6837
...
  • Hotomi
    Kaptál egy teleportáló szerkezetet azzal tudsz közlekedni, de azt hiszem van egy vasúti átjáró is amivel visszamehetsz.
  • lalakov
    Tudnátok segíteni? Abban a DLC-ben vagyok, ahol csak a küldetés befejezése után lehet visszatérni a főjátékba. Azt hiszem ide az autósmozinál lehet belépni. Megcsináltam a küldetéseket, lement a mese és kiírta, hogy most már ide-oda tudok lépkedni a két világ között. De hol? Azt hittem vissza fog tenni a főjátékba, de nem és nem találom a kiutat.
  • xblades
    Nos igen ez a az a Geck amit én is használok
  • Ryder62
    Á pusztuljon már a geck. Lenavmeshelem fél novacot erre kifagy ez a szar
  • xblades
    Á pech pont az utóbbihoz kellene.
    Érdekes a sajátnál nem láttam ilyen hibát, csak a Nexusról letöltött companions modnál.
  • Hotomi
    Gépe válogatja, nálam a Morro, Obli, F3, Skyrim fél óránként kidobott, míg a New Vegasnál több óra játék után vágott ki.
  • Although
    Hm ti vagytok a profik, elhiszem. Csak emlékszem a FNV óránként lépet ki vagy adott crash dolgot a F3 se volt sokkal jobb. az oblivion is sokat repült el. A skyrim anno amikor játszottam a két hét alatt egy kezemen meg tudom számolni amennyi problémám volt vele.
  • Hotomi
    Menj fel a hivatalos fórumra, azon belül is a Creation kit részre, ott van egy szép hosszú lista a szerkesztő bugjairól.
  • Although
    Ezt nem értem szerintem a legstabilabb eddig mind közül a skyrim pont azt gondoltam elnézve a geck-jét azért csinálták ennyire zártra hogy stabil legyen.
  • Hotomi
    Nem, az épületek LODjának generálása csak pár másodperc, a talaj LOD vesz igénybe több órákat-napokat.
  • Hotomi
    Attól függ melyikhez kell? Fallout3? New Vegas? Vagy esetleg Skyrim?
    Amúgy ez kell: bLoadFaceGenHeadEGTFiles=1
    Fallout 3-nál elég ennyi.
    New Vegasnál át kell konvertálnod a pluginod master fájlba mert különben nem fog működni.
    Skyrim-nél esélytelen mert ugyan olyan totál bugos mint maga a játék, a készítők ígértek javítást, de ezt már eljátszották F3-nál és a New Vegasnál is, én nem alapoznék Bethesda "ígéreteire"
  • Although
    hehe nos nem tudjuk mi lesz a divat 300 év múlva :)
  • xblades
    #4739 #4740
    Nyilván mindegy minek nevezik, én az egyedi armorok miatt használom, ha már női karakterek is vannak a játékban szeretem ha női ruhákban flangálnak és nem úgy néznek ki mintha egy vászonzsákot húztak volna rájuk.
  • xblades
    Hotomi

Mit is mondtál mit kell csinálni ha a társak teste nem akarja felvenni a fej színét csak az alap fehéret használja?
  • Ryder62
    Azért ha már itt járok bedobok pár képet :)

• Ryder62
    Type3-ra gondolsz? Az nálam alap

Hát akkor szerintem 1-2 óra lesz mert azért jócskán van LOD-ot igénylő épület a modomban. Bár nem hiszem hogy pont egy Geck használná ki majd a procimat hiszen még a keresője is brutál lassú. Beírok valamit és olykor hosszú másodpercek telnek el mire talál valamit.

Egész jól állok már, novac-ot ma fejeztem be így minden kisváros kész, csak navmeshre várnak. Wasteland is kész van, már navmesheltem is.

Ezután jön Westside és környéke, a repülőtér és környéke meg egy-két góc pont kelet vegasban. Utána gyorsan navmesht ráhúzni az egész városra, mehet a sütőbe, fűszernek meg jönnek a map, audio markerek és NPC-k lepakolása meg egy-két kisebb csere-bere dolgok.

