6837
...
-
Although #4435 Különösen az a rész durva..You ..you really want to know about..me? :) -
Although #4434 Csodálkozom hogy senki nem jelölte 2011 legjobb karakterei közé Muggy-t.
Muggy
Mondjuk ez egy elég beteg kieg volt szerintem. :) -
#4433 Ultimate-ben benne lesz. De ha jól emlékszem az ugyancsak nem érhető el jelenleg nálunk, és én így támogassam őket mi?! -
ratgab #4432 Na az még nincs steamen, legalábbis én még nem láttam. -
#4431 Ryder62
Bár eddig csak két modom van de remélhetőleg februárban elkészül az egyikhez az update (abból van a kép) és még dolgozom egy lonesome road modon. Az elég időigényes nem tudom mikor készülök el vele. -
#4430 Adnál egy acc nevet a nexuson, hogy megtaláljalak és megtudjam nézni a modjaidat ne kelljen mindet egyesével kikeresgélni? -
#4429 Primm :)
-
#4428 Na végre már. Akkor el is kezdek félre rakni rá :) Csak nem tudom hogy a Gun Runners Arsenal az hol van? -
#4427 Időben, végül is nemsokára jön az ultimate... -
gosumofo #4426 Most már minden DLC elérhető magyarországon is a steamen. -
#4425 Gondolom steamen nem lesz :( Főleg nálunk
Lemezest meg nem szívesen vennék -
#4424 Fallout: New Vegas Ultimate Edition Trailer :) -
#4423 Na az nem rossz ötlet. Csak 2-3 Ncr ember védte. -
#4422 Elkezdtem az expansion modomat ápdételni. Most már sokkal nagyobb változások, eltérések lesznek. Kezdve Primm-el amihez hozzáadok új utcákat, házakkal, lesz rendőr kapitánysága, az út szélén fákkal, járdákkal. Ezen felül próbálok a részletességre is ügyelni, az út repedéseiből kisebb bokrok nőnnek majd ki, a járdákon mindenhol szemét fog heverni. Igazi kis városi hangulatot szeretnék neki adni amit ugyan szinte sértetlen, de mégis lepusztult kis szellemváros amit szinte csak az ncr katonák ellenőriznek.
-
Imre84 #4421 Köszönöm a segítséget! -
#4420 Sok VRAM kell hozzá az biztos, lévén textúra mod, ezen felül a gépigénnyel szerintem csak a levegőbe lövöldözött a készítő, gondolom nem próbálta ki a különböző gépeken... -
#4419 nah erre ránézek én is, érdekelne hogy mennyire eszi meg az aláírásomban lévő gépet :D -
#4418 Én kipróbáltam ezt az NMC Texture Packot és tényleg nagyon szép lett töle a játék habár az igaz hogy irdatlanul nagy lesz töle a gépigénye !
És én még csak a Small NMC Texture Pack-ot szedtem le ! -
#4417 Valaki próbálta már a NMCs Texture Pack For New Vegas grafikai modot? Nézegettem a képeket és valami elképesztő gyönyörűek. Főleg hogy először a default textúrát mutatja és aztán az újat. Hatalmas difi van közöttük. Viszont a gépigény nagyon combos, erős vas kell alá. Van small, medium és large csomag. A mediumhoz is már i5-t meg i7-et ír. A large avagy a legnagyobb, legrészletesebb textúrákhoz már i7 a minimum. Szóval ez tényleg ennyire fölzabálja a gépet? Aki próbálta leírhatná milyen csomagot töltött le és milyen gépe van -
#4416 A Hardcore mod mellett szeretnéd még nehezebbé?
Ha igen írd be a keresőbe a Nexuxon, hogy hardcore.
