19779
  • simcompany
    ezek a kocsik nem lehet 8cm alatt, szabály. de ott is vannak, kopra, nem is állítgatják
  • zolee145
    Egy kis faragás: BMW 320 TC v1.20
    Sok dolog nem történt. :)
    A legfontosabb, hogy mostmár van alami ALS hang féle. Aztán jobban kopnak a gumik, és egy kicsit kisebb a turbó tehetetlensége.
    Az ALS persze nem olyan mint az N-es Evo-k hangja, de sajna a raceroom-os Bömit nem lehet kioperálni, így a hangjait sem. Azért mindenképpen akartam valami ilyesmi hangot, mint ami itt hallatszik féktávokon: Stefano D'Aste 320 TC teszt
    Ettől persze nagyon messze van, plusz sajna a kasztni modell is rosszul áll a játékban. Elvileg vízszintesen kellene lenni az aljának, és a beállítás adná, hogy ténylegesen hogyan áll a pályán. Ehhez képest itt alapból a modell úgy áll, mintha már verseny setuppal lenne, vagyis az orra kicsit lentebb van. Jó lenne hátra billenteni magát a modellt, mert setupban hülyén néz ki, hogy 8 centi a minimum, de mondjuk a kocsi hátulja 6 centin van, hogy úgy álljon a pályán ahogy kell. :)
  • simcompany
    Jó, azt nem mondtam, hogy etikusan dolgoznak. Viszont egy valag dolgot átkonvertálnak, és én bevallom, néha szemezgetek. Igaz, én csak ligamódokba rakom ezeket, nem publikusak.
  • zolee145
    Ha nem komplett idióták akkor olyan nagyon nem is tudják elrontani rF2-re. Itt nem kell annyit csalni, ha valami autó szerű viselkedést akarsz. Persze itt is vannak apróságok amiken agyalni kell, de nem kell pl egy elsőkerekesnél a komplett aerodinamikát felborítani, hogy aztán a pályán úgy érezd, hogy első kerekest vezetsz.
    Persze sok "ravasz" modder (köztük a simbin is :D ) megoldotta annyival, hogy mesebeli szárnyakat rakott az fwd autóra, és az első keréknek nagyobb tapadást adott, de az nagyobb marhaság mint az aeroval játszani.
    Viszont rF2-ben nem kell. Pl túraautónak nem is nagyon kell leszorító erő. Itt a súlyelosztásból, meg a futómű geometriából adódnak az alapvető tulajdonságok, és ehhez jönnek a rugók, lengéscsillapítók, kerékdőlés meg a többiek. Gondolom rali autónál is ugyanígy kezelné a dolgokat.
  • atiwrc
    Ahogy Tibi is írta, azt jól elcseszték az olaszok....
    https://www.youtube.com/watch?v=4-T-z2XQg_0

A lámpákkal egyébként is hadilábon álltak, vagy legalábbis számomra érthetetlen hogy egy tűrhetően már már jól kinéző lámpa texturát elcsesznek egy rossz alfa chanel-el, de nem 1 hanem az összes kocsinál....

A RW készítőiről és hozzá állásukról inkább nem mondanék semmit. És csak remélem, hogy rf2-re nem fognak kiadni semmit, legalábbis szerintem nem kéne erőltetniük, olyan fizikákat szégyen kiadni amit az rf1be használnak( talán a wrc ami élvezhető egy picit de az is nagyon csúszkál...)
  • PacsutaTibi
    Ahhoz képest amilyen az RW1-2 volt, nagyon szépen dolgoznak. Vannak egészen szép átalakításaik, sőt saját fejlesztések is. PikesPeak 208 pl. .
    De néha olyan idióta dolgokat találnak ki, meg olyan autókat raknak be egyes kategóriákba, aminek semmi keresnivalója ott....
    Pl most is az új mercedes A osztályt, berakják N3ba..... (Nagyon neccesen, max a legkisebb 1.6 turbós motort lehetne oda elfogadni...)

Persze engedélyt régebben sose kértek az RBR-es modderektől, kijött egy kocsi, pár nap múlva már ott volt a kép hogy készül az RWhez. Nekem azzal nem volt soha bajom, ha valaki valamit át akar rakni máshova, de az a minimum hogy utánna érdeklődik a készítőnél, és nem hablatyol össze vissza hogy ilyen meg olyan lapon találta az ingyenes modellt pár napja, de már fogalma sincs hol....

