6837
...
-
#4475 És a területe a mögötte lévő részen van? -
#4474 Primm-től nyugatra, a sziklák közt. Van ott egy térkép marker is, Canyon wreckage a neve. -
#4473 Viszont az érdekelne hogy a Lonesome Road Dlc bejárata hol kezdődik?
És a területe Az alap pályán van, vagy egy külön térképen? -
#4472 Tudom én is írtam hogy egy rész után már csak lod van. Eddig nem volt a "Geck" amiben ezt a részt lehet csinálni.
Az hogy lesz-e belőle működő majd meglátjuk de neki kezdeni biztos neki kezdenek:) -
Hotomi #4471 Off: Kétlem, hogy valaha is lesz ilyen mod, menj fel a Beth hivatalos fórumára, sokan próbálták kiterjeszteni skyrim területét de egy adott kordinátákon túl bugos a játék, minden npc átesik a talajon, vagy remegnek mint a kocsonya. -
#4470 Nem valószínű, mivel maga játék több nagyobb provinciából áll aminek benne van a területének egy nagy része az alap játékban.
Így valószínűleg majd annak állnak neki a moderek.(ami nagyon sok időt és energiát el fog venni tőlük) -
#4469 Ezt kérdezd a honosítást végzőktől(Hunosítók Team), mert ők ismerik a részletesebb dolgokat ez ügyben. -
Haulin #4468 Sziasztok. Gondom lenne a magyarosítással bemásoltam és csak a tárgyakon jelenik meg a magyar szöveg de tudtommal a menünek is magyarnak és még pár szövegnek is magyarnak kéne lenni.(Orosz verzió) Ebből adódik nem tudok semmilyen beállítást végezni, még a nyelvit se, és a játék így élvezhetetlen! Valaki segítene? -
#4467 Most ez komoly? Mekkora lenne már ha a Skyrimhez jönne egy Fallout 3 vagy NV mod? Kapnánk egy tuningolt falloutot :D
Megjegyzem a New Vegasra ráférne egy alapos tuningolás mert míg a 3 ma is szép ( sok terep tárgy, rengeteg mozgatható object, szépen kezeli a HDR-t stb ) addig a new vegas kopár, szinte minden objektum statikus ( keressetek a földön elszort konzerveket, meg üvegeket - nem nagyon fogtok találni ) és még olyan nyers is mert annyi különbséget vettem észre a HDR-ben, ha be van kapcsolva, vegas fényeit látni távolról.
És erre jön rögtön egy kérdés: már rengeteg modot feltettem kezdve a vurts wastelanddal a western sky-on át a sunglare modokig, de egy dolog még nem tetszik. Már majdnem úgy érzem hogy egy sivatagban mászkálok full napsütésben de nincs meg a fény, úgymond nem ön át hogy a nap süt. Mert ha felnézek szép kék az ég, felhőkkel a nap kisüti a szemem de a föld úgymond sötét. Erre kéne valami mod ami a fényerőt feljebb tornássza. -
#4466 Hát a Creation kit-et kissé jobban megdolgozták az elődjéhez képest, több a beépített korlátozás, más az elosztása.
Bár kompatbilis a Fallout-al elvileg átemelhetőek a tárgyak, épületek stb.
De kérdés a van-e valamilyen blokkolás ellene. -
Although #4465 Persze az első az inkább időrendi lista úgy nézem. :) -
Although #4464 Egy kis lista...
http://gazook.hubpages.com/hub/top-25-best-rpg-pc-games-ever
Szép emlékek :)
ÉS igen az örök listán a 15. a kis kedvencem :)
De van ahol, sok helyen ahol a BG2 :)
http://shareranks.com/158,Best-PC-RPG-games-of-all-time
Bár én személy szerint a Dragon age originsre szavazok :)
-
Although #4463 Ha valaki akarna háttérképeket :D
http://www.dungeonplanet.com/2009/01/baldurs-gate-2-wallpaper-collection/
Hát igen mit egy könyv olyan élmény volt :)) -
Although #4462 Kimaradt a Shadow of Amn???? Ah micsoda bűn!!! Emlékeszem lerakni se tudtam első rpg-m vot addig csak stratégia volt egyszerűen csak álmélkodtam :) -
#4461 ahhoz is kelleni fog, alapból csak 4:3-as felbontásokat szereti.
