19779
  • simcompany
    Mert kupás, és kb évi 2-300 db készül, és minden ügyfél számára ki kell adni. Felesleges ezen baszakodni :)
  • zolee145
    Ok. :) Már csak a modell kell hozzá.

Mondjuk azon agyaltam, hogy lehet, hogy egy kupás autó homológ lapját könnyebben megkapom mint egy VB szintű gyári túraautóét. :D
  • simcompany
    Na, pl a csapathoz hamarosan érkezik ilyen autó. Akkor ehhez pontos infokat is tudok mondani :D
  • zolee145
    A kupás Clio homológ lapját már elkértem. :) Rendesen meglepődtem milyen segítőkészek voltak. Mondjuk a modell viszont még nem érkezett meg a játékba, de ami késik nem múlik.
  • simcompany
    Szerintem ezen ne akadj le, pár áttétel, és végáttétel van lehomologizálva, de a homolog lapot az életben nem kéred az FIA-tól. Vagyis ki lehet kérni mondjuk az MNASZ-től, de fizetni kell érte.
  • zolee145
    Igen, pont az lenne a lényeg, hogy milyen áttételeket használnak. A difinél meg a zárási értékek. Vagy ez valami állítgatható cucc lenne, és mondjuk bizonyos határok közt bármilyen zárási érték beállítható?
    A váltónál meg nyilván vannak hozzá fogaskerekek, és abból válogathat kedvére az ember, de ahogy írod ott is a homológ lap lehet a megkötés.
    Legalábbis gyanús, hogyha a BMW-nél összesen van 4 fajta váltó, meg két végáttétel akkor nem is nagyon van szükség másra. Én eddig a játékban még csak a hosszúval meg a közepessel mentem azokon a pályákon ami a naptárban szerepelt tavaly.
  • simcompany
    váltó

difi

áttételben lényegében bármit el tudok képzelni. csakhogy. amit a homológ lapon leadnak, azzal mennek. ahhoz az kéne.
  • zolee145
    Igen, erre nagyon sok esély van. :D Persze azonnal beleülnék, de nyilván nem adják ide.
  • Alexease
    Es ha odaadnak nehany korre a Ringen, az meg sokat segitene;D
  • zolee145
    Azt megköszönném. Meg ha esetleg tudják, hogy milyen váltók vannak hozzá az is jó lenne.
  • simcompany
    ma lecsekkoltuk a dtm-et, drs tökéletesen müxik. fasza. tapad mint a barom, de sanszos, hogy ez ilyen.

• simcompany
    sajnos a kolléga, aki a videókat csinálja csak ilyen grafikát tud kicsiholni, de jó kis verseny volt.

• simcompany
    Ha gondolod, megkérdezem a magyaroktól, akik megvették Menu autóját, hogy milyen difi van
  • zolee145
    WTCC_2013_v1.30

Ebben benne van a BMW is, meg a Cruze. Ki tudja miért, de TC1-et írt az eredetibe Petra, de ez attól még egy sima 2012/2013-as Chevy.

A gumi ugyanaz mint a BMW-n, és a váltó meg a difi is. Váltó és difi ügyben írtam az RML-nek, gondolván régi specifikáció, hátha elárulják mivel mentek, de eddig még nem jött semmilyen válasz. Tulajdonképpen a váltó nem rossz, mivel a motor csak egy nagyon kicsivel erősebb mint a 320TC motorja (amúgy miért nem 316TC?). A difin majd agyalok, hogy mi lenne a jobb, teszteléskor a 3-ik verziót használtam, vagyis az az alap verzió fordítottja.

A lényeg az, hogy akinek van kedve/ideje tesztelgesse már a két autót, hogy egymáshoz képest mit tudnak. Szándékosan nem sokkal erősebb a Chevy, semmi értelme nincs egy kétautós modnak amiben az egyikkel senki nem megy. Viszont talán annyival erősebb, hogy kompenzálja a nagyobb gumikopást. Talán. :) Ha nem akkor fentebb tekerek a turbón, ahogy annak idején az RML, ha valaki túl közel került. :D
  • lac coo
    hozzá tenném: én mindig eltévedek a sok MSAFXAHBOANYÁMKÍNJA--éélszűrésekben, semmi nem változik, csak leesik az fps :DD
  • Ingy2
    Megnézem majd.

