Irasidus#5576
Az interjú nem egyenlő tudományos kutatással, másrészt meghallgattam olyan embereket akik viszont az égbolt kutatói, sőt magam is tevékenyen részt veszek benne, és nincs ott semmi ufo. Viszont még mindig túl sokat tulajdonítasz egy pilótának, akit a szeme és az egyensúlyi szervére gyakorolt hatások ugyanúgy becsapnak, mint bárki mást. Ráadásul a pilótákat nem tudományos kutatásra képeztek ki, ezért laikus. Egy pilóta akárhány óra kiképzés árán sem képes pontosan megállapítani a távolságot, méretet és sebességet. Hogy ezt műszerek nélkül még véletlenül se tegyék, erre külön képzést adnak. Itt van link, hány érzékcsalódás éri a pilótákat, ami alól nincs felmentés a pilótának sem, mivel ő is csak ember. Ezért vannak műszerek a gépeken, és ezért kell használni is. Klikk illetve itt egy másik is klikk 2 - Pontosan ezért értékelhetetlenek ezek a beszámolók, mert vagy azt látta amit állít, vagy nem. Egy interjúból ezt nem lehet kiszűrni, ellenben van egy jó hírem, a pilótákon kívül vannak kutatók is akik az eget kutatják, műszerekkel, tudományos módszer mentén, és jelentem, nincsenek ufok.
A következő hsz.-ben majd kifejtem a fényképezés optikai illúziót, és a radar természet általi zavaró hatásait. De jó lenne az előtt megérteni, amit többször megismételtem, vannak az égboltnak kutatói, amivel te szembe állítasz mindenféle értékelhetetlen dolgot, ami bármi lehet, és ebből olyan messzemenő következtetés vonsz le, hogy az földönkívüli. Ez egy logikai bakugrás, logikai hiba. Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.03.14. 10:07:46