Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ha megkapod a forcefield-eket egy lövésre kikapcsoló fegyvert! 😊
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
"The trees move. Do you not see it?"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Jah és a játék készítõk trehányságára utal az is hogy pl a Vault 22 fogaskerekû ajtajára (ami félig lóg ki) 92 van írva. (Vault 92 a fallout 3-ban volt) No comment kedves Obsidian. Az egy dolog hogy a fallout 3 elemeit használja de hogy még azt a rohadt számot is lusták voltak átírni -.-
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Azt szeretném megkérdezni, hogy a játékhoz készül magyarítás? És ha igen akkor mikorra várható?
Alt-tab után meg 1000 %-ék, hogy a következõ helység betöltése közben kifagy!!!!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Mivel a motor ugyan az, ezért valószínû, hogy az a ludas, meg a cég programozói sem állnak a helyzet magaslatán.
Ezt bizonyítja az is, hogy rengeteg Fallout 3-as szöveg, textúra maradt a játékban, ami nem könnyíti meg a játék fordítását sem.
egyszerûen elképesztõ. még mindig módszeresen kifagy a játék quickload-nál, de van amikor "csak" 2 percig gondolkodik, 2 másodperc helyett.
tudom h Obsidian, de a fenébe is, lassan egy évük volt befoltozni az ekkora tátongó hibákat...
"Gratulálunk, hogy sikeresen végigvitted a Fallout: New Vegast! Szeretnél betölteni egy, a Hoover gát elôtti mentést? (Ha a nemre kattintasz, visszatérsz a fômenübe). "
De már Oblivionnál is tovább lehetett játszani a fõszál után, csak a Fallout 3-ban nem....Legalábbis a Broken Steelig.
Ki kell hagyni az utolsó küldit, hogy lehessen játszani a DLC-kkel? F3-ban úgy volt, hogy a vetítés után tovább lehetett játszani a végén.
Köszi😊
Egy haver kért tõlem egy módot hogy kicsit tuningoljam fel a Zion park növényzetét, elsõsorban fákat kéne letenni. Mert sztem is kevés fa van a parkban. Szóval be van tervezve az is hogy egy olyan modot készítek amiben jóval több fa lesz a parkban, autóroncsokat eltávolítom stb.
Azt viszont szomorúan olvasom hogy az OWB kb olyan hosszú mint a Honest Hearts. Az sem volt hosszú pedig: röpke 7-8 óra alatt végigvittem úgy hogy minden küldit megcsináltam és mindent felfedeztem.
Egyébként a HH-hoz képest mennyivel nagyobb az OWB területe? Mert a Zion park nagyon kicsi volt.
- Pár kép még -
Amit nem értek negatív irányba miért ilyen nehéz elérni a következõ szintet? Neutral-ból ki se mozdultam még! Vagy egy már az új amerikai üzletpolitikának köszönhetõ? A Fallout 3-ba ez jobban mûködött.
Már így az elején sokat mosolyogtam a szövegeken, igazán eltaláltak a doktorok, hangulatos. Lepéniszezik az ujjaidat stb, mennyire fejletlen teremtmény vagy az õ robotikus szintjükhöz képest... 😄
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Nyelvtudás nem szükséges, csak a Photoshop alapos ismeret.
Érdeklõdni nálam lehet.
Már van egy grafikusunk, de mivel a játékban rengeteg textúra van ami angol szöveggel rendelkezik, így úgy gondoltam, hogy jól jönne még néhány grafikus.
Várom a jelentkezõket.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
In-game backgrounds and loading screens
Gondoltam keresek egy jó kis loading screen modot a nexuson. De ahogy te is írtad csak olyanokat találtam ami elbaxa a játékot játékmenetileg. Nem akarok ladákat, más játékokból kiszedet képeket, vagy gombafelfõt bámuló mangalányt nézegetni töltés közben. Így készítettem egy saját packot ami az összes menü háteret és betöltõ képet kicseréli. Játékbeli képekre cseréltem a képeket.
Ime pár shot:

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
ha valamit nehéz modolni, akkor már elõjön az, hogy a kétlábúak meggondolják h mit csináljanak, és általában jó dolgok is születnek, lásd Baldur's Gate elsõ része... ellenben ha az említett dolog populárissá válik... nos, akkor mindenki meneküljön amíg nem késõ <#bohoc>#bohoc>