Földönkívüli élőlények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#hhwnd
Konteóssal vitatkozni, mint galambbal sakkozni.
Mellesleg ha nekem lenne hasonló tárgyam, én sem adnám oda.
#hhwnd
A kép egy adott szektorában változnak, mozognak.. erre külön mozgás követő rendszer van felépítve.
Megadja a mozgókép egy pillanat kulcsképét, és a helyett, hogy a következő kocka képet is újra lerajzolja.. ami sok sok + információ tárolást jelent.. helyette, csak azokat az információkat tárolja el, hogy a soron következő kocka kép mennyiben tér el az előzőtől.. általában 90% ban ugyan az..minden ugyan azon a helyen van.. kis változással, eltéréssel, elmozgással, bemaszatolással.. stb.. és erre van egy már nagyon fejlett lekövető és analizáló rendszer.
valószínűleg ebből az algoritmusból fog kifejlődni az első mesterséges látó és asszociációs program könyvtár az MI -k számára.
Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.12.17. 23:42:06
A video tömörítésnél, szándékosan sorolják alacsony információ prioritásba az olyan elemeket amelyek csak felvillannak, vagy gyorsan mozognak, gyorsan változtatnak helyet a képen. Az ilyen területeket a tömörítés során az elérhető lehető legkisebb információval kell leírni.
Ezért van az, hogy az ilyen területek pixelesednek be.. és ezt a jelenséget megfigyelheted más videókon.
Viszont a pixelesedést beleszámolva, ami tömörítési artifact lehet. Elég autentikusnak és Hd nak tűnik a videó.
Viszont nagyon jól bele illik a talán több milliós megfigyelő beszámolóiba.. egyszer csak észreveszik.. vagy megjelenik a semmiből az égen..
van hogy sokáig egy helyben lebeg.. aztán egyszer csak minden előjel nélkül szinte az égbolt másik oldalán van.. olyan nagy sebességgel kirúgja magát.. hatalmas sebességgel száguld és olyan éles kanyarok tesz és olyan élesen váltogatja a sebességét is.. természetességgel.. mintha valami élőlény tartana könnyed bemutatót a képességeiről..
mintha azt mondaná.. hé.. kapjatok már észhez.. mi ilyen könnyen vesszük a lubickolást az égbe.. mi olyan dolgokat teszünk meg természetes könnyedséggel, amiket ti még elképzelni sem vagytok képesek.. nemhogy még kivitelezni.
Ide figyelj.. látod milyen a gyorsulásom.. ez, ha kiszámolod, azt jelenti, hogy ha akarok az űrben nagyon könnyen gyorsulok a fénysebesség közelébe.. és így akár milyen messzire eljuthatok a saját időmben a világegyetemben.. és akár milyen távolra is a jövőbe.
Időutazó vagyok.
plusz.. az hogy itt vagyok és létezek, egyben nyilvánvalóvá teszi azt a tényt is, hogy átutaztam egy fél galaxist, hogy itt repkedhessek és tanulmányozhassalak titeket. Ami azt jelenti, hogy messze menőkig túlhaladtam a ti értelmi, intellektuális szinteteket..
ha akarnám már régen halottak lennétek.. de mivel már sok sok ideje itt vagyunk.. vagyok. és még mindig életben vagytok, ..nem kell félnetek.
Nem elpusztítani akarnak minket.. valami más terv részesei vagyunk..
az hogyha itt vannak és látszólag nem csinálnak semmit csak néha jól ránk ijesztenek
az biztosan azt jelenti, hogy tervük van velünk.
..és mivel nem tudjuk hogy mi az.. valószínűleg titokban hajtják végre..és még csak esélyünk sincs leleplezni.. mert ez azt jelentené, hogy nem elég okosak ahhoz, hogy ezer fényéveket utazgassanak az űrben.
A felvétel amit bemutattál , legalább hd , végre. De érdemes kikockázni, és látszik , hogy a szellem vagy lélek gömb ( nem is földönkívüli ) a környezetétől eltérően szép pixeles, de nem baj. Kicsi apróság. Bár ez téged nem hat meg.
Csak mert valaki meggyőzően állított valamit a tárgyalás során."
Ez azért nem egészen így van. Ha a tanú állításait semmi objektív dolog nem támasztja alá, akkor az édes kevés.
És ez a baj az UFO-kal is.
ha valaki lát egy gyilkosságot.. majd ezt egy tárgyaláson mint tanu részletesen eladja.. elmeséli amit látott.. egy embert börtönbe csuknak élete végéig. Egy ember életét teljesen tönkre teszik és hatalmas szenvedésnek teszik ki.
Csak mert valaki meggyőzően állított valamit a tárgyalás során.
viszont ha száz ezren, millióan állítanak egy fantasztikusnak tűnő..nem meggyőzőnek ható dolgot.. azt akkor sem hisszük el, és csak viccelődünk a mesékkel, amikor nyílvánvalóan a több ezer fellelhető beszámolókban csak úgy hemzsegnek a közös elemek..
