Földönkívüli élőlények

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez az alaptalan bizalmatlanságot, hívja a szakirodalom paranoiának.

allock

Bár önző lehetnék.

#hhwnd

allock
Meghamisíthatják az eredményt (független szakértői vizsgálat maszlag nem garancia), nem valószínű hogy visszakapnád a tárgyat, ha találnak valamit eltussolják, de előtte még be kell állítani hülyének az illetőt.

#hhwnd

És miért nem adnád oda megvizsgálni, mármint azon túl, hogy önző és gyerekes vagy? Teljesen mindegy honnan szerezte egy csaló a felvételt, ugyanannyira hiteles, mint ő maga. Ennyi.

Aha, nem adnád oda. Tudod felnőtt emberek az ovodában kinövik azt , hogy -Nekem van porsém, bibibí. Muti. Nem mutiból készült, bibibí. Erről ennyit. Csaló, mint fulretard.

Konteóssal vitatkozni, mint galambbal sakkozni.

allock
Ő lehet meglovagolt egy hullámot, de a videót nem ő készítette.

Mellesleg ha nekem lenne hasonló tárgyam, én sem adnám oda.

#hhwnd

Hát ez , ez lenyűgöző. Látod overseer, erre várt a világ. Egy ilyen kristálytiszta, manipulálatlan, minden tekintetben egyértelmű bizonyítékra. Még egyszer , ez igen.

Tehát, Roger Leir nem doktor, leghíresebb munkássága, hogy állítólagos ufo implantátumokat távolít el emberekből (jó pénzért). Amiről kiderült, hogy hétköznapi tárgyak, üvegszilánkok, fém töredékek, stb. Amikor felkérték, hogy törvényszéki vizsgálatokat tegyenek, elzárkózott, a tárgyakat nem engedte megvizsgálni. Ennyi. Ez egy hazug, csaló gazember aki abból él, hogy ezekkel a sztorikkal haknizik, és persze könyveket ad ki. Ez egy megélhetési forma.

allock

#hhwnd

Itt egy képkocka. Látható, hogy manipulált, utólag lett rászerkesztve... Ennyi.

Ez bullshit. A film hamis. Ennyi.

Aha, persze. A zufó meg nem itt van animálva. Mi a fenéért kérdezel, ha már meg van rá a válaszod? Elhiszed, hogy az egy földönkívüli. Pedig nem, egy mégcsak nem is túl jól sikerült tákolmány.

a zászlók azért nem pixelesednek be annyira.. vagyis kevésbé mert azok egy helyben animálnak.
A kép egy adott szektorában változnak, mozognak.. erre külön mozgás követő rendszer van felépítve.

Megadja a mozgókép egy pillanat kulcsképét, és a helyett, hogy a következő kocka képet is újra lerajzolja.. ami sok sok + információ tárolást jelent.. helyette, csak azokat az információkat tárolja el, hogy a soron következő kocka kép mennyiben tér el az előzőtől.. általában 90% ban ugyan az..minden ugyan azon a helyen van.. kis változással, eltéréssel, elmozgással, bemaszatolással.. stb.. és erre van egy már nagyon fejlett lekövető és analizáló rendszer.

valószínűleg ebből az algoritmusból fog kifejlődni az első mesterséges látó és asszociációs program könyvtár az MI -k számára.

Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.

Itt éppen azt kell bizonyítani, hogy a gyilkosság megtörtént, azaz valaki tényleg látott valamit, vagy sem. Egyenlőre egyetlen felvételed sem sikerül bebizonyítod, hogy nem hamis, vagy nem valami optikai csalódás eredménye. Az anekdotákról, azaz, hogy valaki valamit látott - és elhiszem ha akarom - meg még kevésbé sikerült bármit is bizonyítani. Most gyakorlatilag azon vitatkozunk, hogy te mennyire vagy hiszékeny. Ami egyenlőre úgy néz ki, borzasztóan az vagy. A bíróságon is az első az, hogy a tanú hitelességét kell bizonyítani, illetve a tanúnak a saját állítását. Ez egyenlőre nem történt meg.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.12.17. 23:42:06

Aha, értem. És a zászlók miért nem pixelesednek be a háttérben?Holott azok is meglehetőst nagy sebességgel váltanak alakot a képeken. Vagy azok kiemelt státuszúak, főleg egy ilyen helyen? Meséld kérlek tovább.

a pixelességre van magyarázat.. a felvétel nem full hd.. és egyébként sem ér semmit a felbontás.. mert a mozgókép információ anyagát az adat / sec határozza meg, a tömörítés után.

