rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Nálam gyorsult, elég sokat. Bár még így is megeszi a gépem silverstone célegyenes, ott 28-30 fps. Hátul 70 ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

zolee145
Lassan jön majd a korájöt világa videó Dietrichtõl, meg ha szerencsénk van szétver kalapintyóval egy intel hüttõt is. Csodálkozom, hogy nem volt ánbokszing videó. <#idiota>

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Szabi
<#idiota>

egyébként 3570k van nekem is 😄

"Nulla tenaci invia est via"

zolee145

lac coo
..jah de van, csak ponttal kezdõdig, nem az r-nél van .....

amúgy sebesség javult valamit, vagy ugyanolyan 10 éves grafikával kell futtatnom ? 😊)

lac coo
elsõre én is belsõvel raktam fel, de nem ment, utána finom reinstal minél több megment, de nem jó, utána keményebb törölgetés, úgy se megy 😊 holnap le kell szednem csontra úgy látszik .A roamingban meg nekem nincs rf mappa ....

Adam Jonas
Bocsmá' <#zavart1><#idiota><#hehe>

Dietrich
én meg mindig kitalálok egy okot amiért ne telepítsem..most éppen azért nem mert vezetnek a románok 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
ne fitymáld le a négy magos 3570K-t..atoerõmû vazze 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Alexease
En nullarol szeretem inditani, de lementettem belole ami kell (controlers, HDR profiles stb.): uninstall, aztan manual delete (😄), install, activate, config, start, drive😊 Vagyis megy rendesen.
Nem tudom mit b*szakodtok, én a belsõ updaterrel raktam fel és tökéletesen mõködik minden, megmaradtak a + pályáim is.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Nightt
Koszi, mukodik reinstal utan.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Ingy2
És kinem fossa le a tervezõs modellezõs szoftvert ha nem használja csak játszik?<#idiota>Te is akkor látod Dietrichet modellezni amikor Dávid Sándort lambadázni<#idiota>

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

lac coo
Baszik indulni ez a vacak, most rakom harmadszor 😊))))

Adam Jonas
Ja, komolyabb tervezõszoftvernél vagy modellezõ programnál meg mehet a kukába a 2 magos Intel. 😊

lac coo
Megint újra kell rakosgatni mindent???

Imádom ! Legalább sima bemásolgatással menne, ne ezzel a vacak managerrel 😊))

Dietrich
ezért kell intelt venni és nem 100 ezer magos amd-t, mert az rf1/2 csak 2 magot használ <#hehe>
sgyébként igazad van..nincs optimalizálva.

Ha nem indul az új build akkor uninstall, majd más nevû mappába kell telepíteni mint eddig és elõtte az AppData\Roaming\.rFactor mappát is törölni kell.
Alexease
Azert kozben fejlesztenek is, nem csak a leirt bugokat javitgatjak😄
Ahogy a kommentben is irta Tim, eleg sok es fontos fizikai reszt kezdtek beepiteni, amitol sokkal jobb lehet a dolog. Bar mar kezd arra a szintre eljutni a dolog, hogy ezeket egyszeru modderkent sose fogjak/tudjak igazan es rendesen kihasznalni😉
Szabi
erre értettem hogy durva, jó sokáig tartott ezt a "néhány hibát" kijavítani 😄

Valóban rövid a lista. Bár úgy tudom, hogy nem a fejlesztések tartalma után adják a számot, hanem, hogy a belsõ tesztelésen hányadik build amit teszteltek, majd kiadnak. Egyszóval tesztelték a 241-et, nem jó, 242, nem jó, 281 nem jó, 2xx... van vmi hiba. Na ezt jól leírtam. 😄
Szabi
<#eljen>

bár durva hogy 240-rõl 298-ra ugrott a verziószám és aránylag rövid a változások listája 😄

zolee145
98-99 körüli BTCC mod nem készül valahol?

És akkor ma..... Update 17 (Build 298) Changelog (September 4, 2013):
Messze szebb a grafikája az iracing-nek.
Nekem most hogy újra raktam a gépem valamilyen oknál fogva 40-50 fps-nél nincs több. A monitor full hd-s így kényszerûen kell 1080-ban játszanom.
Baromi bosszantó azért még mindig számomra is hogy mondjuk 6 mag 4 ghz plusz egy 7950 ssd-rõl csak ennyire képes egy ilyen játékban...
Nem kérdés hogy szartak az optimalizációra. Talán 2 év múlva elérik azt a szintet hogy ezen a hw lesz 100 fps. Már játszható a játék és aránylag (elviselhetõen) néz ki de azért csak bosszant. Megint gondolkodóba estem hogy egy 7950 cf segítene e ezen a problémám. (Nem szívesen váltanék Nvidiára, mert sokat használom a gépet filmezésre. Az atinak messze pengébb képe van filmezésre.) Márpedig ez a gama Nvidián sokkal jobban fut..😞

Ingy2

Ha valakinek így kényelmesebb 😊

Ingy2
iR vs rF2 Skip Barber regional összehasonlító teszt.

Majd leírom a gondolataimat de most mennem kell 😊

Nightt
Nekem se volt gond az fps-sel, ezekkel a beallitasokkal szebb lett.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Ingy2
Mert nem szeretem 😛

bardocz
Vsyncet miért nem használsz? Akkor nem lenne fps ingadozás.
Ingy2
Ja és jó hír az árnyék liba kivan javítva, remélem a publik buildben is benne lesz, sokat lendít a grafikán.

