Földönkívüli élőlények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudod ez régen is úgy volt, hogy sokkal elegánsabb volt rákenni az emberi bűnöket az istenekre, majd később az egy Istenre, és annak teremtettjére, a sátánra, és manapság pl az alienek változatos sokaságára, azokra akik más DNS-el rendelkeznek, és persze jók is vannak köztük, akik meg akarják védeni az emberiséget
mert az emberi elme már csak ilyen, MINDIG KELL egy megfoghatatlan hatalom
várj még pár száz évet, és biztos lehetsz, hogy az alieneket majd "mások" váltják fel a sötétségben😞((
azért még annyit hozzátennék, hogy szerintem sem valószínű, hogy egy kivételes hely lenne a Föld az élet tekintetetében, de nem a fentebb említett kontextusban
Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.01.01. 15:12:53
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2016.12.31. 20:35:07
pedig milyen jó lenne, ha MINDENKI felébredne, és a bajok igazi okát keresné😊)
bár szerintem nem is kell keresni, majd kiszúrja a szemünket
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.12.29. 23:53:49
mindenféle hátsó gondolat nélkül, nekem az ugrott be, hogy zsidó lehetett, mármint az orra miatt
minap olvastam egy érdekes dolgot (sajnos nem mentettem el)
tudósoknak hiteles bizonyítékaik vannak arra, hogy az emberiség több millió éves
vagyis már a dinók megjelenése előtt igen fejlett társadalmat alakítottak ki
olyannyira, hogy a Hold, és a Mars felé is rendszeresen tettek utakat
azonban a 65 millió évvel ezelőtti kisbolygó (mert bizony az volt, bármennyire is próbálja a fősodratú tudomány másként beállítani) becsapódása olyan gravitációs rengést okozott a Föld közelében, hogy mind a Marson, mind a Holdon levő kolóniákat elpusztította
egyedül azok menekültek meg, akik a Föld belsejében, a Belső Földön hoztak létre telepeket
ők azonban nem akartak közvetlen kapcsolatba kerülni velünk, attól félve, hogy a tudás gyors átadása traumát okozott volna nekünk, és ezért csak finoman adagolva tették ezt
pl a gabona elterjedése
de arra is megdönthetetlen bizonyítékok vannak, hogy ők segítettek felépíteni például a piramisokat is, hiszen józan ésszel el nem képzelhető hogyan tudtak volna az egyiptomiak akkora köveket megmozgatni
igen, eltaláltad!!! levitáció, az volt a segítség
ők alkalmazták az amerikai földrészen, de máshol is a kőzetolvasztásos építést
sajnos volt egy nagy veszteségük, időlegesen abbamaradt a kapcsolatuk az Androméda-galaxis-ban levő Unacon bolygón levő testvéreikkel, amit csak mostanában kezdenek kiheverni
ez azonban sajnos nem minden nehézség nélkül történik, hiszen az egyik járművük most szenvedett végzetes balesetet a spanyol hon felett
mindenki tudja a való igazat, csak a vakok nem
tehát így kell vizsgálni a dolgokat
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Egy Acambaróból származó szobor, mely egy dinoszauruszon lovagló embert ábrázol
harminc millió éves az ember
Na és erre mit teszel: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/12/megdobbento-formaju-es-anatomiaju.html
na ez az amit útálok
betesznek egy szót, "Állítólag", és az egész hír máris veszít értékéből, talajt adva azoknak, akik csípőből utasítják el az ordító valóságot
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
csak néha nehezen értelmezek, vagy inkább kapcsolok😊))
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én még ezt is elhittem. Szija
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.12.22. 18:21:20
Elég egy Sagan Kozmosz részt megnézni és választ kapsz erre az összes tudománytalan állításra.
Pedig Sagan nem arról volt híres, hogy kétségbe vonta volna a földönķívüli létet. 😊
https://www.youtube.com/watch?v=6G_s4LQ_2ig
http://index.hu/tudomany/2016/12/05/megdobbento_de_hatnak_az_eszervek_az_osszeeskuves-hivokre/
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2016.12.19. 20:22:00
De egy értelmes mondatot még egyik sem írt le, a cáfolatokra meg jön az elöbbi.
Utoljára szerkesztette: tamas79, 2016.12.19. 17:09:55
Konteóssal vitatkozni, mint galambbal sakkozni.
A gyíkember-teória meg a rideg valóságra ad "magyarázatot".
Annyi biztos, hogy mindkettő ragaszkodik ahhoz, hogy a rossz dolgokat nem te okozod, pontosabban nem az a kollektíva, aminek a része vagy. De minkettő lényege egy: te vagy a jófiú!
Lehet tovább ragozni, ti éltek álomvilágban. Amúgy tudhatnád, hogy a gazda is levágja a malacot, úgyhogy ez sem jött be.
Te hiszel valaminek a működésében, és az csak úgy és csak is úgy működhet, sehogy máshogy, mert az elképzelhetetlen számodra(is). Pedig előítéletes vagy, de nem baj, engem nem zavar.
Utoljára szerkesztette: allock, 2016.12.18. 21:00:53
#hhwnd
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.12.18. 18:00:52
#hhwnd
Ha kitudódik, akkor káoszba fullad a rendszer.
#hhwnd
Viszont egy kérdésre nem válaszoltál, tehát, az állításod szerint, valaki fizetett volna, hogy ne derüljön ki az igazság, mert ha kiderül, akkor mi van?
Hisz olyan ferde világban élünk, ahol az igazság sosem volt menő. Ha kiderül, akkor nem kap hírverést, szőnyeg alá lesz seperve. Emberek 99%-a hajlamos lehet korrupcióra, bizonyos szituációkban, ha netán belengetik a másik kártyát, hogy a családjának, hozzátartozójának, egy szerettének baja esik..
Engem nem izgat a pénz, nem bír motivációs erővel.
Hol nincs? Videóban, másik videóban vagy úgy ámblokk? Sem nem tagadom, sem nem erősítem, nem az én feladatom, csak nyitott vagyok.
#hhwnd
Ha még nem vagy 16 éves, akkor el lehet nézni neked, hogy ekkora marhaságot írjál. <#csodalk>#csodalk>
Ebben a mondatban látható, hogy erről a világról sincs fogalmad ! Hogyan lehetne egy másikról ???
Michio Kakuról meg hagyjuk, ő pénzért bármit összehord. Tipikus példája a rossz ismereterjesztésnek, és mellesleg, az, hogy a tévében mit mond az nem tudományos eredmény, hanem vélemény. Akkor lenne hiteles rá hivatkoznod, ha egy publikációját hoznád, nem azt amit éppen felböfög egy tévében. Ennyi.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.12.18. 15:44:32
A zusa legnevesebb asztrofizikusa szerint az esetek 95%a hoax, de 5% valós !!! Na most, ha csak 1% lenne valós, az UFO-k létezése akkor is valóság és tény lenne !! Az hogy nyüszítetek itt (is) csak úgy lehetséges, hogy vagy pénzt kaptok érte, vagy nincs minden csészétek a szekrényben... (ahogy a német mondaná)
Tehát, az állításod szerint, valaki fizetett volna, hogy ne derüljön ki az igazság, mert ha kiderül, akkor mi van? Másrészt, lehet, hogy a te világodban mindenki lefizethető, és korrupt, ezért szeretném megkérdezni, mennyi pénzér lennél hajlandó azt mondani, hogy tévedtél, és nincs is ufo? Csak érdekel, mi az árad, ha esetleg semmi pénézrt se, akkor gondolkodjál egy picit...
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2016.12.18. 15:35:52