A video tömörítésnél, szándékosan sorolják alacsony információ prioritásba az olyan elemeket amelyek csak felvillannak, vagy gyorsan mozognak, gyorsan változtatnak helyet a képen. Az ilyen területeket a tömörítés során az elérhető lehető legkisebb információval kell leírni.
Ezért van az, hogy az ilyen területek pixelesednek be.. és ezt a jelenséget megfigyelheted más videókon.

Viszont a pixelesedést beleszámolva, ami tömörítési artifact lehet. Elég autentikusnak és Hd nak tűnik a videó.

Viszont nagyon jól bele illik a talán több milliós megfigyelő beszámolóiba.. egyszer csak észreveszik.. vagy megjelenik a semmiből az égen..
van hogy sokáig egy helyben lebeg.. aztán egyszer csak minden előjel nélkül szinte az égbolt másik oldalán van.. olyan nagy sebességgel kirúgja magát.. hatalmas sebességgel száguld és olyan éles kanyarok tesz és olyan élesen váltogatja a sebességét is.. természetességgel.. mintha valami élőlény tartana könnyed bemutatót a képességeiről..

mintha azt mondaná.. hé.. kapjatok már észhez.. mi ilyen könnyen vesszük a lubickolást az égbe.. mi olyan dolgokat teszünk meg természetes könnyedséggel, amiket ti még elképzelni sem vagytok képesek.. nemhogy még kivitelezni.
Ide figyelj.. látod milyen a gyorsulásom.. ez, ha kiszámolod, azt jelenti, hogy ha akarok az űrben nagyon könnyen gyorsulok a fénysebesség közelébe.. és így akár milyen messzire eljuthatok a saját időmben a világegyetemben.. és akár milyen távolra is a jövőbe.
Időutazó vagyok.
plusz.. az hogy itt vagyok és létezek, egyben nyilvánvalóvá teszi azt a tényt is, hogy átutaztam egy fél galaxist, hogy itt repkedhessek és tanulmányozhassalak titeket. Ami azt jelenti, hogy messze menőkig túlhaladtam a ti értelmi, intellektuális szinteteket..
ha akarnám már régen halottak lennétek.. de mivel már sok sok ideje itt vagyunk.. vagyok. és még mindig életben vagytok, ..nem kell félnetek.

Nem elpusztítani akarnak minket.. valami más terv részesei vagyunk..
az hogyha itt vannak és látszólag nem csinálnak semmit csak néha jól ránk ijesztenek
az biztosan azt jelenti, hogy tervük van velünk.
..és mivel nem tudjuk hogy mi az.. valószínűleg titokban hajtják végre..és még csak esélyünk sincs leleplezni.. mert ez azt jelentené, hogy nem elég okosak ahhoz, hogy ezer fényéveket utazgassanak az űrben.

Ez abszolút nem így működik. Azért ahhoz "kicsit" több kell.
A felvétel amit bemutattál , legalább hd , végre. De érdemes kikockázni, és látszik , hogy a szellem vagy lélek gömb ( nem is földönkívüli ) a környezetétől eltérően szép pixeles, de nem baj. Kicsi apróság. Bár ez téged nem hat meg.

Cowie
"ha valaki lát egy gyilkosságot.. majd ezt egy tárgyaláson mint tanu részletesen eladja.. elmeséli amit látott.. egy embert börtönbe csuknak élete végéig. Egy ember életét teljesen tönkre teszik és hatalmas szenvedésnek teszik ki.
Csak mert valaki meggyőzően állított valamit a tárgyalás során."

Ez azért nem egészen így van. Ha a tanú állításait semmi objektív dolog nem támasztja alá, akkor az édes kevés.
És ez a baj az UFO-kal is.

