6569

-
Saintgerman #5473 Ebbe belenéztem, 5 percig bírtam... nem Attila miatt, hanem Peti miatt...
pontosan ez az a "nemzeti kollektív tudatosság" vagy szint, (peti szintje (ilyen hülyétől persze, hogy elváll Kata)) ami otthon mérvadó.. -
BladeW #5472 Ez remélem elég meggyőző -
overseer-7 #5471 rakjatok már be valami ufós témát patakival kapcsolatban..
kiváncsi vagyok miket mond
-
maki85 #5470 köszönöm a válaszod
annyit levontam viszont belőle, hogy itthon nálunk, mivel szocializmus volt, eleve NEM!!!!!! láthattak az egyszerű emberek ufo-kat (alieneket)
ezzel szemben a fejlett kapitalista világban ez teljesen másként működött/ nahát-nahát
hát bizony őszintén így ez nagyon egy sánta megközelítés
sőt már akkor is jelentek meg egyes lapokban hasonló témájú cikkek (Ország-Világ)
pataki: mivel is hülyült le a tömeghez??
mert tudomásom szerint csak azokat mondja, amiket angolul is olvashatok, hallhatok
miért nem történhetnek, történhettek meg vele azok a dolgok??
-
dregnarr1 #5469 Pontosabban már régóta elérhető volt bárki számára, csak elég szűkös időkeret és fizikai jelenlét függvényében, ez szűnt most meg. -
CIA titkosítás alól feloldott dokumentumokat publikált, csak megint akkora mennyiség, esélye sincs az embernek átnézni. -
Saintgerman #5467 " ha ezek az emberek mindezt angolul adták volna elő,"
Na itt a pont ! Mármint nem a nyelven, hanem a nemzeti kollektív tudaton. És ez otthon nem is csak a tenger fenekén, de a bálnaszar alatt van. Persze ez sem ok nélkül. Amíg az amiban már a 60 as évektől nyílt titok és az emberek ha csak gondolatban is, de hozzá nőttek az idegenek jelenlétének a lehetőségez, addig otthon csak a 90 es években szakadt rátok a nagy szabadsággal együtt. Nem csoda, hogy szinte senki sem tartotta az iramot...
Tehát még egyszer: a tartalmat figyeld, ne a körülményeket ! Hallgass csak egy átlag ami adót, mint pl. a coast to coast, és figyeld egyenesben az emberek kérdéseinek a színvonalát, azt hasonlítsd össze !
pataki miért rossz fiú??
Nem rossz fiú. Sőt ! az ufózás magyar úttörőjének is neveztem, mivel van mersze kiállni a tömeg elé, ignorálva, hogy hülyének nézik. Az egy másik kérdés, hogy ő maga milyen szinten van, vagy mit tud, de lehet, hogy le kell neki hülyülni a tömeghez.
Az öreg BM es meg ugyan olyan hülye, mint általában voltak a komcsik, de a SETI igazgatójának sincs több esze... de hát azzért vannak ők ott...
a másik meg ne kérdezz ennyit egyszerre, nem vagyok én információs iroda.. -
maki85 #5466 tudom:))
a pakliban arra értettem, hogy ő még nem nyilatkozott, hogy elhiszi-e -
Stockbauer33 #5465 nevedd magadra nemrádértettem -
maki85 #5464 KÖSZÖNÖM!!!!!, de azért Saintgerman is benne van még a pakliban
egyenlőre -
maki85 #5463 erről mi a véleményed?? -
maki85 #5461 várom válaszod:)) -
maki85 #5460 ez pedig nálad is meg kellene, hogy ugorja a lécet, hiszen egy magas beosztású emberről van szó
volt bm-es osztályvezető -
maki85 #5459 jó, rendben, ők magyarok, tehát eleve hiteltelenek
de, ha ezek az emberek mindezt angolul adták volna elő, nem monika show-val a háttérben, precízebb körítéssel, akkor már hihetőbb lenne a történet???
miért van az, hogy csak azok a hitelesek a szemedben, akiket te megfelelőnek találsz??
ugyanis az előzőekben mások is felvetettek alienes kérdéseket, "bizonyítékokat", melyeket te csípőből elutasítottál
ne kérd, hogy keressem vissza:))
pataki miért rossz fiú??, mert nem indokoltad meg
hiszen ő is nagyon profin tudja a történetetit előadni
más:
regisztrálok a fórumra egy másik névvel, és elmondok egy alienes történetet, ami velem történt meg, sőt még ma is történik
hetente elrabolnak stb
elhiszed majd nekem???
ismétlem nem tudod majd, hogy az a valaki egy majom (maki)
ha nem, akkor légyszi indokold meg miért???
várom válaszod?? -
Hahaha, igen. Pláne, hogy saját előadásában sem tudja összefüggően elmondani, csapong, nem halad sehova igazán. -
BladeW #5457 Hát igen... Nehéz az "időfizikusok" élete -
tamas79 #5456 " a szavuk nem ér sz@rt sem " ennyi.
