19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Most mentem az "eredeti" moddal, ott nincs semmi gond, mukodik a gumihang. Nem tudom mi kavar be neki. -
Az a fura, hogy elvileg van. De már nekem is feltűnt. Majd javulni fog -
-
Nalam egyaltalan nincs gumihang (Corvette), kicsit zavaro a dolog, foleg fektavon;) Kanyarban meg erzem, ha valahol blokkoltam, de fektavon egyenesben nemigazan:( -
GT1 Teszt:) -
Abarth-500-695_v320.rfcmp
Guangdong_v100.rfcmp -
FIA GT1 Holnap >>
-
Az R3E valoban jo, foleg hogy oskovuletre epul;) Foleg az egysegessege miatt, es ami benne van, az mukodik rendesen. Nekem megh mindig az FFB-vel van gondom, es hogy a drotozgatos fejlesztes miatt, elegge zabalja a procit es a memoriat.
A jo hangot es a jo FFB-t ket felekeppen lehet/szoktam tesztelni. Mindkettonel motorhazteto nezet, ne zavarjon be a pilota mozgasa.
A hang tesztnel az FFB-t kell minimumra/nullara venni, es csak a hang alapjan "kitalalni"mikor mennyire sodrodik, csuszik az auto.
Az FFB-nel a hangoty kell nullara venni, es csak az FFB-erzesbol eldonteni, mikor mit csinal az auto.
Ha mast nem is, a hangnelkuli tesztet erdemes vegigtolni 3-4 ismretebb programon, hasonlo autoval es palyaval.
-
Persze a Steam-es eladasok nem publikusak, de jonehany statisztika elerheto. Ami alapjan pl. az AC-nal is lehet latni, hogy mennyit szamit a Steam az eladasoknal. Sok-sok ezret adtak el belole, de a statisztikak alapjan, kb. ezeknek a tizede hasznalja rendszeresen, es kb. az otode, aki egyaltalan hasznalta valamire. Igy az eredeti arazas is ezt a rendszert koveti. Az eredeti ar magas, azt alapbol kedvezmenyesen adni (de meg normalis aron), az elso vasarlok foleg a fanok, biztos megveszik, aztan lehet tolni extra akciokkal a Steam-es nagykozonsegnek, akik 1-60 percig hasznaljak, aztan "kuka". -
Az rF1 vs. Steam valoban vicces es felesleges huzasnak tunik, de hosszutavon jo lehet. Hiaba volt akkoriban nepszeru, akkor is retegjatek maradt, foleg a terjesztes miatt. Tizeneve sokat szamitott, ha csak olcso papirdobozban, de kikerult valami a polcokra valami latvanyos keppel es cimmel. Kint lazan mukodott, hogy hetente bementek a boltba az emberek, es levettek 2-3 ismeretlen valamit a polcrol. Nem magyarorszagbol kell kiindulni, nalunk beruhazasnak szamit egy gyari dobozos program;)
Ma mar ez nem mukodik, de a Steam eleg jol kivaltotta ezt a reszet a terjesztesnek. Meg ilyen regi programokbol is el lehet adni jonehanyat.
De ami fontosabb, az az "ingyen" reklam es a szelesebb ismerettseg (nem csak a szimesek koreben).
