Fallout: New Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Svenhassel
Elvileg készül is egy Fallout Online. De nem tudni, hogy mikorra várható... Minimum 2-3 év ha egyáltalán elkészül valaha.

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Pontosan 😊 Korábban írtam is, hogy FO3-ból vagy NV-bõl egy multival egy csapásra MMO lehetne. Még fizetnék is érte 😊
Svenhassel
Igen Co-op az még belefér. De ha rendesen Multit akarna csinálni valaki egy RPGbõl akkor az (mint írtam) MMORPG lehetne, vagy egy sima shooter amibõl kivettek minden RPG elemet. De az meg minek, amikor ott az ezer meg ezer rendes FPS.
Szóval ez az egész úgy értelmetlen, ahogy van 😄

Calver
azért SW:FU2-t ne keverjük ide, azt egy egészségesebb trónolás idõtartama alatt végigtoltja még egy Down-kóros is <#bohoc>
max csapattársak helyett 2 emberes co-op férne bele FNV-be, más gáz lenne.

Sven: Baldur's Gate/Icewind Dale részei mind rendelkeztek co-op multival. nem valami túl jóval (bár a "na akkor repül a meteor." "NEEEE!" szóváltások határozottan szórakoztatóak voltak), de volt. NWN 1-2-ben még inkább elõtérbe került a co-op, de ott pvp is volt.

ettõl függetlenül CRPG-k mindig is egyjátékos üzemmódra és remek történetre voltak kihegyezve - nem valami túl egyszerû egy jó sztorit elmondani úgy, ha a csapat fele csak zúzni akar elõre <#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

Svenhassel
Miva?! Multiplayer Fallout New Vegashoz? 😄 Az már MMORPG lenne...
Nem is nagyon emlékszek olyan RPG-re aminek lett volna Multija.

Nem értem az utolsó pár hozzászólást, mert a multiplayer sohasem zárta/zárja/fogja kizárni a single playert egy játéknál 😊 Teljesen külön álló dolog a kettõ. Egy alapvetõen single-re tervezett játéknál mindig a single rész készül el elõször, a multi pedig az "átirata" vagy "kiegészítése" 😊 NV-t is lazán át lehetne alakítani, pár dolgot ki kellene kapcsolni mint pl V.A.T.S. és kamerabelassítások, meg pár extrát hozzáadni, ennyi az egész...(És ez semmit sem változtatna a single részén....) Én magam a single játékokat 99%-ban az MI miatt unom meg. Lehet csak nekem van ilyen agyam, de egy mesterséges intelligenciának pillanatok alatt észre veszem a hibáit, és utána már nem tudom "nem kihasználni" ami azt jelenti, hogy legnehezebb fokon is végigtolok egy játékot max pár óra alatt. Pl.:Star Wars: Force Unleashed 2 reggelre letöltõdött, délután már unottan néztem az outro-t, úgy, hogy napközben volt még ezer elfoglaltságom 😄 Az MI-k még mindig túl fejletlenek (szerintem) Rengetek példát tudnék mondani...egy ember esetében viszont nincsenek elõre megírt akció-reakció ciklusok amik minden esetben ugyan azt a reakciót adják egy adott akcióra, csak lehetséges reakciókkal lehet számolni, azért egy ember ellen milliószor élvezetesebb játszani, mint bármilyen MI-ellen, és ezzel kár lenne vitázni 😊 Ezért nem értek egyet a single mániás emberkékkel (Isten bocsá')
Nagyon nagy igény van (lenne) jó single játékokra (legalábbis részemrõl biztos)

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

fallout 3 és a f:nw a kaszáknál jól teljesített tehát ez azt jelenti hogy igenis van igény single játékokra.

ami azt illeti aki mindenáron fallout játékkal akar multizni annak ajánlanám a fonline 2238