OFF

Újabb mák
  • lac coo
    Nekem csak 2 gigas, de ai val mar eleg alacsony az fps, de mondom ha minden ultran van csak akkor. Ai nelkul birja.
    Csak a jatek szar :)))))
  • Ingy2
    Kajak nem szaggat. Mondjuk nekem OC-s 4 GB ramos van.
  • lac coo
    Esoben nem szaggat nalad a cars ? A maxot ugy ertsd, higy minden agyatlan szures , :oszar maxon van.
    Ugy azert mar gyakran latok 25 fps- t :)
    De a szaggatasnak amugy sincs ehhez koze, a latvany attol meg ugyanaz....
    De mindegy, rf2 nem ezert veszik a nepek, csak hat na, amilyen gep kell hozza elegge barlangrajz legtobbszor, szerintem.
  • Ingy2
    Lehet nálad van a baj, pl. ugyanolyan VGA-nk van és a pCars nálad szaggat nálam nem.
    Sőt rF2, R3E, AC minden szépen fut maxon.
    Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2014.12.13. 09:04:47
  • lac coo
    no mindegy , ezen nem vitatkozom, nálam is ugyan az a játék van, nálam is fut magas beállítással, lehet találni szép jelenetet de autóban ülve bizony elég szegényes ...
  • Danecay
    Pedig lehetne képekkel illusztrálni, mint ahogy más magasis szerettem volna, végül elmaradt.
  • lac coo
    Ízlések és pofonok, nálam ez már a ronda kategória, most mit mondjak mást :DD
  • simcompany
    én nem tudom mit nézel. hagyjuk is
  • lac coo
    A gyári autók is undorítóak belülről :)))

régóta tolom, tudom nem ez a lényeg, de azért na ...
  • simcompany
    Biztos nekem van atomerőművem, de nálam kurva jól néz ki az rF2. Persze, van olyan tákolmány mod, ami gagyi
  • lac coo
    A napsugár nem hiányzik, de néha egyenesen okádék amit elém tol az rf2 ....
    Nem kicsi a gépigény, és leginkább a drótozott garfika akasztja meg, de ilyen ronda műszerfalakat manapság sehol nem látni ....:)

AC meg azért annyira nem rossz, persze kinek mi, nálam 10 óra AC-ra jut 1 óra rF :)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.12. 18:07:44
  • zolee145
    Az a helyzet, hogy mindenki ott szeret valamit csinálni ahol a saját munkája jobban látszik. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy aki konvertál, az inkább az AC felé húz, mert szép. A magam fajta fizika gyártó meg inkább az rF2 felé, mert ez meg jó. Ha az ISI kicsit rágyúr a kinézetre akkor beindulnak itt a dolgok. Igaz nekem most sincs különösebb bajom vele, de ebből látszik, hogy a nagy többségnél az igények megváltoztak. Manapság inkább elviselik ha áldoznak a fizikából, de még a napsugárnak is legyen vetett árnyéka. :)
  • lac coo
    Jajj, hagyd mar azt az AC t ! :))
  • simcompany
    Azért kezd el mozogni a dolog. Jóval több rF2 verseny van, már publik is. Közel sem olyan halott mint egy évvel ezelőtt. Ha így fejlesztik tovább jó lesz ez. Már most is jó. Az AC-vel köszönő viszonyban nincs
  • cselt
    Ezért is lenne jó a Steam, hogy egy kicsit újra felpörgesse a dolgokat itt, akkor talán a modderek is jobban aktivizálnák magukat.
  • lac coo
    Hat azert ott par honap multan mar.volt egy ctdp, pl.
    Harom 3v utan meg aztan volt minden.
    Ez a vonal behalt.sajnos, vagy csak senki nem modderkedim ide, mert minek, senki nemjatszik vele.
    Ac hoz azert keszulgetnek .....
  • simcompany
    Remélem azért az élet megismétli magát, és a kezdeti felületes, bénácska modok után a modderek továbbképzik magukat, és egyre jobb munkák jönnek. Az rF1 elején is csak ilyenek jöttek, ha visszanézzük. F1C konvertek, bénácska bigyók.
  • Alexease

Kellene meg melled 2-3 ember, akik konvertalnak vagy rendberakjak a modelleket es az animaciot, rendesen megcsinaljak a file-kat, festeseket, hangokat stb. :)
  • zolee145
    Azért még manapság is vannak olyanok akik a Chevy Cruze-hoz megcsinálják a hosszanti lengőkaros, passzív hátsókerék-kormányzásos futóművet. :D
  • Alexease
    Ezek a cuccok (Lotus, Audi, Sauber) a CARS-bol vannak, de sajnos eleg barkacs munka:/ Ugy nez ki csak az volt a cel, hogy mukodjon. Tenyleg elfogytak a modderek:/
  • Alexease
    Sauber-C9_v100.rfcmp

• Alexease
    Lotus-98T_v100.rfcmp

• Alexease
    Audi-R8-GTS_v101.rfcmp
    Audi-R8-LMS_v100.rfcmp

• simcompany