...
-
Köszi. Sikerült.
Lenne még néhány kérdésem:
- A navmesh járófelületként is szolgál? Ezt úgy értem ha leteszek valahova egy járdát aminek a felülete kb fél méterrel magasabban van mint a talaj, akkor a navmesh is úgymond följebb kell vinni? Teszteltem a modom egy olyan helyen ahol már majdnem minden megvolt + fiendek is lelettek rakva a környékre. Csak a navmesh nem volt még modosítva. A gond csak az volt hogy kb 10 méterrel előttem az egyik fiend szó szerint a ház falából lépett elő. Meg egy távolabbit elnyelte a járda és kb térdig benne mászkált.
- Ha már fiendek, a dialógusuk egy mondatból áll szinte:
"You Like the Sight of your own blood!?"
Mindig csak ezt mondják. Fallout 3-ban a raidereknek több sornyi különböző dialógusaik voltak. Nem lehet geckben valahogy módosítani a dialógusukat. Kizártnak tartom hogy egy-két mondat lett fölvéve a fiendeknek. Sztem ugyan olyan sok van mint a raidereknek, csak szar a random generátor. NcR katonák is csak két mondatot ismételgetnek. Vagy szimplán nem használja a többi dialógust a játék.
- A LOD-ot hogy lehet beállítani? Kicsit fura lenne hogy városrészek jelennének meg a semmiből.
- Letettem pár Idle markert a fiendek köré. Pl hogy ácsorogjanak a tüzes hordó körül stb. De nem használják őket. Valahogy hozzá kell rendelni vagy csak szimplán ritkán használják ezeket a markereket?
- Az audio markernél a zene hangerőt nem lehet valahogy állítani?
Egyenlőre csak ennyi :D Remélem valaki tud majd válaszolni.