Földönkívüli élőlények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha pedig nem, akkor miért nem???
az pedig már egy aljasság, hogy a szerző kérdőjellel dobja fel a címet
nehogy már ő legyen a hülye
Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.01.15. 15:00:26
hogy alienek vannak-e, illetve tudunk-e róluk az nem hit kérdése, hanem bizonyosságot tételez fel
az Isten, nos Ő már hit kérdése
ha te hiszel benne, akkor igenis létezik, számodra
NE keverd a kettőt
ezzel az erővel az is lehetne a topic alcíme, hogy istenek a világegyetemben
Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.01.15. 14:53:31
ti hozzáállásotok az egészhez (pl alienek, de másra is vonatkozik(belső Föld stb)): mintha azt láttuk volna, azt láttuk, lehetséges, biztos, azt is tudjuk, hogy az univerzum szövetség hány tagból áll, tudjuk a neveiket is, sőt igazából mindent tudunk róluk, tudunk mutatni olyan homályos fotót, amelyen tuti, hogy alien van, legalább is szerintünk, már le is lőttem egyet-kettőt, nekem már van alien babám is, én pedig maga vagyok az alien, aki jöttem nektek segíteni
de had ne soroljam tovább az ellentétes infókat
mit mond ezzel szemben a "fősodratú" fizetett "bérencek" által működtetett tudomány??
igen, lehetséges, hogy vannak, de egyenlőre nincs rá hitelt érdemlő bizonyíték
Konteóssal vitatkozni, mint galambbal sakkozni.
Ez a topik nem egymás basztatására van.. a hozzászólásokon nem múlik élet-halál.. az a baj, hogy túl erőszakosan nyomultok.
mit fáj az neked ha valaki azt gondolja hogy itt vannak az ufók.. az az ő dolga.
Hiába lengeted a szádat.. minden hiába.. hozzál nekem bizonyítékot arra hogy az ufók, alienek nem léteznek.
Akkor majd adok a szavadra. Addig meg nem kell itt komolykodni.
Ti is majd csak akkor fogtok hinni ha bizonyítékot adunk.. ha leszáll egy idegen a kertetekben.
Addig meg hiába állítják több 10 millióan, hogy láttak ufót / elrabolták őket, stb.. corpus nélkül hiteltelen akkor is
Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.
attól tartok ugyan, hogy a válaszod már ismerem, de sajna, máskép nem megy.. <#szomoru1>#szomoru1>
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Amit kiadtak, azok értékelhetetlen dolgok, nem földönkívüli észlelésekre vonatkozóan. Csak egyszer kellene megérteni, hogy ha valami ismeretlen az, azt jelenti nincs ismeretem róla, ami nem egyenlő a földönkívüliekkel. Ezért nem lehet normálisan beszélgetni veletek, hiszen ufo alatt ti nem azt értitek, amit eredetileg értettek, bár bizonygatjátok, de ilyenkor kiderül mégsem. Ismeretlen =/= földönkívüli hanem kapaszkodj meg Ismeretlen = nincs elég adatom ami bármi lehet.
"Az is egy érdekes dolog, hogy miért is kellett ezeket az észleléseket évtizedekig titkosítani .. ?!"
Mert a hadsereg és titkosszolgálatok régi rossz szokása, hogy mindent titkosítanak. Miért is kell bármit titkosítani? Mert talán nem akarják, hogy tudja az ellenség, hogy végül is látták a gépét, csak csak azt nem tudják, hogy az ő gépe volt...
"Ha nem léteznek.. az olyan mintha titkosítanák a rózsaszín spagetti szörny észleléseket.. ami nem is létezik.
mégis.. a legtöbb nagyhatalom úgy döntene, hogy titokban kell tartani a vélt vagy valós spagetti szörny észleléseket.. mert csak "
Értem én, hogy számodra ennek a mondatnak van értelem de valójában nincs.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.01.15. 01:05:05
ne várd el mástól, hogy helyetted végezze el a munkát, kutatást..
Az is egy érdekes dolog, hogy miért is kellett ezeket az észleléseket évtizedekig titkosítani .. ?! ha nem is léteznek a földön kívüliek.