Azon gondolkodom hogy hagyjam esp-be (jelenleg 14 mega) vagy esetleg konvertáljam esm-be. Viszont sok más terület modosító mod van így jó hogyha a load orderben szépen lehet pakolászni ide-oda hisz sose tudni hogy más modok hova tesznek dolgokat.
  • Although
    Igen van benne pár olyan mod ami élőbbé teszi a világot és ahhoz mindenképpen kell :) Van egy két olyan mód ahol a prostikkal tudsz enyelegni és xp-t is kapsz :D. Egész életszerű lesz tőle vegas :) ÉS ahhoz biza kell. Ha nem lenne pár ilyen ötletes mod ami használja el lennék a body modok nélkül a történet az ami magával rántja az embert ebben a játékban :) Komolyan így most ami nagyon jó rpg az utóbbi öt évben jó storyval meg minden és maradandó az a Bioware játékok, FNV, és most az SWTOR ami üt :)
  • Although
    Mission Mojave :) unofficial patch :)
    Ezenkívül vannak jó quest modok is. De lehet elöszőr nem nyomnám tele mindenféle modokkal pláne ha megvan a dlc csomag is.
    Eszméletlen jó története van rengeteg választási lehetőséggel. Ami nagyon nagy különbség és szokatlan lesz az F3 után, az az hogy ez egy old school rpg de remekül ráültetve egy opne worldre. Tehát a questekre kapsz leginkább xp. Már relative korán 6 szint után már szinte csak azzal lehet fejlődni. Viszont abból nincs olyan sok de azok ütnek :) A másik amire kell figyelni a troubleshot itt tényleg működik, a harmadik pedig amire nagy különbség az az hogy a tulajdonságok amire építesz szinte minden párbeszédben felhasználható. Tehát építhetsz okos karaktert és terror gyereket is :) A beszédekben opciók lesznek. tehát ez egy kicsit más mint az F3 az hangulatban erősebb talán bár ez szubjektív, az NV viszont eszméletlen erős történettel bír tehát nem árt ha van angol nyelvtudásod egy kevés. Szóval próbáld ki nagyobb modok nélkül de has inkább F3 élményt akarsz benne a kkor world of pain de az szerintem elrontja elsőre az élményt :)
  • xblades
    Az azért érdekes hogy senki nem teszi fel (vagy vallja be) a body modokat de mindegyiknél bent van a top 25-ben és az elsők közt a letöltésben.
  • xblades
    #4667 válogass :)
  • xblades
    Nem láttam itt ezt : Ezt vágták ki a Fallout: New Vegasból
  • ntex
    Sziasztok. Most még a Fallout 3-al játszok (meg valszeg fogok is még pár napig), de már beszereztem a New Vegas Ultimate Editiont is és érdeklődnék mod ügyben. Iszonyat addiktív ez a játék, nagyon bejön, a STALKER-ek után nem gondoltam hogy ennyire le fog kötni :) Az NV veteránoktól kérném hogy a leghasznosabb modokat fel tudnátok sorolni ami kellhet? F3-hoz csak pipboy lámpafény növelőt és a legkisebb color enhancer modot használok, semmi mást. Első végigjátszáshoz úgy gondoltam elég ennyi, aztán majd meglátom később. Szal NV-hez jöhetnek a cuccok ha van valami :)

Köszi előre is. +FAV
  • xblades
    Na az már más méret.
    Egy Vegas város belső részhez pl elég nagy.
  • xblades
    Igen csak azzal, (ha nem akkor valami baj van).
    Nem tudom mennyi idő, gép és módosítás függő. Én csak egy új kis várost csináltam, te több eltérő helyen több mindent is változtattál.
    Az enyém csak néhány perc volt a régi gépemen (2 magos 5600+, 4 Gb ram)
  • Ryder62
    Jut eszembe, annak aki nem ismerné:

AlChestBreach

A srác minden nagyobb New Vegas modot kipróbál és felvesz videóra. Többnyire olyanokat amik új területet, küldetéseket, npc-ket stb adnak.
    Lehet csemegézni. Így belelehet nézni a modba hogy milyen és ha tetszik lelehet tölteni nexusról.

