Földönkívüli élőlények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.03.14. 15:40:08
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.03.14. 14:40:56
"a pilótákon kívül vannak kutatók is akik az eget kutatják, műszerekkel, tudományos módszer mentén, és jelentem, nincsenek ufok."
Ez a legnevetségesebb kijelentés, amit egy jó ideje hallottam.
A következő hsz.-ben majd kifejtem a fényképezés optikai illúziót, és a radar természet általi zavaró hatásait. De jó lenne az előtt megérteni, amit többször megismételtem, vannak az égboltnak kutatói, amivel te szembe állítasz mindenféle értékelhetetlen dolgot, ami bármi lehet, és ebből olyan messzemenő következtetés vonsz le, hogy az földönkívüli. Ez egy logikai bakugrás, logikai hiba.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.03.14. 10:07:46
2004 USS Nimitz UFO Incident
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.03.13. 21:57:57
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"de ha az az azonosítatlan valami az emberi technológiát megszégyenítő dolgokat művel, akkor miért kéne úgy tekinteni a földönkívüli magyarázatra, mint ami az ördögtől való?"
Itt a bibi, ugyanis például a légköroptikai és elektromos jelenségek nem technológiai dolgok, és nem kötik ilyen szabályok őket. A másik probléma az érzékcsalódás, ami alól sem a szemünk, sem a kameránk nincs biztonságban. Ez sokkal gyakoribb jelenség mint gondolnád, főleg légkörben. Millió ilyen jelenség van, amit ufónak néz a szemtanú, a pilóta is. Ezért szükséges a tudományos kutatás, ezt akarod megspórolni, és pusztán szemtanukra, és tudományosan értékelhetetlen (azaz azonosíthatatlan) dolgokra hagyatkozni. Azonosíthatatlan = értékelhetetlen, és nem az ismeretlennel egyenlő.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.03.13. 05:45:04
Kár, hogy az egész UFO téma szándékosan nevetségessé és komolytalanná van téve, tele van szemetelve cgi hamisítványokkal és a média által is a vicckategóriába van sorolva... Amikor messze nem az.
Figyelemre méltó a vadászgépek által készített felvétel is:
"Officials with the program have also studied videos of encounters between unknown objects and American military aircraft — including one released in August of a whitish oval object, about the size of a commercial plane, chased by two Navy F/A-18F fighter jets from the aircraft carrier Nimitz off the coast of San Diego in 2004."
"a nemrég észlelt csillagközi térből érkező aszteroidával kapcsolatban: mi van akkor, ha nem is kisbolygót, hanem egy idegen civilizáció által küldött űrszondát figyeltünk meg? A kutatók most azt tervezik, hogy megvizsgálják, az objektum bocsájt-e ki rádióhullámokat."
Nekem is elég bizonyíték lenne, ha személyesen látnék valódi ufót.
Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
menni fog az, még ha nehezen is:))
Ha ezt maki tenné, azért még hálás is lennék, mint pl. alább is betesz egy képet, ami ha egyáltalán illik ide, de akkor is a legalább takaró mögé.
Te viszont szoktál hozni aktuális infot is.... szerinted feltétlen fontos a 3-4 klick, hogy ki barkóbázzuk melyik az <#confused>#confused>
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
mondtam már h hagyd abba a soilerezést
hülye vagy vagy mi?

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/05/tiltott-tortenelem-az-oriasok-titka.html
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.04.02. 17:25:47
kérdés
NNNNA így néznek ki
Döglött földönkívülit fotózott a Curiosity rover a Marson

Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.03.31. 23:07:05
Én azért nem jelenteném ki így kategórikusan. Először tisztázni kellene az élet fogalmát, ahhoz pedig azt, hogy a multiuniverzumokat mi egyesíti. Alfred Lambremont Webre szerint az Omniversum....
Kezdjük a multiverzummal. A definíció szerint a multiverzum az összes létező univerzum összessége és tartalmazza az „összes teret, időt, anyagot és energiát.”
Hogy igazán megértsük mi az Omniverzum, még egy aspektust figyelembe kell venni: a spirituális dimenziókat, amelyek magukban foglalják a lelkek intelligens civilizációit, a szellemi lényeket, és a Forrást-Forrásmezőt (Istent). Az Omniverzum így túlmutat a multiverzum hagyományos tudományos meghatározásán, mivel tartalmazza a fizikai idő, tér, energia és az anyag párhuzamos univerzumait.
Az Omniverzum spirituális dimenziója biztosítja az energiát a multiverzum minden egyes fizikai univerzumának a teremtéséhez és fenntartásához. Az Omniverzum a multiverzum és a spirituális dimenziók összessége – vagyis más szavakkal minden, ami van.
• Hány intelligens civilizáció létezhet a multiverzumban?
Ha megszorozzuk a Drake-egyenlet alapján becsült százmilliárd kommunikáló intelligens civilizációt Linde és Vanchurin univerzum számításaival, a multiverzum intelligens civilizációinak a száma 100.000.000.000-szer olyan hosszú, mint egy 410 km hosszú szám. Fizikailag nem lehetséges leírni.
A földi vallások szent és okkult szövegeiben, valamint a csoportos és egyéni hiedelmekben már évezredek óta megfigyelhetőek az Omniverzummal kapcsolatos töredékes tájékoztatások. A többdimenziós Omniverzum tehát nemcsak tudományos hipotézis, hanem olyan igazság is, amelyről sok Földlakó ember vagy ösztönösen tud, vagy tanult róla a családjában, az iskolában, a vallási tanításokban, vagy az olvasmányokban.
A könyvben megismerkedünk az alapokkal. Ezen kívül bevezet bennünket a lelkek és a szellemi lények intelligens civilizációiba, valamint a Forrás-Forrásmező (Isten) spirituális dimenzióiba, és így megmagyarázza azt, amire a húrelmélet nem volt képes: magyarázatot ad a teremtésben és a fizikai univerzum fenntartásában szerepet játszó energia létezésére, amire eddig a tudósok hiába keresték a választ.
A könyvben a multiverzum intelligens civilizációinak a
dimenzió alapú tipológiájával is megismerkedhetünk. A meglévő tipológiáktól eltérően ez azon alapul, hogy az intelligens civilizációk hogyan jellemzik saját magukat a saját dimenziójukban, „sűrűségükben” vagy energia frekvenciájukon - ez ugyanis a civilizáció legalapvetőbb tipológiai, helyszíni és fejlődési ismérve.
Könyvünkből részletesen megismerjük a fizikai univerzumok idő, tér, energia és anyag rendszerében lévő intelligens civilizációit, valamint azt, hogy hogyan működnek a hiperdimenzionális intelligens társadalmak a multiverzumban. Megismerhetjük a világokat vezető „irányító testületeket”, valamint betekinthetünk az Omniverzum spirituális dimenzióiba, sőt még az életek közötti (túlvilági) dimenziókba is, valamint a lelkek intelligens civilizációinak hiányzó bizonyítékai6 is megismerhetjük. Megtudhatjuk, hogy mi közük a Szürkéknek a reinkarnációhoz.
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.