rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
ez még nagyon-nagyon korai, sokat ne várj még tõle, ebbõl az f1bõl hétfõi a legújabb, szóval a múlthetit már ne használd 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Alexease
Multheten letoltottem az osszes cuccukat, de meg nem probaltam ki.
Van benne nehany hianypotlo jargagy😛 remelem jo lesz, vagy legalabbis, ha a lehetosegekhez kepest, hasznalhato.
A BES mod is hasonlo kategoria, az tetszik, eleg jokat szoktam autozni vele.
Alexease
Nekem ez kell belole😊

Szabi
ez a jelenlegi legfrissebb verzió, de még nagyon alfa 😄

Több info nincs?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Ulvar
öööhááaáháááaöööööháaöööááááááöööööö

Ajánlom hogy kurva jó fizikája legyen STIPISTOPI MINARDI! (csak kár hogy nem látok Minardit).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

<#nevetes1><#idiota>
Yeah, baby!!! <#taps>

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Nightt
<#eljen><#eljen><#eljen><#taps>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Szabi

Alexease
"What is Understeer?" <#zavart1><#idiota>

<#taps>

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Szabi
dehogy nincs tovább, belehet gyakorolni, hogy melyik falról pattan le úgy az autó hogy gyorsabb leszek mintha fékeznék 😄DD

lac coo
Igen,....Clio, Megane ami közel áll hozzám, többi nem érdekel ... .Ennyi.
Szóval hatalmas választék van😊) De legalább lesz Honda, az is olyasféle ami bejön ....

Egy GTL moddal mondjuk ellenék egy pár évig 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

zolee145
Emlékszem az elsõ bétára, 0.4. Volt benne több mint 40 autó. Aztán jöttek a kommentek, hogy jaj, pont a kedvencem nincs közte, vagy a másik típus, mikor jönnek új autók? Ez mondjuk a kiadás másnapján. Ekkor jött bennem a kérdés, hogy miért b+, azt a 40-et tegnap este óta meguntad? 😄

Aztán a végére a különbözõ változatokkal lett 80+ autó, de abban sem volt benne mindenki kedvence.
Mostanra - ha csak az igényesebbeket számolom - talán az eredeti duplája van, de mondjuk 150 autó biztosan, és nyilván ebben sincs benne mindenki kedvence, hiszen leginkább a készítõk kedvencei vannak benne.

Ezt csak azért írtam mert soha nem lesz teljes az autólista, mindig jön valaki akinek olyan kell ami nincs, és csak az.
A jelenlegi kínálattal azért el lehet szórakozni egy ideig. Mást ne mondjak a legutóbbi Camaro futamra találtam olyan dolgot a setupban amivel majd' 1mp-et adtam a korábbi idõmnek. Pedig azt akkor általam megdönthetetlennek gondoltam. Ez nem NFS, hogy egyszer padlógázzal végignyomom a pályát és kész, onnan nincs tovább, mert a padló az padlóbb már nem lesz.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

lac coo
Meg ket-harom ev ? 😊)))

Szabi
és szép hosszú a tervezett/készülõ gyári járgányok listája is 😊

#7131: mert elsõ körben próbálnak többféle járgánytípust csinálni, hogy legyen mindenkinek megfelelõ, aztán majd idõvel bõvel az autótípusok száma 😄

Ulvar
De ez már nem a készítõk hibája.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Nightt
Ez meg Beta, lesz majd mod, ha kijon a vegleges, viszont ez nem minositi magat a jatekot.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

lac coo
Egyhangu........Aki utcai, gyengebb seria, markakupakat kedvelei...annak van a Clio Megane, azt csokolom.........Tobbi szamomra erdektelen .......

Nightt
Tenyleg nincs eled auto, amit vezetni lehetne...

OPEN-WHEEL CARS

MARUSSIA-COSWORTH
Marussia-Cosworth
ISI FORMULA MASTERS
WILLIAMS JPH1B
FORMULA RENAULT 3.5
SKIP BARBER FORMULA 2000

GT CARS

NISSAN GT-R GT1
CHEVROLET CORVETTE C6.R GT2
CHEVROLET CAMARO GT3
NISSAN 370Z

TOURING CARS

RENAULT MEGANE TROPHY II
RENAULT CLIO 197

HISTORIC GRAND PRIX CARS

F1/F1B/F1C 68, F2 MS7, F3 MS5
SPARK F1, F2/F2B, F3
BRABHAM-REPCO BT20

HISTORIC GT CARS

HOWSTON HG4
HOWSTON HG6

Ilyen minosegu autokrol rf1-ben kb csak almodhattunk (kiveve persze a Zoli es Topby fele V8-cat es NFS autokat<#worship>), de lehet, hogy jobb lenne 150 vacakul megcsinalt mod...

zolee145
Ha valahol indul valami rF2-es GT bajnokság szóljatok. Camaro, Nissan, Corvette... valamelyik.
Vagy ha netán kiadják végre a BTCC-s Hondát.

