19778
  • SZEG007
    Én is igy vagyok vel az Overlord eddigi legjobb DLC Mass Effect-hez
  • Kopiati
    Nah, mai nappal végre megvettem/kijátszottam az Árnybrókeres DLC-t.

A fordítónak meg is köszönném a kiváló munkáját, elsőrangú amit csinált!

A DLC jó, karakterépítős küldetés, bár nekem az Overlord jobban tetszett, sokkal több ötletet láttam abban, sokkal szomorúbb igazi sci-fi történet volt, ez inkább a karakterekre épülő, összekötő történet volt. DE a naplóbejegyzések fenomenálisak:)
  • wesker24
    Cd Galaxisnál 890 Ft a Mass effect 1 és Pick Pack Point akció van ami csak 290 FT vagyis csak 1280 FT !
  • lightjack
    miii??? 890ft az ME1? ursitn! akkor megveszem! de hol 890??? nem akarok rendelni mert az meg szállítási díj, azt meg nem akarok.
  • sanya200
    az egyet lehet nekem is megkéne, kezd tönkremenni a lemez.A legjobb persze az lenne ha megjelenne a 3. rész.De úgy hogy triologie formában 3 játék egy nagy díszdobozban az összes elérhető dlc-vel, képregénnyel...stb
  • bendáj17
    én is már megvettem a 2-öt meg az 1-et is de majd lehet én is újra megveszem :D
  • mzoli7
    miért vársz addig ? a ME1 890 Ft a ME2 pedig 1999 Ft, hova csökkenjen az ára ?
  • lightjack
    én majd akkor, amikor szépen a 3 is megjelenik, és lemegy az ára. így majd egyszerre a 3 at beszerzem 10.000ft-ért. azért ezt ha letöltötte vki warezról, akkor is érdemes megvenni, mert hát meg kell dícsérni vhogy a BW-es fiúkat/lányokat.
  • sanya200
    Nekem édes mindegy milyen nevet adnak neki, csak jelenjen meg.
  • Evoluti0N
    Az. Csak a Dragon Age-nél az "Ultimate" nevet kapta.
  • penge96
    Game of the Year?
  • sanya200
    nem szedte le rendesen csak annyi, valószínű:)
    Én nem vettem meg egyet se, de megvárom a goty-t, biztos hogy lesz.Majd megveszem azt.Elvégre a dragon age-ből is van goty.
  • Különc
    Nem kell kizárni, tényleg mind megvettem, a "Registered Game Contents" alól töltöttem Chrome-mal, azzal nem működött, Mozillával is leszedtem, kicsit gondolkodott majd gond nélkül települt, nem tudom miért nem volt jó a Chrome-mal
  • penge96
    Naaa, azért ne zárjuk ki, hogy eredetiben tölti a BW oldalról
  • lightjack
    honnan szedted le? az se mind1 hogy ugyanazt a torrentet szedted le 5 ször egymás után vagy mind az 5ször különbözőt.
  • Különc
    5x szedtem le egymás után, normális ME2 jele van az exének mint a többi DLCnek, megpróbálom akkor másik böngészővel is
  • sanya200
    nyers angol tudás:(
    Incomlete-ből következtettem ki.De ott a pont.
  • penge96
    Hát, nem látok olyat, hogy nem kompatibilis :D De am tényleg szedd le újra, mert nem teljesen jött le...
  • sanya200
    azt írja hogy nem kompatibilis vagy sérült a fájl.Szedd le még egyszer valószínű hogy hibás vagy nem jött le teljesen.
  • Különc
    NSIS ERROR

Installer integrity check has failed. Common causes include incomplete download and damaged media. Contact the installer's author to obtain a new copy.

Ez mi lehet?
  • Különc
    Feltelepíteném a shadow brokert, de ez fogad mindig:

Mi a problémája?
  • cdr74
    sr-2

sr2_oldal_ablak stb

sr1_alul

sr1_felul

• cdr74
    Szerintem az orrkialakításon dolgozhatnál, kaphatna normális orrészt, kb arra gondoltam, hogy a hossz az annyi lenne kb, mint most a 2 főágyú, és így kapna normális burkolatot. A 6 db rakétakilövő vagy mi csöve így kicsivel hosszabb lenne, és lehetne a hosszuk lépcsőzetes, vagyis beleillene az orrkialakításba. Esetleg a 2 főágyú is lehetne masszívabb nyugodtan. Tulajdon képpen maga a hajó egy nagy ágyú :).

A másik hogy a felső 2 fegyver elhelyezkedése miatt blokkolja egymást, mivel egy magasságban vannak.

Az oldalpáncélzat esetleg takarhatna kicsit többet a hajótest oldalaiból felfelé.

Ha gondolod hátulra is berakhatsz egy kvázi fix plusz főhajtóművet, valamilyen tatt kialakítással összekapcsolva, mondjuk magasságban lentebb mint a mostani 2 főhajtómű. Esetleg függőleges kialakítással akár 2 egymás mellett is.

Ez a hajóosztály ilyen gyorsreagálású mindenes, nem túl nagy, jól manőverezhető, szóval nem túl nagy tűzerő, sem méret.

Esetleg a hátsó felső ágyút leszedhetnéd, tervezhetnél oda valami mást. Esetleg ha lesz 3-4 vadász indulhatnának onnan ferdén felfelé.
  • sanya200
    meg igazából a hangárfedélzet érdekel annyiban hogy hol van elhelyezve.Gondolom a hajó hasán van és előre lehet indítani a gépeket ahogy a normandynál.Bár a hangárrajz alapján ez 2 fele történik, akkor előre és hátrafele is tud indítani gépeket?
    Esetleg meg lehetne azt is oldani hogy oldalról indítsák a gépeket, már ha a szárny nem mozgatható akkor úgy lehet ho.gy praktikusabb lenne.Nem véletlenül mondom mert így bármilyen szögből lehetne indítani a gépeket akár oldalra való irányváltáskor is.Mert ha a hasból előre indítják de a hajó oldalirányú mozgást végez akkor könnyen belecsapódhat a gép a hajó oldalába.Esetleg még az alulról történő indítás is szóba jöhet, de itt is előfordulhat az ütközés, igaz kevesebb az esélye de megtörténhet.Ez normál esetben nem jelent gondot de ha pl egy gépet vagy szállítóhajót fogad a hajó és közben támadás éri akkor nem tud addig manőverezni.Oldalirányba valamennyire védett a pontvédelmi ágyúk miatt de szemből vagy hátulról már nem annyira, és így könnyen bekaphat egy találatot is.Viszont ha oldalt vannak a hangárajtók, de szemből támadás éri a hajót akkor elfordulhat oldalra hogy védje magát a hajó másik oldalán meg addig dokkolhatnak a gépek azok védve lennének teljes mértékben,mert pl ha bal oldalról lőnek akkor jobb oldalt tudnának dokkolni.
  • sanya200
    Esetleg lehetne a szárnyakon oldalra néző rakétasiló is.Meg nem tudom hogy vadászgépeket akarsz-e rajta tartani, ha már van hangár pár db elférne benne.Igazából nekem a stargate atlantisban való megoldás nagyon tetszik.A deadalos osztályú hajó nagyon jól átgondolt és logikusan van felépítve.
  • Szthomas
    Ja még annyit, hogy akit érdekel az eredeti változat valamint a hozzá tartozó magyarázatok az megsasolhatja a #15666-os hozzászólásomban.
  • Szthomas
    Sziasztok!

Az ünnepek alatt nem igazán leszek gép közelben, éppen ezért elhoztam nektek a módosított SSV Budapest cirkálómat. Most még csak pár dolgot változtattam rajta, de a későbbiekben az ötleteitek és javaslataitok alapján szeretném tovább fejleszteni a hajó bizonyos részeinek kinézetét, elrendezését.

SSV Budapest - 2. verzió

Infó az elvégzett és tervezett módosításokról:
    - a másodlagos hajtóművek páncél burkolatot kaptak, amitől egy kicsit komolyabb benyomást keltenek, mellesleg a páncél a forgató mechanika jelentős részét is beburkolja, szóval nem csak dísz ;)
    - az elsődleges hajtóművek "törzse" hosszabb lett a szárnyon.
    - az elsődleges hajtőműveken helyet kaptak extra hőkivezető nyílások (a kódexben rengeteg infó van arról, hogy harc közben mennyire fontos a fegyverrendszerek, hajtóművek és egyéb rendszerek által felgyülemlett hő kibocsátása.
    - az extra hőkivezető nyílások nem a szárny síkjában vannak, így oldalirányból még a pajzs megszűnése után is védettek a támadással szemben.
    - a hajtóműveken szeretnék majd változtatni, de egyelőre nincs ötletem. Kevés a referencia, de ha van valami ötletetek mondjátok bátran.
    - a háromszintes parancsnoki híd tetején is lesznek pontvédelmi lézerágyúk, egyelőre azzal még nem foglalkoztam.

Bármilyen ötletet, észrevételt szívesen veszek. Ha majd több változtatás is lesz akkor majd újra csinálok magyarázatos verziót is.

Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
  • penge96
    Most így, a 3. rész közelettével ne kezdjük el lehordani a 2-t... jó volt ez így, ahogy van/volt. ÉS a három is jó lesz, nem kell parázni. BioWare...
  • cdr74
    Hát amiken keresztül ment a garantált életbenmaradás elég amerikai befejezés. Amúgy azt se értem, hogy minek hozták be a 2-ben a "halálos" befejezést, mivel a 3 is róla szól, vele játszódik. A mentés nem importálható. Ez történeti folytonosság szempontjából nagy hiba, ez inkább a 3-ra kellett volna tartogatni. Pl a végkimenetelben nagy ez is ey faktor lenne, hogy hajlandó vagy-e feláldozni magad másokért, főleg ha eddig renegade viselkedést mutattál.

Az ME döntésközpontúságának az lenne a lényege, amit sanya200 is írt, de láttuk már a 2-előtt beigért több 100 "továbbvitt" döntésünk következményeit... gyakorlatilag semmilyen hatás nem volt a 2-re -- amire természetesen számítottam --, és elképzelésem szerint a 3-ra csak pár pl. sanya200 által is említett dolog lesz hatással.

Ami a legrosszabb, hogy a 2-ből kiindulva a legbénább megoldásokat kapjuk, ilyen írunk egy sort és ez is ki van pipálva. Elég sok döntésünk volt és ha 80%-uk ilyen rövid, semmitmondó, izzadságszagú módon lesz beerőltetve, akkor az jelentősen lerontja az összhatást, még ha a befejezések epikus méreteket öltenek is.

A 2-vel is alapvetően ilyen jellegű bajom volt. Alapvetően végletekig minőségi cucc, de majd minden sarkon voltak ilyen át nem gondolt, apró, de annál bosszantóbb "gagyi" megoldások, amik ráadásul semmivel sem kerültek volna több forrásba, ha normálisan ki vannak találva.
  • sanya200
    Hát hogy mi lesz a vége majd kiderül.De elég unalmas befejezés lenne hogy megint találnak valami super weapont aztán győznek.Elég klisé megoldás lenne.Bár ismerve a bw-t biztos valami állat befejezése lesz.Szerintem igen is az kéne hogy legyen hogy összefog az egész galaxis és megosztják a technológiát egymással.Meg megszereztük a kaszás tervrajzot is, meg máskülönben mi értelme lenne az átvihető mentéseknek meg szövetségek kötésének, ha úgy zárul le hogy kieresztünk egy vírust vagy egyszerre legyőzzük a reapereket.Nem véletlenül kellett az első és a második részben is olyan döntéseket hozni amik majd számítanak a 3-ban.PL Rekni királynő, wrex,gethek,quarianok...stb.Lehet az lesz hogyha nem tudtál összeszedni elég szövetségest akkor sokkalta nagyobb lesz az ára a győzelemnek.
    Vagy elég durva befejezés lenne az hogy a reaperek győznek, és mindez azért mert végig szartál mindenkire, a tanácsot veszni hagytad, kinyírtad a rekni-t, vagy felrobbantottad a geth állomást.Akkor ők nem állnak melléd és így esélyed nem lesz.
  • lightjack
    egyetértek, csak szerintem Shepard-nek mégsem kéne meghalnia. dongolj csak bele hány olyan trilógiát, saga-t láttál amiben a főhős meghalt? jó persze midnig vannak veszteségek, de akkor is. persze ezt itt ahol van, Shepard történetét le kell zárni. valóban ne tessék több bőrt lehúzni róla, mert arra a sorsa jut mint a Prince of Persia, vagy a Star Wars saga, amelyből annyiféle új rajzfilmet csináltak hogy hú. ez a legújabbfajta meg egyszerűen förtelmes. szal ezt itt le kell zárni, mármint Shepard történetét, persze ez nem azt jelenti hogy nem lehet folytatni egy másik, ME világában játszódó újabb történettel.
  • cdr74
    Szerintem pont, hogy Shep-nek kéne 1. helyen meghalnia. Legegyszerűbb érv, hogy ne húzzanak le több bőrt róla. A nagy sikerek meg eladások hatására előbb utóbb minden sz*rrá megy.. Az ME egy teljes, egészséges új univerzum, van benne más is nem csak Shep.

És igen az is jó lenne, ha a való életnek megfelelően alakulnának a dolgok, és ne legyen full paragon megoldás mindenre, ne polírozzák már mese szintre azt, ami eredetileg igen is szókimondó, hiteles volt.

• lightjack
    valóban, az lenne a drámai, ha sok társunk meghalna, persze azért legyen vki aki túléli, főleg Shepard élje azért túl. fel kellene robbantani a Fellegvárat, égjen csak. az is lehet hogy megtalálják a Reaperek készítőit, az meg elmondja hogy kell hatástalanítani mindet. sokféle ötlet van, és szerintem ezek mind eszébe jutnak a BW-s fickóknak. szal majd meglepi lesz!
  • cdr74
    Tuti egy vírus lesz, amit WLAN-on feltöltenek :)

Egyébként igazán remélem, hogy összeszedik magukat és nem egy ilyen a "galaxis legnagyobb puskálya" dologgal állnak elő... mert az a sorozatra nézve EPIC FAIL.

Igazából ha tökösek lennének a BW-nél, akkor a 3-ban meghalna mindenki, még a ríperek is. Felrobbantanának pár naprendszert mellé stb.
  • Dante73
    Pedig szinte biztos, hogy megtalál egy szuperfegyvert, amit majdnem sikerült a feltalálójának elsütni, csak nem volt elég omnigél, vagy nullelem, esetleg simán energia hozzá, így elrejtette az utolsó pillanatban a Reaper-ek elől...
  • lightjack
    OFF:
    ha valaki jól ismeri az Obliviont kukkantson az Oblivion SG Forumra, hátha tud nekem kicsit segíteni. tudom hogy ez nagyon OFF csak hát ez a fórum sokkal élettel telibb, és talán szerepjátékosok közül valaki játszott Oblivionnal.

OFF VÉGE

lehetséges, de az is lehet hogy van egy fő Reaper, amit ha kinyírsz, az összes többi is szépen elalszik. kitudja, majd év végén kiderül.
  • Prof William
    Kíváncsi vagyok Shephard hogyan viszi majd győzelemre a dolgot mert azért 1 dolog biztos...
    A Reaperek iszonyú régóta jönnek. Az a roncs is 37 millió éves és sztem már akkor is sokadjára jöttek vissza. Ezalatt az idő alatt biztos akadt jó pár Shephard volumenű hős sőt az se kizárt hogy jó pár alkalommal tényleg hatalmas galaktikus összefogás alakult ki a Reaperekkel szemben de nem mentek semmire...
    Nem kizárt hogy pár alkalommal egészen jól helytálltak (pl az a kilőtt Reaper és lehet hogy több is volt de az elesett társaiket szépen magukkal vitték és mivel minden fejlett faj kihalt erre már senki sem emlékszik) mégis vesztettek...
    Szóval ha Sehphard nem talál rá valami "Minden Reapert egyszerre megölő" fegyverre akkor elég nehéz lessz a győzelem. Mellesleg az a tippem hogy pont ez fog történni. :) Majd találunk valami űber megoldást míg a flották kissé lassítják a Reaper előrenyomulást.
  • Slashice
    Ha jól rémlik, itt írta valaki, hogy ő beszélt a terméktámogatással, és azért nincs aktiváló kód az EA Classic kiadásban, mert nem volt tervben, csak a borítón rajta maradt a szöveg. Ha felhívod a terméktámogatást az EA-nél, akkor e-mailben kiküldik az aktiváló kódot a Cerberus hálózathoz. 06-1/505-9550
  • mike01010101
    I'm on it bro'
  • sanya200
    március 23.-án jön a következő illusive man képregény.
    link