Foleg ha komolyan gondoljak, es nehany honap utan, az rF2-ot is kitoljak Steam-re. Valszeg ennek volt az elso jele, hogy beigertek valami teljesen uj jatekfeluletet es keretrendszert. Amitol kicsit felek is, hogy nagykozonsegnek szeretnenek kedvezni (szines, animalt, maceras, gamepad-es menuk). Amivel nincs gond, ha beletolnak egy szimes GUI-t is (mivel modolhato, most is cserelheto lenne). -
szokás Steam-en is időrendben haladni, általában tényleg az első játékokat szokták elsőnek felrakni, aztán nemsokkal később az újabbakat :D
viszont ha felkerül majd az rF2 Steam-re és ingyenes DLC-ként lesz választható az autó és pálya csomag akkor visszaköltözik ismét a gépemre a játék.. :)
szerk: most olvasom a hivatalos választ, azt írják hogy nem az rF2 fejlesztői csinálják a Steam-es verziót.. és igen.. majd jön az rF2 is.. :)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.10. 08:08:52 -
Olyan mintha IFÁ-val tolná az ember :D, fura hogy a videóban a CARS fizikája normálisnak tűnik pedig (lehet nálam van a hiba) az FFB miatt nem érezni a kerekeket és picit habcsók a gumi fizika. Nyúlik az egész. Féktávon a kormányon nem lehet érezni mit csinálnak az első kerekek. AC nem rossz de jelen pillanatban a R3E jobban áll készültségileg és nekem a R3E fizikája és a grafikája is szimpatikusabb mert jól kiegyensúlyozott mind2. -
Hehe...ez tényleg érdekes ...:D
-
Mert ISI, és mert idióták...meg is érdemlik, hogy tönkremenjenek. -
-
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=329960337
Most az rF1-et akarják steamre rakni? Mégis minek? :D -
Lehet megdobálni, de az AC csikorgó sodródó gumijától lábrázást kapok -
Sajnos rF2 nincs benne, nem lett volna fair mivel nincs hivatalos Nürburgring, Silverstone-os verzióban lesz, ott a R3E lesz kivéve. -
Ezt én kapom félkészen a fizika miatt, a grafikán még dolgoznak. :) Már rF1-re is az egyik legjobb minőségben rángatta át a brazil gyerek a Forza modelleket. Szerintem a Forza 4-nél az AC sem lehet sokkal jobb. -
Ezekkel az a baj, hogy ha jo a fizika, akkor autozni hasznalhato, de ma mar ertheto okokbol, latvany fuggoek is az emberek. Es ezek a negyed-fel kesz cuccok nem nagyon lesznek "nepszeruek". Regen mas volt. Amiben szebb es latvanyosabb modell es grafika volt, az nagyreszt arkad cucckent mukodot. De ma mar ott az AC vagy keszulo a CARS, amik jol neznek ki es meg mukodesre is eleg toposan (lesznek).
Nagyon kellene valami csapat, aki nem gyors konvertekkel, valami regebbi cuccbol, atpakol immel-ammal valamit, hanem rendesen athuzgalja a jo minosegu AC cuccokat:) -
Ezt most kaptam. Nem biztos, hogy grafikailag a végleges (pláne, hogy DevMode-ban le van véve nálam a grafika, jut eszembe :D ), a fizika meg biztos nem, mert jelenleg veszettül ugrálnak a kerekek, ahogy kimegyek a pályára rángatózik minden, de ezt majd megoldom. :)
Nyilván mindenki tudja, de azért a rend kedvéért: M5 F10. :)
Utoljára szerkesztette: zolee145, 2014.12.08. 21:18:29 -
Az asszony is az intelligenciámért szeret. 
Sztem azért van benne 2 mp, volt egy két féktáv amit fosósra vettem, meg ívről lecsúszás. De jópofa cucc.
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2014.12.08. 19:51:30 -
Inkább ezt tegye át valaki rF2-re:
-
Joke1RS #9398
-
Grat!
Jó a profilképed amúgy
-
Én sem lopást mondtam hanem capcarázást 
Off:
Jéézusom mit tettem tavaly Gyálon (véletlen volt)
Ingy mákolt. -
Igen, az lenne a legtisztabb modszer, de eleg sok sotetfolt van benne: penz, szken, aztan az osszerakashoz emberek, es jonehany honap.
