Földönkívüli élőlények

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A mérőszalag mellett balra pedig egy szép kis parlagfű. :-)

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Bagoly mondja.... a sok hiteles infóval a kezében. De nem válaszoltál. Hogy is lehet, hogy egy olyan szervezet ami/aki jéghegy/időjárás/blabla zsinórral öl meg egy ilyen hiteles tanút? Miért él még a szenilis (demens) kanadai védelmi miniszter? Meg hány katonai eskü van? Szerinted.

Konteóssal vitatkozni, mint galambbal sakkozni.

Az a hazudozásod, hogy azt állítod, idézem: "Az űrszemetet ránézésre ki lehet zárni bazmeg". Eddig csak hadováltál, de mindketten tudjuk, hogy nem lehet. Terelsz, és a téma helyett rólam beszélsz. Bocsika, de ezt benézted.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.01.08. 01:22:52

Miről derült ki, hogy kamu? 😄 Milyen hazudozás? Te jó ég ember, téged nem kell hülyének nézni, magad demonstrálod, hogy sokkal rosszabb a mentális állapotod. Nézd meg a videót, ha továbbra is az a véleményed, hogy űrszemét vagy meteorit, akkor nincs miről beszélni. Veled úgy se lehet.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Palinko
Ez nem épp a CE 5 protokoll szerinti <#ijedt>
majd kapsz egyet a segge*be
lézerezz fel valami sos jelet az ég felé..
aztán várj..

Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.

Most, te azt állítod, hogy valóban léteznek óriások? Szabad megkérdeznem, hány éves vagy? Esetleg a tündérekben, koboldokban is hiszel?

róluk hallottatok már? Észak amerikai óriások, tán még ők, nem tudom....

?(???)?

a neten találtam ezt a képet, és a jeti lábnyomától SOKKAL nagyobb, már amit a himalájában találtak

?(???)?

"Ha már szemetelsz, legalább csak szúd be.. lécci..."

hogy hmm?

?(???)?

videóból: szigorúan titkos, még a kormányok sem beszélnek róla <#fejvakaras>

te pataki-t mennyire tartod hitelesnek????
Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.01.07. 23:25:21
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Parasztfogó <#bohoc>
Te csináltad ? Szerinted egy ilyen méretnek milyen mélyen kellett volna nyomot hagyni a látszólag puha földben ? Ha már szemetelsz, legalább csak szúd be.. lécci...

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

ReszegKoldus
mérőszalag

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

szerintetek mi lehet ez?

?(???)?

engem az úgynevezett Hetedik típusú találkozások érdekelnek leginkább, mikor idegen lényekkel szexuális kapcsolatba kerülnek emberek.
tudtok ilyen eseteket? képek is érdekelnének privátban.
Utoljára szerkesztette: InfoCsill, 2017.01.07. 21:54:18
Hogy csak egyet említsek, Paul Hellyer volt kanadai védelmi miniszter a nemzetközi UFO szövetség egyik vezetője. De már van számtalan un. "felfedő szervezet" is.
http://indavideo.hu/video/Paul_Hellyer_Kanada_volt_vedelmi_minisztere_beszel_az_UFO-krol

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

meg tudod mondani melyek azok a szervezetek, amelyek azóta jöttek létre???
pedig igen ! mivel több katonai esküt is megszegett, tudta, hogy likvidálni fogják. Azt mondta, hogy még is kötelességének érezte tájékoztatni a nyilvánosságot arról, amit a kormány elhallgat...

abban az időben még nem léteztek azok a szervezetek amik ma... az volt a szokás, hogy ki áll a nyilvánosság elé...

Azt nem teszed hozzá, hogy azt állította, hogy vagy tucatszor próbálták megölni. Bizonyítéka is volt rá. De eljátszotta a kedvenc frázisotokat, hogy nem mutiból csinálták. Magyarul nem mutatott soha semmit, csak mesélt, mint minden prófétátok.

Úgy látszik elfejtetted, hogy volt egy állításod, amiről kiderül, hogy kamu volt, most azzal próbálsz védekezni, hogy egy újabb hazugságot állítasz, hogy katonák, pilóták ránézésre ki tudatják zárni űrszemetet. Addig rendben van, hogy elhiszed a saját hazugságodat, de hogy másokat is hülyének nézel, és nagy mellényel bazmegolsz, miközben fullba nyomod a hazudozást? Van bőr a képeden az biztos.