de ha érdekel más is, errefelé tessék :)
csak h ne offoljuk tele a topicot. -
ratgab #4460 widescreen nálam nem fontos, mivel még mindig csak 1280x1024 a max felbontásom... új monitor már tervben... -
Although #4459 Szóval View-Tools és ott van és le tudod tölteni váltogasd a régiókat ha nem megy nekem most usa van és azzal le tudom tölteni. -
Although #4458 Letölthető! mégpedig ha felmész a Bethsoft blog oldalra vagy a nexusra le van írva hogy de mondom.. -
#4457 mindkettő 2D "pixel based" móka, ahol madártávlatból szemléled a karaktered(id)et, aminek egyik előnye, h remekül öregszik... ha az alap jó. BG/IWD sorozat mindegyik tagjánál kézzel festett képekből áll össze a "terep", amik általában elképesztően gyönyörűek - Fallout 1-2 ellenben, akármennyire is szeretem, nos... már akkor is csúnya volt, amikor kiadták. stílusos, de... csúnya.
de ha nem hiszed, járj utána - google. BGT-vel összerakod a részeket egy egészé a kettő motorjával, rádobsz egy widescreen modot (meg valamit ami megnöveli a betűméretet ha becsülöd a szemeidet), és tadam. tényleg gyönyörű, laza tizensok év elteltével is. -
ratgab #4456 " a még mindig gyönyörű Baldur's Gate-hez képest " Ez tényleg így van? Tudniillik az is kimaradt és ha nem annyira ósdi a graf, akkor adnék neki egy esélyt mindenképp. -
#4455 de még mennyire h ki kéne, nagyon megéri.
első rész már kicsit "csupasznak" hat, de a második... a második kb olyan, mintha FNV-t játszanád, csak 13 évvel előbbi grafikai motorral, izometrikus nézetből. nem viccelek. mindent, ami zseniális volt benne (és ami a harmadik részből hiányzott) átemeltek FNV-be.
ha a grafikán túl tudod tenni magad (sajnos már akkor is elavult motort használt, legalábbis a még mindig gyönyörű Baldur's Gate-hez képest mindenképpen*), akkor ugorj neki egy heti hideg élelemmel, még mindig az egyik legösszetettebb, legszabadabb, és "legRPGbb" CRPG
ajánlom Restoration Pack használatát, a 30+ órás játékhoz még ad egy csomót, és bele is illik a történetbe a nagy része, még ha enyhe popkult túlterhelést is okoz néha
[apro]*off: 1998 kemény év lehetett a CRPG kedvelőinek, két óriás (F2 és BG1) két hónap különbséggel jöttek ugyanis ki -
Hotomi #4454 Na most miért ne??
Képzelj el egy Cyborg vérfarkast rakétavetőkkel felszerelve a vállain, vagy egy tech-mágus bretont, vagy motoros banditákat -
Hotomi #4453 ?