-
Imre84 #4415 Sziasztok! Tudna nekem ajánlani valaki olyan modokat, ami nehezebbé illetve realisztikusabbá teszi a new vegast? Gondolok itt pl. keesebb lőszerre. -
#4414 Én is lesz4rom az MMO-t, mindaddig amíg nem megy a mellette készülő single cím rovására... -
ratgab #4413 Egyetértek! Miért kell mindent MMO-sítani? -
#4412 Ha viszont emiatt nem jön új Fallout kurva dühös leszek. Kotorral is eljátszották hogy a 3. rész már full mmo. Jöjjön egy rendes single Fallout és mellékszálként egy mmo mit bánom. Lehet maradi vagyok de az ilyen multi/mmo játékok nem hoznak lázba sőt már irritálnak lassan. Egy rendes single 100+ órás játék viszont maradandó, remek élményt nyújt és az biztos hogy jobban elvagyok vele mint egy hiperszupermegagigaextrém hedcsátokat osztogató vérpistikével. -
#4411 őszintén, nem tudom, h örüljek vagy sírjak-e... -
#4410 Hat, regota lehetett mar tudni, hogy a Bethesda vinni akar mindent a Falloutbol. MMO-t akarnak csinalni, de egyelore felnek kockara tenni ezzel a sajat The Elder Scrolls franchiset, ezert jott kapora a kiserleti nyul szerepere a Fallout. Ha mar sikeresnek mondhatoan debutaltak a FO3/FNV-vel, inkabb arra azon probaljak ki, hogy is megy az mmo biznisz.
Nem rossz hir ez, a Beth eleg komolyan veszi a dolgokat, es a testverek (csaladban) kozott ott van a korabbi ID is. -
morzsi555 #4409 Nem nagy tragédia, úgy sem lett volna kész soha, interplay csak a pereskedés miatt tett úgy, mintha nagyon meg akarná csinálni. -
#4408 Napindító - A Bethesdánál vannak a Fallout MMO jogai
Megtörtént az, amire kevesen számítottak, a Bethesda zsebre tette a Fallout MMO jogait. -
#4407 Oh ilyeneket nagyon nem vettem még észre. Jó persze geckben láttam pár hibát de nem annyira feltűnőek. Inkább a lerakásukkal volt probléma mert néha belátni pl az út alá, vagy a vezeték oszlop az út közepén van és hasonlók. Pl amit csinálok expansion modot abban kijavítom ezeket a hibákat. Persze amit észre veszek. Inkább az Obsidianra haragszom mert tényleg csak úgy odahánytak mindent, nincs logika benne, nem ügyeltek a részletekre. Pl számomra rohadtul zavaró hogy az utak annyira üresek hogy se autók, se szalag korlátok, se táblák stb. 2010-ben azért ilyen pályadizájnt lol. Ezeket mind kijavítom csak a vicc az egészben hogy őket elvileg ezért fizették. -
Hotomi #4406 Ha jobban megnézel pár modellt, láthatsz bennük nyílásokat, szakadásokat pl a 188-on a két beton híd modellje, szakadás az úttesten, a korlátok oldalainak nincs collosion-ja, átesnek rajta a tárgyak, az ncr-os guard towereknek (amikor az npc a korlát mögött bújik fedezékbe, te tisztán látod a lövedékek mégsem találják el) stb. -
#4405 Hogy érted hogy hibásan raktak össze? -
Hotomi #4404 Blendert használok az egy ingyenes modellező program. Kell még hozzá nif script plugin amivel lehet importálni/exportálni nif fájlokat, és végül a nifsckope amivel finomíthatod a nif fájlokat.
Tavaly nyár óta kezdtem ezzel szórakozni, fogom a F3-as és NV-s modelleket és átalakítgatom a saját ízlésemre. Sok modellt hibásan raktak össze, most azokat javítgatom, ha csak erre használod akkor nem nehéz, ha saját modellt és texturát akarsz az már nehezebb. -
#4403 Mennyire nehéz modellezni? Milyen progival csinálod ezeket? Gondoltam rá hogy kéne egy két új modellt gyártani de nem tudom hogy bele vágjak-e.
Pl a képemen lévő old busz az nathan háza a fallout 3-ból. Ott is csak egyszer van felhasználva ez a modell ráadásul a bal oldalán kilóg egy másik busz hátulja. Ezt például jó lenne megcsinálni, esetleg még tengelyeket rátenni és kész is lenne.
Meg személy vonatot is kellene gyártani hogy legyen valami hasonló a boulder city vasútállomáson.
