rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nulla tenaci invia est via"
Van benne nehany hianypotlo jargagy😛 remelem jo lesz, vagy legalabbis, ha a lehetosegekhez kepest, hasznalhato.
A BES mod is hasonlo kategoria, az tetszik, eleg jokat szoktam autozni vele.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Ajánlom hogy kurva jó fizikája legyen STIPISTOPI MINARDI! (csak kár hogy nem látok Minardit).
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Szóval hatalmas választék van😊) De legalább lesz Honda, az is olyasféle ami bejön ....
Egy GTL moddal mondjuk ellenék egy pár évig 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Aztán a végére a különbözõ változatokkal lett 80+ autó, de abban sem volt benne mindenki kedvence.
Mostanra - ha csak az igényesebbeket számolom - talán az eredeti duplája van, de mondjuk 150 autó biztosan, és nyilván ebben sincs benne mindenki kedvence, hiszen leginkább a készítõk kedvencei vannak benne.
Ezt csak azért írtam mert soha nem lesz teljes az autólista, mindig jön valaki akinek olyan kell ami nincs, és csak az.
A jelenlegi kínálattal azért el lehet szórakozni egy ideig. Mást ne mondjak a legutóbbi Camaro futamra találtam olyan dolgot a setupban amivel majd' 1mp-et adtam a korábbi idõmnek. Pedig azt akkor általam megdönthetetlennek gondoltam. Ez nem NFS, hogy egyszer padlógázzal végignyomom a pályát és kész, onnan nincs tovább, mert a padló az padlóbb már nem lesz.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
#7131: mert elsõ körben próbálnak többféle járgánytípust csinálni, hogy legyen mindenkinek megfelelõ, aztán majd idõvel bõvel az autótípusok száma 😄
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
OPEN-WHEEL CARS
MARUSSIA-COSWORTH
Marussia-Cosworth
ISI FORMULA MASTERS
WILLIAMS JPH1B
FORMULA RENAULT 3.5
SKIP BARBER FORMULA 2000
GT CARS
NISSAN GT-R GT1
CHEVROLET CORVETTE C6.R GT2
CHEVROLET CAMARO GT3
NISSAN 370Z
TOURING CARS
RENAULT MEGANE TROPHY II
RENAULT CLIO 197
HISTORIC GRAND PRIX CARS
F1/F1B/F1C 68, F2 MS7, F3 MS5
SPARK F1, F2/F2B, F3
BRABHAM-REPCO BT20
HISTORIC GT CARS
HOWSTON HG4
HOWSTON HG6
Ilyen minosegu autokrol rf1-ben kb csak almodhattunk (kiveve persze a Zoli es Topby fele V8-cat es NFS autokat<#worship>#worship>), de lehet, hogy jobb lenne 150 vacakul megcsinalt mod...
Vagy ha netán kiadják végre a BTCC-s Hondát.
Plusz ami folyamatosan nagy problémám az a mechanikai tapadás. Na az nincs.
The Power of Dreams
De nagyobb bajom, hogy modok sehol, még hírben sem, a Cliot meg már unom, mindenféle konvert félkész vackokat meg nincs türelmem próbálgatni ...😞
"Szerintem nincs gond a játékkal, sõt már nagyon kipróbálnám.... "
Nade most komolyan😄
Jajj bocsi, egy lépést ugrottam. <#idiota>#idiota>
1. Adott egy topik, legyen bármi is a téma. (van)
2. Megérkezik az ügyeletes fikagép, jobb esetben csak hibakeresõ algoritmus (megvolt)
3. Elmondja a véleményét. hát ez így szar úgy szar amúgy szar nagyon szar. (megvolt)
4. Érkezik az adott valami mellett kiálló topiklakó, "nem is szar" felkiáltással. (megvolt)
5. Ekkor jön a fanbojozás: nem is tudtam, hogy az ember már a véleményét sem mondhatja el, mert a fanbojok azonnal letámadják. (most jön)
6. Sértõdés. Jóvanakkor, inkább nem is jövök ide többet, mert itt ha valaki rosszat mond azt lehurrogják, na csá. (nemsoká jön)
Ezután pár nap/hét múlva ugrunk a 2-es ponthoz, és ezzel egy végtelen ciklus kezdõdik. (nem tudom mikor, de jön)
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Valaki be írta hogy késõbb DLC formában jönnek a régi rally autók....
Erre ezt írtam és minuszoltak szét😄
"Biztos a fizikai engine is DLC formában érkezik, mert jelen pillanatban még nyomokban sem tartalmaz ilyet"
😄D nekem ez vicces volt😊