Ingy2
Tényleg érdekes mert nálam 1080p-ben minden fullon 29 AI-val Silveren max a rajtnál esik le 60 ra az fps amugy 90-140fps. GTX770OC és még húzva sincs.

Alexease
Csak azert irtam, mert vicces, hogy a ma kaphato egyik legeerosebb kartyaval optimalizacios trukkokre szorul a dolog😉 Most vagy az engine-nel van komoly problema vagy az igenyekkel.
Foleg hogy az en 200-as sorozatu nV-men eleg jol megy (fix 60fps), es nalam max-on van az arnyek es a spec effekt, igaz nem full HD-ben es nincs AA.
Szabi
elméletileg a héten jön az új játékverzió <#eljen>

Nightt
Nem az a lenyeg, okos dolgok vannak leirva benne. Nekem GTX760-nal jo az a beallitas, amit leirt, de vissza lehet venni sokmindent belole, akinek gyengebb a kartyaja.

Nekem igazan az rf1-es beallitashoz segitett, mert eddig ATI-m volt es azzal egyszeruen lehetett raeroltetni az AA-t a jatekra, de nVidiaval eleg recesek voltak a vonalak, ennek a leirasnak a segitsegevel tudtam elvezhetove tenni.

Alexease
Eddig olvastam: GTX780 😊 Meg szerencse, hogy ennel gyorsabb es dragabb kartyat nem nagyon lehet venni😄DDD
Nightt
Egy kis segitseg nVidia tulajdonosoknak: link
Nekem az rf1-nel is bevallt.

sztem egyikük sem.

TeeBeee
Szia!
Azt lehet tudni, hogy Gabi és (vagy) Norbi próbálta-e már az Assetto Corsa-t?

Ingy2
felkell raknom a ts-t

nem használok msn-t már rég. iRacers TS-re gyertek.
Adress: pointer4.dyndns.org
Pass: kobasz

Ingy2
benne vagyok, msn-en nem vagy fent vagy bannoltál? <#idiota>
most próbáltam skippyt(national) és teljesen rendben van

Adam Jonas
Hehe 😄 Bocs sracok, ha kicsit tul bonyolult lett, probaltam minel jobban leegyszerusiteni es erthetove tenni a dolgokat. 😊

de nyílt vagyok ma arra, h az accountommal aki akar teszteljen. Bármit, bárhol. Felmegyünk ts-re és tolhatjuk. Kivesézzük a dolgokat.
Nem az rF2 rovására csak mint egy tesztlehetõség...

Ingy2
avagy upgradeben a nationalt kell választani

zolee145
Nekem onnantól csapott át a hangos anyázás csendes zsörtölõdésbe, hogy elkezdtem csökkenteni a gumi nyomást. Alacsony nyomással egészen vezethetõ lett. Ettõl függetlenül nagyon utálom. 😊

nem próbáltam másikkal.

Ingy2
Elsõre nekem se teszett a Skippy de aszondták hogy rossz a gumi választásom másik gumival is próbáltad?

@Adam Köszi hogy leírtad hogy mire akartam kilyukadni, nekem nem ment volna így másnaposan <#idiota>

@Alex A teák jól vannak, csak ritkán rugózok be, kellett a gõz leeresztés mert 3 héten keresztül folyamatos volt a meló, már nagyon kivolt a bozontosom <#idiota>

b-type
ööö...az a boros téma közelebb áll a határaimhoz, szabad nézni hülyén? 😊

egyébként sztem is az F3-s kisszivar a legjobb tanulni, legalábbis jobb mint a Skippy amivel kb. a kedvem tudnák elvenni az autóversenyzéstõl.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Adam Jonas
Jajjdehülye vagyok, most olvastam vissza kicsit, hogy neked a tehetetlenségi nyomaték kell. 😄

De igazából az inercianyomaték számításától ez sem tér el nagyban, az alapelv ugyanaz. Meghatározod az elemek súlypontját, ha még tudod a tömegüket is, akkor az már maga a Kánaán. 😄 Kiszámolod a saját súlypontjára vett tehetetlenségi nyomaték [kg*m^2), majd a Steiner-(nem Kristóf <#idiota>)tétellel átszámítod a közös súlypontra az elem tehetetlenségi nyomatékát.

Ha bonyolítjuk a helyzetet azzal, hogy mondjuk a térfogata nem állandó, akkor kapunk egy szép integrál(sûrûség*dV), amely azt jelenti, hogy a sûrûség állandó (tehát homogén), s egységnyi térfogatra számítjuk ki (dV). Ha még tovább visszük, hogy mondjuk nem állandó a sûrûsége (tehát heterogén), akkor már a sûrûség szerint is integrálni kell, amibõl kapunk egy olyan képletet, amit megmondom õszintén, hogy perpill még én sem tudnám kiszámolni.... 😄 <#idiota>

Egyébként, az okos, 3D-s tervezõprogik a tehetetlenségi nyomatékot is meghatározzák. 😊

U.i.: hogy késõbb ne legyen kavarodás az inercianyomatékból: a [m^4) mértékegységû a másodrendû nyomaték (ez az, amit írtál Zoli), a tehetetlenségi nyomaték =inercianyomaték, "inertia" = tehetetlenség) pedig a mértékegységû.

U.i.2: ha valamit elírtam az integrálos résznél, akkor sorry, és javítsatok ki nyugodtan, a matematika ezen része nem a specialitásom. 😄