Földönkívüli élőlények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.01.06. 12:15:56
szörnyű az, hogy nagyon kevesen tudják, hogy fake
oksi, tied a pálya😉)
Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.01.06. 11:00:08
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ezek szerint valszeg én tévedek, csupán arra gondoltam, hogy egy 11 évados sorozatot nyílván összetettebb dolog cáfolni, akkor is, ha oltári nagy baromság. De ha AKKORA baromság, akkor talán mégsem...
kurvajó ez a csatorna 😄D
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.01.06. 00:39:31
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
És akkor felelősséged sincs? Te, arról hallottál már, hogy internet, meg, hogy nyílt fórum? Próbáld meg a fejedben összerakni mit is akarhatok mondani...
"azért az sem semmi, ha azt elérem, hogy magukon nevetnek (mármint hogy rajtam)
remélem érthető voltam?? "
Igen, te csak szórakozol. Az, hogy kivel mi lesz, szarod le. Érthető voltál.
"ja és igen, az észérvek esetleg, meg esetleg más próbálkozások
DE!!! nem a te módszered"
Igazad lehet, hiszen nálad sem vált be, ugyanúgy nincs felelősségérzeted, és ugyanúgy osztod továbbra is az áltudományt, szórakozásból. Beteges.
?? Láttam jó pár részt. Érvelési hiba? Mi, hol? Most vitatkozunk?
nagyon cuki az a helyzet, hogy azok, akik ugyanazon rozoga csónakban eveznek a butaság felszínén, egymást próbálják kilökni a mélybe
Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.01.05. 23:56:55
ja és igen, az észérvek esetleg, meg esetleg más próbálkozások
DE!!! nem a te módszered
azért az sem semmi, ha azt elérem, hogy magukon nevetnek (mármint hogy rajtam)
remélem érthető voltam??
Te nem ugyanezt csinálod itt? Kettős mérce?
Megdöbbentő, de hatnak az észérvek az összeesküvés-hívőkre (stílus) Másrészt te sem vagy jobb, kifejezetten irritáló ha valaki nevet rajtuk, és játszik másokkal, és cukkol.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.01.05. 22:45:55
ezt a böszme nagy űrhajót nem veszem be <#hehe>#hehe>
Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.
nesze neked nyalóka
pedig nekik aztán lenne ráhatásuk az egyszerű emberekre
igaz, van is <#falbav>#falbav>
DE!!
de gondolod, hogy ezzel meg tudod őket győzni??? (stílus)
bizony, hogy nem, sőt több mint valószínű, hogy az ellentettjét éred el
azonban, ha meg megpróbálod őket egy tükör elé állítani, talán többet érhetsz el
már az is nyerő lehet, ha pl én az általuk emlegetett "tényeket" hozom fel, és ők lehülyéznek engem
na rendben, te is lehülyézhetsz😊)))
Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.01.05. 21:26:30
https://eztv.ag/shows/1229/ancient-aliens/
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
11 ok, amiért az emberek hisznek az áltudományban - 2. pont.
ez most hirtelen túl sok volt nekem, megyek eszek valamit
asszem van még a sült malacból, egy kis párolt lila káposztával s krumplival benyomom
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.01.05. 14:52:51
akkor rosszul értetted.. én csak azt mondtam, hogy általában.. én nem vagyok cgi szakember..
nem azt mondom, hogy a videón biztosan létező idegen űrhajót, alienek ufóját látni..
hanem csak azt mondom, hogy LEHETSÉGES.. lehetséges, hogy valódi.. és lehetséges az is, hogy cgi.
Nem tudom eldönteni.
De attól még elég faszán néz ki.. és a mozgása is tetszik.
és tudom, hogy ha mi emberek eljutunk odáig, hogy manipulálni tudjuk majd a Higgs tér tulajdonságait..
akkor képesek leszünk arra, hogy a térben tehetetlenül álló gépezettel.. valamilyen munkaközeg anyagát, tömegét megváltoztatva, kinetikus erőhatást tudjunk kifejteni a gépezetre.. ufónkra.
Mintha a térben, bele tudnánk kapaszkodni az űrben is egy kiszögellésre.. mint itt lent a földön a kerekekkel rendelkező autó belekapaszkodik az úttestbe.
Nem kell majd rakétákkal szarakodnunk. helyette ufó szerű járműveket fogunk majd építeni akkor.
és iszonyú lesz a forgalom a naprendszerben.. teli lesz ilyen járművekkel az ég és a naprendszer.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.01.05. 13:55:20
tévedhet az is, aki cgi nek gondolja a videót
Nem? Mitől vagy olyan biztos ebben?
nem lehet biztosra tudni, hogy cgi vagy más
a kognitív diszonancia miatt az ember könnyen arra gondol, hogy hamis..
De az is lehet, hogy tényleg itt vannak ezek a dögök
ugye, hogy nem??
így hát nem is teszem😊))
gratula!!!!
ennek ezer változata van sajnos.. ezért nem kell beszélgetni, kommunikálni xy típusú emberrel.
Mindenkinek lehet adni esélyt persze.. de gyorsan ki kell deríteni, hogy az illető segghülye e vagy valami más oka van.
és ha látod, hogy értelmetlen.. hagyd a francba.. az IDŐT nem éri meg vele foglalkozni.
Az alatt az idő alatt beszélgethettél volna tényleg értelmes emberrel is.. akinek nem kell ugyan arról órákat beszélned, mert egy szóból is megérti.
De ahogy telnek az évek.. és látom a világot.
.. én már támogatom ezt a tervet.
Megváltoztattam a véleményemet.. az álláspontomat.
Túl sok hülye.. gonosz, közönyös, önsorsrontó és környezet-ártalmas ember él már a bolygón.
..és sajnos kismillió példát fel tudok hozni, amivel alá támasztom ezt a megállapítást.
Nagyon hiányzik már egy nagytakarítás.. de most ne vallási alapon, nemzeti alapon, ideológia alapján legyen a szortírozás.
Hanem valami értelmesebb módon. Én azt támogatnám, ha be tudnánk segíteni egy kicsit a természetes kiválasztódásba..
és kiszelektálnánk az értelmileg káros egyedeket.
A legnagyobb probléma a buta-hülye értelemmel az, hogy nem látja a teljesen evidens problémákat, károkat amiket létrehoz.. nem látja ha hibázik, nem veszi észre ha ousztít.
ezért a károkozás ciklikus, ismétlődő.. öngerjesztő folyamattá válik.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.01.01. 19:37:52
De hát vannak...
csak nem te voltál??? <#fejvakaras>#fejvakaras>
megérdemlem <#rinya>#rinya>
minap, amikor más értelemben szóltam, az összes hsz-emet törölte egy jóakaróm
Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.01.01. 15:43:56
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.01.01. 15:30:04
a próféták "soha" nem hazudnak, csupán trágyázzák az emberi butaságot