Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vault 13 az elsõ két részben szerepel, a Fallout 1 fõszereplõje onnan származik, de New Vegas-hoz semmi közé, mivel az jóval odébb játszódik.
"The trees move. Do you not see it?"
Illetve egy érdekes falu (nincs jelölve !) a térkép bal közepén a hegyen belül egy völgyben.
Üdv Mindenkinek!
Ezt írja ki mindig: you take a sip from your trusty Vault 13 canteen.
Én elmennék, de nem tudom hova...
Illetve a Wiki is írja...: Vault 13
stb...
Illetve kérdezem: kinek melyik-egy vagy több kisérõt kedveli, s használja?
Köszönöm az infókat.
G.
Üdv Mindenkinek!
illetve helyileg: egy másik államban. New Vegas többé-kevésbé a mai Nevada területén játszódik, míg elsõ-második rész Kalifornia és környékét veszi célba.
"The trees move. Do you not see it?"
Lenne egy kérdésem: Hol van a Menedék 13-rom ?<#vigyor2>#vigyor2> azaz:" A Vault 13 valószínûleg a Whitney-hegy alatt található, ahogy az a térképen behatárolható." a Wiki szerint....<#conf>#conf>
de a térképen nem találom, ha lenne egy kis iránymutatás, hol és milyen helyszínek közt van a térképen????
Illetve ha kész ez a küldi, akkor vége van vagy nincs, mert még a DLC-ek is le akarom játszani...<#felkialtas>#felkialtas>
Köszönöm.
Üdv Mindenkinek!
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Itt van a kedv csináló: <#wink>#wink>
2011-et írnak megjelenésnek de nem hiszem hogy idén kiadják. De ha kijön akkor a legnagyobb modot üdvözölhetjük majd. <#worship>#worship>
Amúgy mindenhol elxarakodok, mindenhova bemegyek, mindenkivel beszélek, stb, stb...
A kérdésem, hogy így elsõre nem látom az összes DLC-t, és nem tudom melyiket hol/hogy tudom elérni.
Egy elhagyatott BOS bunkert már találtam, ha lemegyek, akkor nincs visszaút, így azt késõbbre halasztom. Találtam egy arénát is, ahhol lények küzdenek egymással, és ha minden igaz, akkor én is beszállhatok harcolni, és ennyi.
A többit nem tudom hogy érhetem el.
A science és a repair skill 50-60-as, míg a fegyveresek 30 alatt, a sneak, lockpick 20 közelében vannak. (még a good hearted perket is felvettem)
De milyen jó lett így. Elég gyorsan megtaláltam ED-E-t és fel is tudtam éleszteni. Így a játék elején nagyon durva társ. Folyamatosan van mellettem egy munkapad és sokkal jobban harcol, mint én 😊
Nem ismertem a storyt, nem tudtam, hogy lesz ilyen, de nagyon stílusosan jött ki 😊 😊 😊
Erre figyelmeztet is a játék hogy nincs tovább ha egyszer belekezdtél !
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Azt kérdezném, hogyha egy társat elküldök akkor mi történik?
A nála lévõ dolgokkal mi történik utána és késõbb újra fel lehet venni a csapatba?
Azt hiszem ha másért nem ezért én is felteszem és majd modolgatom azt is.
Remélem nem változtatnak nagyon a mod-oló progin.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Egyébként ajánlom figyelmedbe a falllout.wikia.com oldalt. Szinte mindent megtalálsz ott.
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Bladbs nek a "2278" ban jól néz ki a szobád !
Kérdésem, hogy hol rendezted be???
Illetve kérdés, hol lehet saját lakása, szobája az emberkének a sima játék mezõn, mint a régiben a Megatherm-ben?
Mert ugyan lenne egy kis szoba a Novac-ban, de az nem az igazi...
Illetve hol lehet gyûjteni a figurákat, és hol lehet õket lepakolni?
Köszönöm
Üdv Mindenkinek!
Igaz, nem lehet leszedni a csuzliról a távcsövet, meg stb.., az öreg hiba...
Biztos van valami lehetõség...
Gábriel
Üdv Mindenkinek!
De azt nem egészen értem, hogy van egy jobb lézerfegyver. Mert maximum az állapota lehet jobb, de akkor meg csak simán meg kell javítani az eredetit (amin a modok vannak). Vagy ha egy különleges lézerfegyvert találtál, akkor azt meg úgysem lehet módosítani.
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Az lenne a kérdésem, hogy lennének jó fegyvereim, s azokra sikerült kiegészítéseket rátenni a PIT-BOY ban az "X" funkcióval,
de, hogy lehet levenni a fegyver kiegészítéseket,
és átteni egy másik jobb fegyverre, amire rá lehet tenni.
(azaz, van egy lézer stuki távcsõvel, meg stb, s lenne egy jobb lézer stuki...)
Hol, és hogy lehet átrakni, mert már próbálgattam a padokat, de ott nem lehet, vagy van valami más pad, vagy módszer...?
Köszönöm az infókat.
Gábriel
Üdv Mindenkinek!