Tudod ez megint ott sántít, hogy létezik gyilkosság anyagi javak megszerzése miatt is. Vagy egyszerűen nem bírta már tovább a mesélést és meghasonlott önmagával. De nem, ez nem ilyen egyszerű. A hárombetűsök intézték el. Akik időjárást irányítanak, marsi koloniát futtatnak, teleportálnak, milliárdokat irányítanak, természetes halállal intéznek el fontos embereket, jéghegyekkel süllyesztenek hajókat, igaz? De egy emberrel hurokkal végeznek , hogy hívői , mint véres kardot tudják hordozni, hogy látjátok! elhallgatatták! a zállam. Persze , ne már.

akkor sem volt lehetséges, amikor még élt???
valaki tegyen már be egy képet egy földönkívüliről lehet rekonstrukció is!!!
látni akarom hogy néznek ki!!! főleg a hüllők érdekelnek.
Utoljára szerkesztette: InfoCsill, 2017.01.07. 21:08:16
mint ahogy a kenedy család kiirtása sem volt összeesküvés..
mindenki véletlenül halt meg.. véletlen repülő meg autóbalesetek..
JFK meg véletlenül rossz helyen volt rossz időben és belefejelt abba a golyóba.. senki nem mondta neki, hogy oda dugja a fejét ahol beleharapott a repülő golyóba ami véletlenül pont abba az irányba száguldott..
szerencsétlen véletlenek sorozata.. van ilyen

én ezt nem is értem
Utoljára szerkesztette: overseer-7, 2017.01.07. 20:56:16

Már csak azért sem invitálják meg, mert közel húsz éve halott... Persze természetes halállal távozott, egy zsineggel a nyakán...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

a világ hatalmasai miért nem "azok" ellen fognak össze, és miért egymás fenekébe akarják tuszakolni az atomot????

pont az ideológia miatt.. ha az emberek, a csóró nincstelen tömegek fel tudnák ismerni a helyzetet amiben tengődnek.. és.. meg tudnák szervezni magukat és fel tudnának lépni a pénz elittel szemben..

az azt jelentené, hogy az elit nem tudja irányítani és kordában tartani az alatvalókat

Márpedig irányítják a tömeget. Vannak olyan okosak, és megvan a módszere és technológiája ennek, van sajtó, tv, internet.. stb média..
van kulturális, tradicionális és vallási kontroll.. valódi thinkTank ok foglalkoznak a kérdéssel.. és forgatókönyveket gyártanak.

Előbb ki kéne mászni a mónika show meg a éjjel budapest elől a való világban.
A legtöbb ember.. igazából nem is kiváncsi a valóságra..leszarja..
a másik tudja de leszarja.
egy nagyon kevés meg tudja.. de tehetetlen.
egy még kisebb meg fellép ellene, de képtelen versenyezni a mainstream több milliárdos véleményformáló hazugság iparral.

Aki meg radikális eszközökhöz nyúl.. hirtelen mint terroristaként kezelik és börtönbe zárják.. az államhatalom megdöntésének gondolati bűncselekményéért.

Bizony, vannak olyan bűncselekmények amikért akkor is börtönbe zárnak, ha csak gondolsz rá.
Van gondolati szak.. ilyenkor csak beszélsz róla.. tervezgetel..
Van előkészületi szakasz..
és van kísérlet.. stb stb ez már kriminalisztika

biztos vagyok benne, hogy David Icke sem fogja soha elárulni, hogy egy nagy mesemondó, a rosszabbik fajtából, mert akkor oda kellene neki állni az esztergagép mellé
ügy van vele, hogy amíg szar van addig veréb is van
Fú, neked ez nagyon személyes ügy, látom. Szerinted hivatásos katonák, pilóták, (igazi) tudósok, szakértők nem tudták volna megállapítani, hogy az egyszerű űrből lepottyanó szemét vagy kőzet? Igazad van, nem láttam még tíz percen keresztül űrszemetet/meteoritot a légkörben repülni. De talán nézd meg a videót elejétől a végéig.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.01.07. 20:22:00

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

még egy kérdésem van:
miért is nem invitálják be a mainstream tudósok az emberkét egy kis közelebbi csevelyre???
hogy ő nem fogadja el??
hogy igazából ő ebből él meg (előadások), és talán nem is olyan rosszul???

Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.01.07. 20:22:37
<#nevetes1> Milyen tudományos eredményeket kell félretenni? A videóban nem is beszél senki. Te miről beszélsz ember? Nem veszed észre magad? Ez nem kétkedést, amit te csinálsz, ez azonnali elutasítás és tagadás. Mint egy vallási fanatikus.

