12149940121232355297.jpg
  • Pares
    Te nem veszed észre magad, hogy mennyire elfogult vagy? Alapból kizártad azt, hogy bármiféle objektumot láthattak, sőt egyenesen kijelentetted, hogy UFO-k márpedig nem léteznek (mert "meghallgattál olyan embereket akik viszont az égbolt kutatói, sőt magad is tevékenyen részt veszel benne, és nincs ott semmi ufo" ROFLMAO), és a saját "minden csak nem UFO" verziódhoz ragaszkodsz, tények ide vagy oda. Persze minden érintetett automatikusan laikus és inkompetens, még egy TOPGUN-t elvégző, több mint 3500 órát repült vadászpilótáról is azt feltételezed, hogy nincs tisztában az optikai csalódásokkal (ahogy a többi, eseményben résztvevő vadászpilóta/radarkezelő személyzet sem), csak mert nem "tudós" meg "kutató" (gondolom ezeket a jelzőket is szubjektíven osztod ki). Ez a hozzáállás aztán tényleg rohadtul tudományos. Én megértem, hogy neked ez valami szent hadjárat, hogy mindenkit felsötétíts, hogy márpedig nincs itt semmi látnivaló emberek, csak optikai csalódás meg időjárási anomália, csak akkor ne játszd az agyad, hogy te mennyire tudományosan állsz a dolgokhoz. Mindenesetre veled ellentétben én nem próbállak meggyőzni semmiről. Még csak azt sem állítottam, hogy földönkívüli lenne, csak annyit írtam, hogy az sem kizárható magyarázat egy ilyen kirívó esetben. De úgy látszik téged nagyon triggerelnek az ilyen dolgok, és kötelességednek érzed, hogy másokra is ráerőltesd a struccpolitikád.