rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
ez se fog már soha megjelenni 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

Szabi
Hali, béta fázisban, a fizika már nagyjából rendben van, a száradó ív, gumizódás, kerékmozgás stb zseniális, de még vannak grafikai hiányosságok (ronda viz effektek, stb) , a gépigény jelenleg aggasztó, sok-sok bejelentett és készülõ liszenszelt tartalom lesz még, de a játéknak még kell idõ hogy "kiadható" legyen 😄

bajnokság nincs, de az ai-kat lehet állítgatni az edzésekre és a versenyekre is 😊

zolee145
Nem tudom, hogy van-e bajnokság benne, de az ai az egészen korrekt, attól függetlenül, hogy elsõsorban online játékra lett kitalálva.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Sziasztok!
El tudnátok mondani pár mondatban, hol tart ez a projekt? Az oldalon elég kevés az infó (vagy csak rossz helyen kerestem...)
Van benne esetleg használható AI bajnokságokkal, vagy csak egyedül körözget az ember, mint a netkar-ban?
Elõre is kösz.

Ingy2
Én is csak most kezdtem használni az AA-t, ezért tûnt fel hogy baj van<#idiota> Eddig nem tetszett a BES, de ma toltam egy versenyt Sebringen Gallardóval és nagyon bejõvõs volt, remekül lehetett érezni a kocsi viselkedését FFB-n keresztül.<#idiota>

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

Alexease
Akkor nalam azert nem volt eddig gond, mert minden AA mindig kikapcs😉 Engem nem zavar a pixel, de legalabb gyorsabb😛 Pedig latvanyos a helyzet, mert full HD a monitor nativ es 1280x720-ban tolom😄

Bar kiprobaltam az FXAA-t es az AA-Transparency-t, es mintha elmosogatta volna a pixeleket, de nem lassult a dolog semmit (fps kijelzesre, erzesre, nem mericskelek, annyira mar nem izgat).
Ingy2
Ott a pont thx, AA kikapcs és müködik.

Alexease
Gondolom valamelyik „moder” AA beallitas bugzik. Vagyis a kartya tudja, a progi is, de a konvert palyaknal nincs belove a texturaknal valami.
Ingy2
Az mitõl van hogy a mod pályáknál totál átlátszóak a fák? Baromira zavarja a szemem.

Ingy2
Tutigumi, ezerköszönet 😊

Ingy2
bocs 17 😄

Alexease
Az valoban szar, annal azert gyorsabban feltoltom😛
*1 perc.
Ingy2
42kb/s 😛

lac coo
Ne töltsd, majd lejön lassan ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Nalam a MEGA-val sosincs gond, lehet hogy most eppen valamit piszkalnak rajta. A Cubby nem megy, karbantartas van, de feltolom DropBox-ba is, talan onnan jobb lesz. (Bar valszeg lasabban tudok felfele toni, mint ti leszedni😄)
lac coo
Nekem is lassú .

Ingy2
Tenx, csak nálam lassú a mega? Nagyon lassan csorog <#idiota>

lac coo
THX !!!!

lac coo
<#worship>

Alexease
Nekem van egy eleg jol mukodo, nem volt vele gondom (v1.1, mukodott rajta minden). Nem a sajat konvert, ez mar normalis verzio!😊
Toltom...😊
lac coo
Használható Monza létezik rF2-höz ?

Adam Jonas
Jah, fizetõs, de igazából a dolgok többi részét nem tudom. rF fórumon is kint van/volt a cucc, eddig még nem szólt senki nekik érte.

http://www.unitedracingdesign.com/unitedracingdesign#!store/ceh7

Ingy2
Fizetõs mod? Kiváncsi vagyok milyen jogokat vásároltak meg, és pennelnek az ISInek miután az õ motorjukat használják?

Adam Jonas
Én kipróbáltam ezt a 'csodálatos' fizetõs modot, de megmondom õszintén, hogy elég nagyot csalódtam a fizikát illetõen...mintha egy közepes minõségû rF1 mod lett volna.

lac coo
Valami normalis auto is lesz valamikor ? 😊

Szabi

Nightt
Az a fura, hogy ugyanazzal a moddal es palyaval probaltam, de megse ment...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Szabi
240rõl most gond nélkül frissített 300-ra nálam

Alexease
Irtak a forumon, hogy lehetnek/vannak olyan mod-ok amelyek nem bitos menni fognak.
Szerencsere fejlesztgetik az rF2-ot, igy van amikor komolyabb dolgok is valtoznak, igy logikus hogy nehany modolt cucc elhalalozik.
Hi!
Marussiához F1 skinpack van?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

b-type
64 bitest.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Vagy nem 😊 Mondjuk letölteni a sok nem újrarakni az egészet ....

Ulvar
Ez se épp a legjobb megoldás ettõl független. De nem panaszkodom, újra felteszem, semmibe se tart.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Mûködik az. Csak 198-tól nem tudod updaterrel frissíteni 300-ra. Mindig csak a következõ buildra tudsz frissíteni.
Ulvar
20 perc várakozás után feladtam, ez a rendszer még nem mûködik, szal újra letörlés feltelepítés ... fasza

Nightt
Fasza! Feltettem a lite-ot, hozza egy auto es egy palya, mukodik faszan. Ez utan feltettem azt a 15 giga modot es palyat, ami eddig fel volt telepitve, erre amikor akarok kimenni a palyara osszefossa magat az rf<#idiota>
Most probalgassam ki egyessevel, h melyik a szar?<#falbav>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Dietrich
Thx.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ulvar
mondjuk nálam 198as build a legutolsó ezt gyors hozzáteszem...

Ulvar
Én rámentem most az updatere és lefagyott 😄. Még várok hátha összekapja magát, de ez nem jó elõjel...

Ingy2
Liteot érdemes, mert utána azt raksz fel amit akarsz.

Nightt
32-es vagy 64-es windows-t hasznalnsz?

Norbi1990
Mindegy mert a Launcherbõl tudod frissíteni a verziót.
Dietrich
Most, hogy esetleg sûrûbben változik a verzió mint 1 éve, érdemesebb a lite verziót letölteni vagy inkább az 1GB-os verziót?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

b-type
Nálam sem volt semmi, frissítettem-telepítettem aztán ment.
Egyenlõre csak annyi tûnt fel, hogy nem kell jelszavazni, hanem megjegyzi....ez nekem könnyebbség mivel nem csináltam meg a hivatalos fórumba leírtakat, most elmentette, és jegyzi.
Futás közben hát mittomén, nekem gyenge gépem van, izmosabb vastól kell vélemény, én max több mindent kapcsolhatnék be. jól ment eddig is, most is.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Nightt
Nagyon jol sikerult, most ha ki akarsz menni a palyara, akkor szarja ossze magat<#idiota>

Már tölthetõ is a build 300
Dietrich
akkor legalább állnál mellém egy amdssel szemben, akinél a zöld vonal sárga és fordítva 😄

V43 1105
Nála a húsklopfoló játszik .. <#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h