Fallout: New Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

broman191

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Utána néztem, mégsem fog összeakadni, mert pl. a Plasma Defender mellé beraknak egy GRA Plasma Defender-t, ami tök ugyanaz, csak a GRA Plasma Defendert lehet majd modolni, a sima Plasma Defendert meg nem... Elég béna egy mod, a legtöbb fegyver nem is lesz új, csak más lesz a neve és lehet modolni, ennyi. Ami meg új, annak a nagy részét megcsinálták a modderek. A legtöbb "új" fegyver mod meg benne van a WMX-ben már ezer éve.

broman191
Mivel a már meglévõ fegyverekhez is jönnek újabb megvásárolható modifikációk, így esélyesen összeakadhat a gyári fegyver mod a közösségi moddal.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

WMX moddal vajon össze fog-e akadni?

broman191

köszi!
Igen az alagsoros kell, de ha nem találod akkor itt van fent a banerban a wiki link, ott beírod a quest nevet és meg fogod találni.

hi,elakadtam a dead moneyban amikor dog-nak kell lejátszani valami audio filej ott nem tudok továbbjutni bármelyiket berakom neki semmit nem csinál,nem tudom h melyiket kéne mert régen játszottam vele azóta újra raktam a win-t és elfelejtettem h melyiket kéne játszani a pit-boy-on tehát pls help. Mit kéne csinálnom és neki mit kéne csinálnia volt egy szalag amit felvettem az alagsorbva asszem a rendõrkapitányságon van bezárva az a mutáns de elfelejtettem h melyik az az audio logg amit felvettem ! Elõre is köszi
Az miért van hogy hiába veszem meg a kártyákat az árusoknál mégis csak az alap Karaván szettel tudok játszani? (nem bukkannak fel a megvett kártyák csak a Tops-osok amiket Ringótól kaptam)

PiszkosFred
Van egy mod - egy idoben hasznaltam, de neve nem ugrik be igy -, ami megbuheralja (realisabba teszi) a fenyforrasokat a jatekban (varosi es utszeli lampak, neonreklamok, stb), valamint egyuttal az esti es a belteri nem bevilagitott termek fenyviszonyait is helyrerakja. Azt erdemes kiprobalni.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

broman191
FNV Enhanced Shaders

Ahogy elnézem az egyik legjobb elérhetõ grafikai mod, nem próbáltam ki még, de a mellékelt képek alapján ütõs. 😊

Igen, nagyon jó mod. A mod nem tetszõ részeit egyszerûen ki lehet kapcsolni a menüben. Jó dolgok vannak benne, pl ha utálod a vats-ot, akkor használhatod helyette a bullet time-ot, ami szintén ap-t fogyaszt. A google/sisak nézet is nagyon jó. Sprint is van benne, stb.

Melyek a legjobb grafikai modok? Eddig a Detailed Normals-t és a Western Sky-t használtam, de már meguntam, a western sky meg úgy néz ki soha nem lesz befejezve.

JethroHUN
hali, ez a mod ismerõ vkinek? Jól hangzanak a tweakek, csak nem tudom feltegyem-e. Ha vki már próbálta írjon már róla ezt-azt, tegnap raktam újra a teljes NV-t 😊

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ryder62
Egy kis ízelítõ a modomból:

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Ryder62
Hát azt el kell ismerni hogy az RPG felületet jól kidolgozták.

Van igazad, lehet a dlc-k nem lettek jók annyira mint vártad de maga a játék sokkal jobb rpg lett mint a lineáris egyoldalon végignyomható Fallout 3. Én is szeretem, de a Bethesda a Morrowind óta nem csinált olyan szintû rpg-t mint az FNV. Mert igaz felhasználták a Fallout 3 viszont csináltak belõle egy izig vérig élõ jó rpg-t. Ebben az Obsidian tényleg jó.

azért gondolom mindenki egyet ért abban hogy mindegyik dlc-nek megvolt a maga egyedi hangulata, e téren nekem a dead money jött be a legjobban.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

broman191
A LR linearitásának netovábbja - utólag észrevételezve - hogyha a területén az elejétõl a végéig újra végigmegyünk, sok helyen csak ott vannak a hullák, és nincs semmi új spawn. A játék utolsó felében volt csak újra ellenség spawn, máshol semmi. <#wilting>

koschwarz
az még hagyján, hogy nem tudnak pályát összerakni, de egy szájukba tett motorral is annyi bugot varázsolnak a játékba, hogy az már mûvészet 😄

