Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Jó az hiszen belepasszol a fallout univerzumba
Más:
A modellek textúráit ha módosítottam (dds fájl) akkor miért nem használja a geck? Maradt minden a régiben. A nif fájl is tartalmazza a textúrákat? Mert volt hogy egy objektumnak csak a nif fájlát másoltam bele a data/menses mappába és a geckben meg a játékban is rendesen megjelent textúrástúl mindenestûl.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
De most olvastam hogy a legújabb patch új FormID-ket és Refs-t add a falloutNV.esm fájlába. Ha ez most szétrombolja a modomat akkor egy fat mannel indulok az obsidian székháza felé XD
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e most megvenni a Fallout a Steamen? Igazából amire nagyon kíváncsi vagyok, hogy mindenhol technikai hibákat írtak és nem tudtam megtalálni, hogy a legújabb patch az igazából mennyit is segít. Fagyások, corrupt save file-ok még jellemzõek ?
Ezzel a moddal sosem leszek kész. Már március óta csinálgatom. Rohadt nagy fába vágtam a pindurka fejszémet.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Húzd össze a két szomszédos cella szélsõ Navmesh kockáit egymásba és nyomj egy Finalize Cell Navmeshes-t. Ez elvileg meg is oldja a hibát.
Egyébként ha nem sikerül javítani a játék közben milyen hibát okozhat?
Na viszont nem olyan egyszerû ez az egész mert csak akkor csinálja meg ha bekapcsolod a Select Edges-t is. Ami nyilvángaló ha vonalakat akarsz össze kötni de ezt eddig nem használtam, elég volt a triangles és a vertices.
Na a Geck hozza a formáját, biztos jól bebetonoztad (bocs ez magas labda volt).
Nyilván az új dolgokat az alap értékre teszi és át kéne állítani. (csak jó kérdés hogy hol( a kapcsoló))
Elfelejtetted? Múltkor leírtam hogy kell csinálni<#nyes>#nyes>
Én most pl a Blenderrel szórakozom, már egész szépen feldarabolok, összerakok modelleket benne, bár elakadtam az exportálásban, mert amikor berakom az új épületet a Geckbe, nem mûködik rendesen a lövedék becsapódás. Amikor a falba lövök beton darabok hullanak, de amikor az ablakba lövök üvegszilánkok helyet ismét beton darabok hullanak, ugyan ez a helyzet fa, és fém részeknél <#conf>#conf>
Ugrópontokat még mindig nem tudod hogyan kell csinálni?
Lassan megint csinálgatnom kéne valamit mert tök elfelejtem mit hogyan kell <#fejvakaras>#fejvakaras>
Még azt nem értem hogy mikor a navmesh-t készítem vannak nagyobb, zöld vonalak. Ha úgy jönne ki hogy egy háromszög egyik sarkának ahhoz a zöld vonalhoz kéne kapcsolódnia nem mindig hajtja végre. Hiába jelölöm ki a zöld vonal egyik kis négyzetét meg még másik két kis négyzetet amit én tettem le, egyszerûen nem kapcsolja össze, nem hozz létre egy háromszöget.
Ez mitõl van? És hogy lehetne megcsinálni?
"The trees move. Do you not see it?"
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
xblades: Leginkább a vasút állomásokat dolgoztam át mert olyan amatõr módon volt megcsinálva hogy sikítottam. A másik hogy néhány látványbeli hibát kijavítottam amit találtam. Mikor láttam hogy egy oszlop áll ki az út közepébõl hangosan felröhögtem.
OMG! <#wow3>#wow3>