rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ingy2
Látod, van még dolgod a pályán <#idiota>
Nyomvonal jobban érdekel, nem vagyok grínpísz hogy a bozontost nézzem, elég bajom van az úttal is hogy rajt maradjak, ahogy picit bátrabb vagyok azonnal palánk a vége <#idiota>

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

Alexease
Valszeg a Shiftes-nek valoban pontosabb a nyomvonala. Csak ugy nez ki, mintha nem fak es fenyok lennenek a palya szelen, hanem valami bazinagy hosszu bozotos;D
Ingy2
Sajnos ez a GPL-bõl mókolt verzió, Shiftes verzió szerintem pontosabb. 😛

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

Jacek
Ha van scannelt nord akkor 400% hogy megvettem😊 akarok menni majd rendesen, mennék rajta vagy 5000 kört elõtte😄

lac coo
Arra emlekszem, ha ott volt a palya akkor gondolom elobb utobb benne lesz.Bar a ringet scanneltek, csak vegigmentek a regin is.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Volt egy videó valami játékkiállításon, ahol valaki pályát akart váltani, és ott volt a felsoroltak között, de gyorsan le is cseszték, hogy menjen csak az eredetileg beállítotton.
lac coo
Az lesz vagy csak pletyka? Már nem emlékszem ... ( AC)

Alexease
Nem, ezt mar regebben csinajak, egy korabbi rF1 konvertbol.
De tippem szerint a GMT sem fogja feladni, es valahogy feketen kikerul a SimBin-es konvert is😄

Es ha majd lesz AC-s scannelt Nord, akkor majd abbol is;DDDDD
lac coo
Hehe, pont kérdezni akartam, hogy ezt tõled nyúlták-e le ? 😊))

Alexease
nurburgring-nordschleife-for-rf2-0-96-released
(Ez a normalis konvert/mod, NEM az enyem;P)
Adam Jonas
A turbót még annyira nem vizsgálgattam, örültem, hogy a sima fordulatszám-nyomaték görbénél fel tudtam fogni, hogy mit is akarnak. 😄

zolee145
Eddig a fordulathoz rendeltél egy nyomatékot és kész. Itt azért van min agyalni. Ebben a turbóban az nem tiszta, hogy akkor a nyomatékgörbével mi lesz? A maximumot írod be, õ meg majd számolgat turbólyukat? Mi a helyzet az als-szel? Vannak azért itt még sötét foltok.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

zolee145
Jól sejtettem, hogy a kuplung el van cseszve. 😄

Adam Jonas
Nincs mit. Igen, én is ezt néztem, hogy van mit rajta elemezgetni. 😄 Én ahogy nézegettem, az a 16 részbõl álló számsor a fojtószelep nyitvatartása mellett leadott nyomaték/teljesítmény (már nem is tudom hirtelen, hogy melyik lesz, de asszem nyomaték).

Alexease
Eleg vegyesen vannak lekodolva az autok, van ahol minden es van ahol csak a modellek.
Ezek csak a fizikai belllitas reszek:
- rFactor2-Nissan-370z.zip
- rFactor2-RenaultClioCup.zip
zolee145
Köszi. Ezt azért majd elemezgetnem kell egy ideig, tulajdonképpen nem sok köze van az rF1-hez.

Adam Jonas
A Skip Barber-nek vannak így kibontogatva a fájljai a Dev Mod-ban, azt hiszem, hogy onnan halásztam ki a múltkor, de PÜ-be mindjárt elküldöm.

hondash3
Szombaton megyek az I-es csoportban.

The Power of Dreams

Nightt
Mugen, vasarnap leszel palyanapon? Ha igen, osszefuthatnank! Mi megyunk egy 545-tel<#vigyor5>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

zolee145
Amúgy hol találtál ilyen engine.ini-t? Megvan az összes fizika fájl valahol? Megnézegetném õket.

zolee145
rF1-ben is lehet, kis csalással. Végülis mûködik, rally bajnokság is van.
Ha máshogy nem, azzal a módszerrel rF2-ben is lehetne, de ha jól tudom itt tervben van az a-ból b-be pályák rendes kezelése is.

Adam Jonas
Csak hogy legyen már egy kis ON is. Az rF2 alkalmas végülis pl. rali szakaszok megfelelõ kezelésére? Értem én ezalatt, hogy meglehet-e azt csinálni, hogy A-ban van a start, B-ben meg a cél (mert úgy tudom, hogy ezt rF1-be nem lehet).

Autók terén tudom, hogy végre lehet rali autókat is (fõleg ugye WRC-ket) beletenni, mert ahogy nézegettem az engine.ini-t, van benne pár sor, ami a turbóra vonatkozik.

zolee145
Az anyázást a féknyikorgásra kell rákeverni.😊

hondash3
Naja. Szélzajjal, futómûzajjal és beleanyázással együtt. 😊

The Power of Dreams

zolee145
Viszont vehetnél fel hangokat.

hondash3
Csak találunk még ott valamit. Ilyen bugos fos ronda béta eke fizikának és grafnak jó lesz majd Swift is akár. <#awink>

The Power of Dreams

zolee145
Remélem lesznek még hasonló autóval ott ismerõseid, mert ugye egy oldalról törni az csak egy dolog. Egy csomó mindent le kell tesztelni, eleje, hátulja, oldala, borulás, stb. Sok a feladat, kellenek az autók. 😊

hondash3
LOL!
Én is hasonlóra gondoltam amúgy. A törésmodellre is kell adat, hátha egyszer az ISI visszakapcsolja azt is az rF2-ben.

