6837
...
-
Hotomi #4595 Az nálam is van, a tereptárgyak betöltése miatt van. Írd be a konzolba, hogy tb az megmutatja négyzetrácsban, hogy meddig lát el a karaktered, ahogy mész úgy tölti be az objektumokat az okozza az fps zuhanást. -
Although #4594 Hm ha nagyon telepakolod fűvel meg egyéb dolgokkal az ki fog hatni az fpsre is nem? Amúgy se a legjobb a dolog az FNV-be. Nekem spec gyakorlatilag nem túl hosszú időközönként van egy kis beszagatás pár pillanatra amit nem tudom mi okoz. -
Although #4593 Hát nem tudom hány év telt el az atomtámadás óta. De tudatommal évezredekig tart amíg bármilyen változás beállna, addig meg csak betonpuszta vagy az üres sivatag :)
Én is látom ezeket a dolgokat. De magam részéről nagyon kerülőm a népszerű modokat meg egyebeket, kivéve egyet kettőt. Amiket találok ott meg normális figurák vannak :) Ritkán nyomnak fel hülye kérdéseket mert kb 10-20-an vagyunk max :)
Mondjuk szerintem a legjobb az a bsa convert :D
Végül azért ha lehet a Mission Mojave modal ellenőrizd már a modokat :) Ezt a bethesda is elismeri unofficial patchként :) Mondjuk ezek bsa formában vannak már :)
-
Hotomi #4592 Nem csak ez miatt érdemes esm-é konvertálni a mododat, hanem a navmesh hiba, és a facegen hibái miatt is szükséges. -
#4591 + ennek a modnak a kis tesóját a leírt módszerrel töltöttem föl már lassan egy éve. Nem volt semmi gond. Csak annyi hogy sok user nem tud értelmezni dolgokat. Lépésről lépésre (open fallout mod manager and select fallout 3 és társai) mindent leírtam de sokan ott kérdezték kommentbe hogy hogy kell telepíteni.
Most azon gondolkodom hogyha kész lesz a mod átkonvertálom esm-be, mert ezek prioritást élveznek a szimpla esp fájlokkal szemben. Hülye biztosnak kell lenni a modnak amennyire csak lehet hogy ne legyen 80 komment arról hogy "hát bemásoltam ezt meg 60 darab másik terület modosító modot, csak hülye vagyok és nem tettem sorrendbe és a házból nő ki a hegy meg társai"
Már ott borulna minden ha az user a modomat lentebb tenné mint pl a vurts wasteland modot. Nah ott jöhetnek kapásból érdekességek mert sok üres területet beépítettem és ez a növény mód szépen beülteti mojavet fűvel fával. Eltudom képzelni Primmet vagy Boulder Cityt félig betemetve fákkal meg kaktuszokkal. Akár a A legenda vagyok sivatagi verziója is lehetne -
Although #4590 Elvileg nem lehet gond. a jól láttam van fenn a nexuson ami összefüzte két játékot már. Nem hinném hogy ezt büntetnék. -
#4589 Arra gondolsz hogy nem tartalmazhat Fallout 3 elemeket?
Azt megoldom úgy hogy két verzió lesz: egy normál és egy Fallout 3-as. Értelem szerűen a F3-as verzióban benne lesznek az átemelt objektumok, viszont itt fel lesz tüntetve hogy Fallout 3 szükséges hozzá. Ezeket a fájlokat nem is mellékelem, az usernek kell kiszedni mod managerrel és bedobni a new vegas mappába. A Read Me minden fontos infót és telepítési útmutatót tartalmazni fog.
Inkább attól félek ne omoljon össze a játék az ilyen változtatásoktól. -
#4588 Csak nehogy probléma legyen hogy átemelted. Bár ha nem a Nexusra töltöd fel nem lesz aki nagyon figyelje. -
#4587 Találkoztam neten más emberkével is, ahogy írta a hibát. És főleg a Freeside környékére (bejáratok kívülről, párszáz méterre tőlük) jön elő. Annyira mondjuk nem zavaró, ki lehet bekkelni, pl. ha bementem Freeside területére akkor ott már nem volt a bug. -
#4586 Új vidi
Sikerült teljesen átültetni a Fallout 3-ban megtalálható buszt, így immár new vegasban is benne lesznek és szét is lehet majd lőni öket
-
Although #4585 Láttam már pár modot ahol kifejezetten ellenjavalt az fnvedit. Én már nem is használom. De valszeg valamelyik mod okozza, ilyet még nem is láttam :) -
#4584 Bármelyik csinálhatja és akár bármelyik akadhat egy másikkal.
Ezt vagy egyesével kiszűröd, vagy használod ezt FNVEdit -
#4583 Üdv!
Találkoztatok már olyan hibával, amit itt leírok és párszor helyspecifikusan (talán) előfordul). Lehet, hogy nem, de érdekességnek leírom.
Eljutok valahová akár gyorsutazással, vagy simán arra haladva. Ekkor hirtelen...