így működik a duplagondol.. az ember saját maga sem veszi észre, hogy becsapja magát

"ézd meg a videót, ennyi. Milyen űrszemét repül tíz percen keresztül horizontálisan? Gondolkozol is, vagy csak ez a habzó szájú stílus megy neked? "

Még egyszer megkérdezem, hogyan hogyan zárod ki az űrszemetet ránézésre? Úgy, hogy ránézésére azt állítod, hogy horizontálisan repül? Ezzel csak két baj van, egyrészt annyi optikai csalódást lehet felsorolni, hogy betelne vele egy könyv, a másik, hogy egyértelműen látszik, hogy életedben nem láttál még meteort, ami ami így repül, mert radiánsa a nem függőleges hanem horizontális. Pedig van ilyen, és lehetne néha ki kellene mozdulni a panelből is... Szóval ez csak blöff volt, a részedről, nem lehet megállapítani, nincs ilyen, persze rajtad kívül aki ezt állítja, és ilyen csodálatos hülyeségekkel fáraszt minket. Köszi.

van igazságod
valóban az ember nem megy a háborúba (van kivétel) hanem viszik
azonban határok sajnos vannak mióta Isten ledöntötte Bábelt, és azóta "illik" egymást többé-kevésbé gyűlölni, mert mi vagyunk a tuti nemzet
erre a hazafias érzésre azután frankón rájátszanak pénzvilág hatalmasai, és gyilkolásszuk, gyilkolásszák is egymást szorgalmasan

DE!!!
ez még mindig nem válasz arra a kérdésre, hogy a világ hatalmasai miért nem "azok" ellen fognak össze, és miért egymás fenekébe akarják tuszakolni az atomot????
A tudományos előítéletet, tudományos szkepticizmusnak nevezik, és a tudomány egyik alappillére. Az, hogy neked fogalmad sincs mi a különbség aközött, hogy az addigi tudományos eredményeket, bemondásra, néhány pixelre, egy idecitál videóra amin egy ember beszél nem tesszük félre, csak arról mond valamit, hogy sem azt nem érted, mit jelent az, hogy bizonyíték, se az, hogy mindig az állító félnek kell bizonyítani. Nekünk elég kételkedni, és neked kellene meggyőző bizonyítékokat hoznod, ami eddig nem sikerült. Ennyit a te tudományos ismereteidről.

Nézd meg a videót, ennyi. Milyen űrszemét repül tíz percen keresztül horizontálisan? Gondolkozol is, vagy csak ez a habzó szájú stílus megy neked?

"Az űrszemetet ránézésre ki lehet zárni bazmeg."

Mesélj már erről bővebben! Hogyan zárod ki az űrszemetet ránézésre? Néhánya itt kijelentésekre verik magukat, ami mögött végiggondolt tartalom sincs. Ennyit erről.

Konkrétan senki sem állította, hogy földönkívüliek, én sem, és a cikk sem. Látod látod, annyira odavagytok a tudományos módszertől, hogy súlyos előítéletekkel álltok hozzá mindenhez, és alapból kizártok dolgokat. Gratulálok.

Abból, amit írsz, úgy tűnik, hogy se a videót nem nézted végig, sem a cikket nem olvastad el. Az űrszemetet ránézésre ki lehet zárni bazmeg. Néhányan itt a tudományra verik, közben hozzáállásukban saját maguk sem jobbak azoknál, akikre mutogatnak.

nem én irányítom őket..
ilyen az emberi elme.. nem valami racionálisan működik.

ha racionálisan működne az emberi elme.. akkor nem lehetne háborúzni sem.. mert ki lenne olyan hülye, hogy beáll katonának, ágyútölteléknek valamilyen ideológia mögé..
a "haza" is csak egy ideológia "csak a bolond keres ott határvonalakat ahol nincsenek"

!!! na valaki most már leplezzen le nekem minden összeesküvést és nagy igazságot ami a színfalak mögött zajlik ufó ügyben, ha lehet átfogó precíz írás legyen, nem akarok évekig információkat gyűjteni a neten. ki itt a bennfentes, a beavatott?
részletes leírást akarok a világ helyzetéről ufó ügyben. milyen lények vannak itt, honnan jöttek, kikkel szövetkeztek stb.!!!
Utoljára szerkesztette: InfoCsill, 2017.01.07. 20:01:26
na ez nagyon ott van <#eljen>
inkább gyorsan megöljük egymást, nehogy már azok öljenek meg bennünket
hm, akkor én elég érthetetlen vagyok
hiszen a hapsi azt mondja a videóban, hogy a világ összes hadserege "azok" ellen harcol
akkor ők (mármint a seregek) nem is tudják, hogy már harcolnak????
Ne basztasd a Zen mestert! Ő az, aki mindent tud, nem tudtad?
Szóval még egyszer, mert te olvastál valamit a neten, ezért az én tudásom és az iskolában tanult dolgok hibásak, és félrevezetés? Amúgy neked milyen végzettséged van, vagy csak internetelérésed van, és ez az egyetlen dolog amit az életben elértél?
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.01.07. 17:41:52

Ne személyeskedj ! <#action>

Mert te olvastál valamit a neten, ezért én és az iskolában tanult dolgok hibásak, és félrevezetés? Amúgy neked milyen végzettséged van, vagy csak internetelérésed van, és ez egyetlen dolog amit az életben elértél?