rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
amúgy sebesség javult valamit, vagy ugyanolyan 10 éves grafikával kell futtatnom ? 😊)
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Imádom ! Legalább sima bemásolgatással menne, ne ezzel a vacak managerrel 😊))
sgyébként igazad van..nincs optimalizálva.
Ahogy a kommentben is irta Tim, eleg sok es fontos fizikai reszt kezdtek beepiteni, amitol sokkal jobb lehet a dolog. Bar mar kezd arra a szintre eljutni a dolog, hogy ezeket egyszeru modderkent sose fogjak/tudjak igazan es rendesen kihasznalni😉
"Nulla tenaci invia est via"
bár durva hogy 240-rõl 298-ra ugrott a verziószám és aránylag rövid a változások listája 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Nekem most hogy újra raktam a gépem valamilyen oknál fogva 40-50 fps-nél nincs több. A monitor full hd-s így kényszerûen kell 1080-ban játszanom.
Baromi bosszantó azért még mindig számomra is hogy mondjuk 6 mag 4 ghz plusz egy 7950 ssd-rõl csak ennyire képes egy ilyen játékban...
Nem kérdés hogy szartak az optimalizációra. Talán 2 év múlva elérik azt a szintet hogy ezen a hw lesz 100 fps. Már játszható a játék és aránylag (elviselhetõen) néz ki de azért csak bosszant. Megint gondolkodóba estem hogy egy 7950 cf segítene e ezen a problémám. (Nem szívesen váltanék Nvidiára, mert sokat használom a gépet filmezésre. Az atinak messze pengébb képe van filmezésre.) Márpedig ez a gama Nvidián sokkal jobban fut..😞
Ha valakinek így kényelmesebb 😊
Majd leírom a gondolataimat de most mennem kell 😊
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Foleg hogy az en 200-as sorozatu nV-men eleg jol megy (fix 60fps), es nalam max-on van az arnyek es a spec effekt, igaz nem full HD-ben es nincs AA.
Nekem igazan az rf1-es beallitashoz segitett, mert eddig ATI-m volt es azzal egyszeruen lehetett raeroltetni az AA-t a jatekra, de nVidiaval eleg recesek voltak a vonalak, ennek a leirasnak a segitsegevel tudtam elvezhetove tenni.
Nekem az rf1-nel is bevallt.
Adress: pointer4.dyndns.org
Pass: kobasz
most próbáltam skippyt(national) és teljesen rendben van
Nem az rF2 rovására csak mint egy tesztlehetõség...
@Adam Köszi hogy leírtad hogy mire akartam kilyukadni, nekem nem ment volna így másnaposan <#idiota>#idiota>
@Alex A teák jól vannak, csak ritkán rugózok be, kellett a gõz leeresztés mert 3 héten keresztül folyamatos volt a meló, már nagyon kivolt a bozontosom <#idiota>#idiota>
egyébként sztem is az F3-s kisszivar a legjobb tanulni, legalábbis jobb mint a Skippy amivel kb. a kedvem tudnák elvenni az autóversenyzéstõl.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De igazából az inercianyomaték számításától ez sem tér el nagyban, az alapelv ugyanaz. Meghatározod az elemek súlypontját, ha még tudod a tömegüket is, akkor az már maga a Kánaán. 😄 Kiszámolod a saját súlypontjára vett tehetetlenségi nyomaték [kg*m^2), majd a Steiner-(nem Kristóf <#idiota>#idiota>)tétellel átszámítod a közös súlypontra az elem tehetetlenségi nyomatékát.
Ha bonyolítjuk a helyzetet azzal, hogy mondjuk a térfogata nem állandó, akkor kapunk egy szép integrál(sûrûség*dV), amely azt jelenti, hogy a sûrûség állandó (tehát homogén), s egységnyi térfogatra számítjuk ki (dV). Ha még tovább visszük, hogy mondjuk nem állandó a sûrûsége (tehát heterogén), akkor már a sûrûség szerint is integrálni kell, amibõl kapunk egy olyan képletet, amit megmondom õszintén, hogy perpill még én sem tudnám kiszámolni.... 😄 <#idiota>#idiota>
Egyébként, az okos, 3D-s tervezõprogik a tehetetlenségi nyomatékot is meghatározzák. 😊
U.i.: hogy késõbb ne legyen kavarodás az inercianyomatékból: a [m^4) mértékegységû a másodrendû nyomaték (ez az, amit írtál Zoli), a tehetetlenségi nyomaték =inercianyomaték, "inertia" = tehetetlenség) pedig a
U.i.2: ha valamit elírtam az integrálos résznél, akkor sorry, és javítsatok ki nyugodtan, a matematika ezen része nem a specialitásom. 😄