rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hondash3
Valaki bosszankodott?

The Power of Dreams

zolee145
Az vicc, hogy annyi pénzbõl amibõl vélhetõen készült a játék nem jutott egy pályabejárásra. Ha már nem lézer, legalább egy kört tegyenek meg rajta. 😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

lac coo
Nem hát, legalább nem kell ilyeneken bosszankodnom, hogy mi van a pálya mellett 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Szabi
az erdõ elött van a gokartpálya.. ott parkolnak a kamionok 😄

"Nulla tenaci invia est via"

hondash3
Nem is muszáj kijárnod.

The Power of Dreams

hondash3
Igen, szerencse, hogy csak apró részletek maradtak ki, pl. hogy a kettes kanyarral szemben nem egy erdõ van, hanem egy gokart pálya. <#vigyor>

The Power of Dreams

Szabi
a box épület és a többi épület viszont meglepõen jó lett, nem úgy mint a Simbin féle Hungaroring 😄

lac coo
Nekem akkor is jó 😊)))) Felõlem bármilyen lehet, a 80-as években jártam ott utoljára... 😊
De nagyon nem is tervezem hogy kimenjek, pedig itt van 5 percre 😊))

hondash3
Volt szerencsém megtenni pár kört a ringen saját autóval, a célegyenest fel sem ismertem volna a videóban, ha nincs ott a címében, hogy Hungaroring. <#nyes>

The Power of Dreams

lac coo
Nagyon én se járok oda ( minek???), úgy hogy felõlem akár jó is lehet ! 😄DDD

lac coo
Hát ha lenne rá lehetõség, én is gondolkodás nélkül lecserélném a nagyobb felbontást....

hondash3
OFF
F1 2013 azmár ikkszdé LOL!!
Láttak ezek valaha felvételt legalább a Hungaroringrõl? Járni tuti nem jártak rajta. <#szomoru1>
Nincs egy hiteles métere. <#taps>
ON

The Power of Dreams

Alexease
Kartyabol csak olyat erdemes, ami ismet 4-5 evig jo, az legalabb 100:/ A mostani is annyi volt (GTX285), eleg jol megy meg sokminden (persze kulturalt beallitasokkal), csak hat nem viszi a 3 monitort es nem DX11 (ami nem erdekel, max ha az AC nem indul majd el😛PPP).

A 3 monitornal mar az is jo lenne nekem, ha a 3-szor 720x400px mukodne;D Ha regen jo volt a 320x200px monochrom-ban, meg tudnam szokni ezt is😄
lac coo
Nekem kasztnisnál nagyon bejött ez az egész mûszerfalig elõretolt, nagyobb fov-al, igaz a mûszerfalból semmi nem látszik de ott a gagyi tablet, és teljsen komfortosan érzem magam...Nincs két kéz, nincs két kormány stb.... Ha 3 monitor lenne, azt is így lõném be ...

Alexease
En 1 monitoron a kompromisszumos megoldast valasztom: nagyobb FOV (a valodi ~30 helyett 60-70), de elore tolva, hogy ne legyen idetlen.

Nehany mintanak:
Old openwheel: Lotus 49
New Open Wheel: Sauber C32
Dobozos/StockCar: Ford Mustang Nationwide
lac coo
Nekem kártya kéne meg 3 monitor, a jelenlegi nem is fhd 22-es nem jó ...😞

A 3 monitor akkor 120 ropi, a kártya meg ( mit tudom én ...) minimum 100, de inkább több ....

Nem majd egyszer, a szaros G27-re is vártam pár évet 😄DDD

Alexease
1 monitoron nincs jo megoldas. Vagy realis, de akkor kicsi a latoszog, vagy a lent lathato megoldas, de ugy cseppet nevetseges a dolog😉

A 3 monitornal nem is a monitor a huzos (nekem van 2 egyforma, munkahoz, vagyis mar csak 1 kellene, az meg ~40E), hanem a videokartya ami meghajta, es ahhoz egy uj gep, ami meg a kartyat hajtja meg😄DDD
A monitort meg kikazdalkodnam nehany honap alatt (nem fizetnek kozoskoltseget😄DD), de a tobbi eselytelen...

lac coo
Örök dillemma...
Kéne az a 3 monitor, csak mibõl .....? 😊

Én nem viszem ennyire hátra se nem állítok ekkora fovot, forma autónál kicsit láma mód megemelem nézetet, hogy legyen valami sebességérzet, kasztnisnál meg mostanában a mûszerfal tetejéig tolom, kicsit nagyobb látószöggel.....

hondash3
Tehát akkor meg is válaszoltad miért használom így.

The Power of Dreams

bardocz
Ha azt vesszük, hogy kocsiban ülve magad elé raksz egy monitort 1 méterre, és azon mit látsz, akkor ahhoz képest tök irreális, de úgy meg nem lehetne látni semmit.
hondash3
Én így használom az összes simet, zárt kasztnisban úgy, hogy az egész szélvédõ benne legyen a látokörömben vagy hogy mondjam.
Szerintem ez közelebb áll a szemünk látószögéhez, de mindenki akkora lyukon les ki amekkorán akar.

