...
  • Ryder62
    1, Hú, számtalan helyen módosítottam a talajt is. De megpróbálom a lehető legjobban megcsinálni a navmesht.

2, Közben megtaláltam a Fiendek dialógusát. A közkedvelt mondatuk mellett ezer másik van. Elvileg ha karakterünk gránátot hajítana a fiendek közé nekik reagálni kéne "take cover" , "incoming" , "watch out, grenade" felkiáltásokkal (akárcsak mint a F3-ban) de nem teszik. Szerintem a random generátor bugzik vagy én nem is tudom.

3, Ha a lod ilyen macerás lehet neki sem állok. Teszteltem a modom kicsit hosszabb távon ha a játékos direkt a távolba nézz és azt figyeli hogy mi hogyan rajzolódik ki akkor vehető észre leginkább a semmiből feltünő házak. Viszont a nagy magasfeszültségű távvezeték oszlopok közel rajzolódnak ki. És mivel magas, nagy objektumok kicsit sem feltűnő mikor a játékos orra előtt megjelenik egy b*szomböszme nagy oszlop XD

4, futólag ránéztem de kettő küzül tudok választani. De hogy kell hozzáadni? Mert nincs olyan hogy Add vagy valami hasonló.

5, Ezt már sztem próbáltam, de még ma majd megnézem.

Az ilyen extra dolgokat akkor a végére hagyom, bár a fiendeket jó lenne beállítani hogy aludjanak, egyenek, üljenek le, beszéljenek stb. Fel alá mászkálnak és az olyan élettelen.