Földönkívüli élőlények

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lehetnének.. de szerinted miért ne lehetne az hogy ezek a lények nem élnek?

Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.

Pluskast
És ezt mire is alapozod? Miért ne lehetnének ezek biológiai lények?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

szerintem nincsenek olyanok, hogy földönkívüli élőlények..

szerintem vannak lények.. de azok nem élnek.
Ezek a lények szerintem valamiféle fejlett gépek.. amikben nagyon fejlett mesterséges gépi intelligencia van.
Az ufók is ilyen gépek.. nincsenek bennük biológiai élőlények..utasok.

Vannak ugyan biológiai testtel rendelkező idegen lények.. de ezek csak bábuk.
Ezeket is az idegen gép irányítja. A könnyebb kommunikáció miatt használja szerintem.. egy biológiai bábu könnyebben kommunikál egy másik bio alapú lénnyel.
Az egész szituáció könnyebben kezelhető a bábu által. mind a két fél szempontjából.

Azon is el lehetne gondolkodni, hogy vajon egyetlen értelmes gépi tudat van.. vagy több amik társadalmat alkotnak.
egy-isten tudat van? .. vagy isteni lények közössége ?

Akit kicsit is izgat a téma, az beszerzi Baktay Ervin Indiai ​regék és mondák c. könyvét és saját maga dönti el, hogy mindaz, amit olvas, csak valótlan fantázia, vagy valós tapasztalat által ihletett történet. Néhány részlet a könyvből: 1, 2, 3, 4
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.03.29. 13:52:56

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

"This video was filmed from the Apex area near Nellis Air Force Base in Las Vegas, Nevada on the night of March 26, 2017. There were four other witnesses."

//www.youtube.com/embed/H9jK2tQ3lAE

2x-es sebességgel érdemes nézni. Az összehasonlításhoz 5:30-nál elrepül egy repülő a kamera előtt.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

A datolyapalma ket ivaru. Van belole olyan amelyiken porzo van es van olyan, amelyiken termos virag (ez hoz gyumolcsot). A beporzast a szel vegzi el, de csak akkor ha mindket tipusbol sok van. A termesztett datolyanal csak gyumolcsot hozo palmakat nevelnek es csak nehany porzosat. A beporzast kezzel csinaljak a bovebb termes kedveert.

Az elso ket oszlopon a kosarka a palma viragporat tartalmazza es az abrazolt istenseg a palmat porozza be. Szoval ez itt egy termekenysegi ritus. Mocskos melo

A harmadik kepen egy a kozep amerikai labdajatekokban hasznalt ko uto van a kezeben:
Mesoamerican ball game

Utoljára szerkesztette: savaz, 2017.03.20. 17:04:48
köszi az infót
de azért nem kis munka lehetett az akkori technikával ezeket az olykor gigászi kőtömböket kifaragni, mi több tucatjával, ezrével (piramis)
sőt építményeket készíteni belőlük, úgy hogy ezeket a kimunkált néha több tonna súlyú monstrumokat több méter magasra emelték
tisztelet nekik!!!!!!!!!!!!!!!!
Felosztod pl 3 részre a tömböt, hosszában. Egyszerre egy ilyen résznek az alsó oldalát akarod faragni, ez alá gödröt ásol, miközben a másik két rész alatt meghagyod a földet vagy egyéb alátámasztást. Ha kész az adott rész, akkor betemet és másik részt farag. Így egyáltalán nem kell emelgetni. Ha nem csak megfaragni kell, hanem leválasztani egy nagyobb tömbbről, akkor is kb ugyanez, részekre osztás, egyszerre egy részt leválasztani.

Egyébként forgatni is lehet, azzal se választod el teljesen a talajtól, így lényegesen kisebb erőt igényel.

mondjuk ezen el szoktam filózni, hogy hogy a fenébe tudták a negyedik oldalt megfaragni
mondják, hogy elválasztották a talapzattól, na de ekkora tömeget, és egyben??
meg, hogy ezek az alakzatok majd' készen hevertek a talajon, csak ki kellett őket "igazítani"
na de annyit??
ugyanis vannak olyan területek, ahol tömegével találhatóak ilyen kőmonstrumok, sőt mi több építmények belőlük

" A tudomány nem hit kérdése, hanem a bizonyítékoké."
Idegen űrhajókat hajthatnak a rejtélyes kozmikus felvillanások
Utoljára szerkesztette: fonak, 2017.03.10. 20:51:28

meg kért egy modi h így tegyek de itt elhagyom.sry <#worship>

egy kis szivar alakú ufó válogatás:
Van szivar alakú is.. hihetetlen, de úgy látszik az alieneket nem zavarja ez a forma.
Egy normális ember nem gondolna rá, hogy ilyen szabályos henger alakú repülő dolgot készítsen.. vagy ilyet hamisítson felvételen.