Az ufókkal kapcsolatban..
ha valaki lát egy gyilkosságot.. majd ezt egy tárgyaláson mint tanu részletesen eladja.. elmeséli amit látott.. egy embert börtönbe csuknak élete végéig. Egy ember életét teljesen tönkre teszik és hatalmas szenvedésnek teszik ki.
Csak mert valaki meggyőzően állított valamit a tárgyalás során.

viszont ha száz ezren, millióan állítanak egy fantasztikusnak tűnő..nem meggyőzőnek ható dolgot.. azt akkor sem hisszük el, és csak viccelődünk a mesékkel, amikor nyílvánvalóan a több ezer fellelhető beszámolókban csak úgy hemzsegnek a közös elemek..
Ez olyan lenne, mintha egy város teljes lakossága ugyan azt a különös álmot látná.
Mindenki arra gondolna miután elmesélnék egymásnak az álmaikat, hogy biztos nem véletlen ez az egybeesés.. kell lennie mögötte valami létező dolognak ami megmagyarázza.

Na ugyan így vagyunk az ufókkal is.
Mindenki ugyan arról a létező jelenségről számol be.. vagyis különféle formájú, nagyságú.. fénylő.. vagy csak fémes fényvisszaverő repülő objektumokat.. amik jellegzetes mozgást végeznek.. Soha nem látott módon képes helyet változtatni.
Olyan gyorsulásokkal, és sebességekkel, amik ma még ELMÉLETI módon sem vagyunk képesek kivitelezni.

Olyan sebességekkel repülnek ezek, mint amikor az űrből visszatérő módul belép a légtérbe.. szinte szénné ég a külseje..
Az ufók meg vígan repkednek ezen a sebességen és meg se sülnek.
Olyan G értékek mellett gyorsulnak amibe az ember egy kisebb kanyarba azonnal szörnyet halna olyan módon, hogy az ufó faláról kellene az összeturmixolódott emberi maradványokat kiskanállal lekaparni.

Elképzelni bármit el lehet, viszont, hogy mi a valóság az megint más kérdés. Ez tipikus "god-of-the-gaps" érvelés, ami magyarul a lyukak istene, vagy fehér foltok istene néven fut. Ami annyit jelent, hogy egy hívő a saját hitének igazolására, a tudomány által eddig fel nem tárt fehér foltjait használja, mondván, ott van az isten, ufo, kis manó, akármi. Ha tudomány valamit feltár abból, amit eddig hitt, nem az a következtetés vonja le, hogy alaptalan volt a feltétezése, hanem keres újabb ismeretlen területet, ahova beképzelheti amit éppen jónak lát. Ez egy logikai bukfenc, és a képzelgéssel egyenlő.

Az a baj, hogy az ufo ma már egy több jelentésű szó, mint a zebra, vagy a levél, és stb. Az itt lévő fórumozók, ufo alatt, nem ismeretlen repülő tárgyat értenek, hanem földönkívüli repülő tárgyat (esetleg élőlényt)! Nehezen értik meg, hogy ha valami ismeretlen, arról nincs ismeretem, arra nem mondhatom, hogy ez vagy az. A másik, hogy gyakran használják maszatolásra, és ködösítésre, névleg egyetértenek veled, de közben végig a másik értelemben használják, sokszor nem is tudatosan. Ha azt mondod egy ilyennek, hogy igen van olyan, hogy ufo abból rögtön a másik értelmezés lesz a fejében. (És ha jól tudom, az amerikai hadsereg már nem használja ezt a szót, pont a kétértelműsége miatt, így megszűnt gyakorlatilag az alkalmazása.)
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.12.17. 14:13:11

Komolyra véve, ezzel vitáznék. Olyan , hogy UFO van. Aztán legtöbször bebizonyosodik, hogy ember alkotta cucc, vagy természeti képződmény. Ha meg nem találnak rá magyarázatot, még az sem jelenti azt, hogy földönkívüli űrhajó, mert lehet olyan ritka képződmény amivel, csak spec esetekben találkozni.
Persze a vallásosokat erről nem lehet meggyőzni , mert biztos a 3 betűsök kiadták az ukázt, hogy mi legyen.