Ha nem léteznek.. az olyan mintha titkosítanák a rózsaszín spagetti szörny észleléseket.. ami nem is létezik.
mégis.. a legtöbb nagyhatalom úgy döntene, hogy titokban kell tartani a vélt vagy valós spagetti szörny észleléseket.. mert csak
Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.01.14. 22:28:43
Gondolod, hogy majd a többi agymenésedet is kielemzem ? Hát nem ! Nem csak azért mert mindegyikhez kéne egy fél oldalt írni, hanem azért is, mert ennél jobb szórakozást is találok.. <#szomoru1>#szomoru1>
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
na de miért is voltak azok "sunyi/hülye kérdések"????
adj görbe választ😊)
Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.01.14. 21:15:30
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Andrew Bartzis
teljes listát kérek
"le is lőttek egy ufót, melynek roncsai közül aztán apró termetű idegen lények másztak elő."
Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.01.11. 14:27:35
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"Mikor fogalmaztam én így? Egyszer sem. Ne adj a számba olyat, amit nem mondtam, vagy gyakorold a szövegértelmezést."
Illetékesek! Erre a szóra vonatkozott, ezt te írtad. Egy vesszőt lehagytam, elnézést.
"Az a problémád, hogy rögtön az első hozzászólásod (#5322) tele volt torzításokkal, kitalációkkal, közönséges hazugságokkal és előítéletekkel teli gúnyos és üres megjegyzésekkel a cikkel és a vizsgálattal kapcsolatban, majd erre alapozva jutottál arra a megállapításra, hogy nem is volt alapos a vizsgálat, sőt hasraütés szerűen állapították meg, hogy mi nem lehetséges, ami ismét csak közönséges hazudozás. Biztos van arra, amit művelsz, valami szép latin kifejezés, de anélkül is látni, hogy mennyire van értelme ilyen fanatikussal vitázni, mint te. "
Igen, mert a vizsgálat nem volt alapos, ez a szövegből egyértelműen kiderül. Legalábbis számomra. De még egyszer kérdezem, szerinted mi volt benne az alapos vizsgálat? Amúgy többet foglalkozol velem, mint az állításaimmal, ez véletlen lenne? Nem hiszem, és eddig egyetlen érvet sem mondtál, csak személyeskedsz. De azt jó hosszan teszed. Ugye tudod, hogy ez nem számít? Mellesleg eddig egy kérdésre sem válaszoltál.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.01.10. 17:49:32
"...az nem igaz, és komoly indok sem volt ennek kizárásra."
Szerintem meg igen, és komoly indok is van a kizárására, ami a cikkben is le van írva.
"Viszont én csupán annyit mondtam, hogy a vizsgálat nem volt alapos"
És azt mire alapozod, hogy a két éves vizsgálat nem volt alapos, Mr. szakértő?
"...ahogy te fogalmaztál nem törték magukat a kiderítést illetően."
Mikor fogalmaztam én így? Egyszer sem. Ne adj a számba olyat, amit nem mondtam, vagy gyakorold a szövegértelmezést.
"Éppen ez a problémám."
Az a problémád, hogy rögtön az első hozzászólásod (#5322) tele volt torzításokkal, kitalációkkal, közönséges hazugságokkal és előítéletekkel teli gúnyos és üres megjegyzésekkel a cikkel és a vizsgálattal kapcsolatban, majd erre alapozva jutottál arra a megállapításra, hogy nem is volt alapos a vizsgálat, sőt hasraütés szerűen állapították meg, hogy mi nem lehetséges, ami ismét csak közönséges hazudozás. Biztos van arra, amit művelsz, valami szép latin kifejezés, de anélkül is látni, hogy mennyire van értelme ilyen fanatikussal vitázni, mint te.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
hol itt keskeny, hol ott
na de legalább ez egy hiteles felvétel
tiszta, és éles😊)
Te mitosztottál meg te nagyon okos?
ez már váltogatja az alakját is.. ilyenből többet is találni a neten
nem tudsz vagy nem akarsz???
mert nem mindegy😊
Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.01.09. 21:17:54
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.01.08. 19:50:49
tehát akkor elfogadták, hogy az a nagy büdös szürke szétnyitotta a mellkasát, mint egy ólajtót, de gyorsan össze is műtötte???
vagyis úgy néz ki, hogy te is beismered, hogy hazudott az akkori phil????
mert ebből az következik, hogy szerinted a mostani "phil"-ek becsületes, szavahihető emberek
"Az USA kormánya a Föld eltérítőinek a kiszolgálója (vagy vót) igy nem tom mi jót vársz Obama testőrétől"
akkor szerinted is ebből nem következhetne pár jutalom reptetés??????
Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.01.08. 15:48:31
DE!!!
mi a pöcs előnyük származik abból, hogy az egyszerű emberek elől MINDENT eltitkolnak, illetve csepegtetnek bizonyos álinfókat, hogy mi azt higyjük, hogy sokat tudunk???
már csak ezt azért kérdezem, mert jóskapista, Saintgerman, maki85, és még számtalan sokan (tele a net velük) a legeslegapróbb részletekig tudnak mindent
gondolod, ha annyira akarnák nem tudnák elintézni, hogy david icke, pataki s a többiek már régen ne az ibolykát szagulgassák alulról????
hiszen phil-t is rá tudták venni, hogy hintázzon egyet (?!)
én a mostani véleményedre lettem volna kíváncsi patakival kapcsolatban (nem emlékszem a régire), de úgy érzem, hogy nem jól vélekedsz róla
láttál már vele készült interjúkat??
nos, ha igen, akkor mennyivel mozog más szinten, mint az a bizonyos volt miniszter??
mert ő nem magyar, és miniszter volt??
bizony az nem jelent semmit, mert a sors bizony, ha úgy érzi, még egy atomtudósnak kioszthatja dilicédulát
még egy dolog dob a megértésen: feltűnési viszketegség
Wow, és ezt ki mondta? Fullretard? De mindegy is. Igen komoly kognitív disszonanciával küzdesz "cimbora". Jön egy ember és azt mondja , ismétlem MONDJA, hogy a Marson volt katona meg tudomisén micsoda, meg teleportálnak ide-oda a naprendszerben, az teljesen hihető számodra, de az amit tulajdonképpen élőadásban nézhetsz az parasztvakítás. Aham.
És a többi válaszod? Hol marad? Vagy amire nincs kitalált mese , azt egyszerűen kihagyod? Érdekes stílus, messzemenően jellemzi használóját.
Frontális lobotómiára gondolsz, vagy a kóros hazudozási kényszerre?
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2017.01.08. 14:42:04
Az USA kormánya a Föld eltérítőinek a kiszolgálója (vagy vót) igy nem tom mi jót vársz Obama testőrétől <#confused>#confused>
A programok egymástól függetlenek, és hermetikusan zártak. Több program is fut párhuzamosan, különböző szinteken.
Azért, mert nem egy magas szintű emberi faj kitenyésztése a cél, hanem többnyire birka, egy maroknyi dörzsöltebb irányítóval.
.. és erre ez a topik a legjobb példa.. <#bohoc>#bohoc>
Elfelejted, hogy amit Phil mond, azok 20-30 éves infok, ami akkor ütős volt, de ma már nem.
Patakiról meg már többször is megírtam a véleményem, ne kérdezd ismételte. Röviden: amit állít, azon emberek milliói átestek, hogy ő mi céllal mondja azt nem tudom.
Áh, maki, ne légy ilyen szigorú magadhoz...
a magas szürke a halálsugárral felnyitotta a férfi mellkasát, majd gyorsan össze is varrta
hiszen különben ott helyben meg kellett volna halnia
azért a magas szürkék is emberségesek, vagy inkább alienesek😊)
kérdeztem véleményed patakiról, s nem válaszoltál arra sem
ha ennyire "közel" vannak hozzánk, miért kinlódnak azzal az egy "elavult" ISS-el amikor adott a sokkal, de sokkal fejlettebb technológia??
ne mondd, hogy nem, hiszen Obama testőrségében is van barátságos alien (azért "ők" biztosan segítenének)
mióta az USA felhagyott a sikló programmal, miért fizet ki eszetlen összegeket az ősellenségnek hogy felődözzék őket az űrállomásra????
miért költ a NASA hatalmas pénzeket az űrkutatásra, amikor csak le kellene hívni az "univerzumi közös adattárolót"?????
légyszi próbálj meggyőzni😊)
videóból:
attól fél a nemzetközi űrközösség, hogy egy esetleges földi atomháború felborítja az űrbékét (?!) /hogyan??)
én a helyükben már hozzá is segítettem volna az emberiséget, mert egy ilyen elátkozott faj nem hiszem, hogy létezik még egy
Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.01.08. 11:14:25