Földönkívüli élőlények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a többi zagyvaságot nem kommentálod? Fúrófejtörés? Mit keresett ott több szürke? Miért volt nála fegyver? Miért olyan emberek dolgoztak olyan fúrásokon akik nem voltak "beavatva"? Hogy élte túl a sugárfegyver találatát ,ami felnyitotta a mellkasát és leégette az ujjait?
Konteóssal vitatkozni, mint galambbal sakkozni.
Tévedés? Aha, persze. Te itt és az NWO-ban is tényeket közölsz. Aki nem hisz , azt meg a kedves stílusoddal elintézed. Ennyi.
a te esetedben és sok másnál ez így nézne ki: félrevezetés (elbutítás az iskolában).... > > > és a többi stimmel. <#bohoc>#bohoc>
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Miért volt egy geológusnál pisztoly, PPK , ami, ha jól tudom, német. Miért nem a jó öreg 1911es vagy vmi amcsi
Phil maga is német származású, lehet hogy kedvelte a hazai gyártmány ? Ezt tőle kellett volna kérdezni.
"A bizonyíték meg a te dolgod." Tévedés ! Először is nem állítok semmit sem, csak infót hozok, másodszor meg a nézeteimmel nem meggyőzni akarlak, hanem felhívni a figyelmeteket arra, hogy mennyire más a világ, mint az a hétköznapokban tűnik.
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
A bizonyíték meg a te dolgod. Te állítasz valamit, neked KELL bizonyítani, nem nekem. Nemm tetszenek az ellenbizonyítékok. Te bajod.
A stílusról meg annyit, hogy nem én cionozok, zsidózok, hülyézek mindenkit aki nem hisz úgy, mint én.
Ez hívják prekoncepciónak, és ebből kialakított világnézetet - hitnek. Folyamatábrán így lehetne jellemezni:
elgondolás -> ellentmondó tények mellőzése -> ragaszkodás az elgondoláshoz
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.01.07. 13:45:57
A történészek egészen mást látnak, mint egy kisiskolás hülyegyerek, akitől ha megkérdezném mikor volta a muhi-csata, csak pislogna.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.01.07. 13:40:11
pl afrika, a gyarmatokon.. ott voltak a nyugati államok mint helytartók, erre az ottaniak egymást basztatták.
Féltek az atombombától.. és hiába gyűlölték a belgákat, franciákat, angolokat.. inkább egymáson vezették le a gyűlöletüket, indulataikat.
Az egyik legvéresebb incidens a ruandai mészárlás.
Ott is a legjobban a belgákat utálták, mégis egymást mészárolták.
Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.
Mem! Nem adott, tévedés. Ezt csak földi eltérítők állítják így be....
Ha én leírom, az neked hiteles lesz ? Akkor meg minek kérdezel ilyen butaságot ?
Egyébként a Dulce bázisrór Phil Schneider nélkül is volt számtalan infom, még messze mielőtt őt ismertem volna.
Nem látok olyat, ami hazugságra utalna, még a sebesülése se úgy néz ki, mint ha szén csákányoláskor következett volna be. Az amit mond, megfelel az általam már korábbról ismerteknek.
Hogy ha valóban "őszintén" érdekel ez a téma, akkor őszintén ajánlom, hogy járjál magad a dolgok után, ne azt várd, hogy valaki bizonyítékkal szolgáljon neked, mivel te csak az ellenbizonyítékot kutatod, ami nem vezet sehova...
Elég emberi ? A te stílusodhoz emberibben nem tudom <#szomoru1>#szomoru1>
nesze semmi, fogd meg jól
akkor nekifutok mégegyszer
adott egy nagyon közös ellenség, aki annyira fejlett, hogy a melle előtti hadonászással elő tud állítani halálsugarat (lásd video), erre meg a két világhatalom azon verseng, hogy melyik robbantsa ki a III vh-t
ez számodra nem disszonáns?
