19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
ezek a kocsik nem lehet 8cm alatt, szabály. de ott is vannak, kopra, nem is állítgatják -
Egy kis faragás: BMW 320 TC v1.20
Sok dolog nem történt. :)
A legfontosabb, hogy mostmár van alami ALS hang féle. Aztán jobban kopnak a gumik, és egy kicsit kisebb a turbó tehetetlensége.
Az ALS persze nem olyan mint az N-es Evo-k hangja, de sajna a raceroom-os Bömit nem lehet kioperálni, így a hangjait sem. Azért mindenképpen akartam valami ilyesmi hangot, mint ami itt hallatszik féktávokon: Stefano D'Aste 320 TC teszt
Ettől persze nagyon messze van, plusz sajna a kasztni modell is rosszul áll a játékban. Elvileg vízszintesen kellene lenni az aljának, és a beállítás adná, hogy ténylegesen hogyan áll a pályán. Ehhez képest itt alapból a modell úgy áll, mintha már verseny setuppal lenne, vagyis az orra kicsit lentebb van. Jó lenne hátra billenteni magát a modellt, mert setupban hülyén néz ki, hogy 8 centi a minimum, de mondjuk a kocsi hátulja 6 centin van, hogy úgy álljon a pályán ahogy kell. :)
-
Jó, azt nem mondtam, hogy etikusan dolgoznak. Viszont egy valag dolgot átkonvertálnak, és én bevallom, néha szemezgetek. Igaz, én csak ligamódokba rakom ezeket, nem publikusak. -
Ha nem komplett idióták akkor olyan nagyon nem is tudják elrontani rF2-re. Itt nem kell annyit csalni, ha valami autó szerű viselkedést akarsz. Persze itt is vannak apróságok amiken agyalni kell, de nem kell pl egy elsőkerekesnél a komplett aerodinamikát felborítani, hogy aztán a pályán úgy érezd, hogy első kerekest vezetsz.
Persze sok "ravasz" modder (köztük a simbin is :D ) megoldotta annyival, hogy mesebeli szárnyakat rakott az fwd autóra, és az első keréknek nagyobb tapadást adott, de az nagyobb marhaság mint az aeroval játszani.
Viszont rF2-ben nem kell. Pl túraautónak nem is nagyon kell leszorító erő. Itt a súlyelosztásból, meg a futómű geometriából adódnak az alapvető tulajdonságok, és ehhez jönnek a rugók, lengéscsillapítók, kerékdőlés meg a többiek. Gondolom rali autónál is ugyanígy kezelné a dolgokat. -
atiwrc #9377 Ahogy Tibi is írta, azt jól elcseszték az olaszok....
https://www.youtube.com/watch?v=4-T-z2XQg_0
A lámpákkal egyébként is hadilábon álltak, vagy legalábbis számomra érthetetlen hogy egy tűrhetően már már jól kinéző lámpa texturát elcsesznek egy rossz alfa chanel-el, de nem 1 hanem az összes kocsinál....
A RW készítőiről és hozzá állásukról inkább nem mondanék semmit. És csak remélem, hogy rf2-re nem fognak kiadni semmit, legalábbis szerintem nem kéne erőltetniük, olyan fizikákat szégyen kiadni amit az rf1be használnak( talán a wrc ami élvezhető egy picit de az is nagyon csúszkál...) -
PacsutaTibi #9376 Ahhoz képest amilyen az RW1-2 volt, nagyon szépen dolgoznak. Vannak egészen szép átalakításaik, sőt saját fejlesztések is. PikesPeak 208 pl. .
De néha olyan idióta dolgokat találnak ki, meg olyan autókat raknak be egyes kategóriákba, aminek semmi keresnivalója ott....
Pl most is az új mercedes A osztályt, berakják N3ba..... (Nagyon neccesen, max a legkisebb 1.6 turbós motort lehetne oda elfogadni...)
Persze engedélyt régebben sose kértek az RBR-es modderektől, kijött egy kocsi, pár nap múlva már ott volt a kép hogy készül az RWhez. Nekem azzal nem volt soha bajom, ha valaki valamit át akar rakni máshova, de az a minimum hogy utánna érdeklődik a készítőnél, és nem hablatyol össze vissza hogy ilyen meg olyan lapon találta az ingyenes modellt pár napja, de már fogalma sincs hol....
No mindegy, Swiftre visszatérve, nekik is ugyan az a Milestone WRC játékból kiszedett modell van berakva, mint ami megvan nekünk, és olyan bambák voltak az olaszok, hogy a hátsó lámpát nem cserélték ki sport lámpára.
