Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na utána néztem, nem kezeli egybe, ugyan úgy külön-külön van a test a fej és a kéz.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Hotomi
Nem láttad a hivatalos forumokon mikor akarják kiadni a Skyrim-hez a creator hit-et?
Még mod manager progit sem láttam a Nexuson, pedig mod van már néhány😞
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ezt az engine-t kaptuk újra ezen már nem lehet változtatni. Ugyanazokkal a hibákkal nyilván ez az alapban van belekódolva amit nem tudnak kivenni.
Oké hogy tényleg jó a nagy részletes táj kezelésében és könnyen modolható ami egy Mass Effect 2 engine-rõl nem mondható el.
Én egyszerûen azt az új engine-t hiányolom amit ígértek aminek az alapja megvan csak azt kellet volna felhasználni az újhoz és nem a régit kellet volna felújítani.
mike
Senki nem mondta hogy nem lehet jobbá tenni egy engine-t úgy hogy ezek a tulajdonságai megmaradjanak.
De mindegy reméljük egyszer megtisztelnek minket egy ilyennel.
Fallout jöhet az új motorral. Amúgy vicces de volt idõszak mikor egyszerre játszottam a f3-al meg a new vegassal és hát az f3-at még ma is szépnek látom míg a new vegast rondának, elavultnak. Hogy miért? Mert az f3 sokkal jobban kezeli az effekteket + jóval több tereptárgy van a pályán, sõt az egész 200-szor kidolgozottabb mint a new vegas.
Úgyhogy azzal a motorral lehetne még aratni, mert képes rá, csak hát ....
.... nem 3 objektumot kéne egy cellába tenni azt jó napot . Ugye obsi?
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
De így jártam <#idiota>#idiota>
Mindez úgy hogy még nem láttam a Geck (creator hit)-en át, így csak gondolom hogy a sandbox-os megoldáson nem változtattak.
Tehát rohangáltam néhány kört ami alapján a grafikai megjelenítés elég részletes még a kopár sziklás rész is gazdagabb, a távolabbi tereptárgyak megjelenítése is elég gyors és "távoli" bár olyan dolgok mint a kerítés nem volt alkalmam megnézni. Az idõjárás effekteket már sokkal szebben megoldja a program mint eddig, de nem érzem azt benne hogy elég lesz ez a jövõben amire tervezték, már most sokkal jobban megoldja ezeket más engine-ek, nem látom igazán egydx 10-11 rendszer alapjait.
A Npc-k még mindig siralmasak a mai korhoz, mind grafikailag mind mozgás tekintetében. A grafikára csak annyira térnék ki hogy egy lábfej ami egy egész tömbbõl áll amire ráfestik a lábujjakat és a fehérnemû is csak rá van rajzolva a modellre kb. 2000-es évtized eleje. Nem volt lehetõségem kitapasztalni egy kisebb tömeg Npc feldolgozását, elég sarkalatos pont volt a régi engine-nél, nem vagyok benne biztos hogy nem-e ezért nincs ilyen most is a játékban. Az út keresési képességük még mindig elakad egy komolyabb tereptárgyban és ugrani még mindig nem tanultak meg és most nem a kiálló kis szikla átugrására gondoltam. Ha átmegyek egy sziklasoron akkor elindul megkerülni az egészet, a távolsági ellen meg órákon át lövi a szikla falat mert azt érzékeli hogy ott vagyok, néha elõfordul hogy abba hagyja vagy odébb cammog hátha úgy eltalál. Az Npc-krõl még annyit, hogy az elõre lekódolt interakciók szerint egyes helyeken ott állnak a "helyükön" és várják hogy a karakter megjelenjen és akkor indulnak be, és ez nagyon lehangoló ha távolabbról látod õket, de nem mész elég közel az aktiváláshoz. Vagy a másik lehetõségként egyszerûen a földbõl "bújnak" elõ amit megpróbáltak úgy palástolni hogy akkor történjen meg amikor a karakter elhalad azon a ponton így mögötte történek a dolgok amit így nem lát a játékos hacsak nem fordul hirtelen abba az irányba. De így a random ellent a hátadba kapod ami elég bosszantó.
Az Npc-k még mindig eszetlenül rohamoznak nincs taktika a varázsló néha gyógyítja magát de a többiek nem. Nem várják be az erõsítést és nem is hívnak, még mindig van egy határ ami után visszafordulnak a támadásból, ami nyilván ha túl erõs az ellenfél elég nagy segítség. És még mindig elsüllyednek beleakadnak a tereptárgyakba.
