| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
unrealnoise #17580 Szerződés kérdése az egész. Azért az rF2-nek vannak nagy erényei. Időjárás, gumik, FFB, a készülő UI-t is sokszor emlegettem, és szvsz soha nem láttam még jobbat, modernebbet, letisztultabbat. Szóval ha összefognának, egy nagyon erős pozícióba kerülhetnének a szimes világban. A százalékokat meg majd lerendezik.
A Reiza azért nagy csodát sem tett. Jól gyártja a tartalmakat. Egy ismert motorból kihozza azt, amit ki lehet hozni belőlük. És igazából ennyi. Oké, a fizika és az FFB is nagyon kellemes, de hát legyen is az. Viszont időjárást írni, ehhez AI-t, nulláról, real-road meg mindenféle komolyabb dolog, napszakváltásokkal?
Unreal engine persze mehetne, de akkor (nem vagyok szaki), gondolom tényleg jóformán nulláról kell indulniuk. A rF2-es motor meg egy jó alap szvsz, csak gondos kezdek közé kell kerülnie. Az meg meg is lenne ugye.
Az AMS amúgy egy jó szim. De jó játéknak nem nevezném. (Nincsenek játékos elemek, karrier, feladatok stb. Tudom sokaknak nem hiányzik, de ezek kellenek ahhoz, hogy népszerűbb legyen más játékosok körében is, és valljuk be, én is szeretem a kihívásokat, csak legyenek jók, és kellően nehezek...) Sok helyen totál fapados egyébként is a játék, az UI szerintem botrány 2018-ban, pedig ezek lennének a legkönnyebben megvalósítható dolgok. Sokszor mondtuk, hogy egyikben ez a jó, a másikban meg az. Szvsz itt lenne az ideje, hogy végre valami nagyobb és jobb dolog szülessen. Az összeborulás és nagyobb tartósabb siker a Reiza érdeke is lehetne.
MInden attól függ persze, hogy mit tudtak volna egyedül összehozni, hogy álltak a dolgokkal, és hát szvsz nem is mostanában dönthették el ezt, ha hamarosan megjelenés lesz belőle.
Ha összeborulás lesz, akkor ez rögtön előlépett a legvártabb dolognak nálam, ACC-t előzve...