Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érdekes, h a férfi Shepard hangja ennyire bejön neked. Sokan a Mass Effect leggyengébb pontjának tartják. Valaki ötletesen a szinkronhangok Steven Seagal-jának nevezte múltkor, amit nem éppen dicséretbõl mondott, és kénytelen vagyok egyetérteni vele. A nõi szinkronhang szerintem sokkal profibb. Már csak az is egy rejtett utalás a Bioware részérõl is erre, h amíg Jennifer Hale csak Shepard hangját adja, addig az elméleti "fõszereplõ" Mark Meer ott van az Additional Voices-nél is. Ezen kívül kb. 10x annyi produkcióban (rajfilm, játék) szinkronizált Hale, mint Meer. Azért ez is elárul valamit. Arról a Youtube-s videóról nem is beszélve, amit múltkor valaki belinkelt, ahol hallhattuk, h hányféleképpen tudja Hale megszólaltatni a hangját. Persze kinek a pap, kinek a papné. Nem flame vihart akarok elindítani, csak kulturáltan kifejtettem az ellenvéleményemet. <#smile>
Nekem az elsõ olyan játék ahol (a kornak megfelelõen) szép grafika volt és szabad játékmenet az az Elder Scrolls:Redguard volt. Azóta az ilyen játékokat keresem.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Kedvenc férfi hangjaim játékokból:
1. - Y Shepard (Mark Meer a férfi Shepard, zseniális)
2. - Y Shepard (Mark Meer újra, mert ebbe a listában nem elég egyszer)
3. - Joker (Mark Hamil, aki hallotta tudja miért van itt)
4. - Batman (Kevin Conroy hasonló tonusú hangja van mint Mark Meer-nek, eredeti Batman hang)
5. - David Anderson (Mass Effect - Keith David több játékban is hallhatjuk, nagyon jó szinkron színész)
Férfi, nõi hangok közül õk azok akik eszembe jutottak elsõre.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kedvenc csaj hangjaim játékokból:
1. - Tali'Zorah nar Rayya (Liz Sroka, nem kell hozzáfûzni semmit, mesteri)
2. - Harely Quinn (Arleen Sorkin - Batman játék és animációs sorozat)
3. - Eleanor Lamb (Bioshock 2, Sarah Bolger színésznõ hangja a Tudors sorozatban Marry hercegnõje, imádom<#finom>)
4. - X Shepard (nõi Shepard tisztességes munkát végez, bár a férfi Shepard jobb szerintem. Egyébként Jennifer Hale)

Igazándiból a 2=3 nagyjából

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

A férfi Shepard meg az egyik farkasember a DA😮-ban. 😊

Nekem az "Eye of the Beholder" volt az elsõ rpg-m. Llegalább is számítógépen. Arra nem emlékszem, hogy Sinclair Spectrum-on játszottam-e ilyet, volt-e egyáltalán. 😊

érdekes eset 😊

hát az akkor jó nagy kiba***s 😄

A scooteros videó automatikusan bekerül elcseszett link esetén...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

A következõben meg írtam, h elbactam, és ott a rendes link. Nem is értem hogy lett scooter videó, utálom a palit, oldalt youtubeon se volt linkelve. A lényeg akkor is ez.

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

érdekes pictures

Ezt a képet googleztam ki, bár szerintem FAKE lesz!

JethroHUN
Hogy kicsoda? Ha Miranda szinkronhangjára gondolsz, (Yvonne Strahovskira) akkor nem értem mit akarsz, mert h nem Õ van ebben a videóban biztos.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Elbactam.
Yvonne.

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Bár nem kifejezetten Mass Effect, de Yvonne nagyon adja ebben az ívet. 😄

hát ha szerepelt a mass effectben akkor valószínû hogy megismerem.

Calver
én nem is emlékszem a hangjára, max az "Is he a zombie?" párbeszéd van meg így fejbõl <#hehe>
viszont ha el jutsz odáig próbáld meg felismerni h ki adja Oghren hangját - na az nem lesz egy egyszerû menet... <#hawaii>

"The trees move. Do you not see it?"

Áh csak annyiszor toltam már az me1-et és a 2-t hogy bárhol felismerném a hangját😊

Calver
jó a füled <#hehe>

Az könnyen meglehet....