Én a steamről töltöttem le a CK-t, a kellékek közt kell keresni, már a megjelenése napjától elérhető nálunk is. Nekem is dobozos a game, az nem gond. -
#4452 Amúgy a skyrim creation kit-je elérhető steamen kívül is? Mert pl mi nem tudjuk elérni még a skyrim adatlapját se mert a kedves bethesda úgy döntött hogy itt keleten ne legyen csak dobozos gém. -
Although #4451 Mindegy azért szép az FNV és is. Nekem megfelel. -
Although #4450 Oh my GOd :D -
Although #4449 Ja erre nem is gondoltam a VATS nincs benne. Mondjuk a skyrim fatality rendszer se rossz. Viszont az VATS be van épülve az FNV szint rendszerébe. Tehát ez így nem működőképes :( -
Hotomi #4448 Ja és még nem lenne ironsights, pipboy, a hackelés nem működne, de viszont lehetne egy jövőben játszódó tes, a birodalmiak enklávé páncélban vonulnának, a Dunmerek dual wieldben nyomnák 10mm-es pisztolyokkal, az orkok gatling gépágyúval osztanák az áldást, a nordok meg orbitális lézerplatformokkal tennének rendet a házuk táján -
Hotomi #4447 Erre van mód, valójában a creation kit nem más mint módosított GECK+TESCS. Ami nincs benne azok a statok, a vats nem működő képes, és nem tudom, hogy a F3 lényeinek csontváza kompaktibilis-e a Skyrimével. -
Although #4446 Annyit láttam nagyon régi grafikája van, de a story biztos jó...Találsz képeket a neten a részekről.Én is tervezem a vételt valamikor a jövőben. :)A régi részek biztos nem lesznek annyira sokkolóak mint a Fallout 3 meg az FNV :D -
Although #4445 Én se, de lehet már nem is tudnánk élvezni annyira:) viszont lehet kapni csomagban a szeretett 576 boltokban.meg láttam azt hiszem régebben a saturnba is...:)
Nekem most csak Conan van meg jön a Crusader Kings II. :)) -
ratgab #4444 Mármint bennem? Még szép! Szeretem a Falloutot. 3. rész is tetszett (itt figyel a Goty edition az asztalon), New Vegas is tetszik (de erről már beszéltünk korábban úgy emlékszem, javasoltad is a stabilizáló kis programocska alkalmazását, ami igen megdobja az élményt, mivel használ!).
Most olyan piszok gondolataim is támadtak, hogy a korábbi részeket is ki kéne próbálni, amivel én még szégyen szemre nem játszottam (Fallout 1-2, Tactics) -
Although #4443 Jó lenne valahogy lenyúlni a Skyrim új kitjét az FNV-hez és felújítani a grafikát. :) -
Although #4442 opch mellément... -
Although #4441 Nahát úgy látom egy lelkes rajongót tisztelhetek Önben :) -
ratgab #4440 Az a lényeg, hogy végre elérhető az összes. Egyébként biztos vagyok benne, hogy nem lett volna pofájuk kiadni az Ultimate edition-t és kihagyni a már alapjátékkal rendelkező játékosokat az összes DLC megvételének lehetőségétől.
Én még tervezem a Lonesome road-ot (10 euró, azért sok érte szerintem) és a Gun Runners arsenal megvételét (majd hozzácsapom a Lonesomehoz, ha az akciós lesz) és akkor lesz kész az egyéni FNV ultimate edition-öm (3 korábbi DLC-t már begyűjtöttem novemberben!)...:-) -
Although #4439 Na köszi a jó hírt. :) Bár nehéz benyelni a steamtől hogy ennyire mellékesek vagyunk nekik. -
ratgab #4438 Végre elérhető a Gun Runners DLC is Steamen és mindössze 4 euró!
Immáron az összes DLC megvehető itthon is a játékhoz!!! -
#4437 Nézd meg a Wikin a küldetés neve alapján. -
viktor25 #4436 Csövi!
elakadtam a sodobe bunker küldetésnél ahol 3 embert kell hogy kimenekítsek, de az egyik lényt akit kunyának hívnak nem tudtam lerendezni, mert azt írja hogy maradjon itt egy bizonyos helyszínen, én meg a toronyban kaopcsoljak ki valamit, de az istenért sem csinál semmit.
Ebben kérem a segítségeteket, hogy mi a megoldás. Míg be nem fejezem a küldetéseket addíg nem enged ki.