Az esõ úgy néz ki, mint az F1 challenge 99-02 játékban<#nyes> Csodálatosan megcsinálták. Semmit nem fejlõdött és nevetséges, hogy beesik az esõ és az alagútban beázik a paraszt feje.<#hehe>
12346
Köszi

Szabi

12346
Ilyen ez a világ^^ Pedig jóféle mod volt. Jó lenne ebben is viszontlátni minél több utcai vasat. Ezt a jelenlegit nyomon lehet követni valamerre?

zolee145
Azért az esõ még mindig elég fos. Nem tudom elhinni, hogy nagy esõben ennyire nincs semmi tapadás. Azért nem tükörjég, csak esõ. Ráadásul az ai slicken körönként adogatja nekem a tizedeket, szóval maradt benne faszság bõven, amit majd javíthatnak.
Plusz ami folyamatosan nagy problémám az a mechanikai tapadás. Na az nincs.

Alexease
En ertettem, inkabb a korabbiakra irtam a dolgot, teged megerositve😉
hondash3
A hót ocsmányt itt úgy értettem -utalva az elõzõ hozzászólásokra-, hogy nekem nagyon tetszik. <#awink>

The Power of Dreams

lac coo
Technikailag elmegy, de nekem olyan szürreális az egész, valósághoz legtöbbször köze sincs . De ez a legkisebb baj, maxon esélyem sincs használni a jobb pályákon, mondjuk Silverstone mert lassú ( ugyanez a gép CARS-ot viszi elég magas beállításon...) tehát ahogy használni tudom, úgy elég randa szegény gépigényhez mérten.

De nagyobb bajom, hogy modok sehol, még hírben sem, a Cliot meg már unom, mindenféle konvert félkész vackokat meg nincs türelmem próbálgatni ...😞

Alexease
Szerintem, ahhoz kepest hogy szim, PC, regi gepeken is meg hasznalhato, milyen a fizika es a gumi stb., teljesen jol nez ki.
hondash3
Hót ocsmány.

The Power of Dreams

lac coo
Negy kerek megvan, borog is....nagy baja nem lehet. 😊)))

Jacek
Haha bazz fb is leoltottam az a szar WRC erre egy válasz rá😄DD

"Szerintem nincs gond a játékkal, sõt már nagyon kipróbálnám.... "

Nade most komolyan😄

Adam Jonas
Jóvan akko', többet nem is jövök. <#vigyor>

Jajj bocsi, egy lépést ugrottam. <#idiota>

zolee145
Mesélek neked az internetrõl:

1. Adott egy topik, legyen bármi is a téma. (van)
2. Megérkezik az ügyeletes fikagép, jobb esetben csak hibakeresõ algoritmus (megvolt)
3. Elmondja a véleményét. hát ez így szar úgy szar amúgy szar nagyon szar. (megvolt)
4. Érkezik az adott valami mellett kiálló topiklakó, "nem is szar" felkiáltással. (megvolt)
5. Ekkor jön a fanbojozás: nem is tudtam, hogy az ember már a véleményét sem mondhatja el, mert a fanbojok azonnal letámadják. (most jön)
6. Sértõdés. Jóvanakkor, inkább nem is jövök ide többet, mert itt ha valaki rosszat mond azt lehurrogják, na csá. (nemsoká jön)

Ezután pár nap/hét múlva ugrunk a 2-es ponthoz, és ezzel egy végtelen ciklus kezdõdik. (nem tudom mikor, de jön)

Ingy2
Nem szoktam írogatni de egyszer megköszöntem hogy feltöltöttek egy filmet, rögtön kaptam 11 mínuszt <#idiota>Ki is kapcsoltam a pitlibe.

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

hondash3
Hány éves vagy amúgy?
Stílus alapján 10-12 lehetsz.

The Power of Dreams

Jacek
Na de komolyan most nekem nem a régi a humorom? Nekem ez vicces volt😄DD

Valaki be írta hogy késõbb DLC formában jönnek a régi rally autók....

Erre ezt írtam és minuszoltak szét😄

"Biztos a fizikai engine is DLC formában érkezik, mert jelen pillanatban még nyomokban sem tartalmaz ilyet"

😄D nekem ez vicces volt😊

Jacek
😊 kormányt ne szerelj😄DDD

Ingy2
Kipróbálom azért.

Ingy2
Nemtom F1 2013 nem szebb, kocsi modellek darabosak, a tükrözõdés sem az igazi és a kontraszt is sántít.Egyébként neked valami új díjat kéne kitalálni mert a Parittya-díj sajnos még hozzád sem ér fel. <#idiota>

Jacek
Ritka nagy fos😄

Jacek
Ja a buzik😄DD

Szabi
Steam-en szinte minden akcióval indul, de igazából csak úgy lesz normál áron 😄

Alexease
Ma jelent meg? A Steam-en mar most 1 hetig kedvezmennyel adjak😊 <#idiota> Jo lehet😄
Ingy2
Láttam is hogy azon a bizonyos torrent oldalon szétminuszolgatnak xD

Alexease
Launcher 1.000 😊 Ezt is megertuk😄
Alexease
Teged ritkan latni, de akkor csak ilyen stilusban😉 Ket hetente szoktak kiengedni?😊
Persze, hogy próbáltam és nagyon is tetszik, mert én nagy rFactor rajongó vagyok már kurva rég óta, de itt a grafikán van a hangsúly és nem a baszott fizikán nagy gyerek! Fizikában az zsidó iRacing is elbújhat mellette, de a csóri grafikában nem!