rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyomvonal jobban érdekel, nem vagyok grínpísz hogy a bozontost nézzem, elég bajom van az úttal is hogy rajt maradjak, ahogy picit bátrabb vagyok azonnal palánk a vége <#idiota>#idiota>
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De tippem szerint a GMT sem fogja feladni, es valahogy feketen kikerul a SimBin-es konvert is😄
Es ha majd lesz AC-s scannelt Nord, akkor majd abbol is;DDDDD
(Ez a normalis konvert/mod, NEM az enyem;P)
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Ezek csak a fizikai belllitas reszek:
- rFactor2-Nissan-370z.zip
- rFactor2-RenaultClioCup.zip
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Ha máshogy nem, azzal a módszerrel rF2-ben is lehetne, de ha jól tudom itt tervben van az a-ból b-be pályák rendes kezelése is.
Autók terén tudom, hogy végre lehet rali autókat is (fõleg ugye WRC-ket) beletenni, mert ahogy nézegettem az engine.ini-t, van benne pár sor, ami a turbóra vonatkozik.
The Power of Dreams
Én is hasonlóra gondoltam amúgy. A törésmodellre is kell adat, hátha egyszer az ISI visszakapcsolja azt is az rF2-ben.
The Power of Dreams
Egyébként úgy lehetne, hogy beizzítani egy rF2-t az utastérben, a pedálodra meg a kormányodra rászerelni a potikat, és megnézni, hogy amikor elszállsz egy kanyarban akkor a játékban is elszállnál-e. Ennyit csak megérne neked is, nem?
Szombaton gyere TC pályanapra, gyûjtsünk adatokat a fizikájáról. <#vigyor5>#vigyor5>
The Power of Dreams
En imadom il2- ot, de ha azt mondjak ra, hogy kurvaronda...azt mondom, jah mar hanyok tole. Nem ertem en ezt a mai hozzaallast. Bar meg nem volt az akko ne jacca vele !! 😊
Végül is nem baj ha ilyen gyenge a szépérzéketek legalább nincs túl magasan a léc barátnõ ügyileg sem😊)
Én is mondtam, hogy amúgy jó, de nem a graf miatt fogja ezt szeretni senki az tuti.....aki meg szívéhez kap, hogy de csúnyát mondtak kedvenc barátnõjérõl ,az így járt. Lehet példálózni Assetto Corsával, de szerintem ne hasonlítsuk még messzirõl se a grafikát..... ami még nem is baj, de az jobban fut mint ez a barkács vacak 😊 Tudom, az statikus ...
Szitkozódást meg a korábbi hszeidre értettem, amik tele vannak vele. Úgy látszik másképp nem tudod kifejezni magad.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Játszottam már eleget fos graffal.... ezért nem veszek occulust vagy 3-om TV-t...
Ha meg simrõl beszélünk az elsõ a 3 autos test drive volt 64-en ha már megszülettél akkor😊