19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Tuti valamit elkavar, az idiota igenytelen file elnevezesek miatt. Mert persze a file-neveket listazza a nemnormalis:) Raadasul a Cliobol 3 van: 1 az auto es 2 pace car, es atfedesek vannak a nevekben. Tuti azzal van valami kavar.
De a lenyeg, hogy a szerver megy, sikerult megkuzdened a portokkal:) -
Configure Vehicle does Not Pass filter
ezt írogatja nekem mikor bejössz . -
Most mukodik, de valami anomaliam van, mindig a Clio pacecar-ral akar betenni:) -
Alex bent volt vagy mi ,akkor talán megy ... -
Most megy nézze meg valaki ... !Laccoo .... -
Nyomni kell vagy 15 masodpercig:) -
az eredetit tudom, de úgy néz ki most bevette a resetet -
Elallitottad vagy elfelejtetted?:) Ra szoktak irni az eredetit az aljara vagy az adatlapjara. -
A gyökér routeren hogy tudom visszaállítani a jelszót? :)
Nyomom a resetet de nem igazán működik ... -
A portok is meg voltak nyitva? -
Joke1RS #9331 Announce Allowed false volt, de most már nem sz@rakodok vele. -
Joke1RS #9330 Ok, most már be tudnék lépni, ha installálva lennének a komponensek. Nálam viszont ki van kapcsolva a tűzfal, vírusirtó meg nincs is, nincs bepipálva a komponens, még se megy.
Ma verseny van, holnap nem lesz időm, majd valamelyik nap újra próbálom. -
Na ezt forwardos gyökérséget most kihagyom, majd egyszer :)) -
Multiplayer.JSON:
"Announce Allowed":true,
"Announce Host":true,
"Enable Autodownloads":true,
"HTTP Server Document Root":"Packages",
Az egyszeruseg kedveert, a Win tuzfalat full lelottem, de ott is lehet engedelyezni kulon a portokat.
A Modem/Router-ben meg a ket portot kapcsoltam be (64297/54297):
-
Igen, mert engedelyeztem a portokat, hogy tudjun forgalmazni.
Mindjar beteszem a screeneket, ki kivel van;) -
Most fel tudtam menni!
Mást nem csináltál, csak tűzfal ? -
Latom bent voltal, akkor ugy nez ki mukodik:P -
Nah, itt vagyok, csak hazimunkat kellett szimulaljak:) 
Inditottam ujra (! ALEXEASE), ami biztos gond volt, hogy be volt kapcsolva a tuzfal es semmilyen rF2 portot nem engedelyeztem:D Nem biztos, hogy most jo, de ezek nelkul tuti nem mukodik:D -
Sehogy nem megy ez nálam, idióta ez az ISI ....:D -
Minden csak konvert, senki nem építget pályákat még. Csak az ISI -
na, akkor leírom.
mikor csinálod a rfmod file-t abba ugye annyi van, hogy hivatkozik a komponensekre. pl belerakod mondjuk X autót Y pályát.
1. Ha ezek (X és Y) gyári elemek, akkor simán kiválasztod az autót, és pályát, nem kell sem sound, sem talent, semmi extra. A végén ne legyen bepipálva egyik komponens se, és mikor megcsinálod az rfmod file-t az kb 6-700 kbyte lesz. Ez lejön szerveren is, és a gyári elemek elérhetőek, mert vagy megvan a fellépőnek, vagy le tudja szerveren tölteni.
2. Ha ezek (X és Y) nem gyári elemek, akkor is így jársz el, ahogy fent írtam, csak akkor ugye meg kell adni majd ezeknek a letöltését is.
Röviden, nem kell az rfmod-ba belerakni semmit. -
EZ még az rF1 es konvert? Mert azzal nagy lenne a grafikai hendikepp. -
Nurburgring -
hol nem kell bepipálgatni ? -
Szerintem ezek Game Stoc Car autók lesznek.
Szerver indítás. Lövésem sincs mit bénáztok, nekem simán megy. Az fontos, nem kel bepipálgatni a tartalmakat, mivel az már megvan lokálisan a gépeden. -
Az R3E-ben nincs.
-
silverstone ? -
OFF
Jelenleg az ADAC GT és a GTR X osztály van meg de ha lesz mani a számlámon megveszem a WTCC-t.
ON
Bakker gondoltam csinálok egy összehasonlító videót rF2 vs AC vs R3E vs CARS vs GT6 de valamelyiknél hiányzik az adott pálya. Elvileg Nürburgring lenne a jó de az meg rF2ben nincs.
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2014.11.30. 16:43:52 -
Igen. Ez a majdnem olyan mintha, meg én még kitaláltam mellé ezt-azt, benne van a kedvencem is ami amúgy nincs benne de mostmár igen... na ez nekem sem tetszik. -
PacsutaTibi #9312 Na ezeket nem szeretem én olvasni. "NGTC modified models and custom builds". Meg more BTCC NGTC style cars.
Akkor ők szépen besorolták azt a volvo-t NGTC-nek. Az a V8SC volvo már volt valami játékba, vagy honnan szerezték?
Mondjuk tavaly év végén tervezte egy csapat hogy épít ngtc-s Volvot 2015re, de nemhiszem hogy lesz belőle valami. KÉP
Amúgy még ez a Chevy sem néz ki jól, a hátsó kerékjárati ív nagyon nem.
A bal oldali két képnél legalább irja hogy csak festések. -
Joke1RS #9311 Talán Emerico tudja hol a hiba. Én nem tudok utána olvasni, ill. évekig tart valamit lefordítani, na meg értelmezni, amit a gugli odahány fordítás gyanánt. -
azért ilyen drága, mert benne van az árban egy továbbképzés is ! :) -
Joke1RS #9309 Minden maradt a úgyanúgy, csak az SG-re tudok nagy nehezen fellépni. -
Ez így 2014-ben, 50euro+évi online-ért több mint professionális:DDD -
Nálam is az volt, de szerintem most sem jó, hiába írtam át ... -
Joke1RS #9306 Nálam az autodowloads false volt - átállítottam. Újra indítom a szerót. -
no most, átirogattam amiket tippeltél ...
Laccoo proba -
Akkor valamit csak piszkalni kell:DDD -
Joke1RS #9303 Most próbáltam fellépni, de nálad sem lehet jointolni!
ISI
-
Bar meg az enyemet sem tudom, mennyire mukodik (en fel tudok lepni, de az keves:P), van nehany allitas, amit erdemes megnezni (bar nem allitottam, elvileg alap, de talan...): ..\rFactor2 DATA\UserData\player\Multiplayer.JSON
"Announce Host":true,
"Enable Autodownloads":true,
"HTTP Server Document Root":"Packages",