a videóban szereplő "hiteles" tanú pedig szégyellje magát, hogy egy sajnálatos balesetét erre használta fel
Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.01.07. 11:35:57
erre pedig:
"szerintem te valamilyen alreg lehetsz."--------nem vagyok tudathasadásos
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Bármi már biztosan nem lehet.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

csak egy regény, de közben meg nem veszed észre, hogy önellentmondásban vagy magaddal
téged is jól betanítottak a duplagondolra
az emberek olyan jól betaníthatók, hogy észre sem veszik a birkák, hogy mit tanultak.. csak ismételik a leckét, saját kárukra
azt a képességet jelenti, hogy valaki egyidejűleg két, egymásnak ellentmondó nézet birtokában van, s mindkettőt elfogadja. <…>…> Megfontolt hazugságokat mondani s közben őszintén hinni bennük, elfelejteni bármilyen tényt, ha időszerűtlenné vált, s aztán, ha ismét szükség van rá, előkotorni a feledésből éppen csak a szükséges időre, tagadni az objektív valóság létezését, s ugyanakkor számításba venni a tagadott valóságot – mindez elengedhetetlenül szükséges. Még a duplagondol szó használatakor is szükség van a duplagondol alkalmazására. A szó használatával ugyanis elismeri az ember, hogy meghamisítja a valóságot; a duplagondol azonnali alkalmazásával kitörli ennek tudatát; s így a hazugsággal mindig az igazság elé ugrik.
Bár a könyv leginkább a mindennapi élet folyamatos megfigyelésének leírásáról híres, Orwell elképzelte, hogy a népességet irányítani és manipulálni lehetne a mindennapi nyelv és gondolatok módosításával.
A duplagondol egyfajta tanított, kötelességtudó vakság.
erre nem csak orwell jött rá.. már alkalmazta ipari méretekben hitler és göbels is.. stalin és az usa is.
a Kim dinasztia és Mao is..
A "regény" bizonyos jelenségei valóságosak.. a valóságban is megfigyelhetőek.
fogyatékos vagy ügynök???
Irasidus és én csak évődünk egymással😊)
az teljesen mindegy, hogy eurázsiával vagy keletázsiával harcol a nép (1984)
a cél az, hogy folyamatos legyen a háború.. mert csak így biztosítható a hierarchia
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.01.06. 22:08:43
ha hülyére vesz valaki
te nem így vagy vele???😊))
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.01.06. 21:40:00
Ez a kijelentés a te eszedről mond el sokat, nem az emberiségről, és főleg nem az eddig eredményeket látva. Szerintem hanyagold azokat az eszközöket, amit azóta megismertünk, meg azokat a kedvenc fizikai szólamaidat, amivel ostosbaságotkat terjeszeted általában. Kvantumfizikára gondolok például.
"Most felfedeztünk pár jelenséget a sok közül .. és azt hisszük, hogy okosok vagyunk. Tudom, hogy ezt nehéz megérteni.. de nem szabad ide keverni az érzelmeket."
Ezt egyedül te feltételezed, és főleg magadról szoktad. Ugye, nekünk nehéz megérteni, amit te okos állítasz? Ilyet rajtad kívül senki nem mond. Ez egy szalmabáb érv, amiben magadat fényezed, hogy te aztán érted. Ja.
"Az ember is CSAK eszköz."
Jaj...
"Az hogy azt hisszük, hogy az ember valami magasztos eszme megtestesülése.. szabadság.. emberiesség.. méltányosság.. stb stb stb
ezeket a jelszavakat nem szabad ide keverni.. ezek nem léteznek, csak a kulturális hatások, önámítás és az agymosás eszközei.. hogy úgy gondolkodjunk ahogy általában gondolkodunk magunkról és a világról."
Egyedül te kevered ide... és még észre sem veszed.
"2 millenniummal ezelőtt ugyan ezek az emberek voltak.. mégis ha olvas valaki korabeli írásokat, elbeszéléseket, rájöhet, hogy mennyire másképpen láttak és gondolkodtak az emberek. Ma egy hétköznapi római járókelőt azonnal börtönbe vagy diliházba csuktak volna."