-
Nem tudom, de elég ügyesen és gyorsan modolnak, biztos lesz valamikor -
Gaberking #9374 Köszi szépen, az megvan. Hasonló várható szerinted az rF2 -re is?
-
hétfőnként lesz bajnokság, két hetente az elején -
innen de rF1, arra jó hogy kiszedegethető sok minden. -
hagyd, arra jó hogy meglegyen -
Gaberking #9370 Szia!
Ezt a "rallyworld" modot, honnan tudnám letölteni?
Köszi előre is! :)
-
Akkor delelem:) -
asszem az benne van a rallyworld modban -
sajnos borzalmas :D -
BMW-E90-WTCC-2006-2008_v100.rfcmp -
atiwrc #9365 Reménykedtem, hogy végre lesz egy swift sport hátsó lámpa amit majd eltudok kunyerálni, egy esetleges rally-s Swift R2-höz, de most néztem, hogy csak a lökösöket variálták az RCM-esek, a lámpát nem :( -
-
nagyon wip
-
-
E8400, HD6870 2gb ddr5, 4gb ddr2 van nekem is. Teljesen faszán fut. Online sem volt probléma, inkább ritkán, főleg sessionök elején van 1-1 szaggatás. Silverstone-ban pl a Wellington egyenesig elég gáz, de utána újboli kijövetelnél már nincs ilyen gond. El lehet rajta döcögtetni. Arra viszont figyelj, hogy gondolom 2 ram slotod van, tehát a 4et valószínüleg csak az alaplap cseréjével tudod megoldani. (7750 vagy melyik amúgy azt hiszem újként kerül annyiba, mint amennyiért a 6870 megy használtan, bár papíron az utóbbi jobb, tesztekben mégis az előbbi produkált nagyobb fps-t) -
Láttam a mail-t hogy utána éles. Napról lehet tudni infót? -
Joke1RS #9359 rF2-höz képest egész jól néz ki (hangulatosra sikerült) a cockpit!
-
Joke1RS #9358 Elvileg két mag elég neki. Amikor kétmagosról FX6300-ra váltottam, érezhető volt némi javulás, de itt is csak 3 szálat használ, szóval nem egy prociigényes game. -
Köszi! Akkor lehet nézek RAM-ot is. E8400 miatt ne féljek akkor? Stock, nem volt tuningolva soha.
AMD kártya miatt meg akkor nem kell aggódnom, nem feltétlen gForce párti a game (?). -
-
Joke1RS #9355 Nekem Asus 5850-em van és majdnem minden moddal szaggatás mentesen fut high-high beállítással közepes árnyékkal és alacsony tükröződéssel. Viszont sok autónál kevés lesz a 4Gb ram. Nálam kevésbé fps barát mod-pálya kombónál 15-20 kocsival 5.5Gb memóriát is használ a rendszer. -
Dehogynem, belefér, olcsóbb mint a 7770. Viszont 5850-ben nem is gondolkodtam, másik alternatíva a 6850/70 lenne. De azokból nehéz kifogni garisat. Természetesen használtan nézem őket.
nVidiám volt mindig, de most nem találok olyan alternatívát 20k körül, amit szívesen beletennék a gépbe. 550/560ti-k ről nem sok jót olvastam (TDR hiba pl). Ötletek, tapasztalatok? -
5850 nem fér bele? -
Üdv!
Van itt valaki, aki E8400 prockóval tolja? Egy 9600GT-m van hozzá, most tervezem lecserélni HD7770-re. Ilyen konfiggal mire számítsak? Online is jó lenne tolni, az lenne a lényeg. Egy jó közepes graf elég.
Ja és 4GB DDRII ram. Egyelőre ez van, csak "új" vga lesz. -
INFO »»» -
RaceRfactor_Suzuka_2013_v105.rfcmp -
Rf nem kert portforwardot az ment a dmz server beallitas utan, AC-nal meg nem tudom, ott a jo istent is beallitottam, tuzfalban portokat, exe-ket, aztan egyszer jo lett: ) -
Mi volt a gond? -
Akkor jo, pedig mar az idegroham szelen voltam, de akkor legalabb mennek, hatha kell egyszer.... -
Mukodik! -
OK, megnzem:)
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.11.30. 20:29:34 -
Nem írom oda mert még félreértik, néz meg már légyszives most jó-e az Ac szerver ?
Valami Laccoo neve van ... -
Az nekem se ment, nem is foglalkoztam vele;)
A portokat ott is be kell allitani, azt nem lehet kikerulni ha "megosztod" a geped, de hiaba allitgattam barmit, le se szart. Bar azota eltelt nehany honap, nem probaltam, talan mar javitottak... -
az AC bezzeg meg sem nyikkan :)))