19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Boldog Karácsonyt minden topiklakónak, rFactor2 kedvelőknek, a versenyzőknek stabilitást, a szimeseknek jó versenyeket, nagy mezőnyt!
(nálunk kicsit hamarabb történtek a dolgok, gyerekfürdetés miatt) -
Boldog Karácsonyt ! : ) -
A Corvette ffb-jével semmi gondom. Csak a demot próbálgatom, úgy tűnik a formula renault nem nekem való. A Corvette GT az, ami még egy játékban sem okozott csalódást, imádom. -
jaj, Alex ez egyre szörnyebben hangzik :DD
"Plusz tuti trukkozve van, kis rF1-rendszert (Aris) belevittek, hogy az elso-hatso gumikat is erezd a kormanyon, eppen az erezheto es elvezetes megcsuszasok es megfogasok miatt:D "
...
ehhez már nem lehet mit hozzáfűzni, ami jó az tuti trükközött, ami sz@r az meg azért az mert mindent számol és nagyon nehéz megtalálni a jó beállt..
Dehogy is :)
Egy sz@r autóba ülve is jó az 'FFB'...persze ha sz@r a rugózás akkor szörnyű vezetni, még lassan is...
DE nem kell dőléseket állítani a futóműben ha minden a helyén van...sőt attól még lehet hogy rosszabb is lesz, ...cserébe viszont lehet gyorsabb.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.12.23. 21:49:23 -
Igen ez ilyen, akkor jó ha korrekt és még élvezetes is :) -

Amugy az AC-nak eppen az volt az elsodleges clja, hogy mikozben korrekt probaljon maradni, elsosorban elvezetes legyen a kezelese (lasd Forza). Igy valszeg meg sem probalt HC dolgokat lekodolni, mert tudta, az hosszu szules, es sok anomaliat szul;) -
Mit bánom én mit visznek bele, ha végül élvezetes és érzem a megcsúszásokat :)
De lötyögős furcsa érzés csak ne legyen már, az az autó szervízbe való :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.23. 21:22:37 -
A MOD-okkal olvatosan, vannak eleg szurnyuek:) Vannak konvert "mesterek", kepesek valami ezer eves cuccbol atpakolni valamit, immel-ammal;) 5 pixeles cockpit, elcsuszott pilota, furcsa kormany/FFB beallitas stb:) Meg Petra is kepes kitolni erdekes dolgokat.
A file-ba nem kell nyulkalni, jonak kell lennie alapbol.
Probald a Castert felhuzni vagy a Cambert allitani (auto setup).
Meg persze az AC-hoz ne hasonlitsd;) Az jo lett, korrekt es elvezetes, de azert vannak benne "egyszerusitesek". Ott nem lesz lotyogos es furcsa erzesed, mert van benne egy sebessegfuggo, allando kozeprehuzo ero, ami kicsit fuggetlen a "kormanymutol":) Plusz tuti trukkozve van, kis rF1-rendszert (Aris) belevittek, hogy az elso-hatso gumikat is erezd a kormanyon, eppen az erezheto es elvezetes megcsuszasok es megfogasok miatt:D -
Nem, szerintem utoljára valami BMW-t próbáltam, de olyan szörnyűűűű volt, hogy azóta hozzá se nyúltam a játékhoz :))
Meg is lepődtem, hogy új launcher van :DDD
Smoothot piszkáltam, az jót tesz ezeknek a szögletes beütéseknek, de nekem nem az igazi .
A Clió az tuti olyan, hogy sokszor lötyög mint a fene, csak lökdös :) Most azért annyira nem vagyok láma, hogy ezt a pár csúszkát ne próbáltam volna ki :) Cfg-be nem nyúlkáltam az viszont tuti ... -
A Steering Rate szerintem a billentyuzethez kell, amire te gondolsz, az a Sensitivity (ami most 100%-on linearis).
Az FFB Smooth izles kerdese, nalam 8 :) -
Steering rate 50? Legalábbis én még az rF1-ből kiindulva az ilyeneket 50-re rakom, mert elvileg akkor lineáris.
FFB smoothing meg 9. -
Meg mindig az enyemet hasznalod?!:) Azota tuti van ujabb: rF2-Alexease-HPattern-20141223.zip
Amugy nem 100%, hogy az en G25 beallitasom tuti a tiedhez. Bar elvileg ugyanaz, de a konfig file-ban azert megis szerepel a neve, plusz van valahol valami specifikus nyomatek beallitas is a kormanyhoz.
Az a 612 fok tuti nem a Clio:) Meg a Multiplert erdemes fel venni 1,20-re. -
-
lökj már egy screen-t az ffb beállításáról -
Melyik hat a clio mi mas: )
Egyenesben semmi ellenallasi nincs sokszor csak lokdos, meg piciket kormannyozni is tudok, de azalatt is csa lotyog.Olyan osszevissza az egesz, rangat, elmegy minden visszajon..Nem jovok ra mit is akar jelezni sokszor: ) -
akkor mégsincs jól -
Melyik auto?