" Gondolod, hogy majd végig nézek 40 perc semmit mondást ? " Bocs 1 óra 59 percet. Jé pont ide illik.
Valóban kapcsolatba léptek velük. Ez nem infó , ez állítás. Mi a bizonyíték rá? Ja , hogy semmi, már megint. Ezek az emberek semmivel nem különbek , mint a mónika-showban szereplök, csak külföldiül beszélnek. Ha én leülnék és teljes átéléssel mesélnék "élményeimröl" mondjuk németül vagy angolul, azt is pontosan így benyalnád. Nem kérdeztem , ezt állítom.
Te vagy az egyik legnagyobb troll. Le a kalappal, nagyon jól csinálod.
-
Én megnéztem az elejét, mert Kisfaludy egyik előadásában épp említette, hogy 2 évente keresik általában a tv-től és, hogy volt ebben a showban is, ezért nem x-eltem rögtön ki, hogy láttam a videó címét, hátha ez az a videó, és ez volt az :D
Mesélte, hogy sokkal több dolgot elmondott, csak széjjel vágták a beszélgetést, alig maradt valami benne :D
Nem mintha túl megbízható forrás lenne, de azért van annyira érdekes mint Alex szerintem. -
Saintgerman #5454 Igen, csak a szavuk nem ér sz@rt sem (általában) Gondolod, hogy majd végig nézek 40 perc semmit mondást ?
Miért nem nézed te meg Alex Colliert, ő velem egy idős és 8 éves kora óta rendszeresen találkozott az andromedaiakkal. Nem eltérítették és nem is törölték az emlékezetét, hanem évtizedeken át tanították.
Ne Patakit meg ezeket a szerencsétleneket linkeld - ezek valóban csak a téma lejáratására jók - hanem azokat, akik valóban kapcsolatba léptek velük... belőlük is akad jócskán... -
Stockbauer33 #5453 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.01.16. 22:56:03 -
overseer-7 #5452 próbálj becsempészni html és php kódokat.. hátha megeszi a spoiler héj alatt.. talán nem ellenőrzi egy bizonyos szint után -
maki85 #5451 szerinted ők szavahihető emberek??
remélem válaszolsz:))
-
BladeW #5450 uh még egy spoilert nem bír el a forummotor, összecsinálta magát... (ez is Stockbauer33 hibája!)
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2017.01.16. 20:55:59 -
maki85 #5449 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!basszus, én elolvastam -
BladeW #5448 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][/spoiler][/spoiler][spoiler][spoiler][spoiler]hülye aki elolvassa! -
Irasidus #5447 És mit szólnál ahhoz, ha azt mondanám, ilyen szintű összeesküvés csak a mesében létezik? És mit szólnál hozzá, ha ezt bizonyítani is tudnám? Továbbra is hinné ezekben? -
Stockbauer33 #5446 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pont hogy az 51 es körzetben nincs semmi féle idegen related dolog.
kb ennyit ért a vénkurvának a bejelentése :) -
overseer-7 #5445 pont hogy az 51 es körzetben nincs semmi féle idegen related dolog.
ha én irányítanám ezeket .. elhelyezném valahol a titkos dolgokat ahol és amiről senki sem tud,.. aztán létrehoznék különféle hírelhárítási sztorikat amikbe vegyesen csepegtetnék fantasztikus dolgokat.. és féligazságokat.
raknék bele jetiket, csillaggyermeket, üreges földet mindenféle hülyeséget.. még igazságokat is..