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Ryder62
A baj ott van hogy itt mindenkinek ugyan annyi idõ végigjátszani az LR-t. Az OWB-t nem. Ott mindenki úgy játszotta ahogy akarta. Valaki végigszaladt a történeti szálon és 6 óra alatt végzett vele. Valaki (mit pl én) meg mindent felkutatva, bejárva, minden küldit teljesítve végezte ki az OWB-t. Nekem pl 20 óra volt. Szóval arra akarok kilyukadni hogy az OWB mindenkinek jó. Mert az esély megvolt hogy felfedezni Big MT-t. Csak rajtad áll. De az LR csak azoknak kedvez aki egy szó szerint pár órás dlc-re vágyik. Aki kutakodni, bejárni akar annak nem mert pislog kettõt és már végez is. Pl a pitt , személyes kedvencem ami nálam csillagos 5-s, is lineáris. Még a környezet, idõjárás is hasonló. Hogy miért nem tetszik mégis az LR? Hát azért mert mintha egy sima fps-el játszanék. Nincsenek mellékküldetések, párbeszédek, a környezetedben mindenki ellenség stb. Egy csõben mész és mindenki lõ rád ennyi. Egyszerûen fantáziálatlan.

SPOILER

A Divide, maga szakadék is szar. A térképet megnézve gondoltam ó dejó majd itt kell keresztül menni. NEM! A két szélét járhatjuk be és közepe ami a nagyobbik rész, ki van vágva. Azt szépen ki kell kerülni.

És igaz, a Bethesda-t 10X jobbnak tartom mint az Obsidiant. Egyszerûen nem tudnak MEGLÉVÕ elemekbõl, textúrákból, objektumokból egy rendes normális pályát összerakni. Az alapjátékkal is így volt. Nekem kellett kiegészíteni. Úgy csináltam meg ahogy szerintem alapból ki kellett volna néznie.

Szóval reménykedem hogy a következõ Falloutot ismét a Bethesda fogja készíteni. Valszeg hogy a Skyrim motorját fogja használni. Ha viszont átpasszolják az Obsidiannak a motort hogy nesztek csináljatok falloutot elõre bukásra számítok az 100. Mert hogy nem használná ki a motor nyújtotta adottságokat az biztos. Mert mint írtam, ha meglévõ objektumokkal nem tud mit kezdeni az Obsidian nem tud egy normálisan kinézõ pályát alkotni (mert mint tudjuk a new vegas 95%-ban F3-as modellekkel dolgozik) akkor mit várjunk ha nekik kéne nulláról mindent megcsinálni.

broman191
Nagyon is minõsíthetõ, van x idejük a fejlesztõknek egy kiegészítõ elkészítésére, aztán vagy úgy döntenek hogy csinálnak egy lineárisabb, kevesebb lehetõséggel bíró de kidolgozottabb, kiforrottabb terméket (LR), vagy inkább egy sandbox felé kacsintgató, méretesebb, hosszabb, több, de ismétlõdõbb, unalmasabb terméket - mivel akkor kidolgozni megfelelõ minõségben a "sokat" már nincs idõ (de akarat és kedv sem feltétlen, mert ócsóé' adjuk úgyis - OW😎. A kiegészítõk sajnos ilyen "félszemû" megoldások lettek a NV esetében. Érdekes ellenben, hogy a Fallout 3 kiegészítõi is hasonló idõközönként jelentek meg, de bármelyikre gondolok, tudott kidolgozott és tartalmas is lenni egyben. Lehet ennyit jelent hogy az Obsidian vagy a Bethesda készíti az adott kiegészítõt...az Obsidian kevesebbet tudott kihozni hasonló lehetõségekbõl, ugyanannyi idõközönként mint a Bethesda annó.

"máshol ennyi egy teljes single player"

elég baj az hogy idáig süllyedt a játék ipar.

"egy dlc-re szerintem nem rossz."

OWB képest ez hogy is mondjam.... minõsíthetetlen kategóriában van.

koschwarz
6 óra...nem tudom, máshol ennyi egy teljes single player, egy dlc-re szerintem nem rossz...a többit meglátjuk 😄

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

broman191
A Steam nálam is még a régiós szerencsétlenségnél tart, próbálkozz "más forrással"... 😊

viziloitato
A steamen miért nem látom a LR dlc-t? Azt írjátok, hogy már a végére értetek, én meg még csak megvenni sem tudom.
broman191
Egy kis LR lol, azoknak akik már végigjátszották. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Majmok bolygója 😄

Ryder62
Már el is kezdtem modosítani az LR-t 😄

Ryder62
Na végigvittem a Lonesome Road-ot.

Hát mit mondjak, nem volt nagy durranás 😞

A trailer nagyon ütõsre sikeredet de sajna a DLC nem.

Inkább összefoglalom pro és kontra alapján:

Pozitívum:

- A szakadék kidolgozása hihetetlen, a félig eldõlt házakban mászkálni klassz fõleg mikor a fal a padló.
- Ütõs fegyverek minden mennyiségben. Leginkább a nagyobb csúzliké a fõszerep.
- ED-E
- Néhol szép kilátás a tájra.
- Néhány helyen égészen szép kidolgozás.