The Power of Dreams

zolee145
Beleülõs, kapaszkodós telemetria? 😄 Vagy szedjek le egy motecet a laptopra, és hátha a szivargyújtón keresztül is szedi az adatokat?

Egyébként úgy lehetne, hogy beizzítani egy rF2-t az utastérben, a pedálodra meg a kormányodra rászerelni a potikat, és megnézni, hogy amikor elszállsz egy kanyarban akkor a játékban is elszállnál-e. Ennyit csak megérne neked is, nem?

hondash3
Haggyá! Ne ingerelj!
Szombaton gyere TC pályanapra, gyûjtsünk adatokat a fizikájáról. <#vigyor5>

The Power of Dreams

zolee145
Ne irogass, csináld a Civicet. <#hehe>

hondash3
Jól van. A topic megint hozza a szintet. <#nyes>

The Power of Dreams

Jacek
Na bumm..😊) nagyon meghatódom😊 Szeretem az ilyen ment két kört szimmel és már õ a szagértõ😊

lac coo
Megint kiraknak, ne lovald bele magad ! 😊

En imadom il2- ot, de ha azt mondjak ra, hogy kurvaronda...azt mondom, jah mar hanyok tole. Nem ertem en ezt a mai hozzaallast. Bar meg nem volt az akko ne jacca vele !! 😊

Jacek
Ja értem akkor ilyen anyuka kedvence? akinek nem fér bele egy SG fórumon a kurva ronda? kb ezt volt a nagyon kemény trágárság amit írtam😄 szánalom kerüljük egymást....
Végül is nem baj ha ilyen gyenge a szépérzéketek legalább nincs túl magasan a léc barátnõ ügyileg sem😊)

cselt
Nagyon mellélõttél, de látom nem is tudsz a témánál maradni, inkább személyeskedsz, ügyi!
lac coo
Ennyi, szerintem is csak fanboy mellveregetés.Fülkébõl nézve a játék csúnya. Persze szubjektív... De 10 éve nem látni ilyen randa fülkéket, ilyen randa autófényezést, ilyen randa HDR-t az tuti....

Én is mondtam, hogy amúgy jó, de nem a graf miatt fogja ezt szeretni senki az tuti.....aki meg szívéhez kap, hogy de csúnyát mondtak kedvenc barátnõjérõl ,az így járt. Lehet példálózni Assetto Corsával, de szerintem ne hasonlítsuk még messzirõl se a grafikát..... ami még nem is baj, de az jobban fut mint ez a barkács vacak 😊 Tudom, az statikus ...

Jacek
Te valami waldorfos gyerek vagy ugye?😊)

cselt
Bocs de szerintem inkább nálad vannak gondok. Tök normálisan próbáltam megközelíteni a dolgot, de látom veled nem lehet.
Szitkozódást meg a korábbi hszeidre értettem, amik tele vannak vele. Úgy látszik másképp nem tudod kifejezni magad.
Jacek
Szeretem az objektív embereket😊 Jaja fanboy vagyok megsértették a szent játékomat😊 Leírtam tegnap hogy a demo randa mint a bûn erre még most is ezen rugóztok😄DDD Grat!!!

Nightt
Cselt, hagyd, mindjart te is Pistike leszel<#vigyor>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Jacek
Szitkozódok? nem nem jellemzek a "gané" és a "fos" szeretnéd ha ezt szitkozódva is leírnám? Vagy fogalomzavar áll fent?

cselt
Igen én láttam, megvan az eredeti is, és továbbra se értem miért kell ennyire lefikázni. Gondoltam beraksz egy képet, ami szerinted "fos", de inkább csak szitkozódsz tovább. Oké
Jacek
Láttad a demot? láttad a pályát? Most akkor minek rakjak be az kb rf1 szint.. Valaki letölti azt látja nem tudom mit nem lehet ezen megérteni akinek az szép hát joccakát tõlem földrengést is szimulálhat ha ennyire gané a kinézet😊
Játszottam már eleget fos graffal.... ezért nem veszek occulust vagy 3-om TV-t...

Jacek
Hagyd már nem látod valami 12 éves pistike... azt hiszi ha valakinek nincs logo festése az új hús..... lol pislatson már a regemre...
Ha meg simrõl beszélünk az elsõ a 3 autos test drive volt 64-en ha már megszülettél akkor😊

Nightt
Csak birjuk kivarni 😊 Igeretes a demo, remelem jo lesz majd.

Fehercsoki
Assetto Corsa pont ilyen lesz megjelenésnél😊

lac coo
Brillians logika ! Talan mert hozzam szoltal, azert ! Elmondtam amit akartam, ennyi volt a musor.....

Nightt
Ennyi erovel, ha neked nem tetszett a velemenyem, miert nem siklottal at rajta?

lac coo
Igenytelen volt de egyenes, ha valami nem tetszik nem jossz ide, vagy atsiklasz felette. Ennyi !