy nagyon sokat kell rajta reszelni, hogy jó legyen az új UI. Viszont ez már tényleg sok lesz.
    Bár igazából nem is felhasználói felületet várom, hanem remélem jön mellé egy TrackMap plugin féle "on screen display".
    Erről is sokan mást gondolnak. Hogy ha teli teszed a képernyőt, akkor az már nem reális, stb. Oké, oké, de mi egyedül vagyunk. Nincs versenymérnök, hogy mindent figyeljen helyettünk.
    Hivatalos fórumba is volt pár komment arról, hogy kell-e startlámpa a képernyő közepére. Hát kell. sok pálya egy szar.. halvány a lámpa, látni nem lehet a sor végéről.. Sőt, most a Nolán tesztelünk, és ott még lámpát se láttam. Az a pálya csak gördülő rajtra van kitalálva? :D
  • Betyarkoro
    https://www.racedepartment.com/threads/sebring-zandvoort-community-nights-rf2-june-roadmap-released.156137/page-2
  • Betyarkoro
    Ja az új UI-t már több mint 1 éve csúsztatják.
  • Leslie878
    Köszi! Pedig arra gondoltam, hogy mióta megjelent azért jobban össze van rakva, de ezek szerint még várni kell a fejlesztésekre.
  • GeriDoc
    Ők a ludasak, nem képesek megcsinálni. Majd talán az új UI-val együtt jön.
  • Leslie878
    Sziasztok! Most, hogy akcióban volt a progi megvettem, tulajdonképpen minden müxik, kivéve a kormányszög beállítást nem követi a játék, a Raceroomnál, is volt ez probléma, de a legújabb logitech driver megoldotta a problémát. Itt viiszont hiába a legújabb driver automatikusan nem állít semmit a progi, hiába van kipipálva a vechile set, csak a logi driverben külön tudom beállítani a kormányszöget. A kormányom a G29-es, és ehhez kérném a segítségeteket, hátha valakinek volt hasonló gondja! Előre is köszönöm!
  • atiwrc
    OFF
    Érkezett néhány videó ;)
    ON
  • Joex22
    Állítólag VR nélküli esős teljesítmény is javult valamelyest.
  • Joex22
    Latest Update!
    Steam Build ID 2919230
    Steam Build ID 2919232 (dedicated server)
    Changelog
    - Optimized VR performance in rainy conditions.
    - Fixed windshield wipers showing a slight skip in the animation.
    - Fixed windshield wipers when OFF showing slightly propped up.
    - Fixed rain drops appearing too wide on certain resolutions.
    - Fixed corrupted Flag animations (affecting both official tracks and mods)
    Note: Server Admins - you will need to update all dedicated servers by re-running SteamCMD.
  • Betyarkoro
    config.ini csak akkor van ha futtatod a játékod dx9-ben. Különben csak config_dx11.ini van.

Steam\steamapps\common\rFactor 2\UserData <- ebben a mappában vannak a fájlok.
  • unrealnoise
    Már ne haragudj, de lehet én vagyok hülye, de van a béta, és van a sima 1110 nem? Én direkt a bétára álltam vissza külön...

Érdekes amúgy Tim megnyilatkozása emailben, a fórum linkekre, amit belinkeltem neki - más hasonló gondjaival, semmit nem reagált. Most pl az írta, hogy a dev azt kéri, hogy küldjem el a player json file-t, config.ini és a config_dx11.ini-t :D

Ez kurva jó lenne, ha megtalálnám a sima config.ini-t. :D Valaki elárulja?
    Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2018.07.02. 18:21:51
  • Betyarkoro
    Ja de itt a lényeg azon van hogy gőzük sincs arról hogy miért nem jó viszont náluk meg jó. Ezért kapja unrealnoise a szar semmit mondó tippeket. Tök jó hogy ő piszkálja s397et ezzel mert legalább béta alatt előjön a hiba és nem kell majd megint fél évet várni egy fixre....
  • Alexease
    "1110-es bétában már nem": talan azert beta, mert meg nem jo;)
  • simcompany
    Ez érdekes akkor.
  • unrealnoise
    Még mindig levelezek a supporttal, folyamatosan olyan tippeket kapok, amelyekkel igazából sokra nem megyek. Nem használ egyik sem, vagy/és már próbáltam.

Viszont felraktam az 1109-esben jók az árnyékok. 1110-es bétában már nem... írom is a supportnak, aztán intézkedjenek. :) csak le lehet szűrni, mit pofozgattak közben... mi lehet a gebasz