...
  • Ryder62
    Ez a betöltődéses dolog nálam is így van a kezdetektől. A Fallout 3-ban is volt némi szaggatás, fps drop mikor töltötte be a tájat ahogy haladtam de new vegas katasztrófa. Üres az egész táj de volt hogy 1-2 másodpercre meg is állt a játék.

Ellenőrizgetem a modomat mindig játékban, és eddig semmi fps zuhanást nem tapasztaltam. Hiba biztos lesz ez kétségtelen. Navmesht is megcsinálom ahol kell. Inkább a LODokkal leszek bajban arra még nem jöttem rá hogy kell megcsinálni. Egyébként már 8 megát nyom az esp :P

Egy rakás modot raktam már fel és rakok is majd fel. De csak lore friendlyt. Az ilyen electro cityt meg idióta modokat amik terminátort tesznek be ellenségként messze kerülöm. Abból a vurts wastelandból is a dead wastelandot wálasztottam, nálam nem lesz oázis a sivatagból. A saját modom is 100%-ban lore friendly.

Igazából egy új new vegas lesz ami kidolgozottabb, részletesebb, valóság hű és persze aprólékos. Sajna interior nem lesz mert még nagyon nem tudok készíteni meg se időm se energiám sincsen. Örülök ha ez már végre kész lesz. Nexuson már b*szogatnak is hogy mikor adom már ki Hát mondom when is done XD

Ami leginkább változni fog az Primm, Boulder City (majdnem 2X akkora lesz), novac, lesz egy új Callville Bay nevezetű kis város a tó északi partján egy kikötővel és persze ott van vegas is ami pl kap egy normális külvárosi részt.