Bakker , tényleg. Lemerült a felhőkondenzátoruk, én is jártam már így, csak nem látta senki.
Na, megyek túrok egy kis moslékot én is.

mer a malacok se tudják, hogy gazda létezik... ha tudnák, ők se zabálnának olyan jó étvággyal.. <#hehe>

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

mér nem léteznek?

Igen, hogy nem léteznek. Ez néhány embernek itt új lehet...

van valami újdonság az ufókkal?

Két különbözö felhö képeit raktad be. Szemtanúk szerint pár percig lehetett látni, majd eloszlott (Japán). A másik egy kupola alakú felhö volt Walesben. De valószínü, hogy más irányból nem volt gömb. Tehát nem parkolt, nem szállt fel, csak különleges. És még csak köze sincs semmilyen földönkívülihez.

Japánban ismeretlen felhőt filmeztek.
A felhő a földön parkolt, felszállt .. eléggé furcsa egy földönkívüli felhő volt ez.. a békebeli felhők ilyet még nem csináltak..

Több video kellene ide autentikusnak tűnő ufo video.
Ne egyértelmű cgi ket tegyetek ki..
hátha lehet, hogy van eredeti ufós is.
szerintem több mint 50% az esélye, hogy a létező idegenek itt vannak.

Ha én mondjuk idegen lennék, és itt kószálnék ebben a galaxisba több száz millió éve.. biztos észre vettem volna, hogy itt burjánzik az élet.
és mivel nem vagyok rosszindulatú, nem pusztítottam ki az életet, és nem rekviráltam el a szép kis kék bolygót.
Viszonylag érintetlenül hagyom, és talán besegítek itt ott az evolució munkájába, hogy ne keljen már kivárni azt a nemtom hány száz millió évet amíg az értelem kifejlődik annyira, hogy feltalálja az írást.
Helyette nyomok egy kis dns tuningot.. feltöltöm információkkal a saját akaratom, képmásom szerint.
Aztán mivel úgy sem tudok meghalni már, a fejlett csillió éves technológiám miatt.. szépen hátra dőlök és figyelgetek.
.. és talán ha valami nem tetszik, lekúrok egy ba*zot nagyot a földre, hogy tudják hol a helyük
Biztos nem hagynám, hogy ilyen ütemben kiírtsa az egyik faj a másikat.. csak mert okosabb és megteheti.
Lehet csinálnék egy restore lehívást.. és törölném a munkaselejteket.

<#integet2>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Még egy utolsó: "Nem szabad elfelejteni, hogy Fulford csak egy újságíró, és amiről tudósít az távol keletről jön, ahonnan szinte egyáltalán nincs háttér infonk..." tudod, messziről jött ember azt mond amit akar. Miért mindig olyan helyen találnak vmit , aminek nem lehet utána járni? Nem érdekes? Mount-Everest, Antarktisz, csendes-óceáni sziget, stb. Ja, hogy ne lehessen utánajárni. De ha még is oda megy vki és mégsem talál semmit , elő lehet venni az aduász 3 betűsöket, vagy az idegen álcázótechnikát. De erőlködj csak, tényleg befejeztem.

Jelzős szerkezetet mellőzni. Te mire harapsz? Arra, hogy bizonyíték nélkül mindenki azt ír amit kitalál? 0 , nulla, nyista , nuku.... soroljam még? Aztán ha mégsem jön be , bölcsen hallgat, majd előáll még nagyobb baromsággal.
De ,mint mondtam ugyan olyan hülye, mint pataki, csak jobban eladja magát. Ennyi . Itt is befejeztem veled. Tégy tiltólistára.

