6837
...
  • Although
    Ez jónak tűnik. igen elég kicsik a helyszínek start hely még oké, de Primm tényleg lehetett volna nagyobb...
  • xblades
    Én azért szeretem ha minél több mod van (még ha néha hülyeség is) mert annál jobban egyedibbé teheti bárki a játékot (nem csak ezt persze)
  • gerey
    Még két napig ingyen van a Fallout 1 a GOG.com-on.
  • Ryder62
    Akkor jó hogyha kilehet lépni mert nem a fagyással van a gondom hanem hogy az esetek 90%-ában resetelni kellett a gépet, mert nem tudtam bezárni. És mikor másfél óra alatt 3X kell resetelni akkor persze hogy már elküldtem a játékot mindenhová és a készítők anyjuk meg csuklottak. Lehet majd nyár folyamán neki ugrok még egyszer a játéknak, persze tele modolva.

Addig meg folytatom tovább a két félbemaradt pálya bővítő modjaimat mert így sose leszek kész.

Ha már modok, eszméletlen sok felesleg van fent nexuson. Player house modból már több ezer van, meg az ilyen idióta hülyeségekből mint hogy a sivatagból erdőt csinál, a hold helyet halálcsillag meg saturnus van stb

Persze ott vannak az igényes darabok mint wurts dead wasteland, textúra modok, ég, felhő, időjárás modok, random encounter stb. Eszméletlen nagy fíling volt múltkor a homokviharban törött csontokkal, fejfájással masírozni 5-6 szupermutáns között mindezt very hard fokozaton, hardcore modban.

Én egy olyan modot bütykölök ami a városokat (Primm, Novac, Boulder City) kibővíti, plusz utcák, házak stb. Az utakon roncsok és majd persze lesznek nagyobb dolgok, látni valók, map markerrel, ezen kívűl a játékban megtalálható de fel nem használt zenéket is hozzáadok helyszínekhez.

Primm:

+ készítek egy western beütésű kis várost is majd Las Vegas Lake közelébe is.

Egyenlőre ennyi, ötleteket várok hogy miket lehetne még beletenni.
  • wesker24
    Jah láttam de nekem böven elég ez a 3 csajszi mivel én is Female karival játszom ezért mi csajok háborúzunk na meg persze ugye ott van E-DE is !
  • Although
    Láttam van lore friendly változat azt lehet kipróbálom majd...Willow
    http://newvegas.nexusmods.com/downloads/file.php?id=45221
    Ezt láttad már?
  • wesker24
    Ami a karakter modokat illeti nálam csak 3 karakter mod van fent !

1.Willow ez a legjobb a NR1 mindenhova magammal viszem
    minden egyes nagyobb quest után pár óra sex xD
    2.Jade egy ázsiai mesterlövész csajszi
    3.Eve egy gépkarabélyos csajszi

• Although
    engem se csak érdekes, mintha iparkodnának évről évre alulmúlni a korábbi évek teljesítményét. :) Mikor azt gondolnád na ennél már biztos nem lesz jobb. Akkor jön egy ilyen :)
  • wesker24
    Engem az ilyen karakter modok nem tudnak érdekelni csakis olyan modokat szedek le aminek értelme is van ! (Texture Pack Gameplay Effects Quest modok)
  • Although
    http://newvegas.nexusmods.com/downloads/file.php?id=45731
    Ezt látta valaki?
    Nem tudom de van egy olyan érzésem a Fallout nexus kezdi überelni a Skyrim nexus-t is...
  • Although
    http://www.hunositokteam.weboldala.net/downloads.php?cat_id=19
    Találtam egy ilyet....Ezzel talán el lehet indulni. :)
  • johny85
    magyarítás mikor lesz hozzá kész kb?
  • xblades
    Ez a win 7 egyik előnye ha lefagy Ctrl+Alt+Del megoldás működik és csak a bejelentkezésig lép ki nem indul újra teljesen.

Nekem 36 mod van NMM-ben (most már ez van a FMM helyet) plusz ugyan ennyi amihez nem kell .esm vagy .esp és ua. amit összevontam. Így inkább a betöltési idővel gyűlik meg a bajom bizonyos % végigjátszás utáni mentésnél.
    Ekkor már egy fagyás elég bosszantó.
  • Although
    A win7 az 50x jobb mint az xp és stabil mint az atom, a 64bites meg még gyors is...szóval ez egyszerű döntés :)
  • Ryder62
    Köszi a válaszokat. Gondoltam hogy újra felteszem, persze szénné modolva. XP-n tök mindegy volt, megjelenés óta fagy: modokkal, modok nélkül, ini átírással, próbáltam kifejezetten fagyás elleni modot is használni stb. Az összes létező megoldást átnyálaztam. Jah a Fallout 3 meg eközben olyan gyönyörűen futott. Kb 140 óra alatt ha 4-szer 5-ször fagyott abból emlékeim szerint egy sem végződött resettel hanem simán elszállt exe hibával.