No mindegy, Swiftre visszatérve, nekik is ugyan az a Milestone WRC játékból kiszedett modell van berakva, mint ami megvan nekünk, és olyan bambák voltak az olaszok, hogy a hátsó lámpát nem cserélték ki sport lámpára.
  • simcompany
    Nem tudom, de elég ügyesen és gyorsan modolnak, biztos lesz valamikor
  • Gaberking
    Köszi szépen, az megvan. Hasonló várható szerinted az rF2 -re is?
  • simcompany
    hétfőnként lesz bajnokság, két hetente az elején
  • simcompany
    innen de rF1, arra jó hogy kiszedegethető sok minden.
  • simcompany
    hagyd, arra jó hogy meglegyen
  • Gaberking
    Szia!
    Ezt a "rallyworld" modot, honnan tudnám letölteni?
    Köszi előre is! :)
  • Alexease
    Akkor delelem:)
  • simcompany
    asszem az benne van a rallyworld modban
  • simcompany
    sajnos borzalmas :D
  • Alexease
    BMW-E90-WTCC-2006-2008_v100.rfcmp
  • atiwrc
    Reménykedtem, hogy végre lesz egy swift sport hátsó lámpa amit majd eltudok kunyerálni, egy esetleges rally-s Swift R2-höz, de most néztem, hogy csak a lökösöket variálták az RCM-esek, a lámpát nem :(
  • zolee145
  • simcompany
    nagyon wip

• simcompany
  • maffioso
    E8400, HD6870 2gb ddr5, 4gb ddr2 van nekem is. Teljesen faszán fut. Online sem volt probléma, inkább ritkán, főleg sessionök elején van 1-1 szaggatás. Silverstone-ban pl a Wellington egyenesig elég gáz, de utána újboli kijövetelnél már nincs ilyen gond. El lehet rajta döcögtetni. Arra viszont figyelj, hogy gondolom 2 ram slotod van, tehát a 4et valószínüleg csak az alaplap cseréjével tudod megoldani. (7750 vagy melyik amúgy azt hiszem újként kerül annyiba, mint amennyiért a 6870 megy használtan, bár papíron az utóbbi jobb, tesztekben mégis az előbbi produkált nagyobb fps-t)
  • danikosz
    Láttam a mail-t hogy utána éles. Napról lehet tudni infót?
  • Joke1RS
    rF2-höz képest egész jól néz ki (hangulatosra sikerült) a cockpit!
  • Joke1RS
    Elvileg két mag elég neki. Amikor kétmagosról FX6300-ra váltottam, érezhető volt némi javulás, de itt is csak 3 szálat használ, szóval nem egy prociigényes game.
  • Csabesz6
    Köszi! Akkor lehet nézek RAM-ot is. E8400 miatt ne féljek akkor? Stock, nem volt tuningolva soha.
    AMD kártya miatt meg akkor nem kell aggódnom, nem feltétlen gForce párti a game (?).
  • Alexease

• Joke1RS
    Nekem Asus 5850-em van és majdnem minden moddal szaggatás mentesen fut high-high beállítással közepes árnyékkal és alacsony tükröződéssel. Viszont sok autónál kevés lesz a 4Gb ram. Nálam kevésbé fps barát mod-pálya kombónál 15-20 kocsival 5.5Gb memóriát is használ a rendszer.
  • Csabesz6
    Dehogynem, belefér, olcsóbb mint a 7770. Viszont 5850-ben nem is gondolkodtam, másik alternatíva a 6850/70 lenne. De azokból nehéz kifogni garisat. Természetesen használtan nézem őket.
    nVidiám volt mindig, de most nem találok olyan alternatívát 20k körül, amit szívesen beletennék a gépbe. 550/560ti-k ről nem sok jót olvastam (TDR hiba pl). Ötletek, tapasztalatok?
  • Ingy2
    5850 nem fér bele?
  • Csabesz6
    Üdv!
    Van itt valaki, aki E8400 prockóval tolja? Egy 9600GT-m van hozzá, most tervezem lecserélni HD7770-re. Ilyen konfiggal mire számítsak? Online is jó lenne tolni, az lenne a lényeg. Egy jó közepes graf elég.
    Ja és 4GB DDRII ram. Egyelőre ez van, csak "új" vga lesz.
  • simcompany

INFO »»»
  • Alexease
    RaceRfactor_Suzuka_2013_v105.rfcmp
  • lac coo
    Rf nem kert portforwardot az ment a dmz server beallitas utan, AC-nal meg nem tudom, ott a jo istent is beallitottam, tuzfalban portokat, exe-ket, aztan egyszer jo lett: )
  • Alexease
    Mi volt a gond?
  • lac coo
    Akkor jo, pedig mar az idegroham szelen voltam, de akkor legalabb mennek, hatha kell egyszer....
  • Alexease
    Mukodik!
  • Alexease
    OK, megnzem:)
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.11.30. 20:29:34
  • lac coo
    Nem írom oda mert még félreértik, néz meg már légyszives most jó-e az Ac szerver ?
    Valami Laccoo neve van ...
  • Alexease
    Az nekem se ment, nem is foglalkoztam vele;)

A portokat ott is be kell allitani, azt nem lehet kikerulni ha "megosztod" a geped, de hiaba allitgattam barmit, le se szart. Bar azota eltelt nehany honap, nem probaltam, talan mar javitottak...
  • lac coo
    az AC bezzeg meg sem nyikkan :)))