Sajna ennyi a pozitívum. És most a negatívum:

- Extrem rövid. Nekem 6 órámba telt végigjátszani. Jah és egyhuzamban. Az OWB után igen sovány.
- Lineáris játékmenet.
- A térkép (ami a pipboyban van) megint hazudik. Jó hogy ha a terület 20 %-át bejárjuk.
- A város csak egy díszelem.
- Kevés új ellenfél. 2-3 fajta van és kész.
- A játékban teleportokon megyünk keresztül. Bemegyünk a térkép jobb szélén lévõ helyszínre amin belül jó hogy ha 100 métert megyünk és mikor kimegyünk egy másik kijáraton, 5 km-el arrébb találjuk magunkat, a térkép bal szélén. WTF?
- Néhol elnagyolt pályák. (ergó felületesen van kidolgozva)

Sajnos a Lonesome Road elég soványka lett. Ez a DLC bizony nem éri meg a 10 €-t. Ezt egy erõs közepesre pontoznám. Szerencsére már van egy ötlet a fejemben hogy hogy lehetne legalább a látványvilágot feljebb turbozni.

xblades
Ha valaki segítene egy weboldal átültetésében Joomla rendszerbe, tehát ért ezen programhoz és grafikusi segítséget tud a weblap szerkesztéséhez nyújtani.

Az jelentkezzen nálam itt a fórumon vagy a weblap jelenlegi tulajdonosánál (ha olyan az illetõ át is adná az oldal szerkesztését) [email protected].

Tehát lehet több személy is, külön grafikus is.
Az oldalt nem kell egyedül vinni mert én is besegíthetek( tartalommal én töltöttem fel eddig) és ha többen jelentkeznek akkor több admin is lehet.

A weboldal: http://www.fallout.hu jelenleg PHP-Fusion alapú ezt szeretné a tulaj Joomla alapra áthelyezni.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

broman191
Úgy lesz, sorry, igyekszem nem megfeledkezni róla, korgó gyomorral elcsábított az ebédem, így postoltam ahogy volt, nem külalakoztam!<#smile>

@Ryder: Várjuk! 😛

Ryder62
Nem baj ha nem tökéletes. Majd jönnek a modok <#vigyor>

Kösz a tesztet <#eljen>, de ha legközelebb írsz hasonlót légyszíves egy kicsit jobban tagold (pár bekezdés nem ártott volna), mert konkrétan kifojt a szemem....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

broman191
Lonesome Road végigtolva. 😊 Összességében egészen látványosra, élménydúsra sikeredett, tisztességesen összreakták, bár nem feltétlen az eddigi - relatíve - legjobb, leghosszabb, legtartalmasabb NV kiegészítõ. Végig lineáris, "csõben mész" érzésû, de nem kellemetlen mértékben, a környezet kidolgozása az egész idõ alatt kárpótol, feledteti. Az elõbbibõl kifolyólag sajnos az elmászkálási lehetõség minimális, így mellékküldetések sincsenek. A +5 level cap nagyszerûen lett belõve, pontosan a játék végére értem el, mindent felfedezgetve. A "the divide" világa, helyszínei, ellenségei, háttérsztorival kellõen megtámogatottak, van bennük fantázia, hihetõek. Az ezt megelõzõ 3 nagyobb kiegészítõ ehhez képest számomra balanszolatlanabbnak hatott, a Lonesome Road-nál a mérleg nyelve kedvezõen áll a minõség-mennyiség mutató tekintetében, a fejlesztõk ezúttal nyilvánvalóan nem estek bele a sokat akar a szarka hibájába, mint a Honest Hearts esetében, ahol a bejárható hatalmas terület adott volt, de lehetõségeiben nem tudott felnõni hozzá, unalmassá, vontatottá vált hamar. Ez az utolsó kiegészítõ érezhetõen a nem adunk sokat, de azt a lehetõ legjobban kidolgozva elve köré épült, ez járja át végig a játékot - jót tett neki, ezért az "egynek jó" kategóriát bõven megüti. Persze megvannak a maga hibái. Ulysses-re a sztori elõrehaladtával idõnként rájön a beszélhetnék és akkor "nem lehet lelõni", fárasztóan hosszan beszél, kevés tartalommal, nehezen megrágható megfogalmazással, fájóan megszakítva a folyamatos játékmenetet. Igaz ez nem újkeletû gond, az Old World Blues-ban is voltak elnyújtott párbeszédek, de ott legalább a frappáns, mosolyogtató jól kitalált nyelvezet kárpótolt - amely itt hatalmas jóindulattal sincs jelen, Ulysses csak szónokol, hatalmas prófétának képzelve magát, közben csak egy s3gghülye törzsszülött. Igazán zavaró tényezõ talán ezen felül nem is volt számomra, amit még megemlíthetek az az idõjárás - mivel az gyakorlatilag nem létezik. Többre számítottam az idõjárási effektek tekintetében, szerettem volna néha el-elbújni amikor jön egy-egy hatalmas vihar, természeti csapás, aztán továbbállni ha elcsendesedett - amolyan Stalker-es "zónakitörésre" gondolok, ahol vagy meghúzod magad, vagy meghalsz. Ezen a területen szerintem többet is kihozhattak volna a játékból, fõleg mert annyira hangsúlyozták a "the divide" szélsõséges környezeti hatásait. Sajnos a már alapjátékban is megszokott, helyenként magasabb sugárzási szinteken kívül itt sem ér bennünket más.
All-in-all a Lonesome Road megéri a vele tartalmasan eltölthetõ 8+ órát, kellemes csalódás így a nagyobb NV DLC-k idejének lejárta felé, minden Fallout fannak kötelezõ, amint lehetõsége adódik kipróbálni. 😊