Inkabb hivatalosan az ISI-t es a Hungaroring-et (cegeket) kellene osszeboronalni valahogy. A Hungaroring es meg nehany „ismeros” ceg dobna ossze a penzt a szkenre (pl. Zengo es Oxxo, es szponzoraik), aztan az osszes reklamtablan ok lennenek:) WTCC van, kamion lesz, nem tudom mennyi penz, de csak ossze lehetne boronalni valahogy:D ISI talan belemenne, ha megkapnak mindent, es talan meg penz is maradna nekik. -
Én egy olyasmi módszert vetettem fel ahol nem feltétlenül a lopáson van a hangsúly. :) -
Igen, csak miután a SimBin/Sector3 megunta, hogy konvertálgatják a cuccaikat (hozzáteszem, teljesen jogosan!), ezért egy olyan rendszert dolgoztak ki, amibe rajtuk kívül senki sem tud belenyúlni (többek között ennek köszönhető ez a vásárolgatós módszer is az iR-mintájára). -
PacsutaTibi #9392 Pont 3 napja írta valaki hogy próbálta a "szokásos módszerekkel" kivenni, de nem tudta sehogy sem kivenni az Imsa Audi-t belőle. Pedig a DX11,DX9,DX8-as játékok 95%nál jól működik ez a "módszer".
Utoljára szerkesztette: PacsutaTibi, 2014.12.07. 20:10:35 -
Raceroomos Hunring egész jó. Azt nem lehet kiszedni?
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2014.12.07. 19:38:02 -
Első körben meg kellene tudni, hogy mennyibe kerülne, és vajon tudják-e olyan formátumban gyűjteni az adatot amilyenbe mondjuk a BTB-hez kell. Még csak ötletem sincs, hogy milyen tétel egy pálya szkennelése. Meg mondjuk a formátumot sem tudom.
Akiket találtam most a neten azok épület felmérést csinálnak, és 3d modellt akár lézerszkenneléssel is. -
Kunosekat kellene gyozkodni, hogy a Ring nagyon-nagyon kellene, es ha megcsinaljak, onnan „athozni”:)
Kozel vagyunk hozzajuk, talan tervbe is van naluk... -
Én biztos megtámogatnám, szintén nagy hiányosságnak tartom, hogy ennyi jó szimes van itthon, de nincs igazán jó HunRing.
figyelem a topikot, ha valóban elindul egy gyűjtés rám lehet számítani. -
Hoho, régi vesszőparipám az. Az ÖSSZES Hungaroring amivel találkoztam pocsék. Annyi videóm van mint a nyű, minden formában. Több ezer fotó, a pálya minden szegletéről. Simám meg lehetne csinálni, plusz bármikor be tudok menni. -
Najó, most lehet lehurrogni, meg elküldeni a francba, de akkor is felteszem a kérdést. :D
Nem csináltatunk egy lézerszkent a Hungaroringről? De most komolyan. :) Van magyar cég is amelyik csinál ilyet, igaz árat nem találtam. Fogalmam sincs mennyibe kerül, viszont nagyon sok szimulátoros van itthon. Jó, nem nagyon sok, de sok. Ha vagyunk pár százan, vagy ezren, és mindenki bedob 1-2 ezrest akkor akár milliós tételig is elmehetünk. Mondom, nem tudom mennyi egy ilyen szkennelés. Ha mondjuk 5 misi akkor felejtős, de ha pár százezer akkor lehet esély. :) Aztán a BTB elvileg tudja fogadni az ilyen adatokat, onnantól kezdve meg egy kis modellezős feladat, majd összerakni a dolgokat, végül ezt átkonvertálni rF2-re és kész. :)
Na most lehet virtuálisan megdobálni mindenféle zöldséggel, meg gyümölccsel. :) -
Elméletben lehet állítani. 8cm szabály szerint a minimum, és mindenki ezen dolgozik, hogy a minimumon legyen. Egyszerűen úgy a leggyorsabb. A súlypont sokkal fontosabb, mint a többi. -
Vagyis nincs értelme futómű magasságnál állítási lehetőséget hagyni. Akkor ezt majd kiszedem. Bár ilyen formán tényleg nagy baj, hogy alapból a modell előre billen. -
Nem. Szinte semmit nem számít -
Ha mondjuk valami nagyon kis csikicsuki pályán mégy és nagyobb leszorító erő kellene akkor ha a hátulját emeled kicsit elvileg némi diffúzor hatást elérhetsz, plusz a hátsó szárny szöge is meredekebb lesz, jobban mint alapból a legmeredekebb állásban. Ilyenekkel sem szoktak játszadozni?