Eleg nagy kulonbsegek vannak a kormanyerzesben. Sokat szamit a felfuggesztes geometria, a futomu, a hasmagassag es kemenyseg, a kerek meret, szelesseg es gumitipus stb. Plusz autonkent valtozhat a gyari kormanyszervo is, ami vagy be van allitva vagy csak trukkozve van.
Az a lokdoses, gondolom a rangatas lesz?:) Az is erosen kormany fuggo. G25/G27-en az FFB Smoothing talan a 8–12 kozott a hasznalhato, az alatt eleg durva. -
Az alapból jól volt beállítva, meg is lepődtem, hogy blokkolja a kormányt az adott szögnél, szimpatikus.
Kipróbáltam esőben milyen a verseny, de ezek a pamacsok érdekesek. -
Nálam jól van beállítva, mégis néha lötyög az egész ,mintha nem lenne áram ... :) De bezzeg az lökdösés az megy :) -
Nem kell file-ban piszkalni, a jatekban kell beallitani. Most ebben van az egyik legjobb/legkorrektebb FFB.
- Autonkent kell/erdemes beallitani a kontroller resznel az FFB erosseget. Egy beallitas NEM jo az osszes autohoz.
- A kormany elfordulast is BE KELL allitani! A legfontosabb!
A kontrollernel kiirja, hogy gyarilag hany fokos az auto, pl. az FR35 540 fokos. A jobboldali reszen az allitas es ZOLD kapcsolo CSAK a latvany, az nem erdekes, nem fontos.De azert erdemes bekapcsolni, hogy szinkronban legyen;)
A balodali kalibralos resznel kell beloni! Ha 540-es, akkor balra 270 (haromnegyed:), klikk LEFT, jobbra 270, klikk RIGHT, es OK:) Ha nincs beallitva a rendes kormanyszog, akkor fake.
Ha ez OK, utana erdemes a setup-ban a kormanyattetelt piszkalni.
- Plusz sokat szamit az auto setup is (caster, camber). Ha a camber nagyon el van allitva, akor valoban "alafordulhat" a kerek. -
Az FFB-t minden kocsihoz állítgatni kell, megjegyzi. Sőt, komolyabb setup változásnál az ffb is változik. Akkor is utána kell állítgatni. Egy idő után már rutinból megy, 1-2 kattintás. -
Ja, valami ilyesmi, lehet valami konfig fájlban kéne állítgatni, hogy jó érzést nyerjek ki belőle? Nem is tudom, mintha elsőkerekes lenne, más játékban azoknál ilyesmi emlékeim szerint. De ez a formula renault határozottan hátul hajt. -
Az ffb szefintem ilyen, nekem is fura...
Megyek egyenesen semmit nem erzek, csak hogy neha beleut jobbra-balra.
Sokszor nem is ertem mit akar jelzni :)))De eleg gagyi erzes hogy tenyleg sokszor nullara elmegy minden visszajelzes.... -
FFB-t G25-höz hogyan kéne beállítani? Fura, olyan mintha mindenhol ffb lyuk lenne, mindegy hova tekerem. Érdekes, hogy a megcsúszást így is érezni, de fura. Meg ezt az irgalmatlan mennyiségű füstöt kikapcsolni. Első kanyarban nem látni semmit :D -
Lifetime Account 10.000-ért -
-
ASR-OpenWheelClassic-1991-Ferrari-643_v130.rfcmp
WEC-2013-LOLA-B12-60-Rebellion-Racing_v098.rfcmp -
-
Circuito-di-Milano-2014_v100.rfcmp
Hangosan indul!
-
Na majd két ünnep között bemegyek a szeszkereskedelmi kiszolgáló központba és kérek 3 köb inch borhoz 1 fl. oz. vízet.
-
Na igen, kPa legyen, vagy bar, de PSi, hol élnek ezek? :D -
Én inkább azon vagyok kiakadva, hogy AC-ban miért psi-ben vannak megadva a guminyomás pl. :D De ez meg már másik topik. -
Nem lenne szabad segíteni őket ebben. Szokjanak csak rá a metrikus mértékegységekre. Ez olyan, mint amikor a wallmartban elektromos kocsival mennek a dagadtak
-
Sejtem, hogy van annak egy jó pár éve :D -
Az angolszász helyeken psi mértékegységet használnak, s gondolom akkor a mértékegység átváltásokat már itt és ilyen módon oldották meg. -
Mondjam el hány éve tanulmányozom? :) -
De az első érték meg Pascalban a normál légköri nyomás, amivel kb mindent lehet számolni. Minek hozzá ez is? :D Nem értem. -
Na igen, ez elég gyönyörűre sikeredett :D 2 éve tettem rá egy kísérletet, hogy felfogjam, mit miért merre és hogyan, de még mindig vannak számomra homályos foltok benne. -
Nem görgettem lentebb. :) -
talk-about-new-engine-model-(engine-ini)