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

koschwarz
<#eljen>
nevetséges, hogy tényleg szinte mindenbe beleerõltetnék a multit, miközben egyébként vannak kifejezetten multira kihegyezett játékok, amiket élményben ezek a beleerõltetett multik meg sem közelítenek soha.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ryder62
A francnak kell mmo meg multi egy ilyen játékból. A kotort is elk*rták legalább a fallout széria maradjon már meg singlének. Ráadásul ma már minden játékba bele erõltetik úgyhogy multis játékból nincs hiány.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

koschwarz
ha ezeket a játékokat nézzük, amik ilyen nyitott világgal rendelkeznek, akkor MMO jöhet szóba, de annak egy teljesen külön játéknak kellene lennie, nem lehet megcsinálni egy ilyen értékû és tartalmú single-t és egy hasonló színvonalú MMO-t is egyben. co-op-ot tudnék esetleg elképzelni, de az is pont a nyitott világ miatt problémás (pl. ha a két játékos két irányba megy el...). ott van pl. a rage, a co-op-ja néhány csõpálya, egyébként meg (elvileg) az is nyitott világú játék (meg bele van erõltetve az autós versenyzés, de az nem számít).

szóval szerintem nem lett volna reális kitûzés egy ilyen tartalmú single mellé még valamilyen multiplayert is beleerõltetni. egy ebben a világban játszódó MMO-nak már lenne realitása, ha minden igaz, az elder scrolls-bõl készülget is egy.

Ebben nem értek egyet. Egy jól összerakott multival akár a végtelenségig lehet játszani. Egyébként nekem nem gond, csak szerintem a marketinges és designer brigádot lecserélhetnék, mert baromira nem értenek a dolgukhoz 😊 Itt van pl az általam nemrég felfedezett Battlestar Galactica online. Unity-t használ a játék, a fejlesztõk teljesen ki is használták a motor lehetõségeit, MMORPG-rõl van szó, mégis meguntam azt is, mivel maga a játékmenet dög unalom. Kezdve azzal, hogy egy deka emberi hang nincs a játékban, ami eleve élettelenné teszi az egészet, egészen addig, hogy a játékosok lehetõségei nagyon korlátoltak. Egy Fallout vagy GTA szerû open world típusú játékot szerintem vétek kiadni multi nélkül. Ráadásul egy ilyen típusú játék + Multiplayer jóformán már egy MMO-val egyelnõ, ha a játék képes akár több száz user-t egyszerre kezelni a játéktérben...(a helyesírásért pedig bocsi 😊)
koschwarz
kezdjük ott, hogy a bethesda eddig egy ilyen stílusú játékához sem készített multit (ismétlem: multit, nem multY-t, mert ezt a rövidítést semmi nem indokolja, de mindegy). másrészt, így is játszottál egy játékkal tippelek, 100 órát? akkor meg mi a gondod? egy multiplayert is meg lehet unni ennyi idõ alatt.

xblades
Hát nem tudom, mindig Hotomi-ra utalok ilyenkor mert mert õ jobban otthon van e téren.

De ezt megpróbálhatod néhány dolgot javít:

Nyisd meg a GECKCustom.ini-t és ott keresd meg a bUseMultibounds=1 bejegyzést (az elején van), írd át 0-ra, utána már mûködni fog mind a havok slim, a fények, és ismét láthatóvá válnak a cellákban eltûnõ objektumok.

Ha van Lod hiba : bForceFullLOD=1 from 0 in fallout.ini

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

caprine
Kiderült, hogy valami miatt ez a 2 DLC nálam nem müködött. A launcher-ben benne voltak, be is voltak pipálva, de a menüben a download contetnt-nél már nem jelentek meg. Újraraktam a DLC-ket + a patch-eket és most jó. THx

AsRock B450 K4|AMD RyZen 9 3900x| Zalman 1000W| Corsair DDR4 2x16GB|Samu M.2 1TB + Patriot 1TB SSD|MSI 2070S|NZXT big tower|Samsung 32"+ACER 24"+HP 24"|WhiteShard, Spirit of Gamer....

Ryder62
A geckben miért ilyen szar a fizika? Az F3 geckben a tárgyakat csak kihúztam a játéktérre és benyomtam a havok sim-et és potyogtak is lefele. A new vegas geckben meg szenvedek vele mert néha megcsinálja néha meg nem. Ráadásul nem leesik hanem le teleportálódik. Idegesít mert nincs kedvem minden egyes konzerv dobozt, üveget egyesével beállítgatni. Ötlet? Vagy ez ilyen és nem lehet elérni hogy olyan legyen mint az f3 geck-jében???

caprine
Köszi, megkukkantom. <#eljen><#worship>

AsRock B450 K4|AMD RyZen 9 3900x| Zalman 1000W| Corsair DDR4 2x16GB|Samu M.2 1TB + Patriot 1TB SSD|MSI 2070S|NZXT big tower|Samsung 32"+ACER 24"+HP 24"|WhiteShard, Spirit of Gamer....