Rengeteg ilyen mod van már. És persze a Skyrim/Fallout 3 modokról is vannak videói.
  • Ryder62
    New Vegasban kevés quest? Ajaj :)

Rengeteg quest van, még így 400+ óra után sem ismerem nagy részét. Kapásból ott a Legion questjei.
  • Although
    Igen azok is jók voltak. Nekem mondjuk ezek is tetszettek. Érdekes sztorik voltak. Inkább sztorik. Pl a Dead money, de a Honest heart se volt rossz. Mondjuk ezek inkább arra jók hogy segítsenek szintezni. Maga az alap játék a királyság nem a kiegek :) Csak kevés a quests benne. De azok egytől egyig nyeremény értékűek.
  • Hotomi
    Opsz, elírtam, nem 16*16-os 1 quad hanem 30*30-as.
    Azért 1 quad is elég nagy világrész, belefér egész pointlookout.
  • Fenrir
    Én az Ultimate Edition-t vettem meg a New Vegas-hoz amikor a nagy leértékelések voltak. Amúgy meg a F3 dlc-i jobban tetszettek mint ezek.
  • tutituti
    ismerős volt,de csak nem ugrott be.
    Köszönöm!
    Lassan meg kell vennem a dlc-ket is.Pár hónappal ezelőtt írtam hogy balga fejemmel megörültem anno a steam akción.Megvettem az f3 goty-t meg a New Vegast is.Csak elnéztem és a standalone verziót újítottam be.Azóta nem játszottam vele mert dlc nélkül hiányosnak érzem.
  • Fenrir
    Nevada Skies

Mondjuk az vicces amikor esik az eső és lemész a víz alá (mondjuk egy tóban) és a fenekén is látszanak az esőcseppek ahogyan leesnek :P
  • tutituti
    Mi a mod neve?
  • Although
    Jó kis mod a feelingre.
  • Ryder62
    Kb mennyi idő? Azért remélem nem órák hosszáig.

Szóval ha generate LOD-ot nyomok akkor csak azzal foglalkozik amit módosítottam?
  • xblades
    Valamit félreértettél, neked nincs szükséged az egész terület új Lod-jára csak arra amit te módosítottál, a Geck csak ahhoz csinál új Lod-ot. Még ez is sokáig fog tartani (leginkább a géped függvényében) meg amennyit módosítottál.
  • xblades
    Nem azt mondtad hogy a Vegas játéktere 6 quad?

A Skyrim geck-ben sok mindent elcsesztek, sajna.

Viszont ha külön világokba tetted az 1-1 Quad-ot attól gondolom nem lehetséges az egy játéktér töltés nélkül. Ez jó ha egy kis saját világot csinálsz de ha másolni akarod az egészet már nem.
  • Fenrir
    Pár hangulatos kép, a homokvihar például nagyon állat.

• alma2
    Hatha...
    fallout 3
  • Hotomi
    Mint írtam kiakasztja ha egynél több quad LOD-ját kell elkészítenie. A tereptárgyak LOD-jának generálása csak pár másodpercig tart, a gond ott van, hogy túl sok LOD-nál a GECK elcseszi a textura normál mapját, és elég furán néz ki a játékban.
  • Ryder62
    LoL akkor nem lesz lod kreálás, kész.

Mi a francot csinál a geck több mint 168 órán keresztül?

Pedig van jópár tereptárgy amit töröltem de a lodja ott maradt.

Az akkor nagyon fasza lesz, Primm, Boulder City, Callville Bay a semmiből fog előtűnni, elszórva lesz itt ott egy egy lod maradvány, a talaj lodja is néhol ki fog látszani, ott ahol lejjebb vittem editorral a talajt (bár ezt még lehet fixálni pár rubble pile-vel, vagy vissza emelem a talajt.)