- elrakja a fegyvert
- elsötétedik a képernyő, mint amikor valami történik (pl. prostiknál)
- olyan hangok hallatszanak 3-4 másodpercenként loopolva, mint amikor úszik valaki, avagy csobban, plusz hasonlít arra is, mint amikor porrá omlik valaki a lézer/plazma kritikáltól
- a játékidőt kijelző scriptből (nevada skies) látom, hogy pöccre 3 "óránként" világosodik ki a képernyő a sötét állapotból, hogy utána újra visszasötétedjen.
- a pipboy elővehető (a háttér közben fekete), és el lehet máshová utazni, ahol általában megszűnik a bug.
Nagyon valószínű hogy valamelyik mod lehet, de nem mindig ugyanakkor, ugyanott történik, randomnak tűnik, betöltésfüggő, mintha a hiba helyét módját is elmentené, vagy ilyesmi. Sose gondolhat minden modkészítő minden keveredési eshetőségre :)
Modlistám:
[X] FalloutNV.esm
[X] DeadMoney.esm
[X] LonesomeRoad.esm
[X] GunRunnersArsenal.esm
[X] AWorldOfPain(Preview).esm
[X] ELECTRO-CITY - Highways and Byways.esm
[X] ELECTRO-CITY - CompletedWorkorders.esm
[X] Brahmin Bess.esm
[X] RBX.esm
[ ] ClassicPack.esm
[ ] CaravanPack.esm
[X] MercenaryPack.esm
[ ] TribalPack.esm
[X] rePopulated Wasteland.esm
[X] WARZONES - Misanthropy Pure.esm
[X] NVInteriors_Core.esm
[X] OldWorldBlues.esm
[X] NVInteriors_ComboEdition_AWOP.esm
[X] Automated Reloading Bench.esp
[X] Fellout.esp
[X] Improved Sound FX.esp
[X] Improved Sound FX - Weapon Sharing Fix.esp
[X] AWOP-LowNPCSWastelandOnly.esp
[X] IHATECAZADORES.esp
[X] DarNifiedUINV.esp
[X] Existence2.0.esp
[X] Faster Terminals.esp
[X] NewRecipes.esp
[X] NewVegasBounties.esp
[X] YangtzeBunkerPlayerHomeV1_5.esp
[X] BrighterPipboyLight.esp
[X] NVWillow.esp
[X] jarelle_perk_and_traits.esp
[X] ILO-RI-Fallout New Vegas - Complete Edition.esp
[X] ILO-RI-A World of Pain.esp
[X] ILO-RI-PipBoy Light.esp
[X] ILO-RI-NSkies Patch.esp
[X] Nevada Skies.esp
[X] RadioGhosts.esp
[X] 00 red cross.esp
[X] Wasteland Guard Mod.esp
-
Although #4582 http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_Wiki -
Although #4581 Ebbe gyakorlatilag van végigjátszás is de nem egy lépcsős. Mivel lehetséges jópár különböző befejezés hozzá. Függ pozitiv negativ karaktered van, a legio vagy a NCR vagy House oldalán vagy egyszerűen csak egy kis faction oldalán nyomod. De nagyjából 3 fő befejezés lehet legalább. -
Although #4580 Ezt a második fénylő tábort nem értem teljesen. Primm? Vagy powders börtön?
kicsit fura, ilyen problémáról nem hallottam.
A legtöbb xp-t több lépcsőből álló questek megoldásáért kapod. Azokkal szintet is lehet ugrani. Ez inkább ilyen régi rp szerű élményt ad. kevesebbet kapsz szimpla mobs ölésért. Én is ezt nyomom most hétvégenként. Nem tudom nem használsz modokat amik ütik egymást? -
tams073 #4579 Sziasztok nekem is kellene egy kis segitség mitöl van az, hogy nem kapok semmiért pontokat tehát nem tudom növelni a szintemet a második a fénylő táborba elmentem a rendörségre és nem megy sehova tovább a karakter velem hiába megyek oda hozzá nem értem :-) köszi esetleg végigjátszást tud valaki?
-
#4578 Hát hogy ezen a párbeszéden mit röhögtem, jó volt köszönöm:) -
#4577 Thx
És ebben még csak primm van benne. Pedig novac, boulder city, és callville bay (ez egy általam létrehozott kisváros lesz a tó északi partján, ott ahol most jelenleg egy bódé áll és egy rakat roncs és lakó kocsi. Tipikus western town lesz ) is átalakításokon meg keresztül majd.