Nah akkor még egy kérdés: Akinek fagyott, ki tudott lépni a játékból? A lényeg hogy be tudta valahogy zárni?
  • gerey
    Egyszer nem fagyot ki 150+ óra alatt, meg is lepődtem a 3 után, hogy ilyen lehet.
  • johny85
    jelraktam a 7-es patchet igy már megy
  • johny85
    nekem skidrow féle ver van de nem tudom beízzítani a magyarosítász,2. pachet felraktam.Kipipáltam ,bemásoltam stb de semmi.
    Ez mért lehet?
  • CamelX
    Elfogadom, OK. Ez 1 balansz kérdés. A 4-5 órányi kifagyást elviselem negatívként, mert ezalatt több élvezeti faktor ér mint a megfelelő modok nélkül
  • xblades
    Sokat számít, minél többet variál bele a mod-ok összessége az alap játékba annál instabilabbá válhat.
  • CamelX
    Én is a complete-el tolom most :) ha neked is erősödött géped előző gameplay óta, akkor ajánlom azért a textúra packot. Medium pack bőven elég, rengeteget dob grafikán
  • PiszkosFred
    Gond nelkul futott vegig, 100+ oranyi alap es modolt verzioval. Talan 2-3x fagyott le, ha nevezhetjuk annak, amikor gyorsutazas utan utaztam NV Stripre, na ott eldobta magat a kliens toltes kozben. Ezt leszamitva tokeletesen mukodott.
  • AnarchoiD
    kb 5 karival toltam es kb tiszta 80orat raktam bele es egyszer fagyott (rogton legelso inditaskor) igaz semmi mod nem volt felrakva soha

most hogy combosabb a gepem es vidkarim van, beprobalom ujbol ;) a complete editiont
  • CamelX
    4-5 óránként fagy, van hogy sűrűbben, bár a nevesebb textúra és vizuál, na meg pár lore-barát gameplay modból fenn van kb. 6, ez nem tudom mennyit számít
  • Ryder62
    Aki 64 bites win7 alatt játszik/játszott a játékkal az leírná hogy milyen sűrűn fagy? XP alatt borzalom volt, csontra fagyás sorozata. Csak reset segített mert nem tudtam kilépni sehogy a programból.
  • tutituti
    időközben beszélgettem pár emberrel.ÉS igen eléggé nagy munka lenne ami nem is baj,de azt mondták hogy az anyagbeszerzés igen macerás.
    Addig marad a jumpsuit meg a nuka cola quantum a polcra.Ezt még átgondolom:)
    De köszi a válaszokat!
  • Svenhassel
    Szerintem csak műgyanta-öntéssel lehetne megcsinálni. Csak elég macerás formát készíteni hozzá.
  • Svenhassel
    Nem vagyok egy polimer szakértő, de, hogy ezt üvegszálból nem tudod megcsinálni az biztos...
  • tutituti
    tudom kicsit eltér a játéktól de a témától nem.
    Erősen gondolkodom egy pipboy replika elkészítésén de mivel nem csináltam ilyet a tudásom nem sok.
    A burkolattal van problémám.Epoxi üvegszálas gyantával kéne csinálni gondolom.Valakinek van ötlete!
    pipboy replika
  • Hotomi
    Friss hír: a játék zenéjét Mark Morgan készíti, aki Fallout, Fallout 2 zeneszerzője egyben.
  • Calver
  • tutituti
    éljen!!!
  • Hotomi
    Egy kis hírek: Brian Fargo és a Kickstarter stúdió készítik a Wasteland 2-öt a Fallout atyának folytatását. Amit eddig tudni lehet, hogy izometrikus, party alapú, régi stílusú rpg lesz.
  • Ryder62
    Valóban kicsit magas. Főleg hogy nekem fagy is, így nem szívesen fizetek egy instabil játékért súlyos összegeket. Remélem majd lesz akcióban mihamarabb.
  • xblades
    Bár elvileg egyszerre adták ki a Pc-s verziót de nem látom a webboltokban.
    Bár ennyiért még inkább hanyagolom, megvárom amíg a Fallout 3 goty árára nem csökken.
  • koschwarz
    megjelent az ultimate kiadás, amiben minden benne van.
  • xblades
    Nem egyszerű mert a bejárat ugyanaz. Ki kell találnom mi legyen vele.
  • Ryder62
    Adj ki egy update-et.
  • xblades
    Kösz
    Ennek ellenére hazavágták vele a mod-omat:(
  • Ryder62
    Nem, külön mapon.