Ryder62
Old World Blues: Niptontól délre van egy autós mozi, és ott egy lezuhant mûhold.

Lonesome Road: Primmtõl nyugatra, van egy földes út ami a Canyon Wreckage-hoz vezet. Ott kell átmenni a buszroncs ajtaján.

caprine
Sziasztok!

Az Old World Blues és a Lonesome Road DLC hol indul, hova kell menni hozzá????

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Na igen, de amikor már szinte az összes kereskedõnek kiürítettem a kasszáját, és még mindig 400-as a weight-em, mert tele vagyok fölös dolgokkal az már kissé dühítõ 😄 Gun Runners-nek is ilyen 8000-es cap szokott lenni, az kissé picsafüst 😄 Egyébként megint kezdem megunni a játékot...megvan megint mindenem, egy rakás unique cucc, Hardcore-on very hard difficultyval szinte semmi sem tud megizzasztani, már ismerem szinte az összes questet, és ennél a pontnál értelmét veszti a további játék. A Bethesda történetének legrosszabb döntését hozta meg akkor szerintem amikor úgy döntöttek hogy az FO3-hoz és a NV-hez nem készítenek multy-t. Ha készítettek volna hozzá multy-t, szerintem mostanra már fossá keresték volna megukat...Fallout multy nélkül olyan mint a GTA multy nélkül. Végigjátszod 1-2-szer, aztán megunod és megy a levesbe...Kíváncsi leszek az MMO-ra, a demo screenshotokat elnézve a grafikája egy fos lesz (!mai viszonylatban!) És az Interplay tuti nem két fillérért fogja árulni szóval...én nem értek egyet a nagy Interplay fanokkal, szerintem ha az Interplay kezében maradnak a jogok, akkor mi playerek nagyot fogunk szívni minden értelemben....
koschwarz
detto 😄

Erre várok a játék megjelenése óta, azonnali vétel lesz. 😊

Remélem lesz egy lore friendly változat is 😄

Nem tudom vannak benne érdekességek. Egy pillanatra felbukkant a Metalica felirat a Pipboyon. Ez nagyon illúzióromboló. És szerintem az ilyen sminkezett karakterek is egy ilyen világban. De tényleg nagyon élõ szinten van a grafika.

Értettem. 😊 De pont az a lényeg hogy direkt nincs sok pénze és ahogy fejlõdsz és eladsz dolgokat nekik aztán kezd el nõni a pénzeskéjük. És igen ha elfogy kell keresni másikat. A világ szegény és nyomorba döntött. 😊

broman191

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Nem magamnak adtam pénzt, hanem egy NPC-nek, csak azt hittem trükközni kell hozzá, de nem kell, csak nem szabad nekik túl sok cap-et adni.
Brutál grafikai mod 😊 Grafikai modoknál egyébként szinte rögtön tekinthetõ végleges verziónak, nem sok mindent kell leteszteli bug szempontjából, mivel ha valahol akad a grafika, akkor 99%-ban azonnal kilép errorral. A videón sok midnent megmutattak, mûködött rendesen, én a helyükben kiadnám...
Ryder62
Még annyit hogy elég megnézni a F3 Pitt dlc-t. Hogy milyen effektek vannak benne. Sztem ez mindent visz: Pitt sunshine
A NV-be is tehettek volna bele ilyen effekteket. De ott szinte tök mindegy hogy HDR-el vagy nélküle játszik az ember mert alig van különbség. HDR nélkül vegas nincs kivilágítva, vagyis távolról a sivatagból full sötétnek látszik a város.

Ryder62

<#nevetes2>

Hatalmas modnak ígérkezik ha egyszer kész lesz.

Van egy hasonló a fallout 3-hoz is de persze még az sincs kész.
Remélem hogy nem döglött be a projekt hisz már egész játszhatónak tûnik, dobhatnának egy bétát.
Jó lenne így tolni mert míg a fallout 3 még ma is szépnek nézz ki a new vegas környezete és kopársága miatt már nagyon elavultnak tûnik. Vicces mi? Pedig 99%-ra megegyezik a két játék.