és ha valaki az igazságokra hivatkozik.. mindenki szemében őrült lesz, mert azt fogják gondolni, biztos hisz a jetikben is, meg abban hogy üreges a föld is.. elmegyógyban a helye
Utoljára szerkesztette: overseer-7, 2017.01.15. 19:18:14 -
Stockbauer33 #5444 -
overseer-7 #5443 =)
A hit alapját a láthatatlan és érzékelhetetlen Repülő Spagettiszörny képezi, ami azt követően teremtette meg a világegyetemet, hogy keményen ivott. A hit szerint az evolúció, illetve a valódinál sokkal idősebb univerzum összes bizonyítékát, beleértve például a Föld felé repülő, megfelelő vöröseltolódású fotonokat a Repülő Spagettiszörny helyezte el a világban, hogy próbára tegye a pasztafáriánusok hitét. Ez tulajdonképpen az Omphalos-hipotézis egy formája. Mikor tudományos méréseket, például radiokarbon kormeghatározást végez valaki, akkor a Repülő Spagettiszörny közbeavatkozik és "Tésztás Csápjával" megváltoztatja a mérési adatokat.
A Mennyország a pasztafáriánus elképzelések szerint sörvulkánokat és egy sztriptíztáncosnő-gyárat foglal magában.[8] A pokol hasonló, ott viszont állott a sör és a sztriptíztáncosnők nemi betegségekben szenvednek.[9]
Az ábrahámita vallásokban használt, az imákat hagyományosan lezáró ámen kifejezés pasztafáriánus megfelelője a "Rámen" (a rámen egy tésztafajta). -
overseer-7 #5442 igen
ezt a vallást kéne bemutatni a migránsoknak.. elvinni ezt a vallást a sivatagba..
gyűlölnének érte.. de lehet, hogy egy páran észhez kapnának.. észre vennék a saját fogyatékosságaikat.
Utoljára szerkesztette: overseer-7, 2017.01.15. 16:02:07 -
maki85 #5441 de azt bizonyosan tudod, hogy milyen célból alakultak -
overseer-7 #5440 =)
Engedélyt kapott az esketésre a Nagy Repülő Spagettiszörny Egyház Új-Zélandon
-
maki85 #5439 ez is érdekes lista:)
hm, szinte mindegyik alien ruhátlan
Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.01.15. 15:52:00 -
maki85 #5438 egyszer nézős:))) -
maki85 #5437 " sok mindent nem tudunk még.
és semmi féle képen nem zárhatjuk ki a létezésüket."
pontosan így van
ennyi, és SEMMI TÖBB -
BladeW #5436 Az ugye megvan, hogy azzal senki sem vitatkozik, hogy létezhet-e értelmes élet az univerzumban (legalább egy, bár néha kétségeim vannak).
Az hogy mennyien állítanak valamit nem számít.
Viszont:
és figyelembe véve, hogy milyen hatalmas a világegyetem, és azt hogy mi emberek.. néhány száz év alatt mennyit tudunk fejlődni tudásban, technológiában, tudományban.. és figyelembe véve azt, hogy 13 milliárd éve létezik a világ.
Te érted is amit leírsz? Pont leírtad, hogy kábé semmi esély egymásra találni, a távolságok, a csillagok (galaxisok) száma, illetve az időablak miatt.
Már többször betettem ide (is), légszíves elolvasni, és egy kicsikét gondolkodni.
http://waitbutwhy.com/2014/05/fermi-paradox.html
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2017.01.15. 15:24:02 -
tamas79 #5435 Nem semmi vagy ember. Neked sem megy az értő olvasás. Az meg hogy nem hiszel, nem gyengén vicces részedről. Ami dumákat leszoktál vágni. A spagettiszörnyben is hisznek jópáran. -
Érdekes lista -
overseer-7 #5433 nem hiszek semmiben.. én csak beszélgetek
az álláspontom ez: Lehet, hogy vannak.. lehet hogy nincsenek.
Nem zárom ki a létezésüket.. és nem zárom ki azt sem, hogy nincsenek.
Nem tudom. De attól még tudok róla gondolkodni.. beszélgetni.
figyelembe véve, hogy több tíz millióan állítják, hogy láttak már idegen járművet.. vagy azt gondolták..
és figyelembe véve, hogy milyen hatalmas a világegyetem, és azt hogy mi emberek.. néhány száz év alatt mennyit tudunk fejlődni tudásban, technológiában, tudományban.. és figyelembe véve azt, hogy 13 milliárd éve létezik a világ.
Akár lehetnek.. sőt.. szinte biztos, hogy vannak olyan idegen létformák, akik több száz millió évvel előrébb járnak.
..és nem tudhatjuk, hogy mikre képesek.. lehet, hogy nem tudnak c vel utazni.. de lehet hogy tudják magukat teleportálni.. hiszen már kicsiben mi is képesek vagyunk rá.
Azt akarom mondani, hogy sok mindent nem tudunk még.
és semmi féle képen nem zárhatjuk ki a létezésüket.