Ezekbõl kiindulva tehát szerintem ez egyáltalán nem új engine mint ígérték csak ismét egy új bõrt húztak a régire, semmi javulást és újítást nem hozott, viszont a régi hibák elõjönnek. Kifagyást eddig nem tapasztaltam de még nem is mod-oltam fel a játékot ami igencsak instabilabbá teszi a programot, és nem volt több Npc egy helyen ami szintén az instabilitást hozta elõ. Egy mai engine-tõl nem agyatlan mozgássérült Npc-t várna el az ember. Még mindig csak foltozgatják a már amúgy is elavult engine-t, ami a jövõben már egyáltálán nem lesz elég.
Köszönöm a türelmet és bocsi a sok szövegelésért😊
Megy a húzza-vonna.
Nem tudod hogy a skyrim creation kit-et honnan tudom letölteni?
Lehet én vagyok fáradt de nem találom.
Egyszerûen ez a dlc csupasz, semmilyen küllemileg. Alig van tereptárgy (fõleg a high road-on) így annyira amatõrnek hat a kidolgozás hogy nem igaz. Persze az elsõ pályán (military base) annyi autó van hogy még az épületek tetején is kamionok, autók sorakoznak de persze a sztrádák meg üresek. lol?
Én különbet csinálok és bazz ezeknek még fizetek is és ilyet tettek le az asztalra. No comment komolyan.
Egyébként itt olvastam valaki hozzászólását hogy a bethesda maradjon távol a falloutól és csinálja az obsidian. Gratulálok. Látható az eredmény hogy az obsidian mit tud letenni az asztalra. Mind az alapjátékon és a lomesone road-on tükrözõdik a tudásuk. A kidolgozás egy kalap szart nem ér. Vissza a Bethesdát mert õk legalább egy világot olyan szépen és részletesen ki tudtak dolgozni hogy még ma is ámulok bámulok.
Most nem azért de felõlem a játékmenet lehet ûberkirály de ha nincs normális map normálisan kidolgozva akkor bizony csapnivaló. És bizony a new vegas ilyen.
És ha igen akkor egy új táblát csináltál vagy egy nem használatost használtál fel?
Tartalom:
- Teljes kiegészítés látványilag 😊
- Új pályarészek
Néhány pikcsör a geckbõl, persze nem a végleges állapotban:
Új, bejárható autópálya szakasz...
...jármûvekkel
A másik autópálya szakasz, ami szintén bejárható lesz
A metró viszont már nem jár 😊
Új terület - Middle Divide
8th Street Monorail Station
World's Edge
Jelszavam: minél több objektum és tereptárgy.
Eltévedni nem fogsz 😊

😊
Egyébként a legjobb megoldás szerintem az lenne, ha az Interplay beépülne a Bethesdába, leszerzõdtetnék õket, az Interplay-es brigád a Bethesdának adna minden jogot (pontosabban az MMO jogát, mert a többi már náluk van) az Interplay megszünne létezni és közösen folytatnák. Cserébe a Bethesda átvenné tõlük a tartozásokat. Ebbe viszont a Bethesda szerintem nem menne bele, mert nem szívesen venné át az Interplay minus 3 millió dollárját...pedig mélyen belegondolva így mindketten jól járnának...
Nulla Fallout érzés részemrõl.
Nos nekem ez az eredeti hangulatát idézi már a képek. Legalábbis amit láttam belõle anno, még nem játszottam vele. Kár szapulni az Interplayt mert a Legendás Fallout 1,2-t õk csinálták. És ezek a képek se rosszak egy mmo-hoz. Lényeg úgyis a világ hangulata meg a történet meg a rendszer, nem a grafika, pláne nem egy mmo-nál. Szerintem. Én kiváncsi vagyok milyen lenne. Persze hogy fáj a Bethesda foga rá!! A jövõ a pc-ken egyértelmûen az mmo felé mutat. Már pedig a Fallout elég jó húzó név. Bár szerintem ez igazán csak singli témában jó. De ha tényleg csinálnak egy hatalmas várost hatalmas területtel, ahol több ezer ember sem okoz tömegnyomort akkor bejöhet. És akkor biza csúcs grafikáról kár álmodni. Jelenleg még a Nasa gép is beszarna ha tényleg akkora várost csinálnak mint amit szerintem kellene egy ilyenhez. 😊