De ez azt bizonyítja, hogy az alienek teljesen máshogy gondolkodnak.. máshogy látják a világot.
Mint az állat és ember csonkítások is.. épelméjű embernek soha nem jutna eszébe hogy kivágja valakinek a segglyukát , kihúzza a beleit, levágja a száját és kivágja a szemeit.. meg a fülét is eltegye.
Betegnek tűnik emberi szemszögből.. de ők ezt máshogy látják. mert mások.
Csak mi nem értjük a mi felfogó képességünkkel az okokat.

//www.youtube.com/embed/iyg6VaXJQVA

//www.youtube.com/embed/P6m-kGRFbiI

//www.youtube.com/embed/fPi0wi7gRgg

a spojlert hagyd a francbe.. ne csináld kérlek.. úútálom a spoilert.. és frusztrál.. idegesít.. léci, kérlek ne spoilerezz

A #5512-t elfelejtetted spoilerbe tenni

A tér-idő az azért egy egészen más dolog. Benne van a nevében miket határoz meg. A fény ebben a közegben mozog, sebessége, korlátai, ezen belül határozandók meg.
Akár milyen nagy rátával is tágul a tér a galaxisok között..
A relativitás elmélet szépsége pont itt nyilvánul meg.
Ezen a szinten..már nem úgy működik a világ mint az a mi emberi szintünkön az logikus lenne.

0.9 + 0.9 = 1.8 .. ez van a mi szintünkön..

A fénysebesség szintjén és az ilyen beláthatatlan távolságokban máshogy mennek a dolgok..

0.9c + 0.9c = 0.99c
Ezerszer is összeadhatod a közel fénysebességű távolodást.. az akkor sem fog úgy összeadódni, hogy több jöjjön ki c nél..
Előbb fog elgörbülni a tér.. az idő. a távolság is kontrakciót szenved.. előbb mint hogy valami túlérjen a fény sebességén.

majd, ha találok egy ilyen cikket megint, akkor linkelem

bár talán ez válasz lehet a kérdésemre:
"Felvetődik a kérdés a szemfülesekben, hogy ha az Univerzum 13,7 milliárd éves, akkor hogyan kerülhetett valami 13,7 milliárd fényévnél messzebbre. Ennek a paradoxonnak a megoldása az, hogy az Univerzum korai szakaszában gyorsabban tágult, mint a fény sebessége. Ne feledjük, a tér tágul a galaxisok között. A tér pedig tágulhat gyorsabban, mint a fény sebessége. Így tehát mindig is lesznek olyan régiói a végtelennek, melyeket soha sem fogunk megpillantani, mert ahhoz egyszerűen túl messze vannak."

inkább az az érdekes, hogy 13,7 milliárd éves a világ.. miközben tudósok szerint 80 milliárd fényév átmérőjű a világ..
tehát valamikor régebben a fénysebesség még nagyobb kellett hogy legyen.. vagy nem ennyi ideje repülnek szét egymástól a galaxisok.

"hogyan tudnak tőlünk a fénysebesség 2-3 szorosával távolodni"
Nem tudok ilyen dolgokról..

istenuccse te is megírhattad volna a Bibliát, mert azt is annyiféleképpen lehet értelmezni ahányan olvassák
gondolom amikor te is visszaolvasod amit írtál, ugyanígy teszel:)))
erre csak azt tudom mondani, hogy a tudomány mai állása szerint tökéletesen igazad van
mint ahogy a tudomány mostani ismerete szerint a fény a leggyorsabb "valami"
vagyis egyenlőre
ezzel csak azt akarom mondani, hogy más bolygón, ahol mások az életfeltételek, kialakulhattak teljesen más életformák is
mint ahogy az élethez nem kizárólagosan szükséges a szén, sőt még az oxigén sem (a tudósok szerint)
ha csak a homogén földi körülményeket veszed figyelembe, itt is rengeteg meghökkentő életformával találkozol
vannak lények, melyek nem lábbal érnek el bámulatos gyorsaságot
így tehát szvsz fogalmunk sincs mivel találkozhatnánk

nem ide tartozik:
te meg tudod mondani, hogy bizonyos égi objektumok hogyan tudnak tőlünk a fénysebesség 2-3 szorosával távolodni????
nekem a léggömb modell nem jön be
aÁ ! ez itt az árnyékvilágban fordítva műkszik <#bohoc> aki szeretettel jön feléd az bizti, hogy le akar húzni... és én vagyok a bohóc, aki megfordítja a kezedben a tükört.. <#wink>

