rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Steiner-tételt a komplett gépész szakma használja egyébként. Szerintem lehet ezt térbeli testre is alkalmazni, ha érdekel egyébként, utánanézek jegyzetek között, hogy pontosan hogyan is megy térbeli testnél a számítása, 3 tengely mentén.
Egyébként, a legegyszerûbb megoldás: átkonvertálod olyan formátumba, amit tud kezelni pl. egy Autodesk Inventor, s miután megnyitod (és ha elég pontos a modelled), szépen kiírja neked elméletileg, hogy mekkora az inercianyomatéka (már ha jól szûrtem le, és neked ez kell).
67-es f3 es f2 a legjobb az rf2.-ben.
Ir.-be az most szo szerint zsenialis a skip barber. Meg ha akarnek sem tudnek belekotni.
Ajanlom mindenkinek, h probalja ki.
A különbözõ adatokból a várható fûtés vagy hûtés igényt számolják vele. Pl egy Justin Bieber koncerten ahol Adam Lambert az elõfellépõ még télen nyitott ablak mellett is hûteni kell a helyiséget. <#idiota>#idiota>
Nade amúgy mittudomén... viszont én nem ittam, úgyhogy kénytelen voltam utána nézni, és amit te írsz az síkidomokra vonatkozik. Vagyis az nem az ami nekünk kell, mert nem egy összetett alakzat együttes tehetetlenségét számolja, hanem valami belsõ szilárdságtani dolgokat a keresztmetszet alapján, vagy franc tudja, sziltanon mindig amõbáztam. Vagy nem tudom, kérem kapcsojjaki...
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Mi volt a tegnapi borban hogy így megvillanok <#idiota>#idiota>
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Kis inerciánál hamarabb megcsúszik, vagyis inkább úgy mondom, hogy hirtelen történnek a dolgok, élesebb a határ. Nem kezd sodródni, csak egyszer elveszti a tapadást. Ekkor lassú kormánymozdulattal nem fogod meg, ha viszont gyors vagy megfogod, de gyorsabban betapad, és ha akkor még mindig ellenkormányban vagy akkor jön orral a gumifal.
Csak belsõ kamerából tudok kiindulni, de minél kisebb méretû, nagyobb tapadású autót látok, annál kapkodósabb a vezetése határon.
A játékban mondjuk nehéz az inercia kérdése, mert a magamfajta laikus fizika faragó csak homogén testre tud számolni, miközben egy autó nagyon nem homogén. Pl. egy Camaro méreteit magában foglaló tégla inerciája nem ugyanaz mint a valóságban egy Camaroé.
Tibi félre ne értsd, nem szídom a játékot csak amit anno tapasztaltam azt írtam le. Van még teszt lehetõség? <#idiota>#idiota>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Szia Tibi,
Norbival kipróbálnánk a Lotus 79-et, tudsz csinálni egy sonomai gyakorlást? Vagy hogy megy ez itt pontosan?😊
Kösz
Gábor
16:33
Tibor Sandor
Adjak accountot?
L79 es a 49 az ne meki. Elvezni fogod
16:36
Gábor Wéber
Norbi írt neked most?
16:39
Tibor Sandor
Ja beszeltem vele
Megoldva
Online mehettek
L49 es 79
16:41
Gábor Wéber
Csak 79-ezünk, azt mondja😊
Köszönjük!
16:47
Tibor Sandor
Ok nincs mit
19:17
Tibor Sandor
Ez az auto h tetszett
19:23
Gábor Wéber
Ez sokkal jobban, de vennem kell egy új kormányt, a momo nem elég pontos ehhez.
19:24
Tibor Sandor
Ja
Gábor Wéber
Ebben is megvan az a tendencia, ami nem tetszik a fizikában, de ezt élvezet vezetni. A McLaren egyszerûen túl sok inerciával rendelkezik, amint elszabadul, valójában nem így viselkedik egy ilyen autó. A lassú tempós tapadás meg irreális gyenge, mint anno a GTR-ben.
