rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bajnokság nincs, de az ai-kat lehet állítgatni az edzésekre és a versenyekre is 😊
"Nulla tenaci invia est via"
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
El tudnátok mondani pár mondatban, hol tart ez a projekt? Az oldalon elég kevés az infó (vagy csak rossz helyen kerestem...)
Van benne esetleg használható AI bajnokságokkal, vagy csak egyedül körözget az ember, mint a netkar-ban?
Elõre is kösz.
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Bar kiprobaltam az FXAA-t es az AA-Transparency-t, es mintha elmosogatta volna a pixeleket, de nem lassult a dolog semmit (fps kijelzesre, erzesre, nem mericskelek, annyira mar nem izgat).
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Toltom...😊
http://www.unitedracingdesign.com/unitedracingdesign#!store/ceh7
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Szerencsere fejlesztgetik az rF2-ot, igy van amikor komolyabb dolgok is valtoznak, igy logikus hogy nehany modolt cucc elhalalozik.
Marussiához F1 skinpack van?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Most probalgassam ki egyessevel, h melyik a szar?<#falbav>#falbav>
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Egyenlõre csak annyi tûnt fel, hogy nem kell jelszavazni, hanem megjegyzi....ez nekem könnyebbség mivel nem csináltam meg a hivatalos fórumba leírtakat, most elmentette, és jegyzi.
Futás közben hát mittomén, nekem gyenge gépem van, izmosabb vastól kell vélemény, én max több mindent kapcsolhatnék be. jól ment eddig is, most is.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type