Megjósolni nem tudom mikor leszek kész vele, de inkább a minőségre és a sok tartalomra hajtok :) -
Although #4576 Hát ütős lesz :) -
#4575 A közelgő modomból:
-
nazzario #4574 Although,köszönöm a köszöntést! :) és a tanácsot!:) -
Although #4573 Ja Happy Birthday :) De tényleg a legegyszerűbb ha megölsz pár ghoult, rengeteg van, és sec pec A jós istene leszel :) Megint lopsz megint megölsz pár ghoult. Mondjuk ennek talán nem így kellene mennie de így megy :) -
nazzario #4572 Köszönöm Sven! :D -
#4571 Igazán nincs mit. És boldog szülinapot! :) -
nazzario #4570 THANKS HALÁLFEJES SVEN a segítséget... én is elnézést kérek ha esetleg erősen fogalmaztam...mondom...öregszek,,épp ma vagyok 33 ! hurrá :DDD -
#4569 F2-ben csökkent karma lopástól? nem is emlékszem rá, bár szerintem nem.
viszont kedves negatív értékeket lehetett elérni, ha nem szent szűzként vitted a karakteredet, avagy ha a "szórakoztató" módon játszottál -
#4568 De van olyan is ami csak csökkenti a karma veszteséget lopásnál
Steal - less karma lost -
#4567 Okés, elnézést :D
Karma-less petty crime -
nazzario #4566 hm akkor nem voltam eléggé kifejező..erre keresek mod ot:ha nem látnak meg lopás közben akkor ne csökkenjen a karmám ilyen egyszerű..nem a karma jelentéséről kérek kiselőadást srácok... :D..tud e valaki ilyen modról...idegesít ennyi... :D az vicc hogy pár csavarkúlcs ellopása miatt egy egész falú ráérez hogy nem egy szent a karakterem ...ez annó a fallout 2 ben nem volt zavaró..itt már igen...lám öregszem én is... :DDDD az még mindig visz minden fallout részt -
#4565 Talán úgy érthetőbb, hogy a karma szintje határozza meg, hogy milyen a karaktered beállítottsága. Tehát ha folyton lopkodsz akkor nyilván morálisan "rossz" a karaktered. Semmi köze ahhoz, hogy lát-e valaki vagy sem. -
Although #4564 Kicsit másmilyen mint a skyrim rendszere ettől függetlenül tényleg erős főleg mikor a ghoulok ölésével kettő perc alatt a jó istene leszel.:) De a NV error mod tartalmaz egy karma módosító dolgot mondjuk főleg negatív irányba mármint nehezebb lesz a pozitív szint elérése. -
#4563 A karma már csak ilyen...
Olyankor nem tudják, hogy lopsz (nem a reputation csökken) csak simán csökken a karmád, mert morálisan rosszat cselekszel.
Nem tudom mennyire volt érthető, ajánlom olvass utána a karma "kifejezés"-nek. -
nazzario #4562 olyan mod van amivel ha lopakodok és rejtve maradok és eközben csenek akkor nem romlik a karmám? eléggé valószerűtlen hogy ha nem látnak meg akkor is "tudnak" az akciómról??? -
Although #4561 A mission mojave-t a bethesda is elfogadta unofficial patchként tehát ez egy mindenképp. Bekerül a dlc listába is ha telepíted. -
nazzario #4560 sziasztok.ma tettem fel a full dlc verziós new vegast...mit érdemes feltenni hozzá...bugfix és olyan mod ami nem fogja vissza a gépet de pluszt ad a játékélményhez?leszedtem ezta bugfixet nvec bugfixes de több leehtőség van melyiket tegyem az én verziómra? -
Although #4559 http://newvegas.nexusmods.com/mods/44204
http://newvegas.nexusmods.com/mods/45104
Ezt a kettőt azoknak is érdemes letölteni akik nem akarnak modot használni. Az NV Error-al nekem már a skyrimnál is jobban bejön a grafika :)
-
Although #4558 Most vettem észre, már a mikroszkóp is funkcionál :) Csak 50-es szintű tudomány kell hozzá. :) Még keveset haladtam de egyszer mindenképp megnézem mit lehet vele csinálni :) -
Although #4557 Nos újra és most már a skyrimet is letudva nagyjából. Egyszerűen megdöbbentő mennyivel jobb a skyrimnál. Tényleg zseniális ez a quest rendszer azt mondanám tökéletes az open world világhoz. Nehéz betelni vele a quest adó npc-k is megölhetők és a quest rendszer alkalmazkodik hozzá. Nincsenek örök életű npc-k ha meghal kapsz egy jelzést hogy mi az amit buktál. Tényleg zseniális és hát a társak is rendelkeznek questel meg kommentálnak. És a story is nagyon jó legalább négy-öt féle végkifejlettel. Mindezt alig két év alatt hihetetlen persze bugos volt mint atom de nem csodálom. Ezt nagyon nehéz lehetett kivitelezni, majdnem olyan mintha egy mmoba nem lineáris questeket raknánk be is halna rajta mindenki. Ez meg működik. :) -
Although #4556 Integráltak egy csomó jó modot. Van piboy kesztyű leszedő munkaasztal, van integrált grafikus állítgató, működik a chemisty set, ráadásul beépült az feltölthető üveg meg van a ultimate modból ismert integrált stamnia drain is tehát ha kiütőd eszméletét veszti a tag. És még sok minden.