rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Danecay
Ja, ezt én is vágom, RealRoad meg minden! 😊

zolee145
Még annyit, hogy gumizatlan pályán hideg gumival nem érdemes nagyon támadni a kanyarokat. 😊 Ha amúgy jó a setup akkor is kell egy kis melegítés, hogy elkezdjen jól mûködni az autó.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Danecay
Köszönöm a válaszokat!

Azt gondolná az ember, hogy az autók, még ha nem is egy végtelenségig finomított verseny alap beállítással vannak felvértezve, egy autózhatóval legalább igen! Egyébként több videót is láttam ahol a leírtak alapján default beállítások csapatták, ráadásul szemre egész jól. Próbálgattam én piszkálgatni, de soha nem voltam egy jó setupoló. Az az igazság, hogy régebben én is sokat el tudtm vacakoni vele, állítgatás, próba, újra és újra, de mára mer se idõm se kedvem. Ha oda kerülök, szívesebben autózok inkább mint a beállításokat pöckölgetem órákig. Ha így folytatom lassan inkább simcade, és árkád párti leszek 😊 Próbáltam configolni a fékpedál linearitását, a féknyomást legalacsonyabbra állítani, így ha nagyon odafigyelve vezettem, még csak meg-meg tudtam fékezni az autót, egy-egy óvatlanabb pillanatig

Ja amúgy a BUILD 300-as 😊

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Adam Jonas
OFF

Sziasztok!

Elõre is bocsi az off-ért, csak sürgõs segítségre lenne szükségem egy dolgot illetõen, s kb. ez a leglátogatottabb topik ilyen téren.

Egyik ismerõsömnek - egy projekt céljából - szüksége lenne egy International Formula Masters modellre, amelyet pl. RACE On-ból lehetne kikonvertálni, s ebben szeretném valaki segítségét kérni. Amiket ki kellene konvertálni: autó kasztnija, szárnyakkal, felfüggesztéssel, kerekekkel együtt.

Elõre is köszi a segítséget!

ON

Ha van valakinek jóféle Lola-T beállítása, megoszthatná...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Jéééééé! Lesz végre egy új használható autó ? 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

zolee145
Érdemes nagyon sokat tökölni a beállításokkal. Ha megvan a jó irány azt lehet egybõl érezni. De csak szép lassan, egyenként kell állítgatni a dolgokat, hogy egybõl érezd azt is ha rosszabb lett az autó. Nem tudom, hogy a tört verzióban van-e valami extra barmolás, de alapvetõen a hivatalos verzió is képes vezethetetlen lenni, ha szar a setup. Viszont ha jó akkor marha élvezetes, de rá kell szánni az idõt.

Fehercsoki
Melyik buildet szedted le?

Alexease
A warezrol nincs infom, de a konfigban eleg jol lehet kalibralni a pedalokat (is), van erzekenyseg allitas. De az auto setup-ot is erdemes megnezni.
Danecay
Tudom, hogy nem helyénvaló a kérdés, de virágboltival tolja valaki? 😊Amennyire eltökélt szándékom volt korábban megvenni a játékot, egyre inkább elmegy tõle a kedvem, különösen látva a legtöbb megjelenõ tartalom minõségét. Tovább ront még a dolgon, hogy már a sokadik BUILD kipróbálása ota nem bírok nem blokkoló kerékkel fékezni, akármennyire is óvatoson nyomkodom a fékpedált, max ABS bekapcsolása mellett, és az is elég nagy kihívás, hogy úgy mennyek körbe egy pályán, komolyabb idõveszteség mellet, hogy féktávon ne törjön ki az autó fara, mindezek gyakorlatilag kategória és autó típustól függetlenül!
Nos a virágbolti verzióra vonatkozó kérdést azért tettem fel, hogy lehetséges e, hogy a leírt problémák a törésbõl adódnak e?

zolee145
A hátulja átlagos, az orra meg veszedelmes, mármint veszedelmesen elbaszott. 😊
Pedig alapból bejönnek a BMW-k.

zolee145
<#taps>

Szabi
szerencsére a Mazda legalább olyan élvezetes lett mint ahogy kinéz 😊)

Jacek
Nem tudjátok mi a jó😊)))))))

Alexease
A BMW minden programban ott van, azzal nem lenne gond szerintem. Az az 1-es szedan az bun ronda😄DDD
Ulvar
Nem értem hogy egy MG miért nem dobja be magát. A BMW már necces, de szerintem õk is lefeküdhetnének, bár nem szép az az 1es bömös. Ellenben a többiek...hááát valóban foghúzós dolog, mondjuk a Focus. A többieket már meg se említem 😄

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Szabi
más autó sajnos nem várható, bár elméletileg próbálkoznak még egy másik csapattal is, a Honda állítólag meglepõen hamar belement hogy bekerülhessen az autó a játékba 😄

Ulvar
BTCC bajnokságban benne vagyok, csak legyenek meg a pályák 😄.

Szabi
<#worship>

Hamarosan itt a Civic 😄

Szabi
<#worship>

Alexease
Alexease
Like a Boss 😄DD

Dietrich
én meg megvárom amíg lejöttök a hegyrõl 😄D

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Szabi

Ulvar
látod...le se szedtem és megmondtam 😄.

Szabi
sõt még esõ gumi sincs 😄

Én a Lola-t nem bírom vezetni. Valahogy nem jó a sebesség érzet benne. Azt hiszem, hogy kb. állok és közben már 60-al megyek...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Szabi
jé, a Lola nem ázik be 😄

Szabi
pff, most volt idõm kipróbálni, nem csak sínautó, de ronda és bugos is, instant törlés.. :-(

zolee145
Bármilyen modellre lehet. Más kérdés, hogy akarok-e. A HRC modot akartam volna rF2-ben, de az úgy fest nem jön össze, más dolgába meg nem szívesen piszkálok bele. Meg mondjuk azt sem tudom, hogy ki lehet-e csomagolni a fájlokat, már ha be vannak csomagolva. Vagy mittudomén.😊

Ulvar
Hát erre a modellre fizikát húzni nem hiszem hogy fog tudni, aztán ne legyen igazam.

Szabi
eddig arra vártunk, hogy valaki csinálja meg a modelleket hogy Zoli megpiszkálhassa a fizikáját.. most "kész" a model... szóval tudod a dolgod Zoli! 😄

Ulvar
Ezt az ocsmányságot 😄. FVR V8at az életben még egyszer nem akarok látni...undorító, hát ennél Zoli hatszázszor szebbet csinál sima rFre...fizikára már nem is vagyok kíváncsi, úgyis tudom hogy szar, mert nem tudják megcsinálni.

Szabi
végre kiadták publikusan a V8-at! 😄

és elkezdtek a 2013ason dolgozni

Szabi
<#worship>

(remélem lesz hamar Lola logós verzió is 😄D)

Alexease
zolee145
Na elmennek ezek a picsába. A dds-t átneveztem név.dds-rõl név_alt.dds-re és jó. Hülye isi...

Szabi
<#fejvakaras>

zolee145
Persze, így csinálta meg azt a mappát ahova most tettem. De az nem a program files mappában lévõ rf2-be rakja.

Szabi
a CREATE DIR gombra nyomtál már ? 😄

zolee145
Na nekem itt a user data töküres. Van a users, dokuments bla-bla könyvtárban egy rF2 mappa, ott megvan az amit a játék csinált, be is raktam dds-ben és mas-ban a skint de semmi.

Szabi

zolee145
Najó. Hogy lehet skint belerakni a játékba? Kezdem felbaszni magam...

Szabi

Szabi