Most vettem észre de lehet hogy tévedek de a da.o-ban lanaya(pagonyelf tábor) hangja tök olyan mint Ashley-é a mass effectbõl.Vagy nagyon hasonlít vagy ugyanaz a szinkronszínész.

én azelõtt is rpgztem, nem is kevesett, a mai napig az egyik kedvencem a KOTOR, és abban sem beszélt a fõhõs. De a Mass Effect nálam szinte új standardot épített ki ezzel, mostmár nagyon nehéz úgy játszanom egy játékot, ha nem beszél benne a fõhõs, legyem szó akár az fpsekrõl, mint pl. a FEAR, vagy Half-Life 2.

Te mondjuk hozzászoktál ezekhez de nekem a me volt az elsõ rpg abba meg beszélt a fõhõs, meg legalább lehetett látni az arcát mikor beszélt.Nekem ez így egy kis visszalépésnek tûnik,de csak azért mert eddig csak olyannal játszottam amiben beszéltek is.

Calver
nagyon el vagytok kényelmesedve ezeken az új crpg-ken <#hehe>

tippre Mass Effect elõtt - 2007 vége! - EGYETLEN szerepjátékban sem volt hangja a fõhõsnek, legalábbis BioWare alkotásai közül semmiképpen.
KotOR-ban a szereplõk már beszéltek, végig le volt minden szinkronizálva, de a fõkarakter nem - és elõtte még ennyi sem volt. Baldur's Gate? pár szereplõ itt-ott megszólalt, meg ha kiválasztottad/valamit cselekedtél akkor volt hangja, egyébként olvass - Planescape Torment dettó, csak ott kicsit durvább volt a szövegkönyv... konkrétan ha kinyomtattad volna, egy labradort simán agyoncsapsz vele.

ezzel ellentétben ha jól emlékszem ME már a kodexet is felolvassa neked <#idiota>
szóval kis türelem, DAO is jó, csak a régimódi RPG-ket követi... és h miért "éri meg" a hangválasztás? "Warden sense... tingling!" <#hawaii>

Nekem tetszik végül is, annyira nem mint a mass effect meg hiányzik hogy nincs hangja a fõhõsnek de ez így elég hülyén lett megoldva, a társaink bezzeg beszélnek.Meg akkor felesleges 5 féle hang közül választani karakterkészítésnél nem?Kb csak akkor beszél ha talál valami ládát.

Nekem a sajnos a Dragon Age nem jött be annyira, hiányzik a fõszereplõ hangja.....de, legalább a 2-ben már fix karakter lesz 😄

Egy különleges képességû génmanipulált ember (ettõl fehér a haja)

Õ nem elf, hanem witcher. 😊
Engem ez az õsz hajú elf faszi (fõszereplõ) taszított el a Witchertõl. A kettõbe tuti nem kezdek bele addig, amig az 1-el nem játszottam. Ha az 1. kimarad akkor a 2. is.

Az baj, hogy már mindjárt itt a witcher 2 és ahhoz képest biztos, hogy az elsõ rész eléggé elmaradott és sajnos sok apró (inkább technikai jellegû) hülyeség van benne amin felül kell emelkedni. De ez egy másik topic😊

koschwarz
én is így voltam vele: de hidd el, megéri, HA tényleg szereted az rpg mûfajt.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Nekem a Witcher kimaradt. Sokan dícsérik, de még nem vitt rá a lélek hogy nekikezdjek.

Én ha nem játszottam volna egyik említett rpg-vel sem, akkor a witcherrel kezdeném. Nekem nagyon bejött. A várólistámon is elsõ a witcher 2, esetleg a Skyrim elõzhetné meg de az még arrébb van

így van sok jó játék fog megjelenni.

Nekem tetszik mindhárom új ruha. Sajnos Miranda segge nem annyira formás mint a másik ruhában, de legalább harc közben jobban néz ki. Nekem bejön Tali szerelése, meg Grunté is.

Legalább nem unatkozok majd a 3. részig😊
Dragon Age origins+ dlc, dragon age 2,Witcher....

