...
  • Ryder62
    Gondolom ha végeztem a moddal akkor kell újra generálni. Mert akkor minden a helyén van már ugye.

Más: teszteltem a modomat kicsit, olyan epic pillanatok voltak 1 óra leforgása alatt, hogy ilyeneket kéne beletenni a trailerbe.

- Fiendek támadnak, én meg a tüzes golyókat köpködő fegyverrel kilőttem a fiend kezéből a fegyót, fölrepült vagy 20 méter magasra és szép ívesen pont felém szállt. Én meg az "elkapom, elkapom" felkiáltással szépen oda álltam ahova leesik. Nem sikerült elkapni de akkorát pattant a járdán hogy visszarepült még 5 méter magasra. Utána, tapicskolva az entert már sikerült elkapni mielőtt földet ért volna.

- Camp McCarran. Benyomtam a GRX időlassítót és lőttem minden kocsit, buszt a távolból amit láttam. Egy hatalmas gigarobbanás, és a gombafelhőből szép lassan előtűnik egy hatalmas fém lemez ami pont felém tart. És mintha egy Call of Duty script lett volna, ahogy szép lassan közeledik, az utolsó pillanatban odébb ugrok, közben ahogy elrepül mellettem centikre, a kamerával követem az útvonalát tovább majd leesik a távolban a földre. Hát basszus ilyen random epic jelenetet szülni nem lehet direktbe. Egy ilyet bevágni a videóba :DD Persze ugye mindezt lassítva.

- Fiendek támadnak, a lever-action shotgunnal lövöm mint a gép. Mondanom se kell a GRX itt is be volt nyomva, szóval megint csak bullett time volt minden. Mögötte egy kocsi, már ki is gyulladt a több találattól. Fiend hasába egy rakás sörét, ami úgy repítette hátra hogy kezei a magasban. Rá a kocsi motorház tetejére, és ahogy landolt rajta, úgy robbant. És egy szép, hatalmas ívben, kb 2 méterrel elöttem csapódott a földbe a fiend hullája. (már ami maradt belőle)