Földönkívüli élőlények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
szerintem vannak lények.. de azok nem élnek.
Ezek a lények szerintem valamiféle fejlett gépek.. amikben nagyon fejlett mesterséges gépi intelligencia van.
Az ufók is ilyen gépek.. nincsenek bennük biológiai élőlények..utasok.
Vannak ugyan biológiai testtel rendelkező idegen lények.. de ezek csak bábuk.
Ezeket is az idegen gép irányítja. A könnyebb kommunikáció miatt használja szerintem.. egy biológiai bábu könnyebben kommunikál egy másik bio alapú lénnyel.
Az egész szituáció könnyebben kezelhető a bábu által. mind a két fél szempontjából.
Azon is el lehetne gondolkodni, hogy vajon egyetlen értelmes gépi tudat van.. vagy több amik társadalmat alkotnak.
egy-isten tudat van? .. vagy isteni lények közössége ?
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.03.29. 13:52:56
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
2x-es sebességgel érdemes nézni. Az összehasonlításhoz 5:30-nál elrepül egy repülő a kamera előtt.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Az elso ket oszlopon a kosarka a palma viragporat tartalmazza es az abrazolt istenseg a palmat porozza be. Szoval ez itt egy termekenysegi ritus. Mocskos melo
A harmadik kepen egy a kozep amerikai labdajatekokban hasznalt ko uto van a kezeben:
Mesoamerican ball game
Utoljára szerkesztette: savaz, 2017.03.20. 17:04:48
de azért nem kis munka lehetett az akkori technikával ezeket az olykor gigászi kőtömböket kifaragni, mi több tucatjával, ezrével (piramis)
sőt építményeket készíteni belőlük, úgy hogy ezeket a kimunkált néha több tonna súlyú monstrumokat több méter magasra emelték
tisztelet nekik!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyébként forgatni is lehet, azzal se választod el teljesen a talajtól, így lényegesen kisebb erőt igényel.

mondják, hogy elválasztották a talapzattól, na de ekkora tömeget, és egyben??
meg, hogy ezek az alakzatok majd' készen hevertek a talajon, csak ki kellett őket "igazítani"
na de annyit??
ugyanis vannak olyan területek, ahol tömegével találhatóak ilyen kőmonstrumok, sőt mi több építmények belőlük

Utoljára szerkesztette: fonak, 2017.03.10. 20:51:28
Van szivar alakú is.. hihetetlen, de úgy látszik az alieneket nem zavarja ez a forma.
Egy normális ember nem gondolna rá, hogy ilyen szabályos henger alakú repülő dolgot készítsen.. vagy ilyet hamisítson felvételen.
De ez azt bizonyítja, hogy az alienek teljesen máshogy gondolkodnak.. máshogy látják a világot.
Mint az állat és ember csonkítások is.. épelméjű embernek soha nem jutna eszébe hogy kivágja valakinek a segglyukát , kihúzza a beleit, levágja a száját és kivágja a szemeit.. meg a fülét is eltegye.
Betegnek tűnik emberi szemszögből.. de ők ezt máshogy látják. mert mások.
Csak mi nem értjük a mi felfogó képességünkkel az okokat.