Pár kép tõlem

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy használ-e valaki 1.4.0.525-ös verziójú, német nyelvû játékot?

broman191
"Update: Bethesda US has contacted us to clarify that Lonesome Road will indeed go live on Steam today at 10AM Pacific time. No delay after all! Whoops! Lonesome Road has suffered a last minute delay and will now be available later this evening." by gamers-base.com

Nagyszerû, úgy néz ki hogy csak szept 21 hajnalban 3/4 óra után lesz elérhetõ steam-en a PC-s verzió...

tutituti
épp most akartam belinkelni😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

broman191

broman191
"Fallout: New Vegas Lonesome Road DLC goes Live - Bethesda has published the latest wodge of Fallout: New Vegas DLC to Xbox Live. It's 800 MP, and a 451.39 MB file." by oxm.co.uk

Nem lett túl méretes a Lonesome Road. <#pardon1>

PiszkosFred
Kis azsiai szarmazasu bunkerbol szabadult baratainkat (aka boomers) sokan (szinte mindeni) utaljak, koszonhetoen az annak, hogy agyaggalamb loveszetet tartanak minden arra tevedo idegen eseteben. Elkepzelheto, hogy ez a gond. De lehet sima bug is, ha jol emlekszem en is joban voltam veluk miutan felhoztam a repulot a to fenekerol, majd ezutan az NCR/House sem nagyon ugatott, amikor vittem a hirt, hogy "megvannak" az agyuk.

Neha voltak random osszetuzeseim NCR rendeszekkel, de ezek altalaban ugy kezdodtek, hogy Veronica "visszalott" 😊

Sziasztok. Beszerveztem a Boomerst, hogy segítsenek, mikor az NCR oldalán kell harcba szállni, de amint visszatérek a nagykövethez és közlöm vele a jó hírt, kifele menet egy ncr-es mp (katonai rendész) nekem támad valami szar dumával, aztán meg az egész bázis és az utcán a robotok is...

Nem értem, mert a légióval állok harcban (hated), mindenhol szeretnek, emg elfogadott vagyok...

Hol ronthattam el?

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

*várós

Nos ez az elsõ város dlc az FNv-hez. 😄 Mondjuk a többi se volt rossz. De ez ütõs 😊

PiszkosFred
Mostanra elegge stabil lett a kezdeti kaoszhoz kepest, bar nagyban fugg meg mindig a rendszeredtol, nomeg a hasznalt modoktol. Csak az alapjatek es a hiv. dlck, megfelelo vassal es friss driverekkel szinte sosem fagy (max neha lassan tolt be nagyobb tereket zonavaltasnal, foleg ha korabban sokat garazdalkodott ott a jatekos)

Húúú, de hangulatos trailer! Nagyon jónak ígérkezik!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Megjelenéskor vettem meg, de kb. 12-13 óra után uninstall lett, mert folyton kifagyott, és osszeomlott a rendszer tõle.
Kérdésem, hogy mostanra már került fel annyi patch, hogy nincsenek ilyen gondok? Érdemes nekiesni újból?
Svenhassel
Na végre! Újra is kezdtem a játékot csak a dlc-k miatt 😊

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Shortstop
Letiltott hálózattal is volt fagyás. Amennyiben kihúzom a kábelt mennyivel lesz más? Véleményem szerint ugyanaz a kettõ vagy tévedek?
Holnap megpróbálom még aztán ha úgy sem megy akkor feladom. Természetesen a drivereket frissítettem.

<#eljen>

Ryder62
<#wow1> Legjobb DLC lesz úgy érzem. A környezet meg egy kis csöpnyi fallout 3-at áraszt 😊

tutituti
TRAILER

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict