Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zaeed-et ki nem állhattam. Mostanra már megbékéltem vele. Thane a másik akit sehova sem vittem, csak nagyon ritkán. Õ amolyan sótlan, halvérû. Számomra olyan semilyen karakter.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

sokat kell vele beszélni és ha lojális is meg a vitában nem ellene döntesz akkor meglehet.

pisztácia
Na..zaed nekem se volt szimpatikus...:S Miranda-val amúgy hogy lehet összejönni? Láttam róla videót.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Nekem csak Zaeed karaktere nem jött be. Vele kapcsolatban mindig Garus kedvenc beszólása jut az eszembe: "a pain in the ass"
A Mass Effect 2 a csapattársakra helyezi a hangsúlyt, így szerintem sem szerencsés a karaktereket "nehezékként" használni, hiszen rengeteg érdekes dologról lehet velük beszélgetni, illetve a lojalitás küldetésük sem rossz. Rengeteg kedvelhetõ karakter van például Tali, akivel marha jókat lehet dumálni. Én elõször a bérgyilkost (Thane) is leírtam magamban, aztán elkezdtem vele beszélgetni és marhára meglepõdtem. Egyszóval érdemes megismerni a karaktereket, hiszen nem ritkán a galaxis múltjáról is megtudhatunk dolgokat tõlük...
pisztácia
Mindenképpen újra fogom kezdeni, sok mindent máshogy fogok csinálni. Most azon filózok, hogy az elsõ részt elkezdjem-e. Mert kéne... csak még nem tudom. Mindenesetre óriási játék.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Jó persze renegáttal sincs semmi gond csak egy csomó jó dologról lemaradsz ha nem foglalkozol a társaiddal nem beszélgetsz velük.Akkor ennyibõl összeszedni is kár volt õket csak golyófogónak jó lett volna a legénység is.Próbáld meg úgy is hogy nem szeded össze a csapatot teljesen és úgy indulsz neki.

Csak az a gond hogy liara alig szerepel a 2-ben, igaz abban az 1 dlc-ben nagyon jó volt, a párbeszédeken röhögtem egy csomót.Fõleg a hajón mikor próbálják feltörni a zárat.

pisztácia
Én nagyon kezdõ voltam. Nekem a két legszimpatikusabb ember Jacob, és Miranda volt. Csak velük mentem, és õket akartam csak, hogy túléljék. A többiekkel nem foglalkoztam, mert én eleve olyan karaktert kezdtem el, akit senki és semmi nem érdekel, csak a parancs, a cél végrehajtása bármi áron. Minden egyes párbeszéddel ezt sugalltam. Így akartam végigvinni. Másik meg, hogy nekem ez jobban tetszik, minthogy mindenki, meg fõleg az elsõ részben lévõ "haverok", akiket én nem is ismertem, (mert az elsõ résszel nem játszottam) túlélje, mert az olyan lenne mint a legtöbb film. Hogy nem tudsz egy kicsit se érvényesülnia filmel, mert tudod, úgyis túléli. Így legalább volt benne fordulat. Nem annyi, hogy mindenki túléli... az gyerekes. Amúgy 19-es katona most Shepard, és már a szeme is vörösen ég, és tiszta seb az arca. Nekem így jön be a játék.

Ha nem játszott az elsõvel a 2-ben meg nem használta Talit, nem sok lehetõsége volt megkedvelni. Pedig szerintem is a legjobb karakter. Garrus, Wrex, Liara, meg mostmár Kasumi, Mordint és Legiont is csípem.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mindenkinek más a fontos. 😊
Talit én se hagynám veszni. Elõbb hagyom Shepardot pusztulni. Nem történt semmi helyrehozhatatlan. Majd a következõ végigvitele alatt korrigál. 😊

Azért azon csodálkozok hogy talit nem kedvelted meg olyan kis aranyos, bár az elsõben aranyosabb😊 A 2-ben már kicsit érettebb, de nem is csoda jóval fiatalabb mint Shepard vagy bárki a csapatban, az elsõ részben talán valami 22-24 éves lehetett.Shep meg már a 2. részben 31 ha jól emlékszem a szülinapjára.

pisztácia
Én az elsõ résszel nem játszottam. A játékban csak Jacob és Mirandával mentem, és õket tettem a végén többnyire vezetõnek. Én sem tudom miért alakult így... de hát ez van. Ja és mindketten lojálisak is voltak. Tudom a többi emberemnek is meg kellett volna csinálni a küldetését, de már késõ. Most tervezem hogy az elsõt elkezdem, és újra majd a kettõt.

egyetértek õk nagyon fontosak szerintem is

Kíváncsi leszek a 3. részben mennyire lesz hatása az elvesztett társaknak. Nálam elsõ végigjátszásra Baka ill. Mordin halt meg, plusz a legénység mert késõn mentem értük.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Hagytad meghalni Talit,garrus-t ezek a legjobb társaid sokkalta hûségesebbek mint a felsoroltak közül bármelyik, mivel az elsõ részben is a társaid voltak.Így sok értelme volt végigtolni tényleg.

pisztácia
Igen, most befejeztem az utolsó küldit, megöltem ugye a begyüjtõk vezérét is, meg a nagy csontvázrobotot, és a végén mutatták hogy jönnek a kaszások a visszavágásra. A rejtõzõ fickóval tudattam, hogy ezentúl magamnak dolgozok. A küldetésekben akik életben maradtak: Jacob, Miranda, Baka, Jack, Zaed. A többiek meghaltak. Nem is érdekelt különösen, mert én amúgy is úgy játszottam, hogy csak a végsõ cél, a parancs végrehajtása a fontos. Emiatt jó sebes a karakterem arca. Most maradt 3 fõ küldim. 2 az életben maradt társam küldije. Azokat megcsinálom akkor ugye nincs már más küldetés?

Ahol kiválasztod õket látod, hogy a talpuk alatt van-e egy piros kör vagy sem. Ha van, lojálisak (és ezt az infonál írja is). Lojálissá úgy lesznek, ha segítesz nekik az egyéni gondjukat megoldani. Persze, ha elbaltázod a küldijüket, nem fognak szeretni.

Az IFF nem a vége, de ha minden jól megy onnan már nincs sok hátra. Mindenesetre, ilyenkor már érdemes betárazni melléd némi pokornt, meg üdítõt, mert eseménydús és látványos befejezõ küldetés jön. 😊

Ha az IFF-et telepítik (azaz már megszerezted) akkor már megszívtad. Ez esetben egy dolgot kell eldöntened, mi fáj jobban: ha a hajó teljes legénységét veszíted el (de az embereid megmaradnak), vagy ha jópár embered hal meg bevetés közben, mert nincsenek megfelelõen felkészülve (nem lojálisak).

De arra azért figyelj hogy kinek mit mondasz lehetõleg ments párbeszéd elõtt egy quiksave-el mert attól hogy valaki lojális lesz még elbukhatod egy rosszul megválasztott mondattal.

pisztácia
Oks, akkor most megcsinálom minden emberemnek a küldijét És utána folytatom az IFF-et.

Kori
akinek a küldijét sikeresen megcsinálod az hûséges vagyis lojális lesz

az IFF küldit a végére hagyjad vagyis ott lesz meg Légio utána még az õ küldetésére lesz idõd aztán neki menni a begyüjtõknek

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

pisztácia
És még egy, akkor az IFF-es küldi az uccsó a játékban? Innen már nem sok van?

pisztácia
Értem. Amúgy egy ember hiányzik a csapatból. Más mindenki megvan. A csapat hûségét, hol látom? Vagy az akkor nõ, ha megcsinálom a küldijét?

sanya leírtam amit én is akartam. szerintem sem érdemes az IFF-vel foglalkozni amíg nincs meg minden fejlesztés és minden csapattag hûséges, mert akkor az önygilkos küldetés során embereket fognak meghalni.

Nem tudom, elsõre nekem is nehéz volt de így a közel 20x végigjátszás után már nem igazán jelent nehézséget.
Pisztácia.Nem tudom hány csapattagod van de addig nem érdemes megcsinálni az IFF küldit amíg nincs meg mindenki 11 ember azt hiszem.Leszállni azért nem tudsz a bolygóra mert nincs szondád szkennelni attól még lehet persze de ahogy írtad leszállni nem enged.De mondja is EDI hogy nincs több probe.Elmész a legközelebbi kúthoz(nem a MOL-hoz😊, és veszel szondát ugyan úgy ahogy üzemanyagot is mert anélkül nem megy.És természetesen pénzbe kerül bár nem valami horribilis összeg.

pisztácia
Üdv!

Ott akadtam el, hogy azt írja a küldi várjak, mig telepítik az IFF-et. Most ott meddig kell várni, avgy mit kell csinálni? Azt írják fejezzem be a csapatépítést, de már csak azok a küldik vannak amiket a már meglévõ embereim akarnának. Ezenkívül vmi N7-es küldetést is ír, hogy mentsek meg egy ügynököt a Lorek bolygón, de azt csak scennelni tudom, leszállni nem tudok:S pls help

Na jó, könnyû. De hanyadszorra? 😛

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Dehogynem.Sõt én direkt az alapfegyvereket használom a handgun meg az m8 alap gépkarabély.De még így is könnyû pedig õrület fokozaton tolom.😞

JethroHUN
A fegyver dlcket érdemes felrakni, mert nem igen van használható cucc "az alap játékban"

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

igen teljesen jogos még emlékeztetõnek jó a normandy becsapódásának felfedezése dlc.

Az ott ömlesztve kb tényleg a teljes, de azért jó tudni, hogy sok közülle pl csak egy sisak, páncél, vagy fegyver. Én kiemelném a két plusz karaktert: Kasumi és Zaeed. Meg az igazán jó DLC-ket: "Overlord" és a "Lair of the Shadow Broker".

pisztácia
Köszönöm.

Ja kb ennyi van.

van egy pár: AegisPack; AltAppearance1/2; BloodDragon;CerberusArc; CerberusWpnArmor; Collectors; EqualizerPack; FirepowerPack; Hammerhead, Incisor ,Inferno, Kasumi, NormandyCrash, Overlord, ReconHood,Sentry, ShadowBroker, Terminus, UmbraVisor, Zaeed

nagyon jó képek köszi sanya.

pisztácia
Üdv!

Hány DLC van eddig a játékhoz? Esetleg a címeiket is leírnátok, csak hogy lássam mi nincs meg. Köszönöm

Jaja! Nagyon király képeket csinál! Minden karakterrõl jó lenne egy-egy ilyen kép!
Kép a készülõ dlcbõl:

<#worship> Nagyon szépen köszönöm a tanácsot. Ezzel a módszerrel elõszörre sikerült megcsinálnom a küldit. <#vigyor>
Remélem Patryk barátunk csinál majd a többi csapattagról is, liara és tali nagyon érdekelne.😊

Rage47
<#eljen><#eljen>
És itt egy kép az imént találtam ncore-on😊

Meg lehet csinálni azt is a lényeg hogy olyan társat is vigyél aki biotikus is a lényeg hogy rakd a 2 társat a kvarian elé hogy ne férjenek hozzá, mondjuk így is elérik csak tovább tart.Sokat használt a shift-et is hogy megállítsd ha esetleg egy túl közel kerülne nyomj rá mindent hogy ne tudjon harapni.Én úgy csináltam hogy ott maradok a lejtõn ahonnan jöttünk és pisztollyal leszedem a páncélt a dögökrõl majd a társak meg megemelik,lökik akármi vagy akár te is lökhetsz ha biotic vagy.Mihelyst jön a hajó spuri oda mert akkor vége a pályának.Nem baj ha vannak még ott dögök,kicsit csalás de ki lehet játszani.Társnak érdemes gruntot vinni mert baromi nagyot sebez a shotival,meg valami biotikus társat pl jack vagy samara.Mindenképp olyat aki több mindent tud emelés lökés, lökéshullám...stb
Nem könnyû az biztos esetleg használd a villámos nehézfegyvert az több ellenfelet is sebez ha már más megoldás nincs.Én már régóta õrületen tolom szóval meg lehet csinálni.

Calver
ööizé, lehet egy építõ jellegû ötletem?
csak mellékküldi - hagyd ki. <#bohoc>

"The trees move. Do you not see it?"

Fpocok
Ja amikor jönnek a kutyamajmok? Már rémlik 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Egy mellékküldi egy egy bolygós naprendszerben. Egy sérült kvarián fekszik a földön. A többi halott. Megölték õket a varránok. Ki kell nyírni a támadó varránokat, mielõtt leszáll a sikló, akik valami rejtélyes oknál fogva csak a csajt támadják, akinek sajnálatos módon életerõ csíkja van <#idiota>
Fpocok
Az melyik rész is? Nem rémlik.
Azt tudom, hogy nekem nem volt gondom legnehezebben... csak a börtönös pályán, ileltve az utolsó küldinél: Amikor jött az a nagy lebegõ monszta. Meg amikor kísérni kellett Sam-et.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Az elsõ mondatom akart volna kérdõ lenni és a második kijelentõ. Késõ van <#idiota>
Egyébként mi történt a banner-ral. Egy nagy fehér semmi van az eddigi kép helyett?