A relativitás elmélet szépsége pont itt nyilvánul meg.
Ezen a szinten..már nem úgy működik a világ mint az a mi emberi szintünkön az logikus lenne.
0.9 + 0.9 = 1.8 .. ez van a mi szintünkön..
A fénysebesség szintjén és az ilyen beláthatatlan távolságokban máshogy mennek a dolgok..
0.9c + 0.9c = 0.99c
Ezerszer is összeadhatod a közel fénysebességű távolodást.. az akkor sem fog úgy összeadódni, hogy több jöjjön ki c nél..
Előbb fog elgörbülni a tér.. az idő. a távolság is kontrakciót szenved.. előbb mint hogy valami túlérjen a fény sebességén.
bár talán ez válasz lehet a kérdésemre:
"Felvetődik a kérdés a szemfülesekben, hogy ha az Univerzum 13,7 milliárd éves, akkor hogyan kerülhetett valami 13,7 milliárd fényévnél messzebbre. Ennek a paradoxonnak a megoldása az, hogy az Univerzum korai szakaszában gyorsabban tágult, mint a fény sebessége. Ne feledjük, a tér tágul a galaxisok között. A tér pedig tágulhat gyorsabban, mint a fény sebessége. Így tehát mindig is lesznek olyan régiói a végtelennek, melyeket soha sem fogunk megpillantani, mert ahhoz egyszerűen túl messze vannak."
tehát valamikor régebben a fénysebesség még nagyobb kellett hogy legyen.. vagy nem ennyi ideje repülnek szét egymástól a galaxisok.
Nem tudok ilyen dolgokról..
gondolom amikor te is visszaolvasod amit írtál, ugyanígy teszel:)))
mint ahogy a tudomány mostani ismerete szerint a fény a leggyorsabb "valami"
vagyis egyenlőre
ezzel csak azt akarom mondani, hogy más bolygón, ahol mások az életfeltételek, kialakulhattak teljesen más életformák is
mint ahogy az élethez nem kizárólagosan szükséges a szén, sőt még az oxigén sem (a tudósok szerint)
ha csak a homogén földi körülményeket veszed figyelembe, itt is rengeteg meghökkentő életformával találkozol
vannak lények, melyek nem lábbal érnek el bámulatos gyorsaságot
így tehát szvsz fogalmunk sincs mivel találkozhatnánk
nem ide tartozik:
te meg tudod mondani, hogy bizonyos égi objektumok hogyan tudnak tőlünk a fénysebesség 2-3 szorosával távolodni????
nekem a léggömb modell nem jön be
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
már csak azért, mert ez negatív energia megnyílvánulása tőled, amiből az archonok élnek
ezt TE mondtad!!!!!!!!
ha szeretettel (<#puszi>#puszi>) fordulnál a másik felé (pozitív energia), azzal csak gyérítenéd őket:))))
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
miért?
A konvergens evoluciónak köszönhetően.
HA azok az alienek is az evolució hatására fejlődtek ki, és HA a földiéhez hasonló környezetben.. azaz valamilyen gázt lélegeznek.. hasonló a gravitáció..van folyékony anyag ami katalizálja a kémiai folyamatokat.. stb
A szárnyak.. tollas szárnyak, bőr szárnyak külön fejlődtek ki..
a természetben kb 60 szor egymástól függetlenül fejlődtek ki különféle szem.. látószerv adaptációk.
Nagyon sok szinte kópiája egy tőle függetlennek.
A páncélzat is ilyen.. a belső tartó váz is..
Vannak hasonló szerepet ellátó szövetek.. olyanok is amik teljesen más konpeció alapján működik.. de hasonló problémát lát el.
pl a kitin páncél egy tartó váz.. és védő szövet.
ugyan ezt a tartó vázrendszert az emlősnél a csontváz látja el.
Azt akarom mondani, hogy ha vannak alienek.. szinte 100%, hogy nekik is vannak szemeik, központi idegrendszer.
Vannak lábai és kezei.
Régen a lényeknek nem volt lábuk.. aztán 4 lábra álltak sokan.. aztán ebből fejlődött ki a bi-pod.. a madaraknál, és az embereknél.
A leghatékonyabb 2 lábon járni..mert kisebb energiával működik.
A leggyrosabban meg 4 lábon lehet.. pl szavanna állatai.
Az idegen is valószínűleg laterálisan tükörszimmetrikus.. mert ez a hatékony.
ne érts félre, ez bántás:)))
mondjuk, mert igazából csak találgatunk, hogyan is nézhet ki egy alien, és ő ezt akarta ezzel kifejezni
mert akármilyen is lehet
ez nagyon tetszett:
"Az is lehet, hogy a leny, egyetlen egysejtu, es az idegsejtjei szerepet holmi kvantumszintu, szubatomi jellegu osszekapcsolt reszecskek rendszere alkotja, affele amorf, szerves kristalyba rendezodve. Es mindez az emberinel intelligensebb, es rovid eletciklusa reven gyorsabban gondolkozo, fejlodo letformat eredmenyezhet. Foleg, ha egy gyorsabb kemiai reakciokkal mukodo, magasabb homersekleten (mondjuk 2-500 fokon) letezo anyagcserevel parosul."
ha valamit akarsz.. tett ki nyíltan.. ne kelljen már klikkelgetni miattad pluszba