Ez olyan lenne, mintha egy város teljes lakossága ugyan azt a különös álmot látná.
Mindenki arra gondolna miután elmesélnék egymásnak az álmaikat, hogy biztos nem véletlen ez az egybeesés.. kell lennie mögötte valami létező dolognak ami megmagyarázza.
Na ugyan így vagyunk az ufókkal is.
Mindenki ugyan arról a létező jelenségről számol be.. vagyis különféle formájú, nagyságú.. fénylő.. vagy csak fémes fényvisszaverő repülő objektumokat.. amik jellegzetes mozgást végeznek.. Soha nem látott módon képes helyet változtatni.
Olyan gyorsulásokkal, és sebességekkel, amik ma még ELMÉLETI módon sem vagyunk képesek kivitelezni.
Olyan sebességekkel repülnek ezek, mint amikor az űrből visszatérő módul belép a légtérbe.. szinte szénné ég a külseje..
Az ufók meg vígan repkednek ezen a sebességen és meg se sülnek.
Olyan G értékek mellett gyorsulnak amibe az ember egy kisebb kanyarba azonnal szörnyet halna olyan módon, hogy az ufó faláról kellene az összeturmixolódott emberi maradványokat kiskanállal lekaparni.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.12.17. 14:13:11
Persze a vallásosokat erről nem lehet meggyőzni , mert biztos a 3 betűsök kiadták az ukázt, hogy mi legyen.
Na, megyek túrok egy kis moslékot én is.
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
A felhő a földön parkolt, felszállt .. eléggé furcsa egy földönkívüli felhő volt ez.. a békebeli felhők ilyet még nem csináltak..

Ne egyértelmű cgi ket tegyetek ki..
hátha lehet, hogy van eredeti ufós is.
szerintem több mint 50% az esélye, hogy a létező idegenek itt vannak.
Ha én mondjuk idegen lennék, és itt kószálnék ebben a galaxisba több száz millió éve.. biztos észre vettem volna, hogy itt burjánzik az élet.
és mivel nem vagyok rosszindulatú, nem pusztítottam ki az életet, és nem rekviráltam el a szép kis kék bolygót.
Viszonylag érintetlenül hagyom, és talán besegítek itt ott az evolució munkájába, hogy ne keljen már kivárni azt a nemtom hány száz millió évet amíg az értelem kifejlődik annyira, hogy feltalálja az írást.
Helyette nyomok egy kis dns tuningot.. feltöltöm információkkal a saját akaratom, képmásom szerint.
Aztán mivel úgy sem tudok meghalni már, a fejlett csillió éves technológiám miatt.. szépen hátra dőlök és figyelgetek.
.. és talán ha valami nem tetszik, lekúrok egy ba*zot nagyot a földre, hogy tudják hol a helyük
Biztos nem hagynám, hogy ilyen ütemben kiírtsa az egyik faj a másikat.. csak mert okosabb és megteheti.
Lehet csinálnék egy restore lehívást.. és törölném a munkaselejteket.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
De ,mint mondtam ugyan olyan hülye, mint pataki, csak jobban eladja magát. Ennyi . Itt is befejeztem veled. Tégy tiltólistára.
Fulford valóban a Fehér Sárkány társaság szóvivője. Az, hogy komoly hiányosságai vannak általában, nem jelenti azt, hogy hazudozik is. Erre és más hiányosságokra már én is felhívtam a figyelmet az NWO-n amikor a Fibonacsi számrendszert említette. Nem szabad elfelejteni, hogy Fulford csak egy újságíró, és amiről tudósít az távol keletről jön, ahonnan szinte egyáltalán nincs háttér infonk... Ha ki tudod választani magadnak a hasznosakat belőle, akkor előnyödre válhat, ha nem, akkor meg minek olvasod.. <#confused>#confused>
Ennek a hercegnős sztorinak meg van egy eredeti változata is, aminek lehet, hogy van köze a valósághoz, de ez a változat nyilvánvaló marhaság. Persze lehet, hogy épp ez a cél vele... Mint az óriás csontvázakkal... csinálnak egy pár fake fotót, és a tamás féle fél ... tek csak arra harapnak...
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
<#nevetes1>#nevetes1>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
A szemüregre visszatérve, nem , nem láttam még idegen lényt, pláne nem a csontvázát, ( én nem tekintem "bizonyítéknak" a MIB és társai filmeket) de Katalizátornak igaza van. A szemüreg az sima, hogy forogna benne bármi sérülékeny? Az izület idegenéknél is sima lenne, hisz ott is mozognia kell vminek, nem?
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"ennyire benne voltak a nácik az elmebajban.. " a nácik IS, na meg még kik? Nem kell válaszolni.
A koponya meg annyira hiteles mint bármi más hoax ebben a témában, bár egy hívönek mondhatják. Az elsö, hogy a szemüreg nem lehetne ilyen csonttaréjokkal tarkított.