rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Azt gondolná az ember, hogy az autók, még ha nem is egy végtelenségig finomított verseny alap beállítással vannak felvértezve, egy autózhatóval legalább igen! Egyébként több videót is láttam ahol a leírtak alapján default beállítások csapatták, ráadásul szemre egész jól. Próbálgattam én piszkálgatni, de soha nem voltam egy jó setupoló. Az az igazság, hogy régebben én is sokat el tudtm vacakoni vele, állítgatás, próba, újra és újra, de mára mer se idõm se kedvem. Ha oda kerülök, szívesebben autózok inkább mint a beállításokat pöckölgetem órákig. Ha így folytatom lassan inkább simcade, és árkád párti leszek 😊 Próbáltam configolni a fékpedál linearitását, a féknyomást legalacsonyabbra állítani, így ha nagyon odafigyelve vezettem, még csak meg-meg tudtam fékezni az autót, egy-egy óvatlanabb pillanatig
Ja amúgy a BUILD 300-as 😊
Parasite Eve 2, best game EVER!
Sziasztok!
Elõre is bocsi az off-ért, csak sürgõs segítségre lenne szükségem egy dolgot illetõen, s kb. ez a leglátogatottabb topik ilyen téren.
Egyik ismerõsömnek - egy projekt céljából - szüksége lenne egy International Formula Masters modellre, amelyet pl. RACE On-ból lehetne kikonvertálni, s ebben szeretném valaki segítségét kérni. Amiket ki kellene konvertálni: autó kasztnija, szárnyakkal, felfüggesztéssel, kerekekkel együtt.
Elõre is köszi a segítséget!
ON
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nos a virágbolti verzióra vonatkozó kérdést azért tettem fel, hogy lehetséges e, hogy a leírt problémák a törésbõl adódnak e?
Pedig alapból bejönnek a BMW-k.
"Nulla tenaci invia est via"
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
és elkezdtek a 2013ason dolgozni
http://www.bsimracing.com/live-stream-blancpain-endurance-series-1000kms-nurburgring-2013/#20130922093914