Tibor Sandor
Eg es fold egy 900 fokos kormannyal. Nekem logi dfgt van
Az olcso es jo squash labdaval kell hasznalni a feket
19:25
Gábor Wéber
Olyan, mintha elöl csak 1 kereke lenne az autónak.
Elõbb-utóbb úgyis venni akartam egy G27-et.
19:25
Tibor Sandor
49-et pribaltad?
O
Spaba pl vagy watkinsban
19:26
Gábor Wéber
Nem, még nem, de most ki fogom ezután. Norbinak a 79 jobban tetszik.
19:27
Tibor Sandor
Ott az en accom hosztoljal vele szervert
Es akkor mennek meg magyarok
Sonomaba nem valo a 49
Tul huplis😊
Watkins glen pl vahy spa silverstone
19:28
Gábor Wéber
Most elmegyek, még nem tudom, lesz-e idõm késõbb rá, de ha igen, beülök.
19:29
Tibor Sandor
Ok bye
19:29
Gábor Wéber
bye
Nincs új pc-je mert nem használja ki. Ezért kicsit le kellett venni a graf. beállításokból.
De ez csak a kisebbik "baj". Kormánya a régi momo 270-es kormányszöggel.
Szoktunk beszélni nem ritkán szóban is és említettem mielõtt elkezdem vele tesztelni az iR-t kellene egy jobb kormány mert azzal negatív lesz az elsõ benyomása is a programról.
Így is lett. Míg Michelisz Norbi hosszú órékat töltött az accountommal a szimulátor elõtt és kezdett felkészülni a Sonomai versenyre a Gabi beesett csináltunk neki gyorsba egy free reget és nem tudott körbemenni szinte tempóval.
Aztán kiposztolta ezt a kis "kínlódást" fb-n.
Ma hívtak ismét a Norbi is meg a Gabi is, h gyakorolnának Sonomára de a Lotus 79-el mert az tetszik a Norbinak.
Teszt után a Gabi sokkal pozitívabbnak értékelte az autó viselkedését mint a Mekiét.
A napokban fogjuk a 49-et tesztelni mert abban nagy spiller volt anno a gabi.
Ezzel csak azt akartam mondani, h nem kell mindig egy posztból kiindulva ítélkezni.
Mint ahogyan a Gabi is írta ma nekem, h vesz hamarosan egy G27-et.
Másik, a Kiss Norbinak meg a McLaren a kedvence iRbe.
Szóval majd amikor a Gabival pár estét eltöltünk a L49-el vagy a 79-el
normális kormánnyal stb. Azután kiposztoltatom vele, h milyennek érzi így az összképet.
Tudom nem a reklám helye de itt spanokkal egész jól szórakoztunk és nem is vészes pénzügyileg.
Ha tényleg élethû lenne bármelyik is, akkor lehet el sem tudnánk indulni velük.😄
viszont tényleg gokarttal lehet aránylag olcsón ráérezni mit mûvel alattad a négy kerék, sokat számít és mellette élvezetes is
Bármit mondok túlságosan is szubjektívnek hat a véleményem, amire egyszerû a válasz és nem ellenkezem, de eddig az rF2 fizikáját tartom a legvalósághûbbnek(remélemígyírják<#idiota>#idiota>) mert határon hasonlóm módon viselkednek a kocsik.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mivel ok azt varnak el, hogy olyan legyen mint az igazi, amit tokeletesen ismernek, mi meg azt, hogy minnel tobbet visszadjon abbol, amit sose tapasztalunk meg😄
Persze vannak versneyzok akiknek a munkajahoz tartozik, igy hasznaljak a szimeket (persze nem ezeket😛), pl. az F1-ben. De hat ott is van, aki korberohogi (Kimi)😄DDD
Nagyon kedvelem, sõt felnézek rá, és elsõ soros azok közt akiknek a véleménye érdekel, és mégis, szimekben nem hallgatnék rá. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De az iR-nek megvan elonye, hogy jo a rendszer (annak aki online-ozik), minden a leheto leghivatalosabb, jok a palyak, es fizikaban probalnak mindent maxon megoldani, mindent leprogramozni, szamoltatni, trukkok nelkul. Max nemjon ossze vagy megtobb ido kell nekik;DDD
De az iR-nel azt is figyelembe kell venni, hogy 5 eve folyamatosan beta allapotban van;P Persze ezek a 3 honapos betak nem klasszikus betak, mert lehetoseg szerint hibanelkul mukodnek.