Vraaanyek
Hát azért a TES V: Skyrim is ütni fog, de erõsen! 😛

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Witcherrel még nem toltam de lehet kipróbálom azt is de elõtte dragob age😊

Én a Mass Effect 3-at, a Battlefield 3-at és a Homefront-ot várom a legjobban.
legjobban én is a ME3-at várom, de a witcher 2 az közelebb van, csak azt sajnálom hogy nem lesz szinkronos, de legalább felirat lesz.
Tényleg, hogy halad a peticíó ?
Hát kinek mi engem azért érdekel a crysis 2 de közel se annyira mint a me3,de egynek jó lesz.RPG-bõl eddig csak me és fallout3 volt eddig.Meg most a Dragon Age.Deus ex se tetszik annyira eddig de azért majd kipróbáljuk.A tdu 2 meg fos lett ahogy van.Idén csak a ME3-at várom, a the old republic fizetõs lesz plusz nem tudok angolul se szóval már 2 okom van rá hogy ne érdekeljen.Jó lenne de nem fizetek érte 6-7000-et 2 havonta.

Hát az elsõ rész kamerakezelése miatt véleményt alkotni az egész sorozatról nem vall túl nagy bölcsességre, merthogy a játékok az újabb részekel fejlõdni szoktak.
Amúgy izlések és pofonok, én a the witchert töröltem röhögve a géprõl, miután a durva harcmûvészetes intró után kiderült, hogy a játékban a "harcrendszer" a bal egérgomb nyomogatásából áll. Szerintem az volt egy erõsen középszerû játék.

Az rpg-k közül kifelejtetted a The Witcher 2-õt (de várom már azt a játékot is, mivel imádtam annak is az elsõ részét). A Dragon Age elsõ része engem nem igazán érdekelt (ki se próbáltam). Ebbõl kifolyólag nem is várom a második részét se. A többi felsorolt játékok se igazán érdekelnek (legfõképpen a Crysis 2 nem). Talán a Diablo 3 (igaz, hogy eddig egy részével sem játszottam). Az Assassin's Creed sorozatról meg csak annyit, hogy nem kérek belõle. Az elsõ rész kamerakezelése miatt nálam mélyre elásták magukat (még jó hogy kipróbáltam warezban mielõtt megvettem volna).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

😊
Nem igazán összeesküvés elmélet ez tény, eddig így volt de ki tudja.Idén nagy harc lesz az év játéka díjért.Csak a BIOWARE 3 nagyszerû játékot tol ki idén. Dragon Age 2(Március), The old Republic(Szeptember-elvileg),Mass Effect 3 (év vége).És akkor még nem is számoltam a ME2 ps3-as változatát.Idén nagy felhozatal lesz másból is persze, crysis 2, dead space2,Deus Ex,Diablo 3...stb

bízunk benne hogy igazad lesz. Felõlem jöhet bármi ami Mass effect 😊

Ez már az "összeesküvés elmélet" kategória😊 Bár igazad lenne. Mondjuk most annyira nem hiányzik, itt a two worlds 2, 22-én jön a New Vegas DLC és a dragon age 2 demo aztán márc.11 dragon age 2. Mire annak vége itt a AC:brotherhood. De azért jöhet😊

Bízzunk benne!
Lehet hamar megkapjuk az utolsó dlc-t.Megnéztem hogy a firepower és az azt követõ dlc a lair of the sadowbroker között 1 hónap telt el.
Firepower pack:2010-08-03 19:15:54
Shadowbroker dlc:2010-09-07 18:59:01
Fórumon néztem utána mert én linkeltem be még ncore-on õket és még aznap ahogy megjelent.
Equalizer pack:2010-05-05
Overlprd dlc: 2010-06-15
Ezek között mondjuk lehet pár nap +/- mert a torrentre ebbe az idõbe került fel.De itt is 1 hónap van köztük nagyjából.

Nekem is eredeti van és a dlc-k törtek semmi hátrányod nem lesz belõle szerintem és tényleg csak le kell futtatni.
Ha esetleg nem mûködne akkor itt vannak ezek.
crack

koschwarz
a shadowbrokerhez a törés az a a "giveme2entitlement" file jelenti? amit letöltöttem, ahhoz leírás nincs, hogy mit kell tenni, csak a torrentoldal fórumán írta valaki, hogy a dlc telepítése után azt kell futtatni, és úgy indul el majd a dlc is. ja, és hogy elõtte a játékban offline-ra kell állítani a start után (tehát ne akarjon csatlakozni rögtön a játék indítás után. ez így van? nem akarom az egyébként eredeti játékomat meg az eddigi dlc-ket ezzel esetleg elkurrantani, és újra telepíteni.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"