rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zolee145
Felraktam, elindítottam, vártam, vártam... bejött egy kurzor, vártam... reset, és majd talán kap még egy esélyt, aztán uninstall. Majd szóljanak ha készen van.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Alexease
Nem tudok rola, pedig a modellek eleg jok benne. De mostanaban a SimBin maceras, ha letiltottak a Nord-ot, es minden konvertet a lassan 5-10 eves GTR/GTR2/GTL/RACE programokbol, akkor valszeg ennel is lazadnanak.
zolee145
Fogalmam sincs, de leszedtem a demót, mindjárt meglesem mit tud a játék. Mármint nem modellkiszedési szempontból, hanem mint játék.

lac coo
Sõt egyáltalán valakinek sikerült használható rF2 módot csinálni, sõt valaki egyáltalán akar csinálni , 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Adam Jonas
Jó ötlet, csak egyáltalán sikerült már bárkinek is modelleket kiszedni a R3E-bõl?

zolee145
Készültek fasza DTM modellek rF2-höz. Vagyis ez egy új Simbin cucc, de na, értjük mire gondoltam. 😄

<#eljen>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

zolee145
Ha kiadják akár lehetne is egy futamot szervezni vele.😊

Szabi
"Confirmed: When approved for release (which we're waiting on), the BTCC Honda Civic will feature both the Team Yuasa and Pirtek Racing entries as A.I./selectable cars." <#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

Szabi

zolee145
Nehogy azt hidd, hogy egyszerû. Persze nem is nagy ördöngõsség, de azért visítani fognak azok, bár az leginkább váltó hang.

Dietrich
én a hangot vállalom hozzá 😄D

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Szabi

Toby0501
Ne itt beszéljétek meg a nõügyeket!<#idiota>

zolee145
Hát nem.

Szabi
Petra nem válaszolt ? :-/

zolee145
Formula E autót nem akar senki modellezni? 😄
/Természetesen olyanokra gondolok akik tudnak is, hiszen önmagában az akarat még nem elég. Itt van például Norbi, õ akar, de nem tud, és ez így kevés a sikerhez./

Norbi1990
De csak nem tudok <#idiota>
zolee145
Formula E autót nem akar senki modellezni? 😄

Szabi
szép az a 991, a z4 is.. de még az Astonnal és a másik járgánnyal (Venom a fantázia neve, még nem fejtettem meg hogy mi lehet 😄) se ér meg 3ezret.. ehh...

Tegnap kipróbáltam az Isr szerveren, maga a vezetés nem ad semmi extrát. Nem éreztem hogy hátsó kerekes bmw-vel mentem volna. Nem azt mondom hogy sín autó itt is lehet csúszkálni ha az órával harcolsz. Azért egy gt2-es bömösnek odataposok 1 be azért az tolja már a seggét😊

Alexease
Nem, de ha olyan mint a DTM, akkor passz. Ingyen az sem rossz, jobb mint a semmi, de penzert fake.

A BES MOD teljesen jo, meg ha konvert is, es van benne boven auto (Ferrari, Porsche, BMW, Aston, Audi, Merci, McLaren stb.).

Adam Jonas
Esetleg valaki ezt próbálta már? http://www.virtualr.net/endurance-racing-x-new-beta-version-available

Õszintén szólva, egyelõre kicsit tartok tõle, a DTM-re is azt hittem, hogy hûdejó, aztán elég nagy csalódás ért, amikor kipróbáltam.

zolee145
Jöhetne már lassan a BTCC-s Honda, meg mondjuk mellé Silverstone rövid verziója, amin mentek idén.

Gatti
Most már én is megvettem az rF2 õt , szóval ha lesz valami funrace megyek én is 😊

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Alexease
De kozben frissult a BES mod is:
- Ford GT1
- Audi R8LMS 0.92
- Ferrari 458 0.93
- Aston Martin 0.92
Alexease
Lista😊
- Longford 0.92
- Targa Florio 0.1
- GP79 0.42
- Formula3 0.7
- Classic Car (Group-C, Mazda 787😎0.3
- Essington 1.04

http://www.racedepartment.com
Ha lehet szavazni következõ fun futam kombóra Skip Barber/Mores-re szavazok. Esetleg Croft vagy Lime Rock. De Mores nagyon jó.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

simcompany
az elsõ dolog amit kikapcsolok

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

zolee145
Azt hiszem, hogy ameddig az rF2-ben a füst 800*600-as átláthatatlan fehér téglalapokból áll addig online futamokra kénytelen leszek kikapcsolni.

simcompany
zolee145
Nem õ számol. Õ csak tanácsolja a mérnököknek, hogy számolják meg. 😄

Ez se rossz:
"Ez egy teljesen más karakterisztikájú pálya, mint Szingapúr. Van egy vagy két hosszú egyenes..." (Helmut Marko)

Azért az egyeneseket illene tudni megszámolni ha már tanácsadó vagy Helmut.

Alexease
Az max 1 kor😄
Dietrich
A szuperlágy gumi öt kilométert sem bír - véli Fernando Alonso. A spanyol élesen bírálta a Pirellit

<#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zolee145
Sompir egy ilyen után felnyomja duplájára a tapadást és már mehet is a mod a netre.

Alexease
Gagyi a Pirelli gumifizikaja😉 Az NFS-tol kellene licenszelniuk, azzal barmennyivel lehet derekszogben kanyarodni😄
Ulvar
rFactor kicsúszós bug 😄

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Alexease
Nightt
Reactivate segithet.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Nekem nem jó valami, beírom jelszót mindent, és nem muxik a multiplayer. pedig látszólag elfogadja....

Dietrich
mennék ha nem dupla fordulós IC hétvége lenne Houstonban.. 😞

Szabi
<#eljen>

úgy tûnik, hogy látási vagy egyéb problémáim vannak, mert már a 32. kódot írtam be reginél és nem fogadta el, aztán nagynehezen észre vettem fent szürke háttérben a sárga betûket hogy már be vagyok regizve <#idiota>

simcompany

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

😄
lac coo
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
<#banplz><#zavart1>
mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"