The Power of Dreams

bardocz
Amúgy valószínû én is hasonlóan használnám játékban, mert nagyobb teret látok be így.
bardocz
Kinyújtott karral is közelebb vagyok a kormányhoz, mint ami ezen a videón van.
hondash3
Akkor ezek szerint nektek csõlátásotok van a valóságban, és kinyújtott karral a csak az ujjaitokat látjátok, max a csuklótokat. <#puszis>

The Power of Dreams

mcmoha
Túl hosszú a kezed. <#vigyor>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

hondash3
Mi is a baj?

The Power of Dreams

Alexease
Ez a kameranezet most komoly?!?!<#wow1><#zavart1><#idiota><#banplz>
hondash3
faxombamá.....

The Power of Dreams

hondash3
Nagyonjóóóóó.
Bénázásom:

The Power of Dreams

hondash3
Lõttem pár képet:
rF2 Nordschleife

The Power of Dreams

Szabi
pedig tegnapra ígértek karbantartást 😄

Adam Jonas
Tegnap nekem még ment este az online rész is, most nekem se megy, de biztosan az ISI oldalán lesz valami, s nem ez a UPC-s valami kavar be.

Szabi
<#eljen>

Alexease
rfactor-2-virtua_lm-le-mans-1991-1996-version-v0-90-available

Feltoltam ide is, a tobbi koze, kicsit atrendezve az elnevezeseket, hogy a Virtua_LM cuccok egymasutan legyenek, mert azok valszeg minosegi palyak😉
rfactor2files
lac coo
Nem nem vagyok UPC-s...akkor lehet még nem indult újra ...

Alexease
Tegnapra irtak egy karbantarto leallast, lehet elcsuszott a mai napra es/vagy megismetlik, mert annnyira jol sikerult;D
Norbi1990
UPC elõfizetõ vagy? (én igen, és nekem se megy)
Lehet köze van ehhez.
lac coo
Behalt a login szerver vagy nálam nem ok valami ?

lac coo
Nekem nem feltetlen kell az ingyenes mod, fizetnek is szivesen, ha valami igenyes, teljes, korrekt......De meg az sincs lathataron.... 😊

zolee145
Jött a Simco-tól egy levél:

"(...)

Ezek mind rF1 bajnokságok.

Gondolkozunk, hogy ideje lesz az rF2 bajnokságokat is elindítani."

Ne sokat gondolkozzatok. <#hehe>

Alexease
Ez abbol is tisztan latszik, hogy sok korabbi nagyobb, hiresebb modder, mar fix cegeknel dolgozik (SMS, SimBin, AC)😊
lac coo
Es minel inkabb bonyolodik a fizika, annal inkabb nem fog senki foglalkozni vele......Ok, higy van mindenfele extra dolog mar, wz nyilvan jo dolog, de meg is kellene valakinek csinalni....Foleg ugye regen se volt normalis tamogatas hozza, mindenki probalta kitalani mi micsoda, most meg igy hogy olyan dolgokkal van tele, ami egyreszt feber folt, masreszt senki nem fog eveket foglalkozni vele, szerintem sok igazan profi mod nem lesz rf2- re......Es igen, foleg ciki, hogy ha piszkalgatja valaki evekig, masnap ot masik mod kerul fel a munkajabol.......

lac coo
Nekem ug tunik manapsag az egesz modolas halott...Mar nem divat, regi modderek felnottek, csalad gyerek munka....Uj nemzedeket meg kb nem is erdekli.......

zolee145
Annyiból igazuk van, hogy csinálsz valmit, és mire észbe kapsz már másik három ember belepiszkált valamit, és kiadta saját név alatt. Kedvencem az amikor beírja a paraszt, hogy az a probléma, hogy nem fordul el a hajtûben 200km/h-val, de kijavítottam, íme a letöltési link.... Namost 1, nem probléma, 2 direkt nem, 3, ne javítsd ki, mert ami nem probléma azt nem javításnak hívják, hanem belebarmolásnak.

Mondjuk ha jól sejtem az rF2 mod csomagolása pont ez ellen lenne. Feltéve, hogy le lehet kódolni kicsomagolás ellen. Lehet ilyet, vagy továbbra is hozzáférhet mindenki? Mert az rF1 nagy elõnye (a modolhatóság) pont a hátránya is, mert mindenki modder lett akinek van jegyzettömb a gépén, és át tud írni 2 számot. Sajnos az ilyeneket nem érdekli, hogy az eredeti 2 számot te 1 napig kerested elõtte a neten, hogy az legyen ami tényleg van a valóságban.

Alexease
Ez most nem SimBin kemenykedes (ezt nullarol csinaljak mar vagy 4 eve), ez egyszeruen a modolas koruli kavaras miatt all le.
Mas platformot keresnek a modnak, es mivel nem sok lehetoseg van, remelhetoleg marad az AC😄DDD
Szabi
<#rinya>

lac coo

Szabi
<#finom>

Alexease
Koszi😊
Köszi.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64