Tönkreteszed a játékélményt.

De végül elég volt annyi hogy additem (npc kijelölése) 0000000f 10000 és úgy néz ki kezeli a dolgot. Cheat-elni nem szeretek, de muszáj volt több pénzt adnom az npcknek mivel ha csak 700 cap-jük van, vagy max pár ezer, én nem fogok rohangálni, hogy eladhassam a cuccaimat...így egyszerûbb 😊
Ryder62
jaj ne már :/

player.additem 0000000f 100000 😄
Ryder62
Hogy sikerült annyit összeszedni? o.O

Talán most sikerült...úgy tûnik 10 ezer cap-nél még nem bugol. A 100 ezer sok volt neki valószínûleg be van építve egy limit...
Nem, mégsem mûködik....megõrülök -.-
Közben megoldottam, elég hülye módon....adtam magamnak 100 ezer cap-et, aztán azt az alvó npc zsebébe csúsztattam O.o Kaptam egy kis karma loss-t de megérte, mert úgy tûnik így már mûködik 😊
Ó hogyaza....Sikerült végre 100 ezer cap-et adnom egy NPC-nek, de bug-os...hiába van az inventory-jában, amikor kereskedek vele és elfogy az eredeti cap mennyisége, egyszerûen nem adja át amit utólag bele tettem...a cuccokat elveszi, cap-et nem ad....esetleg erre tud valaki egy megoldást? -.-
9 melletti "ö" tényleg 0-ra van állítva. Eszembe se jutott volna O.o Angol bill kiosztás...köszi a segítséget.<#eljen>
Calver
1. válts billentyûzetkiosztást angolra
2. Autohotkey nevû program
3. de... alapból nem a 9-es melletti "ö" betû a nulla FNV-ben? mert mintha konzol angol billentyûzetkiosztást használna...

"The trees move. Do you not see it?"

Mellékesen, ha már mod-okról van szó, elméletileg multiplayer mod is készül a Vegas-hoz. 😊 Az igazán durva az lenne, ha csinálnának belõle egy MMO FPS/RPG-t. Én a fejlesztõk helyében ezt tenném (habár még mindig hadakoznak a jogokért) De gondoljatok bele mekkora lenne egy ilyen full 3D-s MMO jó grafikai motorral, és egy GTA szerû játékmenettel. Megspékelnék még egy dinamikus economy-val, kibõvítenék a craft system-et, csinálnának klán system-et és kész is... Tarolna mindent....
Sziasztok!
Elég idegesítõ problémám van...szeretnék kicsit mahinálni konzolon belül, de az, hogy nincs numerikus billentyûzetem, és az FN gombokat a Vegas nem ismeri, lehetetlenné teszi olyan ID-ket beírnom, amikben 0 is van, mivel ezzel bezáródik a konzol. :@ Töltöttem le egy konzol mod-ot ami lehetõvé tette, hogy ctrl+enter-el megnyissam a konzolt, de sajnos ez nem tiltotta le az eredeti 0-ás megnyitást, szóval nem értem el vele semmit. Borzalmasan idegesít a dolog, mert csak egy egyszerû additem parancsot szeretnék adni egy NPC-re, mert idegesít, hogy sosincs náluk elég cap, hogy eladhassam nekik a cuccaimat....Ha valaki tudna erre egy megoldást, annak örülnék. Egyetlen ötletem maradt: Felteszem a vegast és a mentésemet egy olyan gépre amin van numerikus bill, megcsinálom a modot, és a mentést visszamásolom magamhoz... -.- Hozzá kell tennem néha a golyóim kivannak attól, hogy a játékok konzolja 0-ra aktiválódik...legalább át lehetne állítani más bill-re vagy valami...<#violent><#gun><#falbav>
Hallod jó fej vagy. 😊

erre én is kíváncsi lennék. 😊

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

gabriel2007
Szia!
Iszom - iszom, de kicsi a hatása, inkább mást iszom - eszem :-)
! van Már NCR rádióm is :-)de jó, jönnek és lõnek ....
G.

Üdv Mindenkinek!

PiszkosFred
Te olvasod az erkezett valaszokat, vagy csak kerdezel? 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”