Raadasul, Webert odaengedtek egy MP4-hez (ami neki is nagyszam, es amit meg sem hajtott igazan), ha tokeletes lenne az iR, valszeg akkor is kicsit huzna a szajat;DDDDD
De hat ki nem😉 A legtobb ember eloben sem lat olyan autot, nem hogy vezesse.
De mint iR kritika, annyibol erdekes lehet, hogy leszurheto lenne (ha lenne mas programban is hivatalosan MP4, AC-ban majd lesz😛), mennyire eri meg iR-szinten belemaszni a reszletekbe, kisbicskaval farigcsalni a kodot, lehet hogy a nagyotlet, a kiskompromisszum es a baltaval faragas hatasosabb megoldas😄
De azért õ is mondja <#idiota>#idiota>
Nem rossz csak nem élethû. Kaptam tesztelési lehetõséget is és el is mondtam anno mi a hibája, futómû laggol és a gumik sem így viselkednek. Kb egy éve volt azóta lehet kijavították.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"Nulla tenaci invia est via"
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Wéber Gábor
Az iRacing McLaren MP4-12C-je olyan messze van a valóságtól, hogy ha csak ez alapján kellene megítélnem a játékot, egy túlárazott, túlhájpolt középszernek nevezném.
Sosem láttam még ennyire tökéletesen és pontosan megcsinált pályákat, de vezetésileg hatalmas csalódás.
A maga idejében a GPL sem volt egyszerû, de ez még csak igazi élvezetet sem okoz. Nekem meztelen a király.
Ennyit a túl misztifikált IR-rõl.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
remélem majd kiszivárog ez is... 😄
Véletlenül rájöttem. Mikor már másodjára raktam újra és még mindig szar volt azt mondtam magamban ideje abbahagyni mert széttöröm😄
Mikor felálltam meglöktem a gear sticket és kiugrott. Kimentem a konyhába hogy megosszam az asszonnyal (vagy nyel mit tudom én😄)nem sikerült életet lehelni bele. Majdnem odaértem nincs messze és fél úton megvilágosodtam. Bevillant a gear stick kattanás. Go vissza gép bekapcs töltés próba voálá mûködik. Azt a .... na ennyit errõl. Az elõzménye még koradélutánról annyi hogy újra telepítés után elvesztettem az autók fényét valahol és kb 20 fps-t ugyanazon beállításokkal mint a reinstall elött addig piszkálgadtam oda vissza míg az fps-t rendbe raktam meg az autók tükrözõdése is elfogadható lett. Na ez egy elb@szott egy nap volt😉
Köszönöm a segítséget, hogy próbáltatok rájönni a problémámra.
„...elveszett az összes setupom”: Vagyis nem backup-oltal, mielott letorolted oket?😊 <#zavart1>#zavart1>
Köszi a segítséget.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Viccen kívül, nekem ez a Nord is jó, mert élvezetes a pályavonal és reális köridõket lehet rajta futni. grafika meg ez van ha lenne idõm foglalkozni vele magam állnék neki rendbe rakni a kertet.
Zoli vegyél hozzá egeret, megtérítem, de trackballt mert csõdöt jelentek <#idiota>#idiota>
Szóval a sok magyarázkodás után a kérdésedre a válasz: sehogy.😊
A bozo(n)tosokat (<#vigyor5>#vigyor5>) valszeg azert lecserelem. Persze en sem a novenyhatarozobol akarom felpakolni a fakat, de a jelenlegi helyzet kicsit vicces😄