Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nalam win7 alatt sosem volt gond a jatekkal, talan vagy ketszer "fagyott", amikor videkrol vissza akartam menni Vegasba (a fokapu ele fast travellel), es ott leallt/behalt a toltes. De a gep nem fagyott, csak a program.
60°C-ot ír a vga-ra és ez az oszáts negyedénél van.. nem láttam semmi olyat, hogy melegedne valami.
Lehet banalis a kerdes, de a csatak elegge intenzivek tudnak lenni, grafikai es proci szempontbol is, nem melegszik ilyenkor nagyon tul valami? Mert hogy a proci keves, az oke, de attol meg mennie kellene, nem kekhalallal elszallni. Nezd meg window modeban, hogy a homerseklet hogy all a csata alatt.
Írd le a teljes konfigot fõleg a videókártyát hogy az milyen.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Mezei pentium? Vagy kétmagos?
Mert ha egymagos pentium akkor lehetnek ilyen gondok.
XP nem kevés alá az fix mert nekem is az van.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Segítségeteket szeretném kérni. Feltelepítettem a játékot a legutóbbi patch-csel karöltve hozzáadva az ATI-s okosságot amit találtam itt a fórumban. A játék elindul mondhatni minden rendben van az elsõ harcjelenetnél mikor Joe Cobb és Ringo közötti viszály elkezdõdik akkor kékhalállal kidob a gép. IRQL NOT LESS OR EQUAL hibaüzenettel. Gondolom túlterhelte a gépet, sokat kellett számolni meg megjeleníteni. Virtuális memóriát igazítottam, grafikát levettem LOW-ra, azonban úgy is produkálta a hibát.
XP SP3
4GB memória Intel3GHz.. Lehet hogy az XP kevés a játék alá?
Elõre is köszönöm, ha valaki tud valami okosat mondani!
http://www.flickr.com/photos/47857688@N08/sets/72157627539012223/
eredeti cikk
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Amúgy király. Sajna pont a karja nem fér bele😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Gondoltam újra elõveszem a játékot. És lenne egy gyenge kérdésem: 😊
A patcheket egymás után kell feltelepíteni, vagy elég csak a legfrissebbet?
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
és ez az a pillanat, amikor részemrõl elköltözök egy bunkerbe.
"The trees move. Do you not see it?"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Ez csak Armor vagy Clothing(ruha) lehet, más nem.
És természetesen ha az adott frakció ellenségeihez mész õk rád támadnak.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
egyszercsak állunk, bill-re, egérre nem reagál
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ám lehet, hogy a kalap az a bandáé
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
lehet hogy a kalap miatt? :o
még az elején tartok, de nem értem: Ringonak segítettem, megöltük a rablókat, erre meg a kocsmában rám támad
http://www.gamershell.com/download_74514.shtml
setgs fchasecameramax 600.00
itt a mértéket átállítod a kívántra
Remélem segítettem.
az miért van, hogy 3rd módban nem tudom eltávolítani a kamerát a karakteremrõl
emlékeim szerint a legelején ez még mûködött, akárcsak a sima fallout 3-ban, most meg annyira a hátában van a kamera, hogy szinte a válla fölött nézek át
baromira idegesít
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.