Sőt ma is vannak akik másképpen gondolkodnak, látnak, mégsem csuknak senki diliházba. Minthogy kényszergyógykezelés sincs ma már... De ne feledjük, olyanok is vannak akik egy kukkot sem értenek a világból. Ugye ismerős, és mégsem csuknak diliházba téged sem...pedig nem sok különbség van közted és egy római között. És ezt most nem én mondom, hanem te, idézem: "nem vagyunk sokkal okosabbak mint 2000 évvel ezelőtt a rómaiak"
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.01.06. 21:34:56
most mi is (nem mindenki) okosak vagyunk ez idő szeletében
nagypapám szerint ők még úgy tudták, hogy a Tejút maga a világegyetem, most pedig már a multiverzumon filózunk
sajnos csak ennyi a történet, egy UFO, ami bármi lehet
azért nem gondoltam volna, hogy ennyire összekarmolod magad😊)
Most felfedeztünk pár jelenséget a sok közül .. és azt hisszük, hogy okosok vagyunk.
Miközben az emberiség 99% biorobot.. a maradék meg csak arra van, hogy irányítsa a tömeget.
A maradékot is ugyan úgy ki fogják teríteni ha eljön az ideje és nem lesz rá szükség.
Tudom, hogy ezt nehéz megérteni.. de nem szabad ide keverni az érzelmeket.
Ha nem kell már az igavonó állat ..célirányosan következik, hogy levágják.. miután levágták.. addig sem zabál.. miközben az szolgáltat élelmet másoknak.
Az ember is CSAK eszköz.
Az hogy azt hisszük, hogy az ember valami magasztos eszme megtestesülése.. szabadság.. emberiesség.. méltányosság.. stb stb stb
ezeket a jelszavakat nem szabad ide keverni.. ezek nem léteznek, csak a kulturális hatások, önámítás és az agymosás eszközei.. hogy úgy gondolkodjunk ahogy általában gondolkodunk magunkról és a világról.
2 millenniummal ezelőtt ugyan ezek az emberek voltak.. mégis ha olvas valaki korabeli írásokat, elbeszéléseket, rájöhet, hogy mennyire másképpen láttak és gondolkodtak az emberek.
Ma egy hétköznapi római járókelőt azonnal börtönbe vagy diliházba csuktak volna.
Történet
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.01.06. 20:12:11
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
csak én nem csinálok gyereket erre a világra..
ez a helyzet amiben az emberiség sinylődik.. nem embernek való.. legalábbis nem olyannak akiben vannak érzések.
a jövő embere érzéketlen .. 24h / day munkabírású.. és megelégszik a dicsérettel fizetés helyett.
..egy darabig.. mert utána már ez az embertípus is feleslegessé válik.. és csak kenyérpusztítóként fogják számon tartani.. amit ki kell iktatni
.. és ki is fogják
ne legyen kétségetek
Utoljára szerkesztette: overseer-7, 2017.01.06. 19:44:41
És itt tévedsz egy óriásit.
Emiatt én már nem aggódnék a helyedben.
teli van a társadalom olyan hamis szemtanukkal, akik tényleg a vénuszt látták.
( a vénusz nappal is látható.. és nagyon fényes)
Sok ember hallucinál.. sok elrablásos hallucináció az alvási paralízis miatt van.
Tudom, hogy milyen buta az átlag ember..
Az emberek amit elmondanak.. egy rakás sz*rt nem érnek.
Nem lenne szabad egy ember vallomására adni sem.. nemhogy elítélni valakit és a halálba küldeni.
Nagyon kevés információ áll rendelkezésre.
Egyedül az információ az amivel operálhatunk.
Az ember buta, manipulálható, megvezethető.. sokkal könnyebben mint az sokan gondolják.
Nekem ez a dolgom, hogy sokakat becsapjak. olyan dolgokat bemeséljek embereknek, amiben én magam nem hiszek, ezért fizetnek engem.
Ezt tudom jól és visszatartó erő nélkül elvégezni.
Ez mellett állítom, hogy a teljes emberiség .. nem tudom mennyire, de a félrevezetés hatása alatt áll, és az idegenek feltehetőleg léteznek.
Ez egy olyan állítás amit semmilyen tudományos bizotság nem fog soha tudni megvizsgálni.. mert olyanok a körülmények, hogy nem tehetik meg.
Van amit nem lehet.. (hogy miért?) ha nem léteznek az idegenek.. akkor nem tudok rá válaszolni.
Ha léteznek.. az megmagyarázza ezt a szituációt amit, néhányan felismernek.
A szituáció természete olyan mint a 22 es csapdája.
ha belemennék személyesen ebbe a dologba, és firtatnám a témát, csak magamat járatnám le vele.. és célkeresztbe állítana.. a személyemet.