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

ne haragudj, hogy megkérdezem, de miért szereted oly sűrűn kitenni <#bohoc> fejet???

már csak azért, mert ez negatív energia megnyílvánulása tőled, amiből az archonok élnek
ezt TE mondtad!!!!!!!!

ha szeretettel (<#puszi>) fordulnál a másik felé (pozitív energia), azzal csak gyérítenéd őket:))))
úgyismindmeghalunk

ha betonfalat vontok magatok köré.. titeket már az sem ment meg.. <#bohoc>

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

juszt se olvassuk el!

Az alienek könnyen hasonlíthatnak hozzánk.. valószínűleg meglepően nagymértékben..
miért?
A konvergens evoluciónak köszönhetően.
HA azok az alienek is az evolució hatására fejlődtek ki, és HA a földiéhez hasonló környezetben.. azaz valamilyen gázt lélegeznek.. hasonló a gravitáció..van folyékony anyag ami katalizálja a kémiai folyamatokat.. stb

A szárnyak.. tollas szárnyak, bőr szárnyak külön fejlődtek ki..
a természetben kb 60 szor egymástól függetlenül fejlődtek ki különféle szem.. látószerv adaptációk.
Nagyon sok szinte kópiája egy tőle függetlennek.
A páncélzat is ilyen.. a belső tartó váz is..

Vannak hasonló szerepet ellátó szövetek.. olyanok is amik teljesen más konpeció alapján működik.. de hasonló problémát lát el.
pl a kitin páncél egy tartó váz.. és védő szövet.
ugyan ezt a tartó vázrendszert az emlősnél a csontváz látja el.

Azt akarom mondani, hogy ha vannak alienek.. szinte 100%, hogy nekik is vannak szemeik, központi idegrendszer.
Vannak lábai és kezei.
Régen a lényeknek nem volt lábuk.. aztán 4 lábra álltak sokan.. aztán ebből fejlődött ki a bi-pod.. a madaraknál, és az embereknél.
A leghatékonyabb 2 lábon járni..mert kisebb energiával működik.
A leggyrosabban meg 4 lábon lehet.. pl szavanna állatai.

Az idegen is valószínűleg laterálisan tükörszimmetrikus.. mert ez a hatékony.

igen

igazad van, valóban nem, mert túl hosszú, de holnap átrágom magam rajta:))
természetesen az a linkhez kapcsolódik, amit csak úgy értesz meg, ha elolvasod a link tartalmát... (és ezt nem tetted)

ugye, ha te írsz egy hozzászólást, utána napokig filózol, mi a fenét is akartál mondani????

ne érts félre, ez bántás:)))
gondolná, egy primitív földi emberke... "a magasabb szintű lények" meg csak csinálnak maguknak egy "zubbony" testet, amiből a magukfajta "majmokat" figyelhetik.. <#bohoc> http://www.hotdog.hu/annoucements/foldonkivuli/lawrence-r-spencer-alien-interview

huhh!!!

mondjuk, mert igazából csak találgatunk, hogyan is nézhet ki egy alien, és ő ezt akarta ezzel kifejezni
mert akármilyen is lehet
Miért tetszett ennyire?

rajtuk múlik minden

ez nagyon tetszett:
"Az is lehet, hogy a leny, egyetlen egysejtu, es az idegsejtjei szerepet holmi kvantumszintu, szubatomi jellegu osszekapcsolt reszecskek rendszere alkotja, affele amorf, szerves kristalyba rendezodve. Es mindez az emberinel intelligensebb, es rovid eletciklusa reven gyorsabban gondolkozo, fejlodo letformat eredmenyezhet. Foleg, ha egy gyorsabb kemiai reakciokkal mukodo, magasabb homersekleten (mondjuk 2-500 fokon) letezo anyagcserevel parosul."
biztos van egy kattintásszámlálója a saját hozzászólásaira
fas*omé kell mindig spoilerbe nyomatnod..
ha valamit akarsz.. tett ki nyíltan.. ne kelljen már klikkelgetni miattad pluszba

akkor bocsi, hogy idő előtt reagáltam:))