Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
1. - Y Shepard (Mark Meer a férfi Shepard, zseniális)
2. - Y Shepard (Mark Meer újra, mert ebbe a listában nem elég egyszer)
3. - Joker (Mark Hamil, aki hallotta tudja miért van itt)
4. - Batman (Kevin Conroy hasonló tonusú hangja van mint Mark Meer-nek, eredeti Batman hang)
5. - David Anderson (Mass Effect - Keith David több játékban is hallhatjuk, nagyon jó szinkron színész)
Férfi, nõi hangok közül õk azok akik eszembe jutottak elsõre.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
1. - Tali'Zorah nar Rayya (Liz Sroka, nem kell hozzáfûzni semmit, mesteri)
2. - Harely Quinn (Arleen Sorkin - Batman játék és animációs sorozat)
3. - Eleanor Lamb (Bioshock 2, Sarah Bolger színésznõ hangja a Tudors sorozatban Marry hercegnõje, imádom<#finom>#finom>)
4. - X Shepard (nõi Shepard tisztességes munkát végez, bár a férfi Shepard jobb szerintem. Egyébként Jennifer Hale)
Igazándiból a 2=3 nagyjából
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Yvonne.
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
viszont ha el jutsz odáig próbáld meg felismerni h ki adja Oghren hangját - na az nem lesz egy egyszerû menet... <#hawaii>#hawaii>
"The trees move. Do you not see it?"
tippre Mass Effect elõtt - 2007 vége! - EGYETLEN szerepjátékban sem volt hangja a fõhõsnek, legalábbis BioWare alkotásai közül semmiképpen.
KotOR-ban a szereplõk már beszéltek, végig le volt minden szinkronizálva, de a fõkarakter nem - és elõtte még ennyi sem volt. Baldur's Gate? pár szereplõ itt-ott megszólalt, meg ha kiválasztottad/valamit cselekedtél akkor volt hangja, egyébként olvass - Planescape Torment dettó, csak ott kicsit durvább volt a szövegkönyv... konkrétan ha kinyomtattad volna, egy labradort simán agyoncsapsz vele.
ezzel ellentétben ha jól emlékszem ME már a kodexet is felolvassa neked <#idiota>#idiota>
szóval kis türelem, DAO is jó, csak a régimódi RPG-ket követi... és h miért "éri meg" a hangválasztás? "Warden sense... tingling!" <#hawaii>#hawaii>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Dragon Age origins+ dlc, dragon age 2,Witcher....
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Tényleg, hogy halad a peticíó ?
Amúgy izlések és pofonok, én a the witchert töröltem röhögve a géprõl, miután a durva harcmûvészetes intró után kiderült, hogy a játékban a "harcrendszer" a bal egérgomb nyomogatásából áll. Szerintem az volt egy erõsen középszerû játék.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Nem igazán összeesküvés elmélet ez tény, eddig így volt de ki tudja.Idén nagy harc lesz az év játéka díjért.Csak a BIOWARE 3 nagyszerû játékot tol ki idén. Dragon Age 2(Március), The old Republic(Szeptember-elvileg),Mass Effect 3 (év vége).És akkor még nem is számoltam a ME2 ps3-as változatát.Idén nagy felhozatal lesz másból is persze, crysis 2, dead space2,Deus Ex,Diablo 3...stb
Firepower pack:2010-08-03 19:15:54
Shadowbroker dlc:2010-09-07 18:59:01
Fórumon néztem utána mert én linkeltem be még ncore-on õket és még aznap ahogy megjelent.
Equalizer pack:2010-05-05
Overlprd dlc: 2010-06-15
Ezek között mondjuk lehet pár nap +/- mert a torrentre ebbe az idõbe került fel.De itt is 1 hónap van köztük nagyjából.
Ha esetleg nem mûködne akkor itt vannak ezek.
crack
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"