Egyébként ha jól tudom a nexuson a fallout 3-ból kivett és módosított elemeket már meglehet osztani. -
Hotomi #4402 Amúgy a buszhoz csináltam egy fasza belsőteret. Fogtam a félbetört busz belsőt, levágtam a külső részét, csináltam neki egy hátsó részt, és még a törött szélvédőket is kicseréltem, már csak collisiot kell neki csinálni -
Hotomi #4401 Csak figyelj majd arra, hogy mennyi LOD-os épületet, dolgot teszel majd a térképeidre. Saját tapasztalatomból tudom: próbáltam egy kicsit kibővíteni a New Vegas térképét kevés sikerrel, úgy látszik a GECK-et nem nagy világok készítésére tervezték. Vigyázz arra is, hogy az eredeti világokban ne törölj ki semmit mert az hibákat okoz, inkább disable-d őket, vagy ha profi scripter vagy írj egy MarkForDelete-t a számodra feleslegesnek tartott dolgokra az végleg kitörli a memóriából így nem okoz majd fps zuhanást a játékban. -
#4400 Nexusra rakom majd fel ja és a modomban lesznek Fallout 3 modellek. Csak két verziót készítek: A normál, illetve egy olyat amiben benne lesznek a Fallout 3 modellek. Ahhoz szükséges lesz az F3, így aki azt szedi le, a mod managerben kell majd bogarásznia, kivenni a szükséges fájlokat az F3-ból. Bár a sima verzióhoz is kell mod manager, de szépen lépésről lépésre leírom majd. Például hogy "select Fallout 3" és társai.
Az előző, expansion modom is ilyen volt, de hiába írtam le tényleg mindent hogy hogy kell csinálni, mégis volt olyan aki nem értette OMG
Pedig ott csak egy menses fájlt kellett kioperálni a bsa browser-el.
Itt lesz vagy 10 fájl bele sem merek gondolni hogy mi lesz itt
Illetve egy ottani rendszeres kommentelő adta az ötletet hogy a most kitalált dolgokat rakjam majd bele az expansion modomba. Szóval azt is tervezem hogy kicsit frissítem. New Vegas útjai többé már nem lesznek üresek :) Basszus, ha már a játék pályája egy nagy 0, próbálom kicsit feldobni.
-
Hotomi #4399 A youtube nem tartalmaz teljes tutorialt mint a wiki, a videókban nem említik főútvonalak, ugrópontok készítését vagy navmeshek ki/be kapcsolását.
A mododat a Nexsusra teszed majd fel? Mert ott komoly szabályok vannak pl nem rakhatsz fel olyan modot ami Fallout 3 modelleket használ különben bannolnak. -
#4398 De, ez a Lonesome Road modom. Adok hozzá új pályákat is :)
Nexusra mindig dobálok fel képeket. A nagy része már megvan csak mindig kitalálok valami újat :D
Már a Nexuson is azt kérdezgetik mikor lesz kész meg hol tartok, meg hogy írjak megjelenési dátumot de csak azt tudom mondani mint a nagy cégeknél: When it's done XD
Próbálok minél kreatívabb lenni. Egy map már majdnem kész, most a folytatásán dolgozok.
Egyedül a navmeshel meg a portalokkal leszek gondban de azok még messze vannak.
# Hotomi: Kösz, majd átnézem. Bár sztem YT-on van fent videó. Onnan néztem egy rakás dolgot.
A Pitt hangokat megtaláltam az New Vegas fájlai között. Azokat szeretném betenni a tunnel pályámhoz de ez egyáltalán megvalósítható?
Mert ha jól vettem ki vannak külön zene markerek (ezt vágom) és be lehet állítani a háttér zajokat is. A Worlds -> Regions menüben vannak az audió régiók. Gondolom ebben van beprogramozva hogy melyik zenét, hangot használja egy adott "kocka". De nem találtam olyat amit a Pitt használ, és nem is tudok újat létrehozni. Ezért kérdem hogy egyáltalán megvalósítható hogy a Pitt háttérzajait játssza le a pályámon?
# sevendoor: Lehet hogy elcsatangolt egy társad, vagy valahol otthagytad de ugye a játék úgy veszi hogy veled van. El kell küldeni véglegesen ilyenkor ki is írja hogy itt és itt megtalálható lesz a társad. Bármikor felveheted újra. -
#4397 szasztok. Feltettem a DLC-ket, megjött az üzenet megvan az uttorlasz, a műhold és ha odamegyek olyasmit ir ki, hogy nem tudok másokat vinni magammal. De nem vittem. Vagy elkell küldenem a társakat? Steames verzió. -
#4396 Ha megnéztem a külső területet. Itt is hasonló modon jártak el mint a New Vegas a 3-hoz képest. Elég nagy üres terület van a játék téren túl, ami itt ugye a többi tartomány.
De van egy kis csavar a dologban, mégpedig az hogy csak messziről szép ez a dolog, valójában csak lod az egész nincs tartalom alatta vagyis itt talaj.