Nem, egyáltalán nem azonos súlyú !
Fulford valóban a Fehér Sárkány társaság szóvivője. Az, hogy komoly hiányosságai vannak általában, nem jelenti azt, hogy hazudozik is. Erre és más hiányosságokra már én is felhívtam a figyelmet az NWO-n amikor a Fibonacsi számrendszert említette. Nem szabad elfelejteni, hogy Fulford csak egy újságíró, és amiről tudósít az távol keletről jön, ahonnan szinte egyáltalán nincs háttér infonk... Ha ki tudod választani magadnak a hasznosakat belőle, akkor előnyödre válhat, ha nem, akkor meg minek olvasod.. <#confused>

Ennek a hercegnős sztorinak meg van egy eredeti változata is, aminek lehet, hogy van köze a valósághoz, de ez a változat nyilvánvaló marhaság. Persze lehet, hogy épp ez a cél vele... Mint az óriás csontvázakkal... csinálnak egy pár fake fotót, és a tamás féle fél ... tek csak arra harapnak...

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

ReszegKoldus
"előrejelzései, figyelmeztetései eddig általában beigazolódtak"

<#nevetes1>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Tudod "cimbora" , ez nagyon izzadságszagú benyögés. De erölködj csak. De mond csak Fulretard milyen bizonyítékkal szolgált már? Ja, hagyd csak , semmivel. Mesélni mindenki tud. Ezért egyenértékü Patakival. Csak jobb a dizájn.

Tudod cimbora a baj az, hogy vannak olyan kretének is, akiknek a gizike és a gőzeke is ugyan az. Nekik az tán tényleg mind 1, hogy Fulford, Győzike, vagy ufó, nektek mind kívül esik az értelem tartományán és számotokra mind egy kalapba való..

Nem mondod, hogy van ilyen? Ne már. Csaknem a Benjámin Fullretard kattintásvadász oldalára gondolsz? Vagy a szabadonébredökre? Vagy tetszölegesen kiválasztott ufo/konteo/fényevö oldalak valamelyikére? Bár ezeket nem kell lejáratni, megteszik maguk is.

A szemüregre visszatérve, nem , nem láttam még idegen lényt, pláne nem a csontvázát, ( én nem tekintem "bizonyítéknak" a MIB és társai filmeket) de Katalizátornak igaza van. A szemüreg az sima, hogy forogna benne bármi sérülékeny? Az izület idegenéknél is sima lenne, hisz ott is mozognia kell vminek, nem?

hát ja, a fake news terjesztés egy új üzletág lett... épp most volt az ARD tv hírekben, hogy egy koszovói gyerek napi ezer eurót kaszál kattintgatásokból, ezeknek a terjesztéséből...

Hoax. Ha nem írták volna bele, hogy kiszivattyúzták a folyadékot, hogy könnyebb legyen a márvány koporsó - még hihető is lenne..

Önteltség ami mások ellen irányul? Mesélj még erről kérlek! Milyen az?
Hogy ha ennek a szónak az öntelt jelentéséből indulsz ki, akkor miért van az, hogy mindig azok "keresnek meg", akik iránt/ellen ez az "önteltség" irányul.. <#confused>

Rátartiságot.
Bocsi, Pluskastnak ment.
Azért az evovúció (akármilyen változatos is) segít neked kizárni a baromságokat. Pl baromság lenne egy olyan élőlény, aminek a bordáin tüske van, amely körbeöleli a szivet. Életképes? Nem!
Pluskast
Hoax valóban lehet, de azért az a kijelentésed, hogy "nem lehetne ilyen csonttaréjokkal tarkított", finoman szólva is hülyeség. Találkoztál már életedben űrlénnyel? Szerintem nem, és nem feltétlenűl kellene az emberi anatómiát párhuzamként felhozni, mivel ha léteznek űrlények azok ugyebár nem emberek.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

minden attól függ hogy melyik kézben fogják azt a bizonyítékot

a zoroszoknak nem, de azt látom, hogy kézzel fogja a zufót.. <#nevetes1> mindig kézzel fogható bizonyítékot akartatok, kell ennél még kézzelfoghatóbb ? <#bohoc>

"Hitler titkos tagja volt egy titkos társaságnak ..." tehát még a társaság sem tudta, hogy a tagja. Ez igen...

"ennyire benne voltak a nácik az elmebajban.. " a nácik IS, na meg még kik? Nem kell válaszolni.

A koponya meg annyira hiteles mint bármi más hoax ebben a témában, bár egy hívönek mondhatják. Az elsö, hogy a szemüreg nem lehetne ilyen csonttaréjokkal tarkított.