Fallout: New Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
http://seoroot.com/blog/windows-xp/ndissys-blue-screen-error.html - vagy ez.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
http://www.vladd44.com/other/irq_error.php - hatha segit megoldani. Tobb otletem nincs, de mindenkeppen network kornyeken lesz a gubanc. Meg mindig javaslom, hogy egy friss alaplaphoz kapcsolodo drivert rakj fel.

Nalam win7 alatt sosem volt gond a jatekkal, talan vagy ketszer "fagyott", amikor videkrol vissza akartam menni Vegasba (a fokapu ele fast travellel), es ott leallt/behalt a toltes. De a gep nem fagyott, csak a program.

Shortstop
Sajnos mégsem ez volt a probléma forrása.

Shortstop
Mûködik is, egyelõre a harcnál is minden rendben volt. Köszönöm Nektek!

PiszkosFred
Tiltsd le a helyi halot amig jatszol 😊

Shortstop
NDIS.sys file-ra volt most hivatkozása

Shortstop
directx-em és a vga is rendben van.
60°C-ot ír a vga-ra és ez az oszáts negyedénél van.. nem láttam semmi olyat, hogy melegedne valami.

PiszkosFred
Driverekre en rafrissitenek egyet, a directxtol kezdve akar az alaplapi drivereken at a vga/audio-ig, hogy up to date legyen.

Lehet banalis a kerdes, de a csatak elegge intenzivek tudnak lenni, grafikai es proci szempontbol is, nem melegszik ilyenkor nagyon tul valami? Mert hogy a proci keves, az oke, de attol meg mennie kellene, nem kekhalallal elszallni. Nezd meg window modeban, hogy a homerseklet hogy all a csata alatt.

Shortstop
Nem vírus csak EVEREST-es txt, hogy minden benne legyen.

Shortstop
http://www.sendspace.com/file/lzpfvf

Ryder62
Most néztem a gépigényét a minimum proci ami kell neki az 2,4 ghz. Szóval elvileg 3 ghz-en futnia kéne. Azért elvileg mert írtó optimalizálatlan játék.

Írd le a teljes konfigot fõleg a videókártyát hogy az milyen.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Shortstop
Egy.

Ryder62
"Intel3GHz"

Mezei pentium? Vagy kétmagos?
Mert ha egymagos pentium akkor lehetnek ilyen gondok.

XP nem kevés alá az fix mert nekem is az van.

Shortstop
Hello!

Segítségeteket szeretném kérni. Feltelepítettem a játékot a legutóbbi patch-csel karöltve hozzáadva az ATI-s okosságot amit találtam itt a fórumban. A játék elindul mondhatni minden rendben van az elsõ harcjelenetnél mikor Joe Cobb és Ringo közötti viszály elkezdõdik akkor kékhalállal kidob a gép. IRQL NOT LESS OR EQUAL hibaüzenettel. Gondolom túlterhelte a gépet, sokat kellett számolni meg megjeleníteni. Virtuális memóriát igazítottam, grafikát levettem LOW-ra, azonban úgy is produkálta a hibát.
XP SP3
4GB memória Intel3GHz.. Lehet hogy az XP kevés a játék alá?

Elõre is köszönöm, ha valaki tud valami okosat mondani!

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Sunsetjoy
Egyértelmûen New Vegasbeli a Pipboy. Látszik asszem a Goodsprings frakció.
Amúgy király. Sajna pont a karja nem fér bele😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Atom az emberünk. De gondolom semmire sem tudja használni 😊Mivel valszeg a perkek nem igazán mûködnek rl. 😊

Calver
ööö... wow.

"The trees move. Do you not see it?"

xblades
Általában elég csak a legfrissebbet, mint a Fallout-oknál is.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

gerey
A legjobb! 😄

SZilaJMaGGoT
Ez hatalmas! xD

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Sziasztok!

Gondoltam újra elõveszem a játékot. És lenne egy gyenge kérdésem: 😊

A patcheket egymás után kell feltelepíteni, vagy elég csak a legfrissebbet?

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

Calver

Calver

és ez az a pillanat, amikor részemrõl elköltözök egy bunkerbe.

Nazgul1980
Komolyan? Na, ezt mindjárt kipróbálom, kösz a tipet BRO<#vigyor2>

broman191
Így van rendben. Adtak egy pisztolyt amelyet használva (lövés) teleportálgathatsz a Big Empty és a Wasteland között. Bármikor. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Nazgul1980
Van egy nagy gondom skacok<#fejvakaras> Életben hagytam az OWB an mobiust, kleint, meg mindenkit. Lefut a videó, így meg úgy, aztán ugyanúgy ott vagyok a világban. Minek kéne lennie a videó lefutása után? Nem kéne valahogy az alap játék világába visszajutnom? Valami nem jó úgyérzem<#fejvakaras>

jajj <#nevetes1>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

broman191
<#hehe><#eljen>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

tutituti

xblades
Jelzi a program hogyha valamelyik frakció páncélját felveszed akkor az õ ideiglenes tagjuká váltál. Ezt egy kis felugró ablakként jelenik meg a Pipboy-ban. Ezzel megtéveszthetsz egyszerûbb embereket, de vigyáz a parancsnokokat, fõbb Npc-et már nem.
Ez csak Armor vagy Clothing(ruha) lehet, más nem.
És természetesen ha az adott frakció ellenségeihez mész õk rád támadnak.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Ryder62
XD milyen igaz 😄

Mike at home
a fagyás is a program megszokott funkciói közé tartozik

egyszercsak állunk, bill-re, egérre nem reagál

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Calver
"csöppet" bugos, fõleg ha nincs fent patch - nálam is eljátszotta ezt egyszer, néztem is h miért akar mindenki kicsinálni... aztán inkább visszatöltöttem.

Mike at home
én felvettem, de aztán levettem
ám lehet, hogy a kalap az a bandáé

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

tutituti
azaz.ebbe legelõször én is belenyúltam.Bár írja hogy mostantól álcázod magad a ruhával.De nem tûnt fel csak a ruhacsere után.

Calver
felvetted tán valamelyik rabló páncélját? mert akkor egy frakcióba kerülsz velük (ideiglenesen Powder Ganger leszel), és a puszta lakói igen gyorsan tésztaszûrõvé akarnak alakítani <#bohoc>

Mike at home
most olvasom, hogy a ruha maiatt

lehet hogy a kalap miatt? :o

Mike at home
köszi, a mod jó lett

még az elején tartok, de nem értem: Ringonak segítettem, megöltük a rablókat, erre meg a kocsmában rám támad

Mike at home
köszi, megpróbálom

tutituti

tutituti
na nemtudom mi lehet a baj.de console-t elõhozod és :

setgs fchasecameramax 600.00

itt a mértéket átállítod a kívántra
Remélem segítettem.

Mike at home
és az F-re is ezt csinálja

Mike at home
nagyon kicsit, és utána hiába tekerem, semmi

tutituti
Nem mozdul meg az egérgörgõvel való görgetésnél?

Mike at home
üdv

az miért van, hogy 3rd módban nem tudom eltávolítani a kamerát a karakteremrõl

emlékeim szerint a legelején ez még mûködött, akárcsak a sima fallout 3-ban, most meg annyira a hátában van a kamera, hogy szinte a válla fölött nézek át

baromira idegesít

Ryder62
Szerintem is.

Legyen úgy!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

broman191
Szerintem ezeket az utolsó új tartalmakat hagyják futni egy pár hónapig, aztán év vége felé, december körül már lesz GOTY is. <#smile>