Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nem vagyok oda a fantasy játékokért, túl képen még eggyel sem játszottam úgy igazából. De talán a skyrim lesz az elsõ amire benevezek. A motor egész jónak nézz ki, szép tájat tud megjeleníteni. Ráadásul ha lesz ilyen creation toolset akkor azt is ki akarom próbálni. Maga a játék ... hogy is mondjam ... nem várok tõle semmit hisz nem játszottam ilyennel és valahol el kell kezdeni 😊
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Amúgy meg én is néztem steamen 1 héttel a megjelenése után és nekem is azt írta ki hogy a régiómban nem elérhetõ. Így vásároljon az ember eredeti játékot hogy egy rohadt dlc-t nem képesek elérhetõvé tenni. De nem csak ez az egyetlen fekete folt, volt már probléma az elsõ dlc-vel is, a dead money-al. Még pedig az hogy valaki megvette de nem steamen és nem tudta sehogysem a játékához csatolni. Így elveszett 3000 pénze.
Ha még nem vettél dlc-t a játékhoz akkor ne is vegyél mert valószínûleg év végéig megérkezik a completed edition amiben minden dlc benne lesz. A másik hogy a lonesome road-ot elég összecsapottnak vélem, a fórumokban is vegyes kritikákat olvastam róla. Ha elérhetõvé válna a dlc steamen biztos hogy a szokásos 9,99 €-s áron adnák, annyi pénzt meg sztem nem ér. Az Old World Blues a legjobb dlc a játékhoz hiszen ezért a pénzért egy kisebb nyitott világot, rengeteg felfedezni valót, érdekes ellenfeleket és végül akár 20 órás végigjátszási idõt is kapsz <#wink>#wink>
Ha esetleg mégis felhasználhatnák az id5 motort valszeg nem teszik mert ott van a skyrim motorja amit tényleg õk fejlesztettek. De majd meglátjuk hogy melyik lesz.
A lényeg hogy jól modolható legyen. A játékélményt is felemeli de az újra játszhatóságot is. Pl a new vegasban sok minden nem tetszett és így olyan modokat tettem be ami szerintem csak feldobják a játékot (szebb égbolt és felhõk, több növény, szebb vér effekt, realisztikus nap sugarak és lencse izé <#vigyor>#vigyor> meg persze a saját modom <#smile>#smile>
Nálam így nézz ki a játék napfelkeltekor 😊
Xblades:
"ráadásul könnyen és jól modolható (már kész hozzá a program)."
Ez hol olvastad?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha szerencsénk van már hegesztik és akkor talán nem lesz kapkodó munka belõle.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Sajna ez a motor hibája, de az új már készen van reméljük a következõt már arra fejlesztik.
mentésfájlokban simán meg lehet találni, szép sorban le vannak egymás után írva, ha az ember rákeres az "esm"-re.
"The trees move. Do you not see it?"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem tudom hogy mit állítottak annál a dlc-nél de én is másra számítottam. Az ütõs trailer után arcon csapás volt a 2 új ellenfél (amibõl az egyik szinte nem is új, csak más) és a béna, értéktelen pálya kidolgozás. Ráadásul rövid. És valahogy nem volt meg a hangulata.
Szvsz ebbõl a dlcbõl sok mindent ki lehetett volna hozni de hát...
Egyetlen nagy pozitívuma annak a dlcnek a fegyverek: minden fegyó ultrabrutál. 😄
Ezt nem igazán értem. Ez egy fegyver pakk. Ettõl mért növekedne az újrajátszhatóság rátája?
Egyébként meg korrekt csomag. Egy játékot nem tudok felsorolni aminek 1-ik dlc-jébe ennyi fegyvert zsúfoltak volna. Általában kiszúrják az ember szemét 1-2 fegyver +1 ruha dlc-kel.
Egyet elfelejtettél: ez egy Fallout. <#smile>#smile> A moderek gondolom rögtön ízekre kapják az új dlct és olyan modok jönnek majd ami pl javítja a bozar sebzését.
"Ráadásul a kari bugosan fogja, és lövéskor is a távcsõ szintje alá néz, mintha nem lenne távcsöve."
Ááá ismerõs. Pont mint a Pimpboy 3billion esetében. Ha nõi karakterrel játszik az ember és megszerzi ezt a fajta pipboyt akkor a kezén bugosan, ferdén áll. De erre is van már mod ami fixálja szóval gondolom a fegyvertartásra is lesz egy mod ami fixálja.
További képek tõlem
De ízlések és pofonok...
Egyébként valakinek megvan már a Gun Runners' Arsenal? Milyen? Érdemes beszerezni?
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Az más kérdés mennyire reális egy topmodellel lõdözni a fiendeket. Sztem kb annyira mint mikor a sivatagban minden út mellett van lámpa és persze világít is (electro city)
Persze nekem csak azért nincs mert fegyelmivel törölték, de a 3-ban még mindig ott vagyok a top 20-ban <#eljen>#eljen>
Kíváncsi leszek az új motor menyire lesz modifikációs barát, bár elvileg már elkészült egy ilyen program mellé.
A sztori szerint rakéták robbantak be a föld alatt.
Csak az olvassa el és válaszoljon aki végigvitte a Lonesome Road-ot!
Szerintetek a szakadék hogy keletkezett? Mert az alján ép utak, épületek is vannak. Pl az az épület ami összeköti divede-t a rakéta kilõvõ silo-val az is sértetlen és a szakadék alján csücsül. Tehát nem omolhatott be mert akkor csak törmelékek lennének az alján és egy db fal sem lenne ép. Épp ezért arra tippelek hogy valahogy az a terület úgymond lecsúszott 😄 Amolyan szinteltolódásos rendszerrel.